|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 37 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Vaš posao Postano: 13 srp 2015, 04:36 |
|
|
|
Sjebaste temu. :(
Hajde sad. Neka napise svako sa cime se bavi. Nije to maticni broj. A mozda se I nekakav biznis napravi.Nikad se ne zna. :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Vaš posao Postano: 13 srp 2015, 04:37 |
|
|
|
@Markan sta ti radis kad kako cujem imas najbolji posao na svetu?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Patak
|
Naslov: Re: Vaš posao Postano: 14 srp 2015, 00:57 |
|
Pridružen/a: 13 srp 2015, 01:07 Postovi: 131 Lokacija: Праведна ХБ
|
BBC je napisao/la: Nije mi toliko bitan. Da je knjiga o transformaciji gusjenice u leptira napisao bih velikim početnim slovom. btw. Ekonomija, menadžment i sve ostalo što donosi keš sposobnima 
_________________ „Da, Herceg-Bosna je hrvatska i po trećem pravu: po pravu pobjede hrvatskoga duha...”
...Antun Gustav Matoš...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Vaš posao Postano: 19 lip 2016, 07:40 |
|
|
|
Imam bolestan posao.Radim ga jer ima para.Inače mrzim ga.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Vaš posao Postano: 19 lip 2016, 16:58 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Imam bolestan posao.Radim ga jer ima para.Inače mrzim ga. Lerdi? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Vaš posao Postano: 19 lip 2016, 16:59 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 17:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
|
Amidža otvorio temu, a nije rekao koji je njegov posao.
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Vaš posao Postano: 19 lip 2016, 17:26 |
|
|
witj je napisao/la: Studentić. Šta god bili, meni ste jedan od najomiljenijih članova uprkos malom broju upisa. Leeroy Jenkins je napisao/la: Amidža otvorio temu, a nije rekao koji je njegov posao. Radite ono što kritikujete, a pamet vrca iz vas. Nisam zadovoljna i proklinjem čas kada sam došla na forum (ne odnosi se samo na ovaj). Ono što me teši jeste to što ovisnost o forumu zapravo i nije ovisnost jer u trenu se mogu odvići što ću i uraditi kada mi se bude htelo a čini mi se da se taj čas primiče.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Vaš posao Postano: 19 lip 2016, 18:29 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 17:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
Ksenija je napisao/la: Radite ono što kritikujete, a pamet vrca iz vas. .
Ne sećam se da nekad otvorih temu sa pitanjem za druge, a ne odgovorih na isto.
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Vaš posao Postano: 19 lip 2016, 18:39 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Ne sećam se da nekad otvorih temu sa pitanjem za druge, a ne odgovorih na isto. Da, zapravo shvatih da sam načinila istu grešku pa čak i goru nego vi mada, ako vi niste napravili grešku onda je nisam napravla ni ja, logično. Molila bih da prihvatite moje izvinjenje. Tema: Prezadovoljna sam poslom dok me pauze naročito raduju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Vaš posao Postano: 19 lip 2016, 18:42 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 16:17 Postovi: 7719 Lokacija: Сарај Чадор
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Amidža otvorio temu, a nije rekao koji je njegov posao. Human Resources.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Vaš posao Postano: 19 lip 2016, 20:59 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15072 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
|
Sad sam našao bolji posao više plaćen dalje je firma, ne idem po Orašju, Brčkom i Slatini, više plaćen, i nisam kod rođaka 4 koljena, nego sam u gradu u firmi, većina poslova se obavlja u okviru moje opštine. To je dobro jer bi se prije vraćao sa posla u 19:00 ako bi završio posao u 18:00 ili u 17:30, sa tim poslom sam upoznao različite kulture konstitutivnih razloga, neke predrasude mahalske razbio itd.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Vaš posao Postano: 19 lip 2016, 22:49 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Sad sam našao bolji posao više plaćen dalje je firma, ne idem po Orašju, Brčkom i Slatini, više plaćen, i nisam kod rođaka 4 koljena, nego sam u gradu u firmi, većina poslova se obavlja u okviru moje opštine. To je dobro jer bi se prije vraćao sa posla u 19:00 ako bi završio posao u 18:00 ili u 17:30, sa tim poslom sam upoznao različite kulture konstitutivnih razloga, neke predrasude mahalske razbio itd. Bravo.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 22 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|