HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 07 lip 2025, 07:56.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 521 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 21  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Dodrinaštvo Ive Pilara
PostPostano: 07 pro 2018, 23:56 

Instruktor je napisao/la:
Vujadin je napisao/la:
Bogoljub Kočović nije ni živio u komunizmu i Jugoslaviji, već je živio u Francuskoj.

Pa rekoh ranije 'moje neznanje je ogromno'.

.

To je očigledno.
Za početak, pronađite knjigu Bogoljuba Kočovića na internetu, pa pročitajte.
A onda se vratite da diskutujete, jer ovo što radite, a rad niste ni pročitali, je komično.

Vrh

PostPostano: 08 pro 2018, 00:23 

Vujadin je napisao/la:
slika

:smijeh

Starac_Vjest, http://www.forum.hr/showpost.php?p=67834663&postcount=2,
http://www.forum.hr/showpost.php?p=6787 ... tcount=129
mozak_free, http://www.forum.hr/showpost.php?p=6763 ... stcount=99
Kruger_Jr, http://www.forum.hr/showpost.php?p=6785 ... tcount=124
Etanol, http://www.forum.hr/showpost.php?p=6786 ... tcount=126
http://www.forum.hr/showpost.php?p=6787 ... tcount=128
hrvat22, http://www.forum.hr/showpost.php?p=6787 ... tcount=130
sedan, http://www.forum.hr/showpost.php?p=6793 ... tcount=155
The Instruktor, http://www.forum.hr/showthread.php?t=1086603

+

http://www.forum.hr/forumdisplay.php?f=144

Pred okupaciju BIH 800.000 stanovnika, od toga 80.000 kristijana i 50.000 pravoslavnih, sruseno 500 katolickih objekata

Vrh

PostPostano: 08 pro 2018, 00:32 

Bal vampira napada nevinog čovjeka, poštenog Hrvata gospodina Oštrića. Meni to nije smiješno.

Vrh

PostPostano: 08 pro 2018, 00:36 

Oštrić je moderator na forum.hr-u.

Za ostalo, je Srbi imaju natalitet od 100%, a Hrvati od -100% =))

Vrh

PostPostano: 08 pro 2018, 00:41 

Vujadin je napisao/la:
Bal vampira napada nevinog čovjeka, poštenog Hrvata gospodina Oštrića. Meni to nije smiješno.

I Zeljko Komsic je Hrvat.

Ovo su Vam sve bili najaktivniji ljudi na PDF Povijest. Nikakav bal vampira. I ako pogledate vrlo su argumentirane primjedbe.

Kao sto rekoh, bilo bi dobro da se u hrvatsko-srpske povijesne odnose ne mijesaju oni koji nisu politicki Hrvati i politicki Srbi. Njima nije u interesu jacanje politickih Hrvati i politickih Srba, jer im se slabi pozicija. Njima je najbolje drzati u sukobu politicke Hrvate i politicke Srbe (divide et impera).

A ne kada Srbi rade TV emisije pozivaju Klasica, Jakovinu, Goldataina, Markovinu, Puhovskog, a oni ne zastupaju hrvatska gledista, a Vi ih predstavljate kao Hrvate, pretpostavljam 'postene' Hrvate.

Pred okupaciju BIH 800.000 stanovnika, od toga 80.000 kristijana i 50.000 pravoslavnih, sruseno 500 katolickih objekata

Vrh

PostPostano: 08 pro 2018, 00:44 

Kao što rekoh, pročitajte knjige Kočovića i Žerjavića, i suočite se sa vlastitom genocidnošću.
A gospodina Oštrića ostavite na miru.

Vrh

PostPostano: 08 pro 2018, 00:59 

Vujadin je napisao/la:

Svatko ima pravo na ljude koje smatra autoritetima. To je stvar vjere. A vjera je iznad ljudskih prava.

Vrh

PostPostano: 08 pro 2018, 01:16 

Vujadin je napisao/la:
Kao što rekoh, pročitajte knjige Kočovića i Žerjavića, i suočite se sa vlastitom genocidnošću.

