|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 42 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Amiđa
|
Naslov: Re: Kako je JNA rezerveni oficir Stjepan Kljujić htio od muslimana tražiti Ahdnamu, kako je sam nave Postano: 13 tra 2016, 15:55 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7747 Lokacija: Сарај Чадор
|
Islamisti, židovi, nacistička Njemačka. Vi ste pukli.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Kako je JNA rezerveni oficir Stjepan Kljujić htio od muslimana tražiti Ahdnamu, kako je sam nave Postano: 13 tra 2016, 15:58 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Islamisti, židovi, nacistička Njemačka. Vi ste pukli. Baš si glup. To baš sve citiraju ti koje si upravo oslovio s "pametnima".
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Kako je JNA rezerveni oficir Stjepan Kljujić htio od muslimana tražiti Ahdnamu, kako je sam nave Postano: 14 tra 2016, 00:06 |
|
|
Kljujić, sluga podanički Aliju naziva svojim "efendijom". Citat: Ali smo došli do spoznaje da bi unija koja sad treba da se bori kakva će biti, bila za nas dobro rješenje. Sad, realno, ono što efendija moj kaže, ne ono špekulantski "bolje vrapca u ruci nego goluba na grani".
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kako je JNA rezerveni oficir Stjepan Kljujić htio od muslimana tražiti Ahdnamu, kako je sam nave Postano: 14 tra 2016, 10:30 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Internet je totalno rasturio Bošnjake. Ništa iz prošlosti ne mogu sakriti, ništa više nikome ne mogu smuljati. Allahu dragi uništi Internet. Vrati nam samo FTV i Klislam.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Kako je JNA rezerveni oficir Stjepan Kljujić htio od muslimana tražiti Ahdnamu Postano: 20 tra 2016, 18:55 |
|
|
Vidim da su Hrvati Kljujić ("nestao ispod Alijinog fesa" - F. Tuđman) i Akmadžić bili glavni predlagatelji i zagvornici zastave BiH, kakva je u ratnom periodu bila. Od str. 21.http://www.slobodanpraljak.com/MATERIJA ... BIH/82.pdf
|
|
Vrh |
|
|
juanpablom
|
Naslov: Re: Kako je JNA rezerveni oficir Stjepan Kljujić htio od muslimana tražiti Ahdnamu Postano: 22 tra 2016, 20:50 |
|
|
efendijin potrčko
|
|
Vrh |
|
|
BarackObama
|
Naslov: Re: Kako je JNA rezerveni oficir Stjepan Kljujić htio od muslimana tražiti Ahdnamu Postano: 26 tra 2016, 03:22 |
|
Pridružen/a: 15 pro 2014, 19:26 Postovi: 848 Lokacija: Hrvatska Republika Herceg-Bosna
|
novem je napisao/la: LUDILO: Kako je JNA rezervni oficir iz partizanske obitelji, izdajnik, Alijin Hrvat i naivac, Stjepan Kljujić, htio od muslimana tražiti Ahdnamu, kako je sam naveo, te naglašavao "lojalnost bosanskoj Republici" . Stenogram sa sjednice Predsjedništva. 29.12.1993. od str. 34 - http://www.slobodanpraljak.com/MATERIJA ... IH/163.pdfKakve veze ima što je bio rezervni oficir JNA? Jel se ikad borio na strani JNA? Ne. I kakve veze ima što je bio iz partizanske familije? Nije li i vaš dr. Tuđman bio iz partizanske familije? Bil ti bilo lakše da je Kljujić iz ustaške familije kao hercegovački Hrvati što su 99,99% ? Ne branim Kljujića. On ni meni politički ne leži jedino mu skidam kapu što je bio odan kmet nama Turcima. Shvatio je svoju ulogu u životu kao Hrvat na pravi način. Ali ovdje se često neki likovi friziraju jarane. A to ti radiš.
