|
|
Stranica: 198/204.
|
[ 5095 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 20 svi 2016, 16:41 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: He, he, Mar-kan je u području koje se ubilo za outdoor aktivnosti, a on... U pravu su, trčanje zvuči dosadno a tek bicikliranje na dulje staze a ja se baš razmišljam da probam breveto (utrke po 12 h). Valjda je stvar što ti paše. Meni recimo nije psihički ni fizički problem sat i pol plivati plivački maraton, trail utrku od 10 h otrčati/odhodati i isto tako i s biciklom. Zato se valjda i palim na Ironman. Budem jednom. Outdoor aktivnosti mi je preko glave.Obišao sam brda i planine,trčeći i bježeći...Kad mi se trči,opalim sa ekipom mali nogomet,kad mi se hoda,odem u prirodu.Za nabijanje snage je posao,vrt,voćnjak,travnjak. A ostalo je za dokone koji imaju vremena za takve stvari.Bez uvrede.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 20 svi 2016, 17:42 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39196 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Je brate u Hercegovini su ti outdoor aktivnosti plijenje loze, sađenje krumpira itd. Taman posla trčati po planinama.
Također s ekipom nekada malog nogometa ili košarke i to je to.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 20 svi 2016, 22:07 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37821 Lokacija: Gl. grad regije
|
Pa i nije baš tako, baš u subotu je jedan zanimljiv događaj: https://m.facebook.com/Mostar-Challenge ... 035091000/U pravu je Mar-kan, treba odvojit vrijeme. Ukineš kave, pive, televiziju, forume i ima
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 20 svi 2016, 22:38 |
|
|
Imal sveže ribe iz ribnjaka Vareskog. Kao mali gospodarstvenik jesi li dobio poticaje za povratnike u devastirana područja za svoj obrt.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 21 svi 2016, 15:08 |
|
|
KiM je napisao/la: Imal sveže ribe iz ribnjaka Vareskog. Kao mali gospodarstvenik jesi li dobio poticaje za povratnike u devastirana područja za svoj obrt. Eh, jednog dana, ribnjak, maline, pčele, špancirung po našim planinama, sve zajedno uz maksimalno izbjegavanje ljudi... Za jedno 10-ak godina... Ja sam odavno financijski dovoljno jak da mi ne trebaju poticaji niti bilo što drugo. Samo da djecu pošaljem bar na faks i eto me.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 21 svi 2016, 15:15 |
|
|
Ne sumnjam da si financijski jak. Ljudi iz tih krajeva su vispreni, poduzetni. Lako budu ravnatelji, pronacelnici u Zg. Mene brinu Slavonci.
Znaci jednog dana pravis ranc. Koliko duluma zemlje imas ?
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 21 svi 2016, 15:47 |
|
|
KiM je napisao/la: Ne sumnjam da si financijski jak. Ljudi iz tih krajeva su vispreni, poduzetni. Lako budu ravnatelji, pronacelnici u Zg. Mene brinu Slavonci.
Znaci jednog dana pravis ranc. Koliko duluma zemlje imas ? 1 moj + potencijalnih zajedničkih 200.
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 21 svi 2016, 15:50 |
|
|
Znaci povrat starih dobrih Staljinovih vremena. Kolhozi i solhozi. Nasmijali ste me kolega Junuz, imate dara. Kooperativa Vares. Bratstvo i jedinstvo sa muslimanima u izgradnji zemljoradnicke zadruge. Ravnatelj, drug Junuz.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 21 svi 2016, 17:41 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 21 svi 2016, 17:43 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: KiM je napisao/la: Ne sumnjam da si financijski jak. Ljudi iz tih krajeva su vispreni, poduzetni. Lako budu ravnatelji, pronacelnici u Zg. Mene brinu Slavonci.
Znaci jednog dana pravis ranc. Koliko duluma zemlje imas ? 1 moj + potencijalnih zajedničkih 200. Osnivaš kolhoz?
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 21 svi 2016, 17:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Wind je napisao/la: http://www.vecernji.ba/media/cache/1a/de/1ade2e4adfc34b19700d94fca8f10c8d.jpg Jeli ovo u muzeju Madame Tussauds? Priznaj da si barem malo ovlažila.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 21 svi 2016, 19:24 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: KiM je napisao/la: Imal sveže ribe iz ribnjaka Vareskog. Kao mali gospodarstvenik jesi li dobio poticaje za povratnike u devastirana područja za svoj obrt. Eh, jednog dana, ribnjak, maline, pčele, špancirung po našim planinama, sve zajedno uz maksimalno izbjegavanje ljudi... Za jedno 10-ak godina... Ja sam odavno financijski dovoljno jak da mi ne trebaju poticaji niti bilo što drugo. Samo da djecu pošaljem bar na faks i eto me. Kako zamišljaš da to sam radiš,bez pomoći djece?Osim ako se djeca neće školovati u tim fahu..
