|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 56 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Re: Psihički problem Postano: 11 srp 2016, 16:39 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
To čitav svijet vidi. Jedino trolanje je u vašim muslimanskim glavama, kuran vas zatrolao.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Psihički problem Postano: 12 srp 2016, 07:15 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Muslimani općenito imaju problem nerada. Zato su im zemlje tako siromašne. Tu naši muslimani još i odskaču. Mislim da je i u naš mentalitet ušlo od muslimana kao nirvana svakog čovjeka imati a ne raditi, dakle ne protestantsko raditi - imati.
"Rad, kretnja, molitva, zdrava ishrana i san." Općenito, uredan život je recept. Tu se valjda krije kvaka zašto oženjeni muškarci kvalitetnije žive i zadovoljniji su životom od samaca.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Psihički problem Postano: 07 kol 2016, 18:34 |
|
|
Citat: – Postoji otprilike 50 karakteristika značajnih za psihopata. Netko ih može imati jednu ili pet, ali su psihopati samo oni koji imaju sve te karakteristike. Pretežno se to očituje kroz izraženu kontrolu, dominaciju, manipulaciju, međutim, ako iskazuju emotivnost, na možemo nikako govoriti da su posrijedi psihopati. Oni definitivno nisu emotivne osobe, jer ne raspoznaju emocije, oni su osobe u agoniji. S obzirom da iskazujem emocije kako pozitivne (nada, sreća, zadovoljstvo, ljubav) tako i negativne (ljutnja, tuga, žalost, strah, sram, stid) riješio sam se definitivno pitanja jesam li psihopata 
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Psihički problem Postano: 07 kol 2016, 21:24 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Citat: – Postoji otprilike 50 karakteristika značajnih za psihopata. Netko ih može imati jednu ili pet, ali su psihopati samo oni koji imaju sve te karakteristike. Pretežno se to očituje kroz izraženu kontrolu, dominaciju, manipulaciju, međutim, ako iskazuju emotivnost, na možemo nikako govoriti da su posrijedi psihopati. Oni definitivno nisu emotivne osobe, jer ne raspoznaju emocije, oni su osobe u agoniji. S obzirom da iskazujem emocije kako pozitivne (nada, sreća, zadovoljstvo, ljubav) tako i negativne (ljutnja, tuga, žalost, strah, sram, stid) riješio sam se definitivno pitanja jesam li psihopata  Zolota,terorista-test i hipnoza 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Psihički problem Postano: 11 kol 2016, 18:55 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 16:17 Postovi: 7726 Lokacija: Сарај Чадор
|
|
Previše razmišljaš.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SPSShelp
|
Naslov: Re: Psihički problem Postano: 19 kol 2016, 07:48 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Da se prijavim kao pacijent! .... Odlučio sam tražiti pomoć, počeo sam se bojati da ona vidi nešto što ja na sebi ne mogu prepoznati, nemam pojma od kuda da krenem. Nisam normalan majke mi  Potraži psihologa. U Domu zdravlja Mostaru u CMZ ( http://www.dzmostar.com ) ili privatno preporučujem u Mostaru magistricu znanosti psihologa Sandru Jovanović-Miljko ( mislim da je web http://www.psiho.biz ili http://www.promente.biz ). 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|