_________________ Najljepše ga je sam sebi popušit. Pogotovo ako si crnac pa ti je dovoljno dug. Štrcni sebi u vlastito grlo i najedi se.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Kako je JNA rezerveni oficir Stjepan Kljujić htio od muslimana tražiti Ahdnamu Postano: 26 tra 2016, 03:41 |
|
|
BarackObama je napisao/la: novem je napisao/la: LUDILO: Kako je JNA rezervni oficir iz partizanske obitelji, izdajnik, Alijin Hrvat i naivac, Stjepan Kljujić, htio od muslimana tražiti Ahdnamu, kako je sam naveo, te naglašavao "lojalnost bosanskoj Republici" . Stenogram sa sjednice Predsjedništva. 29.12.1993. od str. 34 - http://www.slobodanpraljak.com/MATERIJA ... IH/163.pdfKakve veze ima što je bio rezervni oficir JNA? Jel se ikad borio na strani JNA? Ne. I kakve veze ima što je bio iz partizanske familije? Nije li i vaš dr. Tuđman bio iz partizanske familije? Bil ti bilo lakše da je Kljujić iz ustaške familije kao hercegovački Hrvati što su 99,99% ? Ne branim Kljujića. On ni meni politički ne leži jedino mu skidam kapu što je bio odan kmet nama Turcima. Shvatio je svoju ulogu u životu kao Hrvat na pravi način. Ali ovdje se često neki likovi friziraju jarane. A to ti radiš. Ima veze. Kljujić nije bio aktivan u agresiji JNA, no kod Kljujića je idelogija JNA itekako bila pristutna. Samo recimo pogrdno prozivanje Hrvata nazivajući ih kolektivno "Ustašama"... s kojima je donedavno bio čak u istoj stranci, govori da je odmotao film 40tak godina unazad, jer su mu neki članovi mislim bili tada stradali. Lik je, izgubivši Jugoslaviju, nastavio takvu u BiH sanjati, daleko od stvarnosti i kao takav podložan za zloupotrebu.
|
|
Vrh |
|
|
BarackObama
|
Naslov: Re: Kako je JNA rezerveni oficir Stjepan Kljujić htio od muslimana tražiti Ahdnamu Postano: 26 tra 2016, 04:47 |
|
Pridružen/a: 15 pro 2014, 19:26 Postovi: 848 Lokacija: Hrvatska Republika Herceg-Bosna
|
novem je napisao/la: BarackObama je napisao/la: Kakve veze ima što je bio rezervni oficir JNA? Jel se ikad borio na strani JNA? Ne. I kakve veze ima što je bio iz partizanske familije? Nije li i vaš dr. Tuđman bio iz partizanske familije? Bil ti bilo lakše da je Kljujić iz ustaške familije kao hercegovački Hrvati što su 99,99% ?
Ne branim Kljujića. On ni meni politički ne leži jedino mu skidam kapu što je bio odan kmet nama Turcima. Shvatio je svoju ulogu u životu kao Hrvat na pravi način. Ali ovdje se često neki likovi friziraju jarane. A to ti radiš.
Ima veze. Kljujić nije bio aktivan u agresiji JNA, no kod Kljujića je idelogija JNA itekako bila pristutna. Samo recimo pogrdno prozivanje Hrvata nazivajući ih kolektivno "Ustašama"... s kojima je donedavno bio čak u istoj stranci, govori da je odmotao film 40tak godina unazad, jer su mu neki članovi mislim bili tada stradali. Lik je, izgubivši Jugoslaviju, nastavio takvu u BiH sanjati, daleko od stvarnosti i kao takav podložan za zloupotrebu. Kolektivno hrvatski narod prozvao ustaškim? Gdje? Može dokaz? I zar vam taj naziv nije ponos i dika? https://www.youtube.com/watch?v=0K1lzgSEm7o
_________________ Najljepše ga je sam sebi popušit. Pogotovo ako si crnac pa ti je dovoljno dug. Štrcni sebi u vlastito grlo i najedi se.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Kako je JNA rezerveni oficir Stjepan Kljujić htio od muslimana tražiti Ahdnamu Postano: 26 tra 2016, 04:59 |
|
|
BarackObama je napisao/la: novem je napisao/la: Ima veze. Kljujić nije bio aktivan u agresiji JNA, no kod Kljujića je idelogija JNA itekako bila pristutna. Samo recimo pogrdno prozivanje Hrvata nazivajući ih kolektivno "Ustašama"... s kojima je donedavno bio čak u istoj stranci, govori da je odmotao film 40tak godina unazad, jer su mu neki članovi mislim bili tada stradali. Lik je, izgubivši Jugoslaviju, nastavio takvu u BiH sanjati, daleko od stvarnosti i kao takav podložan za zloupotrebu.
