|
|
Stranica: 5/9.
|
[ 201 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Amiđa
|
Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar" Postano: 08 vel 2023, 13:58 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 16:17 Postovi: 7747 Lokacija: Сарај Чадор
|
"Mi smo ortodoksni, vlado"!
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
 |
estoyAqui
|
Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar" Postano: 08 vel 2023, 14:20 |
|
|
Amiđa je napisao/la: "Mi smo ortodoksni, vlado"!
Najjače mi je kao dokaz za pokatoličavanje je to što u 16. stoljeću mletački popisivač nije našao katolika u Dalmaciji Pa naravno kad su jedni katolici bili po zbjegovima Bog zna kakvim, dok su drugi(Amiđini preci) prešli na Islam No uglavnom, Srbi moraju predočit neke bolje dokaze o tom pokatoličavanju koliko o tome pričaju. Ovo sve što iznose je nedovoljan dokaz za tu tvrdnju
|
|
Vrh |
|
 |
Hrvatski Domoljub
|
Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar" Postano: 09 vel 2023, 14:10 |
|
|
estoyAqui je napisao/la: Moj frend se druzio s njim po Rijeci i kaze da je lik ful lakovjeran i da ce nakon malo uvjeravanja povjerovat u nesto i to onda ponavljat Ali unatoc tome, smatram da ima jako zanimljive stavove i da se nesto moze pametno od njega naucit Pogotovo kad govori o religiji, obitelji… Koji tvoj frend se družio po Rijeci sa Goranom Šarićem? Daj malo više detalja.
|
|
Vrh |
|
 |
Hrvatski Domoljub
|
Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar" Postano: 09 vel 2023, 14:15 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Miljenik i redovan gost kod mnogih medijskih kuća u srbiji.
Kaže da ima dosta pratitelja i u hr... Možda ima pratitelja u Hrvatskoj ali to što ga netko prati ne znači da podržava njegove stavove. Ima ljudi koji ga prate samo da se smiju njegovim glupostima ili da vide do koje granice može ići ljudsko ludilo. Da su mu obožavatelji 99% Srbi to se lako može provjeriti po lajkovima i komentarima na Instagramu i Facebooku.
|
|
Vrh |
|
 |
Hrvatski Domoljub
|
Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar" Postano: 09 vel 2023, 14:20 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Išao samnom u osnovnu. Godinu stariji bio. Slučaj bio, slučaj ostao. Dobar momak, al lud u mozak. Je li stvarno išao sa tobom u osnovnu školu ili se zezaš ?U kojem smislu je bio slučaj i šta je radio? Kako se tada izjašnjavao kao Srbin ili kao Hrvat? Šta mu je otac po narodnosti?
|
|
Vrh |
|
 |
Hrvatski Domoljub
|
Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar" Postano: 09 vel 2023, 14:24 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Amiđa je napisao/la:
Odakle tolika fascinacija svime srpskim? Je li i sam srpskog etničkog porijekla? Ne bi me čudilo, obzirom da je iz Rijeke...
U Rijeci ima puno Srba i muslimana. Ništa nepoznato i novo. A pošto su duboko u neprijateljskoj teritoriji, time su i ekstremniji. Prema popisu stanovništva u Rijeci 2011. godine je živjelo 82% Hrvata, 6% Srba, 2% Bošnjaka itd.
|
|
Vrh |
|
 |
Hrvatski Domoljub
|
Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar" Postano: 09 vel 2023, 14:29 |
|
|
estoyAqui je napisao/la: Jedva čekam kad pročita ovaj topic i prokomentira da smo svi takvi kompleksaši zato što smo pokatoličeni. Nekako da me se podsjeti da gluposti i izmišljotine nisu samo kod Bošnj'ka Neće ti on raspravlja sa onima za koje primjeti da znaju povijest i da su pročitali dosta knjiga i dokumenata, on odmah blokira takve. Njegova publika i sugovornici su nepismeni, neuki i naivni, zato jer takvima lakše može manipulirati.