Imate li za preporuciti demografski izracun nekog politickog Srbina novijeg datuma na latinici?

Mene vise zanimaju misljenja politickih Srba, npr. Samardjica. U TV duelima neopartizani odnosno Jugoslaveni su mu intelektualno i po znanju inferiorini i svi odreda jako stari.

Kod Hrvata imamo mlade neopartizane na sveucilistu sto me zabrinjava. Imate li vi u Srbiji mlade neopartizane? Nisam vidio.

Vrh

PostPostano: 08 pro 2018, 01:44 

Imate li za preporuciti demografski izracun nekog politickog Srbina novijeg datuma na latinici?

Mene vise zanimaju misljenja politickih Srba, npr. Samardjica. U TV duelima neopartizani odnosno Jugoslaveni su mu intelektualno i po znanju inferiorini i svi odreda jako stari.

Kod Hrvata imamo mlade neopartizane na sveucilistu sto me zabrinjava. Imate li vi u Srbiji mlade neopartizane? Nisam vidio.

Pa gdje nađe Milosava Samardžića ? :rolleyes
Nije on nikakav ozbiljan istoričar,već kvazi istoričar.
Iskrivljuje istorijske činjenice onako kako njemu paše i potura ih pod relevantne.

Vrh

PostPostano: 08 pro 2018, 02:01 

Graničar18 je napisao/la:
Pa gdje nađe Milosava Samardžića ? :rolleyes
Nije on nikakav ozbiljan istoričar,već kvazi istoričar.
Iskrivljuje istorijske činjenice onako kako njemu paše i potura ih pod relevantne.

Jeste citali njegove knjige?

U duelu s neopartizanima odnosno komunistickim mitovima protivnici su mu poceli lupetat neke nesuvisle gluposti. Meni je zanimljiv jer iznosi dokumente koji bole komunisticke mitomane, i onda ne znaju kud bi sa sobom.

Npr. u Desantu na Drvar, kad je donio njemacki izvjestaj koji pokazuje da tamo nisu ni imali mrtvih ili nesto sitno (ak se dobro sjecam). A komunisti lupetaju koesta. Ili kada je neki partizanski dokument donio gdje su partizani pozivali da se ne radi otpor Njemcima kada su razbijali Kraljevinu, pozivali na dezerterstvo. Partizan neki poceo vadit fotografije zaklanih ljudi od cetnika kada nije znao kud ce, a ovaj mu rekao da ima isto takve fotografije gdje su partizani klali.

To vise sramotno sto je jos uvijek politicka istina kada se u hrvatsko-srpske odnose uplicu ljudi koji nisu ni politicki Srbi ni politicki Hrvati.

Prema dokumentima koje sam proucio partizani/komunisti (s presvucenim cetnicima) su nakon rata pobili pola milijuna ljudi, cetnici do 70 tisuca (tijekom rata u svojim odorama). Cetnici su pobili 40-50 katolickih svecenika, partizani/komunisti oko 500. Bolje onda da nogometni klub u Srbiji nosi naziv 'Kokarda' negoli 'Crvena zvijezda' ili 'Partizan', ako vec nema nista bolje u srpskoj povijesti.

Vrh

PostPostano: 08 pro 2018, 03:17 

Vujadin je napisao/la:

Lik je budaletina,guta svaku soros propagandnu vijest iz povijesti =))
Vikinzi muslimani,britanci crnci i to.Dijeli po FB a na forumu te satare ako se neslazes sa njegovim budalama XD

Vrh

PostPostano: 08 pro 2018, 09:48 

Vujadin je napisao/la:
Bujanec je nacista, narkoman i idiot. Savezni popis nije konačan i potpun i tu nema nikakvih falsifikata kakve bi neki ustaški relativizatori priželjkivali.