Kolektivno hrvatski narod prozvao ustaškim? Gdje? Može dokaz? I zar vam taj naziv nije ponos i dika? https://www.youtube.com/watch?v=0K1lzgSEm7oSvih Hrvata koji su bili dio HB, od rukovodstva, vojske itd. Ima to u snimkama sjednice Predsjedništva, pogledaj okolo. Ponos i dika je bilo samo njemu Aliju nazivati efendijom. Lik je zapravo, koliko se uspjelo sve to pročitati, davno nad sobom izgubio kontrolu. A da su shvatili, doduše prekasno, o kome se radi, već ga ni na osnivanju HZ HB 1991. nisu pozvali. Znamo kako loše prolaze stranke njegovatelji te ideologije kako u HR tako i kod Hrvata u BiH. Dakle margina prisutna u svim europskim zemljama.
|
|
Vrh |
|
|
BarackObama
|
Naslov: Re: Kako je JNA rezerveni oficir Stjepan Kljujić htio od muslimana tražiti Ahdnamu Postano: 26 tra 2016, 05:16 |
|
|
novem je napisao/la: BarackObama je napisao/la: Kolektivno hrvatski narod prozvao ustaškim? Gdje? Može dokaz? I zar vam taj naziv nije ponos i dika? https://www.youtube.com/watch?v=0K1lzgSEm7oSvih Hrvata koji su bili dio HB, od rukovodstva, vojske itd. Ima to u snimkama sjednice Predsjedništva, pogledaj okolo. Ponos i dika je bilo samo njemu Aliju nazivati efendijom. Lik je zapravo, koliko se uspjelo sve to pročitati, davno nad sobom izgubio kontrolu. A da su shvatili, doduše prekasno, o kome se radi, već ga ni na osnivanju HZ HB 1991. nisu pozvali. Znamo kako loše prolaze stranke njegovatelji te ideologije kako u HR tako i kod Hrvata u BiH. Dakle margina prisutna u svim europskim zemljama. Aaaaa HZHB Hrvate nazvao ustašama. Pa dobro šta je slagao? Odrekli se jeste cvjećarenja kao jednog od elemenata ustaštva, ali sve druge vrijednosti ustašluka ste zadržali. Čovjek nije ništa slagao. I ne mogu da vjerujem da vas je takvo što uvrijedilo. Vi se dičite ustašlukom. Hajde shvatio bih da vas je uvrijedilo da vas je nazvao "lukavim Latinima" što je pogrdan naziv. Ustaša nije pogrdan naziv, to je faktičko stanje uma i ideologija. Isto kao što četnik za Srbe nije pogrdan naziv. Niti Turčin za nas Bošnjake kad nam je majčica Turska u srcu. Pogrdni nazivi su Đikani il Vlasi za Srbe, Latini za Hrvate i ****** za Bošnjake-Turke.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Kako je JNA rezerveni oficir Stjepan Kljujić htio od muslimana tražiti Ahdnamu Postano: 26 tra 2016, 05:27 |
|
|
BarackObama je napisao/la: novem je napisao/la: Svih Hrvata koji su bili dio HB, od rukovodstva, vojske itd. Ima to u snimkama sjednice Predsjedništva, pogledaj okolo. Ponos i dika je bilo samo njemu Aliju nazivati efendijom. Lik je zapravo, koliko se uspjelo sve to pročitati, davno nad sobom izgubio kontrolu. A da su shvatili, doduše prekasno, o kome se radi, već ga ni na osnivanju HZ HB 1991. nisu pozvali. Znamo kako loše prolaze stranke njegovatelji te ideologije kako u HR tako i kod Hrvata u BiH. Dakle margina prisutna u svim europskim zemljama.