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar" Postano: 09 vel 2023, 14:31 |
|
|
Hrvatski Domoljub je napisao/la: estoyAqui je napisao/la: Jedva čekam kad pročita ovaj topic i prokomentira da smo svi takvi kompleksaši zato što smo pokatoličeni. Nekako da me se podsjeti da gluposti i izmišljotine nisu samo kod Bošnj'ka Neće ti on raspravlja sa onima za koje primjeti da znaju povijest i da su pročitali dosta knjiga i dokumenata, on odmah blokira takve. Njegova publika i sugovornici su nepismeni, neuki i naivni, zato jer takvima lakše može manipulirati. Kao prvo on nije povjesničar. Studira je teologiju, nije jasno jel i to uspio završit. Znači eventualno more bit teolog. Lik je naprosto poremećen, valjda neka trauma iz djetinjstva.
|
|
Vrh |
|
 |
Hrvatski Domoljub
|
Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar" Postano: 09 vel 2023, 14:37 |
|
|
Clint Eastwood je napisao/la: estoyAqui je napisao/la: Slažem se što se tiče srbovanja i Hrvatsko-Srpskih odnosa da frajer pretjeruje Ali u svakom svom obraćanju uvijek kaže i odvoji dobar dio razgovora tome da se treba vratit religiji, imat više djece, kakoje današnje društvo u klincu... Recimo ovaj video o ženi na zapadu mu je vrhunski. Više manje neki ukratki opis bi bio: Žena je zapadu dobra dok je zgodna, mlada i promiskuitetna. Pogledaj i reci mi gdje se ne bi složio s tim što je rekao
Naravno, čovjek ima svojih problema ne treba smetnuti s uma Koji ga vrag tjera da ide pričat o pokatoličavanju i svim tim dnom dna srpskih tema ne bih znao. Ali treba reći da neke stvari ispravno govori i da o tome govori bez rukavica i dosta izravno za razliku od drugih javnih intelektualaca Lik nije niakav intelektualac, problem mu je što je socijalno nekompetentan (moguće rezultat visokofunkcionalnog autizma) te što ne može donositi nikakve zaključke o međuljudskim odnosima, jer se u njih ne razumije. Na primjer u jednom je videu išao uspoređivati splićanke sa beograđankama te tvrdio da su sličnog mentaliteta, što ne bi rekla nijedna osoba koja je ikad j**la izvan svog sela. Također ima neke jako čudne ideje o mentalitetima raznih naroda koje su jako nebulozne i netočne i koje su vjerojatno rezultat te nekompetencije. Dovoljno ga je vidjeti nekoliko sekundi (jaki tikovi, OKP, treptanje, način intonacije govora) da se vidi o čemu je riječ a kamoli odgledati neki video od pola sata. To njegovo kolutanje očima livo, desno, gore, dole, i tako 200 puta u 1 minutu, je očigledan dokaz nekog mentalnog poremećaja. Uostalom zar bi normalan čovik pričao takve stvari po Srbiji a zna da ima roditelje u Hrvatskoj i da time i njih dovodi u opasnost? Ispada da ga nije briga čak ni za vlastite roditelje.
|
|
Vrh |
|
 |
Hrvatski Domoljub
|
Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar" Postano: 09 vel 2023, 14:41 |
|
|
divizija je napisao/la: estoyAqui je napisao/la: Koji ga vrag tjera da ide pričat o pokatoličavanju isti vrag koji mu to sve plaća. da to ne priča ne bi od toga živio. Čim se on odselio iz Rijeke u Srbiju to je dovoljan dokaz da je to uradio zbog posla i da ga Srbi plaćaju. Drugog objašnjenja za njegovo preseljenje nema.
|
|
Vrh |
|
 |
Hrvatski Domoljub
|
Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar" Postano: 09 vel 2023, 14:43 |
|
|
znatizeljan431 je napisao/la: Nije li njega Miroljub Petrović "obratio" na to ludilo?