Ja ne negiram ništa, ja potvrđujem analizu Bogoljuba Kočovića. Brojke do kojih je došao Bogoljub Kočović demografskom analizom su same po sebi zastrašujuće i one se ne mogu negirati.
Samo u BiH ubijeno je više Srba, nego što je Hrvata u cijeloj Jugoslaviji.

Još se drastičnije genocidni učinak ustaške tvorevine vidi kada se uporede brojke u relativnom smislu, u odnosu na populaciju koja bi bila dostignuta 1948. da nije bilo rata.

slika
slika

Čisto za upoređivanje, Muslimana u zadnjem ratu je stradalo tek 3,5% od njihovog broja u BiH 1991.

Hmmm. Interesantno. Bujanec je obični voditelj na TV a vi ste
Lika sa nabrojanim "epitetima " izabrali za predsjednika Srbije. Pametnom dosta

Vrh

PostPostano: 08 pro 2018, 10:29 

Jeste citali njegove knjige?

U duelu s neopartizanima odnosno komunistickim mitovima protivnici su mu poceli lupetat neke nesuvisle gluposti. Meni je zanimljiv jer iznosi dokumente koji bole komunisticke mitomane, i onda ne znaju kud bi sa sobom.

Npr. u Desantu na Drvar, kad je donio njemacki izvjestaj koji pokazuje da tamo nisu ni imali mrtvih ili nesto sitno (ak se dobro sjecam). A komunisti lupetaju koesta. Ili kada je neki partizanski dokument donio gdje su partizani pozivali da se ne radi otpor Njemcima kada su razbijali Kraljevinu, pozivali na dezerterstvo. Partizan neki poceo vadit fotografije zaklanih ljudi od cetnika kada nije znao kud ce, a ovaj mu rekao da ima isto takve fotografije gdje su partizani klali.

To vise sramotno sto je jos uvijek politicka istina kada se u hrvatsko-srpske odnose uplicu ljudi koji nisu ni politicki Srbi ni politicki Hrvati.

Prema dokumentima koje sam proucio partizani/komunisti (s presvucenim cetnicima) su nakon rata pobili pola milijuna ljudi, cetnici do 70 tisuca (tijekom rata u svojim odorama). Cetnici su pobili 40-50 katolickih svecenika, partizani/komunisti oko 500. Bolje onda da nogometni klub u Srbiji nosi naziv 'Kokarda' negoli 'Crvena zvijezda' ili 'Partizan', ako vec nema nista bolje u srpskoj povijesti.

Nisam čito njegove knjige,ali sam ga gledo na youtubu i rts-u. A i piso je na jednom srpskom forumu. Forumaši potkovaniji znanjem ga ubili u pojam.
On valja gluposti da je to za nepovjerovat. Tako je npr.izvalio da su partizanske ranjenike na Sutjesci partizani opljačkali prije nego su ih Nijemci pobili (200 ranjenika). Ispada da su ranjenici imali rolex satove,nakit,pare i ko zna šta još. :D
Šta je bilo od njih za opljačkat ?
Tip je nezadovoljan što su četnici izgubili u 2.svj.ratu,ne može se s tim pomirit i to
bi htjeo nadoknadit lažima i nebulozama. Ni malo me ne čudi da i među Hrvatima poput tebe ima fanove. :zubati
Na istim ste talasnim dužinama. :D

Vrh

PostPostano: 08 pro 2018, 11:06 

Tako je npr.izvalio da su partizanske ranjenike na Sutjesci partizani opljačkali prije nego su ih Nijemci pobili (200 ranjenika). Ispada da su ranjenici imali rolex satove,nakit,pare i ko zna šta još. :D
Šta je bilo od njih za opljačkat ?

Nebitan detalj. A partizani jesu pljackali, kako bi drugacije opstali po sumama i gorama. Kakve dobre cizme, kaput, zlatni zub, puska, pa i novac dobro dodju. l potpuno nebitno. Bande zive od pljackanja.