Aaaaa HZHB Hrvate nazvao ustašama. Pa dobro šta je slagao? Odrekli se jeste cvjećarenja kao jednog od elemenata ustaštva, ali sve druge vrijednosti ustašluka ste zadržali. Čovjek nije ništa slagao. I ne mogu da vjerujem da vas je takvo što uvrijedilo. Vi se dičite ustašlukom. Hajde shvatio bih da vas je uvrijedilo da vas je nazvao "lukavim Latinima" što je pogrdan naziv. Ustaša nije pogrdan naziv, to je faktičko stanje uma i ideologija. Isto kao što četnik za Srbe nije pogrdan naziv. Niti Turčin za nas Bošnjake kad nam je majčica Turska u srcu. Pogrdni nazivi su Đikani il Vlasi za Srbe, Latini za Hrvate i ****** za Bošnjake-Turke. Rekao sam ti, lik je bio zadojen idelogijom i svojom osobnom prošlošću. Ustaško prozvanje mu je samo bilo podloga da vlastiti interes. To naravno nije spominjao dok je bio u HDZ-u glavni i odgovorni. Za one koji to njeguju možebiti da je stanje uma, za apsolutnu većinu bh HRvata nije. Inače bi se vas Bošnjake isto tako moglo prozivati, jer ste isto toj idelogiji u značajnoj mjeri služili, a mnogi je i danas je u sebi nose. Fakt.
|
|
Vrh |
|
|
BarackObama
|
Naslov: Re: Kako je JNA rezerveni oficir Stjepan Kljujić htio od muslimana tražiti Ahdnamu Postano: 26 tra 2016, 05:35 |
|
|
novem je napisao/la: BarackObama je napisao/la: Aaaaa HZHB Hrvate nazvao ustašama. Pa dobro šta je slagao? Odrekli se jeste cvjećarenja kao jednog od elemenata ustaštva, ali sve druge vrijednosti ustašluka ste zadržali. Čovjek nije ništa slagao. I ne mogu da vjerujem da vas je takvo što uvrijedilo. Vi se dičite ustašlukom. Hajde shvatio bih da vas je uvrijedilo da vas je nazvao "lukavim Latinima" što je pogrdan naziv. Ustaša nije pogrdan naziv, to je faktičko stanje uma i ideologija. Isto kao što četnik za Srbe nije pogrdan naziv. Niti Turčin za nas Bošnjake kad nam je majčica Turska u srcu. Pogrdni nazivi su Đikani il Vlasi za Srbe, Latini za Hrvate i ****** za Bošnjake-Turke.
Rekao sam ti, lik je bio zadojen idelogijom i svojom osobnom prošlošću. Ustaško prozvanje mu je samo bilo podloga da vlastiti interes. To naravno nije spominjao dok je bio u HDZ-u glavni i odgovorni. Za one koji to njeguju možebiti da je stanje uma, za apsolutnu većinu bh HRvata nije. Inače bi se vas Bošnjake isto tako moglo prozivati, jer ste isto toj idelogiji u značajnoj mjeri služili, a mnogi je i danas je u sebi nose. Fakt. Bošnjaci nikad nisu bili ustaše. Bošnjaci su antifašistički narod. Možda si mislio na Hrvate muslimanske vjere poput ovog ministra Hasanbegovića ili HV-ovca Nijaza Batlaka? To nisu naši, ne pripadaju našem narodu. Ako se neko ne deklariše kao Bošnjak, ako je Hrvat svim svojim bićem onda je Hrvat. Ja ne znam nijednog čovjeka da za sebe kaže "Ja sam Bošnjak ponosni - za dom spremni, ajmo ustaše", ali znam Hrvata takvih koliko hoćeš.
