|
|
Stranica: 3/5.
|
[ 110 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 15:12 |
|
|
Imota je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Tovare, niste podijelili. Baš si tvrdoglav ko mazga. Treba ti ponoviti bar po deset puta da ti se primi.
A i ti evo koristiš bajnu retoriku, kreće priča sa džamijama, hodžama i tako to.
E tovare, tovare....
Bože jel vas uče šta mimo kurana pa ste tako zakinuti. Zar nismo utvrdili da smo podilili u Karađođevu, skoncentriraj se. Dogovor vridi. Vrijedi za kad? Šta onda ne vrijedi? Dejton? Nisam ti ja kriv što ti živiš u nekakvim vremenima, sanjaš nešto.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 15:14 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Centar grada?
Hajde sad opet guglaj pa vidi gdje je centar grada.
I koji je ovo dio grada.
Pa to je vaš centar grada. Evropske dijelove Sarajeva su gradili Srbi, Hrvati, Austrougari. Al ste i njih ih uspjeli opkoliti i unakaziti ušljivim mahalama To je stari dio grada. Medonja, ovo ti je centar.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 15:15 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Imota je napisao/la: Bože jel vas uče šta mimo kurana pa ste tako zakinuti. Zar nismo utvrdili da smo podilili u Karađođevu, skoncentriraj se. Dogovor vridi.
Vrijedi za kad? Šta onda ne vrijedi? Dejton? Nisam ti ja kriv što ti živiš u nekakvim vremenima, sanjaš nešto. Pa jesi se odlučio mujo jesmo li podilili il nismo podilili . Čak su je i ameri podilili u daytonu
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 15:18 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Imota je napisao/la: Mujo ja sam rođen di džamije nema. Sve u kamenu lipo mediteranski, nema ni cigana ne toleriramo neradnike i necivilizirane, samo europske vrijednosti.
A u vas glavni grad ušljiva kasaba, pa kako ste netalentirani za estetiku, šta to islam od čovika čini.
Ja i? Možda si rođen u ćumezu s kokoškama? Jesi siguran da nisi ušljiv? Uz to opasno tukneš, nešto smrdi. Očito je da nikad nisi bio u Sarajevu, al eto sve znaš ko i ovaj rudonja. Da nije internet došao u vaša sela, ne bi ga nikad ni vidjeli ni na razglednici. Baljezgaš zbunjen si ko prosječni musliman u heliodromu nakon 5 dana znojenja i ispijanja pišake. Bio sam u bliskoistočnom sarajevu da se nažalost sam uvjerim kakva je to kasaba. Mi s mediterana se uvik zgrozimo kad dođemo među turke i njihove ušljive kasabe, nigdi sunca ko da je sam Bog diga ruke od vas.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 15:21 |
|
|
Imota je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Vrijedi za kad? Šta onda ne vrijedi? Dejton?
Nisam ti ja kriv što ti živiš u nekakvim vremenima, sanjaš nešto.
Pa jesi se odlučio mujo jesmo li podilili il nismo podilili . Čak su je i ameri podilili u daytonu Nismo.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 15:22 |
|
|
Mujo ne smiš povirit s ljiljanima van 23% al nije podijeljena islam je ko neka loša droga, neki crack.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 15:23 |
|
|
Imota je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ja i?
Možda si rođen u ćumezu s kokoškama? Jesi siguran da nisi ušljiv? Uz to opasno tukneš, nešto smrdi.
Očito je da nikad nisi bio u Sarajevu, al eto sve znaš ko i ovaj rudonja. Da nije internet došao u vaša sela, ne bi ga nikad ni vidjeli ni na razglednici.
Baljezgaš zbunjen si ko prosječni musliman u heliodromu nakon 5 dana znojenja i ispijanja pišake. Bio sam u bliskoistočnom sarajevu da se nažalost sam uvjerim kakva je to kasaba. Mi s mediterana se uvik zgrozimo kad dođemo među turke i njihove ušljive kasabe, nigdi sunca ko da je sam Bog diga ruke od vas. Znači pored što si magarac još si i retardiran. Odjebauz A šljego da ti guzica vidi čaršije. Lijepo. Bolje da nisi. Dovoljno je što zagađuješ taj kvadrat gdje se nalaziš. Nego, ko ti je to pričao za heliodrom? Ćaća? Jebo li te on u šupak a ti njega, debilu retardirani!