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 21 svi 2016, 20:14 |
|
|
Ma u malim količinama. Za svoj ćeif. Mali ribnjak, mali malinik, malo košnica...
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 21 svi 2016, 20:40 |
|
|
Ocel to zena prihvatiti, da dodjete po bespucima Varesa, bez dece. Znas sta isil zeleni radi povratnicima.To dodje kao tezak SF.
Trebace ti osobni zastitari, posto kazes da ne oskudevas u financijama. Zbog moguceg otkupa.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 22 svi 2016, 11:30 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8446 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
KiM je napisao/la: Ocel to zena prihvatiti, da dodjete po bespucima Varesa, bez dece. Znas sta isil zeleni radi povratnicima.To dodje kao tezak SF.
Trebace ti osobni zastitari, posto kazes da ne oskudevas u financijama. Zbog moguceg otkupa. nu srba sto se uzjogunili oko varea, a vec '92. zapucali u bjeljinu kao da ih nikad nije ni bilo. eno planinica i slavin. zabit zioke, pa zapjevat i za pojas zadjenut. vlastit zemlja ti dodje kao free download.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 23 svi 2016, 08:44 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: He, he, Mar-kan je u području koje se ubilo za outdoor aktivnosti, a on... U pravu su, trčanje zvuči dosadno a tek bicikliranje na dulje staze a ja se baš razmišljam da probam breveto (utrke po 12 h). Valjda je stvar što ti paše. Meni recimo nije psihički ni fizički problem sat i pol plivati plivački maraton, trail utrku od 10 h otrčati/odhodati i isto tako i s biciklom. Zato se valjda i palim na Ironman. Budem jednom. Outdoor aktivnosti mi je preko glave.Obišao sam brda i planine,trčeći i bježeći...Kad mi se trči,opalim sa ekipom mali nogomet,kad mi se hoda,odem u prirodu. Za nabijanje snage je posao,vrt,voćnjak,travnjak. A ostalo je za dokone koji imaju vremena za takve stvari.Bez uvrede. problem je u tome što ne radimo svi isti posao. nemaju svi ni vrt, niti voćnjak.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 23 svi 2016, 08:56 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17471 Lokacija: יום טוב
|
Graničar Jozo je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Outdoor aktivnosti mi je preko glave.Obišao sam brda i planine,trčeći i bježeći...Kad mi se trči,opalim sa ekipom mali nogomet,kad mi se hoda,odem u prirodu.Za nabijanje snage je posao,vrt,voćnjak,travnjak. A ostalo je za dokone koji imaju vremena za takve stvari.Bez uvrede.
problem je u tome što ne radimo svi isti posao. nemaju svi ni vrt, niti voćnjak. bježi na selo. (by Markan)
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 23 svi 2016, 09:52 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: problem je u tome što ne radimo svi isti posao. nemaju svi ni vrt, niti voćnjak.
bježi na selo. (by Markan) ja bih sutra, ali uvjeti života diktiraju drugačije.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 23 svi 2016, 09:54 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17471 Lokacija: יום טוב
|
Graničar Jozo je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: bježi na selo. (by Markan) ja bih sutra, ali uvjeti života diktiraju drugačije. to i ja kažem, al mi ne vjeruje.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 23 svi 2016, 11:43 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: problem je u tome što ne radimo svi isti posao. Promijeniš. Graničar Jozo je napisao/la: nemaju svi ni vrt, niti voćnjak. Kupiš.
|
|
Vrh |
|
|
Dr Who
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 24 svi 2016, 01:11 |
|
|
Nemam ništa da pitam, samo da se javim BBC-ju.
Dragi BBC, svratila sam na forum da ti kažem da su, poslednjih nedelja, iz čista mira, samo počeli da mi izleću iz usta neki tvoji izrazi i tvoje cake i teme. Ljudi malo neobično reaguju, ali šta ćeš im. Previše smo mi avangardni za paore.
Ti si vođa kulta.
Pozdrav, sve najbolje
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 24 svi 2016, 01:15 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Zašto te nema češće ? Ako ti teme idu na živce ti ih preoblikuješ da tebi odgovaraju.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Dr Who
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 24 svi 2016, 01:29 |
|
|
Nemam baš vremena. A svakako planiram da stavim jednu ekipu na ignore, lakše mi da čitam tako. Samo da znaš, izrazi su od "čuj" i "srči pesak" do "haram" i slično. To mi podsvest nešto poručuje.
|
|
Vrh |
|
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 24 svi 2016, 01:40 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3534 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
Doktorica i Granica se vratili isti dan, neko bi rekao sudbinski.
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
Vrh |
|
|
Dr Who
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 24 svi 2016, 01:57 |
|
|
Morala sam ponovo da se ulogujem i javim, ako ništa bar zbog jednog Vašeg komentara o najvećem od svih slikara. Pozdrav i za Vas, Leeroy. A sada, pošto ste me strpali u istu rečenicu sa granicom, ostaje mi samo da se okadim i poškropim svetom vodicom. Laku noć.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|