Vrh

PostPostano: 08 pro 2018, 11:43 

Nebitan detalj. A partizani jesu pljackali, kako bi drugacije opstali po sumama i gorama. Kakve dobre cizme, kaput, zlatni zub, puska, pa i novac dobro dodju. l potpuno nebitno. Bande zive od pljackanja.

Mislim da su partizanima po šumama i gorama najviše trebali zlatni zubi. =))
Velim ja da me nimalo ne čudi što Samardžić ima fanove među Hrvatima. :zubati
Vaše istorijske verzije su najtačnije. :thumbup

Vrh

PostPostano: 08 pro 2018, 11:52 

Mislim da su partizanima po šumama i gorama najviše trebali zlatni zubi. =))

Naravno da nisu. Svo zlato, novac, satove itd. su bacali putem, sto ce im to. Al sasvim nebitni detalji.

Nebitno pogotovo za temu istoka i zapada od Drine u kontekstu Pilara.

Vrh

PostPostano: 08 pro 2018, 12:24 

Nemojte tako, ja sam ipak amater koji se time bavi iz razonode. Nisam ja Josip Broz Tito koji kad odredi povijesnu istinu komunisti i njihovi sljedbenici to beatificiraju, a usput si je za zivota nadjevao ulice i trgove po svom imenu, a prije toga u nasljedje ostavio Hude jame, Kocevske rogove itd.

Ivo Pilar bi popizdio kada bi saznao da je Jugoslavija trebala u dogovorima izmedju Staljina i zapada trebala biti podjeljena 50:50, a to je na Drini. A Tito to spoojio.

Vrh

PostPostano: 08 pro 2018, 12:59 

Nemojte tako, ja sam ipak amater koji se time bavi iz razonode. Nisam ja Josip Broz Tito koji kad odredi povijesnu istinu komunisti i njihovi sljedbenici to beatificiraju, a usput si je za zivota nadjevao ulice i trgove po svom imenu, a prije toga u nasljedje ostavio Hude jame, Kocevske rogove itd.

Ivo Pilar bi popizdio kada bi saznao da je Jugoslavija trebala u dogovorima izmedju Staljina i zapada trebala biti podjeljena 50:50, a to je na Drini. A Tito to spoojio.

Ili Deretić... :biceovodobro

Vrh

PostPostano: 08 pro 2018, 13:07 

Tulkas je napisao/la:

Nemojte tako Deretic je ipak clan istocnodrinske Srpske akademije nauka, po njima je i zapadnodrinski Ivan Gundulic Srbin, https://narod.hr/kultura/8-prosinca-163 ... emici-sute, uz Spartance, Njemce, Dance, Svedjane i Isus je po njima po majci Mariji Srbin :smijeh

Cuveni srpski pisci Kant, Hegel, Herman Mann itd.

Zanimljivo kako se knjizevnost i umjetnost najbolje razvija zapadno od Drine i naravno u sjevernoj Srbiji (srednja i sjeverna Europa).

Vrh

PostPostano: 08 pro 2018, 14:08 

Kako se SPC umilivao nacistickom generalu Von Dankelmanu u kolovozu 1941. kada je po SPC-u pobijemo 380.000 Srba u NDH, "Ekselencijo! Zalosne vijesti, koje nam stizu svakodnevno o zvjerstvima i nasilju koje se provodi nad nezasticenim srpskim narodim u hrvatskoj drzavi uopce, a narocito u srpskim krajevima; Lici, Srijemu, Bosni i Hercegovini..". i 'ne dopustite da pred civiliziranim covjecanstvom i pred povijscu njemackog naroda, padne odgovornost za sva navedena djela na narod njemacki; niti da navedeni besramni zlocini ustaskih zlikovaca bace sijenku na cast njemackog naroda i vojnika njemackog, koji ima visok pojam o casti i vitestvu"

Osim sto SPC zdruzenim snagama s Moljevicem i cetnicima radi genocidi nad Hrvatima i klevecu Hrvate, oni paralelno lazu kako su Lika, BIH toboze srpske zemlje po Moljevicevu programu kako bi lakse napravio genocid nad Hrvatima u tim hrvatskim zemljama, i dok Njemci provode genocid nad Zidovima i agresivni rat u Europi SPC biranim rijecima pise o 'casti i vitestvu' njemackog naroda i vojnika njemackog.