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 15:24 |
|
|
Imota je napisao/la: Mujo ne smiš povirit s ljiljanima van 23% al nije podijeljena islam je ko neka loša droga, neki crack. Zamotaj dvije kile mandarina i pssssssssssst. Tovare
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 15:24 |
|
|
Al mujo ne može ništa reći o islamskoj arhitekturi da ne spominjemo o kiparstvu, samo zbunjeno arlauče ko hodža kad laje one arapske besmislice. Tako i na prosvjedima, jedna neartikulirana masa.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 15:25 |
|
|
Imota je napisao/la: Al mujo ne može ništa reći o islamskoj arhitekturi da ne spominjemo o kiparstvu, samo zbunjeno arlauče ko hodža kad laje one arapske besmislice. Tako i na prosvjedima, jedna neartikulirana masa. Magare, nema islamskog kiparstva. Ne postoji taj pojam. Jel te bar malo stid tvog neznanja ili uživaš u njemu? Arhitektura je nešto drugo. Jedino ako poistovjećuješ to dvoje toliko. Mene stid tvoje gluposti. Da nisi ispo na glavu kad si bio mali?
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 15:25 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Imota je napisao/la: Mujo ne smiš povirit s ljiljanima van 23% al nije podijeljena islam je ko neka loša droga, neki crack. Zamotaj dvije kile mandarina i pssssssssssst. Tovare E mandarine, šta raste u mračnom vilajetu osim glupana?
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 15:27 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Imota je napisao/la: Al mujo ne može ništa reći o islamskoj arhitekturi da ne spominjemo o kiparstvu, samo zbunjeno arlauče ko hodža kad laje one arapske besmislice. Tako i na prosvjedima, jedna neartikulirana masa. Magare, nema islamskog kiparstva. Ne postoji taj pojam. Jel te bar malo stid tvog neznanja ili uživaš u njemu? Arhitektura je nešto drugo. Jedino ako poistovjećuješ to dvoje toliko. Mene stid tvoje gluposti. Da nisi ispo na glavu kad si bio mali? Opa pa ti nadolaziš amebo, napokon si shvatio da nema islamskog kiparstva,pa ajde samo sat vrimena je tribalo. Pa šta onda arlaučeš bezveze budalo, šta se nabacuješ pa ispadneš glup. I s googlom si spor.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 15:27 |
|
|
Imota je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Zamotaj dvije kile mandarina i pssssssssssst. Tovare E mandarine, šta raste u mračnom vilajetu osim glupana? Da si bio duže, možda bi i saznao. Al si žurio na autobus. Karta ne vrijedi za neki sutradan. Imaš li šta kvalitetno, kakvog sira, vina, platiću dobro. Mada sumnjam da ti i to ide od ruke, ti si samo za nosanje kad je sezona berbe.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 15:29 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Imota je napisao/la: Baljezgaš zbunjen si ko prosječni musliman u heliodromu nakon 5 dana znojenja i ispijanja pišake.
Bio sam u bliskoistočnom sarajevu da se nažalost sam uvjerim kakva je to kasaba. Mi s mediterana se uvik zgrozimo kad dođemo među turke i njihove ušljive kasabe, nigdi sunca ko da je sam Bog diga ruke od vas.
Znači pored što si magarac još si i retardiran. Odjebauz A šljego da ti guzica vidi čaršije. Lijepo. Bolje da nisi. Dovoljno je što zagađuješ taj kvadrat gdje se nalaziš. Nego, ko ti je to pričao za heliodrom? Ćaća? Jebo li te on u šupak a ti njega, debilu retardirani! Pa sav normalan svit putuje, nije to kao kod palestinaca di je odlazak na bauštelu jedini vid putovanja. Lipo da podsvijesno te vuče jebanje u šupak, znan da vi to turci volite. U heliodromu su se dresirali malo isilovci, jebiga šta ćeš s teroristima.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 15:30 |
|
|
Imota je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Magare, nema islamskog kiparstva. Ne postoji taj pojam. Jel te bar malo stid tvog neznanja ili uživaš u njemu? Arhitektura je nešto drugo. Jedino ako poistovjećuješ to dvoje toliko. Mene stid tvoje gluposti. Da nisi ispo na glavu kad si bio mali?