Mislim da se njegovo lupetanje ne može objasniti svjesnom manipulacijom Srba, kojima isporučuje točno ono što žele čuti, a u zbog materijalne koristi (iako, ne isključujem da ne ostvaruje neku ili veliku korist).
Možda je doživio neku traumu, pa se odpametio, a Miroljub mu sjeo kao budali šamar. Da. Goran Šarić je studirao povijest na nekom institutu kod tog Miroljuba Petrovića. Kakav učitelj takav i učenik. Oba bolesnici.
|
|
Vrh |
|
 |
Hrvatski Domoljub
|
Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar" Postano: 09 vel 2023, 14:50 |
|
|
divizija je napisao/la: zalutala je napisao/la: Da nema "publike" koja te priče upija ne bi bilo potrebe ni za plaćanjem ni za njegovim pričanjem. Srba koji to slušaju ima na milijune, a to što je Hrvat porijeklom ga čini mnogo zanimljivijim od tisuća Srba koji to isto pričaju. Njemu nitko ne zna šta je porijeklom. Srpski mediji ga nazivaju Hrvatom. On sam za sebe tvrdi da je Srbin. A meni na Instagramu u inboxu je pisao da su i on i njegov otac i njegov did svi Hrvati, da bi par dana kasnije promijenio priču i tvrdio da on to nikada nije rekao. Čudan lik blago rečeno.
|
|
Vrh |
|
 |
Hrvatski Domoljub
|
Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar" Postano: 09 vel 2023, 14:57 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Ne znam zašto se posvećuje pozornost tom redikulu.
Idiot. Ni prvi ni zadnji. Tom liku posvećujemo pozornost zato što on dolazi u Hrvatsku i mirno hoda ulicama Zagreba, Rijeke i ostalih naših gradova iako se zna da širi najgoru mržnju, laži i klevete na štetu hrvatskog naroda, hrvatske države i hrvatske povijesti. Već odavno je trebao biti uhićen i strpan u zatvor ili ludnicu. Ne znam šta rade naše službe, policajci, sudci, psihijatri. Mogu mu barem oduzeti državljanstvo i zabraniti ulazak u Hrvatsku ako ništa drugo.
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar" Postano: 09 vel 2023, 14:59 |
|
|
Hrvatski Domoljub je napisao/la: znatizeljan431 je napisao/la: Nije li njega Miroljub Petrović "obratio" na to ludilo?
Mislim da se njegovo lupetanje ne može objasniti svjesnom manipulacijom Srba, kojima isporučuje točno ono što žele čuti, a u zbog materijalne koristi (iako, ne isključujem da ne ostvaruje neku ili veliku korist).
Možda je doživio neku traumu, pa se odpametio, a Miroljub mu sjeo kao budali šamar. Da. Goran Šarić je studirao povijest na nekom institutu kod tog Miroljuba Petrovića. Kakav učitelj takav i učenik. Oba bolesnici. To je kao da popiješ kavu u birtiji i kažeš da si studirao astrofiziku. Kkav institut krvi ti...
|
|
Vrh |
|
 |
Hrvatski Domoljub
|
Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar" Postano: 09 vel 2023, 15:04 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Hrvatski Domoljub
|
Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar" Postano: 09 vel 2023, 15:10 |
|
|
estoyAqui je napisao/la: Amiđa je napisao/la: "Mi smo ortodoksni, vlado"!
Najjače mi je kao dokaz za pokatoličavanje je to što u 16. stoljeću mletački popisivač nije našao katolika u Dalmaciji Pa naravno kad su jedni katolici bili po zbjegovima Bog zna kakvim, dok su drugi(Amiđini preci) prešli na Islam No uglavnom, Srbi moraju predočit neke bolje dokaze o tom pokatoličavanju koliko o tome pričaju. Ovo sve što iznose je nedovoljan dokaz za tu tvrdnju Goran Šarić i njemu slični četnici nađu par dokumenata koji tobože dokazuju da su Hrvati pokatoličeni Srbi a potpuno ignoriraju i ne spominju više od 100 ostalih dokumenata u kojima piše suprotno. Eto to su njihovi "dokazi". Po njima 5 dokaza je jače od 150 dokaza. Očito im logika nije jača strana.
