|
|
Stranica: 2/5.
|
[ 110 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 14:44 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Neću.
Guglaj. Guglao. Sve ružno i nikakvo.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 14:46 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Imota je napisao/la: Jesi naša šta od muslimanskog kiparstva?
Mujo projiciraš svoju zbunjenost, vi ste 93-e saznali šta ste i u vječnom ste sukobu vjersko-nacionalno. Srpsko je srpsko tako smo se dogovorili kad smo dilili bosnu.
Pričao tebi ili magarcu - isto dođe. A gdje si je - dilio? U svojim snovima? Dobro je da podsvijesno imaš životinje u glavi. Oće to na bliskoistočnoj frekvenciji. Ba al ne znaš da smo je dilili u karađorđevu zar vam to nije najvažniji povijesni događaj. Reka Franjo SLobi vaše je bliskoistočno sarajevo ba. jesi naša šta o talibanskom kiparstvu?
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 14:47 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Neću.
Guglaj. Guglao. Sve ružno i nikakvo. Bogati ciganije, baš ono primitivno ružno i neukusno. Komunalno ovo sve triba poravnat i izgradit nešto civilizirano.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 14:48 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Neću.
Guglaj. Guglao. Sve ružno i nikakvo. To rudonja ima li kakva slika iz '68.?
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 14:49 |
|
|
Imota je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Guglao. Sve ružno i nikakvo. Bogati ciganije, baš ono primitivno ružno i neukusno. Komunalno ovo sve triba poravnat i izgradit nešto civilizirano. Znači upeco te ko soma Evo i slika vas dvojice sa Baščaršije
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 14:50 |
|
|
Ima ovakvih drvenih ružnih sklepanih straćara u ciganskim naseljima na periferiji Zagreba.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 14:51 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Guglao. Sve ružno i nikakvo. To rudonja ima li kakva slika iz '68.? A to što si ti stavio je kao lijepo?
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 14:51 |
|
|
mujo na googlu svatio da mulimani nemaju kiparstvo pa se krevelji
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 14:53 |
|
|
Imota je napisao/la: Ima ovakvih drvenih ružnih sklepanih straćara u ciganskim naseljima na periferiji Zagreba. I to je njima centar grada. Straćare bez ikakve arhitektonske vrijednosti oni čuvaju kao uspomenu na Turke.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 14:54 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Imota je napisao/la: Ima ovakvih drvenih ružnih sklepanih straćara u ciganskim naseljima na periferiji Zagreba. I to je njima centar grada. Straćare bez ikakve arhitektonske vrijednosti oni čuvaju kao uspomenu na Turke. Bože jada, ovo je centar glavnog grada on još sav ponosan na ovu ciganiju.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 14:54 |
|
|
Imota je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Pričao tebi ili magarcu - isto dođe.
A gdje si je - dilio? U svojim snovima?
Dobro je da podsvijesno imaš životinje u glavi. Oće to na bliskoistočnoj frekvenciji. Ba al ne znaš da smo je dilili u karađorđevu zar vam to nije najvažniji povijesni događaj. Reka Franjo SLobi vaše je bliskoistočno sarajevo ba. jesi naša šta o talibanskom kiparstvu? Pa dijelili ste, pokušali dijeliti, ali nije vam uspjelo. Rekao, a isto tako potpisao dejtonski sporazum. I on i Slobo. Znači zajebali jedan drugog u Karađorđevu. Što se tiče zadnje rečenice, šta da ti kažem - magare je za tebe Arhimed.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 14:55 |
|
|
Imota je napisao/la: Ima ovakvih drvenih ružnih sklepanih straćara u ciganskim naseljima na periferiji Zagreba. Ima ima. I kod tebe u selu siguran sam da ima. Šta držiš u njima?
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 14:56 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: A to što si ti stavio je kao lijepo? Pa postavio si neku staru sliku, red je da stavim noviju. Naravno da je lijepo.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 14:56 |
|
|
Imota je napisao/la: mujo na googlu svatio da mulimani nemaju kiparstvo pa se krevelji Tebi ni google ne pomaže.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 14:57 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Imota je napisao/la: Ima ovakvih drvenih ružnih sklepanih straćara u ciganskim naseljima na periferiji Zagreba. I to je njima centar grada. Straćare bez ikakve arhitektonske vrijednosti oni čuvaju kao uspomenu na Turke. Centar grada? Hajde sad opet guglaj pa vidi gdje je centar grada. I koji je ovo dio grada.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 14:58 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Imota je napisao/la: Dobro je da podsvijesno imaš životinje u glavi. Oće to na bliskoistočnoj frekvenciji.
Ba al ne znaš da smo je dilili u karađorđevu zar vam to nije najvažniji povijesni događaj. Reka Franjo SLobi vaše je bliskoistočno sarajevo ba.
jesi naša šta o talibanskom kiparstvu?