Stevan Moljevic + SPC + Draza Mihajlovic + Tito rade nered u NDH cime ju slabe i paralelno djeluju u programu stvaranje homogene Velike Srbije. (Tito hotimicno)

Kaos zapadno od Drine u reziji Moljevica, Tita i SPC-a - rezultat broj pobijenih u Jugoslaviji 1.000.000, manje nego u SAD-u, Velikoj Britaniji i Francuskoj gdje je visestruko vise stanovnika.

A Srbi su i prvi poceli, drugi-svjetski-rat-podrucju-jugoslavije/tko-je-prvi-poceo-ciniti-zlocine-podrucje-bivse-jugoslavije-t16382.html

Srbi u NDH su zapadnodrinskim Srbima (Srbijancima) bili korisne budale i 40-tih i 90-tih, dok i Hrvati uz Srbe masovno ginu, a srbijanci hoce drzavu zapadno od Drine koju nikad nisu imali (rekao Milosevic). A iz dubine Afrike, Sirije itd. dolaze migranti koji ce punit taj prostor.

Vrh

PostPostano: 08 pro 2018, 14:29 

Vujadin je napisao/la:
Čisto za upoređivanje, Muslimana u zadnjem ratu je stradalo tek 3,5% od njihovog broja u BiH 1991.

Pa ne mozete usporedjivati kruske i jabuke.

Tada nije bila agresija stranih sila na teritorij bivse SFRJ (Talijani, Njemci, 250.000 antifasisticke vojske Crvene armije na poziv Hrvata katolika Tita oslobadja Srbiju, kasnije bombardiranje Saveznika). Nesto malo kazalisnog bombardiranja je bilo, al to je zanemarivo.

Tada nije bio svjetski rat pa je cijeli svjet u miru mogao gledati srpski barbarluk.

Tada su bile mirovne snage koje su sve snimale.

Tada klanje nije bilo u modi. Srbi su se ipak donekle ustrucavali od klanja, nastojali ga prikriti. Uz naravno pomoc Charingtona i slicnih, koji nisu dobro vidjeli Vukovar i homogeniziranje genocidom tzv. Krajine, ali su zato dobro vidjeli Ahmice, a naravno nisu vidjeli Stupni dol koji se dogodio isti dan. A umjesto homogeniziranja tzv. Krajine su vidjeli toboze etnicko ciscenje Olujom (koja pocinje 4.8., a dan prije toga 3.8. uzoriti Tudjman poziva Srbe da prihvate RH kao svoju domovinu). Klasicna agresivna propaganda protiv RH kao i 40-tih (kralj Petar i 800.000 pobijenih Srba u NDH javio nam iz najjace obavjestajne sile u svijetu Londona).

Tada nije bio Tito koji je radio nered, jer ipak je Tito bio kralj kaosa.

Tada nije bilo Tita koji bi na srbijansku stranu navukao hrvatske partizane koji bi se borili sa srbima za srpske interese protiv Hrvatske, protiv 'krvozednih ustasa' koji se ponovno spremaju pobit 700.000 Srba kao u Jasenovcu kako je 90-tih bila srbijanska propaganda, a za Moljovicevu homogenu Srbiju s kojom se hvalite u Republici Srpskoj a koja je nastala na genocidu i etnickom ciscenju - sudbina koja je bila namjenjena Hrvatskoj od linije Karlobag-Karlovac-Virovitica pa juzno od toga.

I najvaznije Tudjman je na sprpsku zalost sprijecio Srbe da pocine genocid u Bihacu. Jbg. Moljovicevci nisu imali srece.