Opa pa ti nadolaziš amebo, napokon si shvatio da nema islamskog kiparstva,pa ajde samo sat vrimena je tribalo. Pa šta onda arlaučeš bezveze budalo, šta se nabacuješ pa ispadneš glup. I s googlom si spor. Čuj ja napokon shvatio ja sam ti to odmah u hint stavio, al ti to nisi skonto. Znači vrati se slobodno na post, pa vidi šta piše pod hint. Piše zabranjeno. Kontaš, magare? Znači da ga nema. Jel znaš šta znači hint uopšte? Da ti pomognem, nema veze sa kopitom.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 15:31 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Imota je napisao/la: E mandarine, šta raste u mračnom vilajetu osim glupana?
Da si bio duže, možda bi i saznao. Al si žurio na autobus. Karta ne vrijedi za neki sutradan. Imaš li šta kvalitetno, kakvog sira, vina, platiću dobro. Mada sumnjam da ti i to ide od ruke, ti si samo za nosanje kad je sezona berbe. Ubit će te alah di ćeš pit vino. Ionako nemate pojma o vinu, glupi ste i za to. Kad san vidio u restoranu šta vam hercegovci uvaljuju ko vrhunsko vino, jao debila kako vas gule. Vino je za gospodu, vama se kvasina uvaljuje.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 15:32 |
|
|
Imota je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Znači pored što si magarac još si i retardiran. Odjebauz A šljego da ti guzica vidi čaršije. Lijepo. Bolje da nisi. Dovoljno je što zagađuješ taj kvadrat gdje se nalaziš. Nego, ko ti je to pričao za heliodrom? Ćaća? Jebo li te on u šupak a ti njega, debilu retardirani! Pa sav normalan svit putuje, nije to kao kod palestinaca di je odlazak na bauštelu jedini vid putovanja. Lipo da podsvijesno te vuče jebanje u šupak, znan da vi to turci volite. U heliodromu su se dresirali malo isilovci, jebiga šta ćeš s teroristima. Samo ima tu jedan problem: ti nisi normalan. Ja ja, dresirali...ko tebe dresira? Lokalni cirkus? Nisu te dobro svezali.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 15:32 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Imota je napisao/la: Opa pa ti nadolaziš amebo, napokon si shvatio da nema islamskog kiparstva,pa ajde samo sat vrimena je tribalo. Pa šta onda arlaučeš bezveze budalo, šta se nabacuješ pa ispadneš glup. I s googlom si spor.
Čuj ja napokon shvatio ja sam ti to odmah u hint stavio, al ti to nisi skonto. Znači vrati se slobodno na post, pa vidi šta piše pod hint. Piše zabranjeno. Kontaš, magare? Znači da ga nema. Jel znaš šta znači hint uopšte? Da ti pomognem, nema veze sa kopitom. Pa zašto ga nema idiote, aj razmisli još, taman za sat, sat i po ćeš skužit.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 15:34 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Imota je napisao/la: Pa sav normalan svit putuje, nije to kao kod palestinaca di je odlazak na bauštelu jedini vid putovanja.
Lipo da podsvijesno te vuče jebanje u šupak, znan da vi to turci volite. U heliodromu su se dresirali malo isilovci, jebiga šta ćeš s teroristima.
Samo ima tu jedan problem: ti nisi normalan. Ja ja, dresirali...ko tebe dresira? Lokalni cirkus? Nisu te dobro svezali. Nisi u stanju koherentno ništa sročit, zašto vas islam čini tako neartikuliranim?
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 15:34 |
|
|
Imota je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Da si bio duže, možda bi i saznao.
Al si žurio na autobus.
Karta ne vrijedi za neki sutradan.
Imaš li šta kvalitetno, kakvog sira, vina, platiću dobro. Mada sumnjam da ti i to ide od ruke, ti si samo za nosanje kad je sezona berbe.