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar" Postano: 09 vel 2023, 15:11 |
|
|
Ma koji popisivač, i to je izmislio. Čuj popisivač 
|
|
Vrh |
|
 |
znatizeljan431
|
Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar" Postano: 09 vel 2023, 17:57 |
|
|
Hrvatski Domoljub je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Ne znam zašto se posvećuje pozornost tom redikulu.
Idiot. Ni prvi ni zadnji. Tom liku posvećujemo pozornost zato što on dolazi u Hrvatsku i mirno hoda ulicama Zagreba, Rijeke i ostalih naših gradova iako se zna da širi najgoru mržnju, laži i klevete na štetu hrvatskog naroda, hrvatske države i hrvatske povijesti. Već odavno je trebao biti uhićen i strpan u zatvor ili ludnicu. Ne znam šta rade naše službe, policajci, sudci, psihijatri. Mogu mu barem oduzeti državljanstvo i zabraniti ulazak u Hrvatsku ako ništa drugo. Rođen je u RH, državljanin je RH od rođenja, pa mislim da ga se već po povelji UN-a ne može svesti na apartida. Prema zakonu (o hrvatskom državljanstvu čl 18.) ta mogućnost postoji samo uz suglasnost osobe. Laži/manipulacije koje iznosi nisu klevetničke po određenu osobu, pa nisu utužive. Teško da je izgovorio nešto što bi se moglo svesti pod govor mržnje, tipa da je određena skupina manje vrijedna ili sl. Tako da ga sustav ne može procesuirati. Hoće li naletjeti na nekog s kraćim fitiljem to je pitanje zbog kojeg mora paziti tko mu je iza leđa. Sam po sebi, kada bi bio izdvojeni slučaj, ne bi bio problem, više je indikator ludila koje se eto malo prelilo i u hr. Tamo krajem 80ih je u Srbiji pušteno šovinističko ludilo da divlja, pa je sve završilo u krvi. Zadnje desetljeće tamošnje ludilo, koje nikada nije bilo ukroćeno, je opet na stereoidima. TV kuće s nacionalnom koncesijom, i to najgledanije, na svakodnevnoj bazi ugošćuju ratne zločince, šešelje, šariće, bokane, šljivančanine, &co koji SVAKI DAN BAREM JEDAN SAT truju puk s velikosrpskim lažima. Ludilo je toliko da jedan Savo Štrbac među njima djeluje kao glas razuma. Gomila yt kanala radi isto, i to kanala koji se mjere milijunima pregleda. + portali i tabloidi, sve u istom smjeru. Djeluje da se ludilo otelo kontroli onih koji su ga pripustili, pa se valja protiv njih samih u nekim područjima. Nazad na paralelu s krajem 80ih. Ne znam kako će sada završiti to tamo, ali uz toliku količinu zla i laži koje se generira i kojem nema kraja, to ne nikako može ispasti na dobro. Ovdje je problem što se taj problem ignorira. Tamo 80ih postojao je zajednički medijski i kulturni prostor, pa je u okolnim republikama postojala svijest o ludilu koje se tamo valjalo, bilo je očito kamo to ide, pa je stvorena reakcija. Sada to nije tema, kao "neka ih tamo" "kaj nam pak moreju" i sl. S jedne strane točno, ali nisam baš siguran da mudro ignorirati očit problem u susjedstvu koji buja kao tumor.
|
|
Vrh |
|
 |
znatizeljan431
|
Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar" Postano: 09 vel 2023, 17:57 |
|
|
Hrvatski Domoljub je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Ne znam zašto se posvećuje pozornost tom redikulu.