|
|
Vrh |
|
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Kako je JNA rezerveni oficir Stjepan Kljujić htio od muslimana tražiti Ahdnamu Postano: 26 tra 2016, 14:17 |
|
|
BarackObama je napisao/la: Bošnjaci nikad nisu bili ustaše. Bošnjaci su antifašistički narod. tako je, reci nam
|
|
Vrh |
|
|
juanpablom
|
Naslov: Re: Kako je JNA rezerveni oficir Stjepan Kljujić htio od muslimana tražiti Ahdnamu Postano: 26 tra 2016, 14:27 |
|
|
BarackObama je napisao/la: novem je napisao/la: LUDILO: Kako je JNA rezervni oficir iz partizanske obitelji, izdajnik, Alijin Hrvat i naivac, Stjepan Kljujić, htio od muslimana tražiti Ahdnamu, kako je sam naveo, te naglašavao "lojalnost bosanskoj Republici" . Stenogram sa sjednice Predsjedništva. 29.12.1993. od str. 34 - http://www.slobodanpraljak.com/MATERIJA ... IH/163.pdfKakve veze ima što je bio rezervni oficir JNA? Jel se ikad borio na strani JNA? Ne. I kakve veze ima što je bio iz partizanske familije? Nije li i vaš dr. Tuđman bio iz partizanske familije? Bil ti bilo lakše da je Kljujić iz ustaške familije kao hercegovački Hrvati što su 99,99% ? Ne branim Kljujića. On ni meni politički ne leži jedino mu skidam kapu što je bio odan kmet nama Turcima. Shvatio je svoju ulogu u životu kao Hrvat na pravi način. Ali ovdje se često neki likovi friziraju jarane. A to ti radiš. ovo kmet si odlično rekao, a ovo da ste Turci ne bi se baš složio. uglavnom ste islamizirani Hrvati
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Kako je JNA rezerveni oficir Stjepan Kljujić htio od muslimana tražiti Ahdnamu Postano: 26 tra 2016, 15:06 |
|
|
BarackObama je napisao/la: novem je napisao/la: Rekao sam ti, lik je bio zadojen idelogijom i svojom osobnom prošlošću. Ustaško prozvanje mu je samo bilo podloga da vlastiti interes. To naravno nije spominjao dok je bio u HDZ-u glavni i odgovorni. Za one koji to njeguju možebiti da je stanje uma, za apsolutnu većinu bh HRvata nije. Inače bi se vas Bošnjake isto tako moglo prozivati, jer ste isto toj idelogiji u značajnoj mjeri služili, a mnogi je i danas je u sebi nose. Fakt.
Bošnjaci nikad nisu bili ustaše. Bošnjaci su antifašistički narod. Možda si mislio na Hrvate muslimanske vjere poput ovog ministra Hasanbegovića ili HV-ovca Nijaza Batlaka? To nisu naši, ne pripadaju našem narodu. Ako se neko ne deklariše kao Bošnjak, ako je Hrvat svim svojim bićem onda je Hrvat. Ja ne znam nijednog čovjeka da za sebe kaže "Ja sam Bošnjak ponosni - za dom spremni, ajmo ustaše", ali znam Hrvata takvih koliko hoćeš. Vi prvo ne znate ni što se: muslimani, Muslimani, Bosanci, Bošnjaci, Hrvati muslimanske vjere, Turci, Muslimani, islamizirani Hrvati, Srbi islamske vjere...? Trebala vam je plakat mega akcija pred popis, mislim lakrdija ono, ako doista znaš što si. A tko zna što za koju godinu sve možete biti, ako nekome bude ćeif.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kako je JNA rezerveni oficir Stjepan Kljujić htio od muslimana tražiti Ahdnamu, kako je sam nave Postano: 04 svi 2016, 01:57 |
|
|
novem je napisao/la: Amiđa je napisao/la: Pametan čovjek. Kao i Šiber. I jednom i drugom je pamet spržena još u komunizmu. Nisu shvatili da ih je vrijeme pregazilo. Ovaj zadnji je bar priznao da je služio islamisti dok mu nisu dali nogu. Jedino pametno što je rekao Aliji da on ne poznaje mentalitet "razbojnika" HVO-a. Jebali mu razbojnici mater,ostala im kost u grlu.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|