Ubit će te alah di ćeš pit vino. Ionako nemate pojma o vinu, glupi ste i za to. Kad san vidio u restoranu šta vam hercegovci uvaljuju ko vrhunsko vino, jao debila kako vas gule. Vino je za gospodu, vama se kvasina uvaljuje. To je moj problem. Da li pijem i šta pijem, moja stvar. A veliš podvaljuju? Pa nije to fino. Sve zavisi, ko voli fino vino, obično ima nekog od koga provjereno uzima. Ti kojima se uvaljuje u restoranima muda pod bubrege nije ni žaliti. Znači ti bi da dobro naplatiš, a neko smeće prodaš? Nije to lijepo, tovare. Ostavim ti radije onako 10 KM nego da nosim sa sobom tvoj prokisli sirup.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 15:36 |
|
|
Imota je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Čuj ja napokon shvatio ja sam ti to odmah u hint stavio, al ti to nisi skonto. Znači vrati se slobodno na post, pa vidi šta piše pod hint. Piše zabranjeno. Kontaš, magare? Znači da ga nema. Jel znaš šta znači hint uopšte? Da ti pomognem, nema veze sa kopitom. Pa zašto ga nema idiote, aj razmisli još, taman za sat, sat i po ćeš skužit. Zato što je po islamu zabranjeno. Kao što su i slike živih bića zabranjene. Evo još jedan hint: idolopoklonstvo. Jebote, kakav si ti komad bukovine
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 15:36 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Imota je napisao/la: Ubit će te alah di ćeš pit vino.
Ionako nemate pojma o vinu, glupi ste i za to. Kad san vidio u restoranu šta vam hercegovci uvaljuju ko vrhunsko vino, jao debila kako vas gule. Vino je za gospodu, vama se kvasina uvaljuje.
To je moj problem. Da li pijem i šta pijem, moja stvar. A veliš podvaljuju? Pa nije to fino. Sve zavisi, ko voli fino vino, obično ima nekog od koga provjereno uzima. Ti kojima se uvaljuje u restoranima muda pod bubrege nije ni žaliti. Znači ti bi da dobro naplatiš, a neko smeće prodaš? Nije to lijepo, tovare. Ostavim ti radije onako 10 KM nego da nosim sa sobom tvoj prokisli sirup. Ubit će te alah eto zašto vam ne da unitarnu bosnu. Vama dat pravo vino je grijeh, jer ste nerafinirani divljaci, kao da bi vi znali cijenit vino. Zato vam se uvaljiva kvasina. Kakvo vas gule strašno. Šteta dobrog vina da ga muslimani piju.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 15:37 |
|
|
Imota je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: To je moj problem. Da li pijem i šta pijem, moja stvar. A veliš podvaljuju? Pa nije to fino. Sve zavisi, ko voli fino vino, obično ima nekog od koga provjereno uzima. Ti kojima se uvaljuje u restoranima muda pod bubrege nije ni žaliti.
Znači ti bi da dobro naplatiš, a neko smeće prodaš? Nije to lijepo, tovare. Ostavim ti radije onako 10 KM nego da nosim sa sobom tvoj prokisli sirup.
Ubit će te alah eto zašto vam ne da unitarnu bosnu. Vama dat pravo vino je grijeh, jer ste nerafinirani divljaci, kao da bi vi znali cijenit vino. Zato vam se uvaljiva kvasina. Kakvo vas gule strašno. Šteta dobrog vina da ga muslimani piju. Ma ti kad vidiš pare, gaće bi s guzice prodo a ne dobro vino. Al ok, vidim da si neki prevarant, da podvaljuješ. Ružno.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 15:38 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Imota je napisao/la: Pa zašto ga nema idiote, aj razmisli još, taman za sat, sat i po ćeš skužit.
Zato što je po islamu zabranjeno. Kao što su i slike živih bića zabranjene. Evo još jedan hint: idolopoklonstvo. Jebote, kakav si ti komad bukovine Pa jel moguće da si tako glup. Pa šta napisah idiote nego da je zabranjeno da bi se ti tipično muslimanski kezio i sad si skužio da si glup i da prdiš uprazno.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Domaća sunitska arhitektura Postano: 26 tra 2023, 15:39 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Imota je napisao/la: Ubit će te alah eto zašto vam ne da unitarnu bosnu.
Vama dat pravo vino je grijeh, jer ste nerafinirani divljaci, kao da bi vi znali cijenit vino. Zato vam se uvaljiva kvasina. Kakvo vas gule strašno. Šteta dobrog vina da ga muslimani piju.
Ma ti kad vidiš pare, gaće bi s guzice prodo a ne dobro vino. Al ok, vidim da si neki prevarant, da podvaljuješ. Ružno. Prevarit se može neko ko ima mozak, muslimanu uvalit kvasinu je normalno, jer vino nije za talibane. Šta će vama vino pobogu i alah vam ne da.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|