Idiot. Ni prvi ni zadnji. Tom liku posvećujemo pozornost zato što on dolazi u Hrvatsku i mirno hoda ulicama Zagreba, Rijeke i ostalih naših gradova iako se zna da širi najgoru mržnju, laži i klevete na štetu hrvatskog naroda, hrvatske države i hrvatske povijesti. Već odavno je trebao biti uhićen i strpan u zatvor ili ludnicu. Ne znam šta rade naše službe, policajci, sudci, psihijatri. Mogu mu barem oduzeti državljanstvo i zabraniti ulazak u Hrvatsku ako ništa drugo. Rođen je u RH, državljanin je RH od rođenja, pa mislim da ga se već po povelji UN-a ne može svesti na apartida. Prema zakonu (o hrvatskom državljanstvu čl 18.) ta mogućnost postoji samo uz suglasnost osobe. Laži/manipulacije koje iznosi nisu klevetničke po određenu osobu, pa nisu utužive. Teško da je izgovorio nešto što bi se moglo svesti pod govor mržnje, tipa da je određena skupina manje vrijedna ili sl. Tako da ga sustav ne može procesuirati. Hoće li naletjeti na nekog s kraćim fitiljem to je pitanje zbog kojeg mora paziti tko mu je iza leđa. Sam po sebi, kada bi bio izdvojeni slučaj, ne bi bio problem, više je indikator ludila koje se eto malo prelilo i u hr. Tamo krajem 80ih je u Srbiji pušteno šovinističko ludilo da divlja, pa je sve završilo u krvi. Zadnje desetljeće tamošnje ludilo, koje nikada nije bilo ukroćeno, je opet na stereoidima. TV kuće s nacionalnom koncesijom, i to najgledanije, na svakodnevnoj bazi ugošćuju ratne zločince, šešelje, šariće, bokane, šljivančanine, &co koji SVAKI DAN BAREM JEDAN SAT truju puk s velikosrpskim lažima. Ludilo je toliko da jedan Savo Štrbac među njima djeluje kao glas razuma. Gomila yt kanala radi isto, i to kanala koji se mjere milijunima pregleda. + portali i tabloidi, sve u istom smjeru. Djeluje da se ludilo otelo kontroli onih koji su ga pripustili, pa se valja protiv njih samih u nekim područjima. Nazad na paralelu s krajem 80ih. Ne znam kako će sada završiti to tamo, ali uz toliku količinu zla i laži koje se generira i kojem nema kraja, to ne nikako može ispasti na dobro. Ovdje je problem što se taj problem ignorira. Tamo 80ih postojao je zajednički medijski i kulturni prostor, pa je u okolnim republikama postojala svijest o ludilu koje se tamo valjalo, bilo je očito kamo to ide, pa je stvorena reakcija. Sada to nije tema, kao "neka ih tamo" "kaj nam pak moreju" i sl. S jedne strane točno, ali nisam baš siguran da mudro ignorirati očit problem u susjedstvu koji buja kao tumor.
|
|
Vrh |
|
 |
Hrvatski Domoljub
|
Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar" Postano: 12 vel 2023, 13:08 |
|
|
znatizeljan431 je napisao/la: Hrvatski Domoljub je napisao/la: Tom liku posvećujemo pozornost zato što on dolazi u Hrvatsku i mirno hoda ulicama Zagreba, Rijeke i ostalih naših gradova iako se zna da širi najgoru mržnju, laži i klevete na štetu hrvatskog naroda, hrvatske države i hrvatske povijesti. Već odavno je trebao biti uhićen i strpan u zatvor ili ludnicu. Ne znam šta rade naše službe, policajci, sudci, psihijatri. Mogu mu barem oduzeti državljanstvo i zabraniti ulazak u Hrvatsku ako ništa drugo. Rođen je u RH, državljanin je RH od rođenja, pa mislim da ga se već po povelji UN-a ne može svesti na apartida. Prema zakonu (o hrvatskom državljanstvu čl 18.) ta mogućnost postoji samo uz suglasnost osobe. Laži/manipulacije koje iznosi nisu klevetničke po određenu osobu, pa nisu utužive. Teško da je izgovorio nešto što bi se moglo svesti pod govor mržnje, tipa da je određena skupina manje vrijedna ili sl. Tako da ga sustav ne može procesuirati. Hoće li naletjeti na nekog s kraćim