Vrh

PostPostano: 08 pro 2018, 14:46 

Haos i intenzitet drugog svjetskog rata zapadno od Drine izazvali su hrvatski nacisti - ustaše, sa svojim pokušajem eliminacije svih Srba na tom području.
Republika Srpska nije stvorena za Srbijance, već za Srbe u BiH koji su temeljni narod u BiH i sve do 1971. bili su najbrojniji narod sa udijelom od 44%.
Homogena Republika Srpska sa svojih preko 90% Srba, baš kao što je Stevan Moljević sanjao. :001_smile

Muslimana je u zadnjem ratu stradalo samo 3,5% u odnosu na njihovo ukupno stanovništvo, i to većinom vojnika koji su šehidili za islamski radikalizam.

Vrh

PostPostano: 08 pro 2018, 14:53 

A iz dubine Afrike, Sirije itd. dolaze migranti koji ce punit taj prostor.

Tako je. Dolaze da napuče Hrvatsku.

Citat:
Sada je sasvim izvjesno: Vlada Republike Hrvatske planira nedaleko od Petrinje, u mjestu Mala Gorica, na prostoru nekadašnjeg prognaničkog naselja izgraditi prihvatilište za tražitelje azila.

Naime, još u srpnju Samostalni sektor MUP-a za schengensku koordinaciju i fondove EU donio je odluku o dodjeli financijskih sredstava za provedbu projekta 'Uspostava infrastrukture i jačanje kapaciteta Prihvatilišta za tražitelje azila u Maloj Gorici u okviru Fonda za azil, migraciju i integraciju'.

Iako je prema toj odluci već usred ljeta odlučeno da će se pored Petrinje graditi veliki prihvatni centar za migrante, te je odlučeno da će se za tu namjenu utrošiti četiri milijuna eura, tri iz EU fondova, jedan iz državnog proračuna, stanovnici Petrinje, a još manje naselja Mala Gorica još uvijek ne znaju ništa, osim glasina kako dolaze migranti.

https://www.zabranjeni.url/vijesti/hrvatsk ... i/8142569/

Znači da će ovaj novi islamski centar u Sisku uvijek biti pun.

Citat:
POLOŽEN KAMEN TEMELJAC ZA ISLAMSKI CENTAR U SISKU 'Pozivam sve sa Zapada i Istoka da dođu u RH vidjeti kako se poštuju vjerske i nacionalne slobode'

slika

https://www.zabranjeni.url/vijesti/hrvatsk ... e/5255767/

Vrh

PostPostano: 08 pro 2018, 15:06 

Tulkas je napisao/la:

Nemojte tako Deretic je ipak clan istocnodrinske Srpske akademije nauka, po njima je i zapadnodrinski Ivan Gundulic Srbin, https://narod.hr/kultura/8-prosinca-163 ... emici-sute, uz Spartance, Njemce, Dance, Svedjane i Isus je po njima po majci Mariji Srbin :smijeh

Cuveni srpski pisci Kant, Hegel, Herman Mann itd.

Zanimljivo kako se knjizevnost i umjetnost najbolje razvija zapadno od Drine i naravno u sjevernoj Srbiji (srednja i sjeverna Europa).

Vjeruj mi da u svakom srbinu čuči po jedan mali retardirani Deretić

Vrh

PostPostano: 08 pro 2018, 15:17 

Vujadin je napisao/la:
Haos i intenzitet drugog svjetskog rata zapadno od Drine izazvali su hrvatski nacisti - ustaše, sa svojim pokušajem eliminacije svih Srba na tom području.

Niti jedan dokument nema koji bi potvrdio postojanje takvog plana. Eventualno iz naroda uzasne rijeci 'Teraj psine preko Drine' ili 'Srbe na vrbe', ili Budakova izjava koju je on demantirao prema kojoj 'dio Srba treba pobiti, dio pokrstiti i dio protjerati'. A Budak je jedva prezivio barbarski atentat fasisticke srbijanske zandarmerije u Kraljevini. A Budak je bio za nastavu i vanjske poslove, ne za unutarnje.