Pa dijelili ste, pokušali dijeliti, ali nije vam uspjelo. Rekao, a isto tako potpisao dejtonski sporazum. I on i Slobo. Znači zajebali jedan drugog u Karađorđevu. Što se tiče zadnje rečenice, šta da ti kažem - magare je za tebe Arhimed. Pa amebo vidiš da smo podjelili kako sam kažeš zato ti kažem sarajevo je srpsko šta ja znam šta će srbi s njim. Arhimed jao pa ćuo si i za Arhimeda, bravo napreduješ nemoj da te u džamiji čuju da proučavaš te nevjernike.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 14:58 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa postavio si neku staru sliku, red je da stavim noviju. Naravno da je lijepo. Možeš li mi istaknuti koji objekat na ovim slikama ti je lijep? Vi definitivno pripadate nekoj drugoj civilizaciji.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 15:00 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: I to je njima centar grada. Straćare bez ikakve arhitektonske vrijednosti oni čuvaju kao uspomenu na Turke. Centar grada? Hajde sad opet guglaj pa vidi gdje je centar grada. I koji je ovo dio grada. Pa to je vaš centar grada. Evropske dijelove Sarajeva su gradili Srbi, Hrvati, Austrougari. Al ste i njih ih uspjeli opkoliti i unakaziti ušljivim mahalama
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 15:02 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Imota je napisao/la: Ima ovakvih drvenih ružnih sklepanih straćara u ciganskim naseljima na periferiji Zagreba. Ima ima. I kod tebe u selu siguran sam da ima. Šta držiš u njima? Mujo ja sam rođen di džamije nema. Sve u kamenu lipo mediteranski, nema ni cigana ne toleriramo neradnike i necivilizirane, samo europske vrijednosti. A u vas glavni grad ušljiva kasaba, pa kako ste netalentirani za estetiku, šta to islam od čovika čini.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 15:03 |
|
|
Doduše za socijalistički komunjarski blokovski dio Sarajeva vam se izvinjavamo, onakvu nakaradu niko ne bi napravio ni najgorem neprijatelju ali smo morali brzo da smjestimo ljude zbog olimpijade.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 15:05 |
|
|
Da to je zajedničko islamu i komunizmu, totalno odsustvo ukusa.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 15:08 |
|
|
Imota je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Pa dijelili ste, pokušali dijeliti, ali nije vam uspjelo. Rekao, a isto tako potpisao dejtonski sporazum. I on i Slobo. Znači zajebali jedan drugog u Karađorđevu.
Što se tiče zadnje rečenice, šta da ti kažem - magare je za tebe Arhimed.
Pa amebo vidiš da smo podjelili kako sam kažeš zato ti kažem sarajevo je srpsko šta ja znam šta će srbi s njim. Arhimed jao pa ćuo si i za Arhimeda, bravo napreduješ nemoj da te u džamiji čuju da proučavaš te nevjernike. Tovare, niste podijelili. Baš si tvrdoglav ko mazga. Treba ti ponoviti bar po deset puta da ti se primi. A i ti evo koristiš bajnu retoriku, kreće priča sa džamijama, hodžama i tako to. E tovare, tovare....
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 15:10 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Imota je napisao/la: Pa amebo vidiš da smo podjelili kako sam kažeš zato ti kažem sarajevo je srpsko šta ja znam šta će srbi s njim.
Arhimed jao pa ćuo si i za Arhimeda, bravo napreduješ nemoj da te u džamiji čuju da proučavaš te nevjernike.
Tovare, niste podijelili. Baš si tvrdoglav ko mazga. Treba ti ponoviti bar po deset puta da ti se primi. A i ti evo koristiš bajnu retoriku, kreće priča sa džamijama, hodžama i tako to. E tovare, tovare.... Bože jel vas uče šta mimo kurana pa ste tako zakinuti. Zar nismo utvrdili da smo podilili u Karađođevu, skoncentriraj se. Dogovor vridi.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 15:11 |
|
|
Eto kako su muslimani zbunjeni sad uvjerava da nismo podilili bosnu u karađorđevu ok mujo
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 15:11 |
|
|
Imota je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ima ima. I kod tebe u selu siguran sam da ima. Šta držiš u njima? Mujo ja sam rođen di džamije nema. Sve u kamenu lipo mediteranski, nema ni cigana ne toleriramo neradnike i necivilizirane, samo europske vrijednosti. A u vas glavni grad ušljiva kasaba, pa kako ste netalentirani za estetiku, šta to islam od čovika čini. Ja i? Možda si rođen u ćumezu s kokoškama? Jesi siguran da nisi ušljiv? Uz to opasno tukneš, nešto smrdi. Očito je da nikad nisi bio u Sarajevu, al eto sve znaš ko i ovaj rudonja. Da nije internet došao u vaša sela, ne bi ga nikad ni vidjeli ni na razglednici.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|