fitiljem to je pitanje zbog kojeg mora paziti tko mu je iza leđa. Sam po sebi, kada bi bio izdvojeni slučaj, ne bi bio problem, više je indikator ludila koje se eto malo prelilo i u hr. Tamo krajem 80ih je u Srbiji pušteno šovinističko ludilo da divlja, pa je sve završilo u krvi. Zadnje desetljeće tamošnje ludilo, koje nikada nije bilo ukroćeno, je opet na stereoidima. TV kuće s nacionalnom koncesijom, i to najgledanije, na svakodnevnoj bazi ugošćuju ratne zločince, šešelje, šariće, bokane, šljivančanine, &co koji SVAKI DAN BAREM JEDAN SAT truju puk s velikosrpskim lažima. Ludilo je toliko da jedan Savo Štrbac među njima djeluje kao glas razuma. Gomila yt kanala radi isto, i to kanala koji se mjere milijunima pregleda. + portali i tabloidi, sve u istom smjeru. Djeluje da se ludilo otelo kontroli onih koji su ga pripustili, pa se valja protiv njih samih u nekim područjima. Nazad na paralelu s krajem 80ih. Ne znam kako će sada završiti to tamo, ali uz toliku količinu zla i laži koje se generira i kojem nema kraja, to ne nikako može ispasti na dobro. Ovdje je problem što se taj problem ignorira. Tamo 80ih postojao je zajednički medijski i kulturni prostor, pa je u okolnim republikama postojala svijest o ludilu koje se tamo valjalo, bilo je očito kamo to ide, pa je stvorena reakcija. Sada to nije tema, kao "neka ih tamo" "kaj nam pak moreju" i sl. S jedne strane točno, ali nisam baš siguran da mudro ignorirati očit problem u susjedstvu koji buja kao tumor. Laži i manipulacije koje Goran Šarić iznosi su itekako klevetničke po određenu osobu i osobe. Kada on priča da su Hrvati iz Dalmacije, Like, Bosne i Hercegovine pokatoličeni Srbi zar to nije kleveta i na moj račun i na račun još stotina tisuća ljudi? Kada on naziva Oluju zločinom zar to nije direktno kršenje hrvatskog ustava i hrvatskih zakona s obzirom da u hrvatskom ustavu i hrvatskim zakonima piše da je Hrvatska vodila obrambeni rat protiv velikosrpske agresije?
|
|
Vrh |
|
 |
Reconquista
|
Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar" Postano: 12 vel 2023, 13:11 |
|
|
Trebalo bi razmisliti o promijeni zakona da se osobama poput ovog lika oduzme državljanstvo. Pa nek tambura među Srbljem kako mu drago.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
 |
Hercegovac na kubik
|
Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar" Postano: 12 vel 2023, 13:15 |
|
|
Jovanka Jolić u muškom obliku
_________________ na početku bješe riječ, i riječ bješe kod Boga, i Bog bješe riječ
|
|
Vrh |
|
 |
K..M
|
Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar" Postano: 12 vel 2023, 13:35 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 22:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Koliko je KLEVETA I LAŽI, Goxi mi je MILIJI I DRAŽI. Koliko mrzitelja tog lika i SVI GA PRATE po yubito. 
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
 |
Sibinjanin Janko
|
Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar" Postano: 12 vel 2023, 13:51 |
|
|
Saric je odbacen od srpskih nacionalista. Novo jugoslovenstvo u vidu ilirstva nam nije potrebno. Mi se smejemo ti pokusajima haha
|
|
Vrh |
|
 |
Hercegovac na kubik
|
Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar" Postano: 12 vel 2023, 14:20 |
|
|
K..M je napisao/la: Koliko je KLEVETA I LAŽI, Goxi mi je MILIJI I DRAŽI. Koliko mrzitelja tog lika i SVI GA PRATE po yubito.  Nemoš ga se kotarisat. Vi ste od njega napravili celebrityja.
_________________ na početku bješe riječ, i riječ bješe kod Boga, i Bog bješe riječ
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|