Nasuprot toga medju generalima NDH bilo je 10 pravoslavaca, najvjerojatnije Srba. Takodjer i desetak zidovskog podrijetla. Pavelicu i jos nekima su zene bile zidovke.

Nasuprot toga, Hrvati nisu klevetali Srbe, sto se radi uvijek kada netko planira genocid (npr. Armenci su se po Turcima protivili vlasti u ratnom razdoblju pa su zbog toga ubijali zene, djecu, muskarce, Hitler je imao 'Protokol Sijamskih mudraca', za pokolje seljaka i kapitalista su komunisti imali 'Komunisticki mainfest', Srbi su imali 'Valerijev memorandum' SPC-a, Tito je imao 'kvislinge", 'hrvatski smrad', 700.000 pobijenih Srba u Jasenovcu odnosno sluzio se klevetama SPC-a itd.).

Postupci NDH nisu bili u tom smjeru osim prisilnih preseljenja Srba u Srbiju i primanja jednakog broja Slovenaca u NDH, sto je bila politika Reicha da homogenizira Raich, a ne NDH da homogenizira NDH, jer je heterogenost ostala ista (dolazak jedanlog broja Slovenaca).

Nasuprot toga, zlocinac Maks Luburic je u barem jednom navratu streljao neke ustase koje su napadale i pljackale srpska sela koja su bila odana NDH. A Maksu Luburicu je pred njegovim ocima srbijanska fasisticka zandarmerija u Kraljevini njegovom ocu i stricevima lomila prste.

Nasuprot toga, nisu Hrvati zapocinjali zlocine nego gotovo uvijek Srbi, nakon cega su se ustase osvecivale. Ima posebna tema za to, drugi-svjetski-rat-podrucju-jugoslavije/tko-je-prvi-poceo-ciniti-zlocine-podrucje-bivse-jugoslavije-t16382.html

Vi se cudite sto je NDH vise ili manje uzvratila Srbima na srpsko-cetnicke zlocine? Vi bi provodili Moljevicev projekt 'Homogene Srbije', a da se Hrvati i muslimani ne brane? SPC je sa svojim necivilizacijskom specijalnoratovskim-psiholoskom operacijama u kleveti Hrvata tezila postici da se Hrvati ne brane i staviti cijeli svijet da bude protiv Hrvata. To je donekle i postignuto. Dusan Simovic se poceo sprdati s procjenama SPC-a kao sa znanstvenom fantastikom i odmah su ga smijenili.

Vujadin je napisao/la:
Republika Srpska nije stvorena za Srbijance, već za Srbe u BiH koji su temeljni narod u BiH i sve do 1971. bili su najbrojniji narod sa udijelom od 44%.
Homogena Republika Srpska sa svojih preko 90% Srba, baš kao što je Stevan Moljević sanjao. :001_smile

Opet se hvalite genocidnoscu i etnickim ciscenjem po Stevanovom receptu 'Homogene Srbije', dok paralelno sporite genocidni karakter tog dokumenta. Ako se dokument temelji na lazima, onda Vi svojom dvolicnoscu i lazima hocete prikrivati njegov karakter i tako dokazujete ispravnost teze o njegovoj genocidnosti.

Ako je BIH zemlja tri temeljna naroda, a sto je onda Republika Srpska? Je li i ona onda republika tri temeljna naroda?

Nije li razumba pretpostavka da je zapadnodrinskim Srbima u temelj identiteta ugradjen Moljevic i njegov genocidni projekt, vec osudjen na medjunarodnim sudocima (ICY i ICTY), zapravo Trojanski konj njihovog identiteta.

Vujadin je napisao/la:
Muslimana je u zadnjem ratu stradalo samo 3,5% u odnosu na njihovo ukupno stanovništvo, i to većinom vojnika.

Ne znam koliki su ti udjeli. Ovako napamet mislim da je stradalo do 70.000 muslimana. I sto hocete reci, da je od toga manje od 35.000 civila?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 521 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 21  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: