|
|
Stranica: 10/35.
|
[ 869 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 11 ruj 2019, 13:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59770 Lokacija: DAZP HQ
|
Vujadin mi je puno draži nego ovi salonski četnici teoretičari. Vujadin poznaje Hrvate i ne želi ništa s njima, a aleksije sanja o masovnom prelasku Hrvata u Srbe i pravoslavlje, on doslovno vidi tu scenu kako narod ide u koloni, a patrijarh ih škropi.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 11 ruj 2019, 13:55 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Imaš pogrešne polazne pretpostave o tome što je to hrvatstvo pa onda ne čude ni pogrešni zaključci.
Hrvatima samima, prvom meni a pretpostavljam i Duduu, Ministru, Robiju, Markanu evo svi mogu potvrditi, a i ogromnoj većini ostalih koje poznajem i u stvarnom životu, jako smeta pjesma "Jasenovac i Gradiška Stara".
To je smiješno prikazivati neizvođenje te pjesme kao hrvatski poraz, kad sam žestoko protiv toga. Svojim porazom bih naprotiv smatrao da se ta pjesma slobodno izvodi i da je ljudi podržavaju.
To što ti smatraš ustašku ikonografiju nekakvim hrvatstvom, to je tvoj osobni problem a ne hrvatski problem. Tvoj problem je vjerojatno nastao prekomjernim gledanjem srpskih medija, tako da nije ni zamjeriti. Možda bih i ja mrzio Hrvate da gledam dnevnik TV Beograd 30 godina. Ipak, mi nemamo ništa s tim. Mi sklanjamo ustašku ikonografiju jedino iz razloga jer nama smeta. Ostalo je vaš problem. Liječite se ako ste u mogućnosti, a i ne morate, nama svejedno.
Glede etabilirane snage SDSS-a i konsolidacije srpstva, toplo preporučujem da se lijepo gledaju sa Hrvatima i cijene svoju domovinu, inače će se sa 4% konsolidirati na 0.4%. Uopšte mi nije RTS i srpski mediji neki faktor u mom suduo hrvatstvu. Dovoljno je da pročitam tog tvog dudua koji kaže da želi da Srbi potpuno nestanu u Hrvatskoj, pa da formiram neki odnos prema tome. A Dudu nije jedini... A da tvrdim da znam šta je hrvatsvo - ne trdim. To verujem da ne znaš ni ti. Tebi je hrvatstvo to što ti smeta ustaška ikonografija, a tamo na bratskom vam forumu Inkvi i Grunf lamentiraju zbog suzbijanja te ikonografije. A i oni su hrvatsvo, kao i ti. Predstavnik nekakvog hrvatstva je i Igor Mandić, ali i Andrija Hebrang, i spomenuti Marko Skejo. A teško je naći ikakvu vezu među njihovim svetonazorima. Kod vas se čak i u jednom čoveku mogu sukobljavati svetonazori. Tako da se tu božje zore ne zna. Zato i nisam govorio o hrvatstvu nego o militantnom hrvatstvu, spremnom da uništava bilo kakvo sprsko prisutvo na području današnje RH. To su manje više proustaški elementi, i koliko god se vi ograđivali od njih, oni su ti koji te vaše planove o eliminaciji Srba bili voljni konkretno sprovoditi u delo. Zato i jeste poraz tog militantnog hrvatstva suzbijanje svake manifestacije ustaštva. I nemoj da govoriš da je to ne bitno. Pa o tome se kod vas godinama prave specijalne emisije na TV i pišu se knjige. Prvo nisu Hrvati nekakva kolektivna Borg svijest i ne mislimo svi isto. Inkvizitor i Grunf imaju drugačije stavove, ali ne toliko drugčije koliko ti misliš. To su drugačiji stavovi samo na prvi pogled, ali u svojoj suštini su identični stavovi, iako se vjerojatno ni Ministar ni Invki ne bi složili s tim. Stvar je motivacije. Razlog zašto su jedni protiv ikonografije a drugi nisu je zbog toga što ta ikonografija predstavlja. Konkretno, Ministar i ja osobno, smo protiv ustaške ikonografije jer ona podsjeća na ustaške zločine. Ali to NE znači da Inkvizitor podržava ustaške zločine, i ne znači da Inkvizitor ili Grunf danas pozivaju na zločine. To je pogrešan zaključak. To samo znači da eventualno oni smatraju da je ta ikonografija nepravedno optužena i da nije povezana sa zločinima. Dakle, ono što bi Srbima trebalo biti bitno, kad bi bili dobronamjerni, je da Hrvati (evo neću reć svi ali bar 99.9%) osuđuju zločine. Simboli su sasvim druga priča. Značenje simbola može biti različito za različite ljude. Npr. nekima je smetao ustaški novac kuna. Ali, Hrvatska je kunu ipak uvela i što s tim? Pa ništa, danas je normalno jer je Hrvatska pokazala da ne stoji iza ustaških zločina. Tako je kuna kao simbol otrgnuta od ustaša i postala simbol moderne Republike Hrvatske. Slično se sutra može dogoditi i sa npr. šahovnicom sa prvim bijelim poljem. Neki su protiv, neki su za, ali to ovisi o perspektivi. Ni jedna ni druga strana ne podržavaju zločine, nego je razlika povezuju li ga sa tim zločinima ili možda sa ranijom povijesti Hrvata. To je ta bitna razlika, koja bi barem trebala biti bitna onome tko je dobronamjeran. Sad, ako je tebi bitnije dokazati da Hrvati ne valjaju to je isto OK.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1048 of 2558 - 40.97%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 11 ruj 2019, 14:16 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Dane, to je bilo brutalno. Jedino što je brutalno je tvoj odnos prema "brutalnom Danetu", jer ga ohrabruješ da veruje da je nešto naročito postigao ovim smešnim spinovima. Izložim mu kako je Maks Luburić sramotno kontradiktoran u svom travanjskom govoru, a tvoj Dane umesto da se izjasni je li Maks dosledan ili ne, postavlja besmisleno pitanje "A je li to znači da Maks nije mrzeo sve Srbe?"... I onda nastavlja dalje da diskutuje u tom stilu. Pa valjda smo prerasli te dečije igre. Ma ja, nije država nego društvo. Pa tko je izabrao Kolindu, Plenkovića i Sabor nego Hrvati? Nisu pali s Marsa. Ti pokušavaš predstaviti nekakvu pravašku politiku kao hrvatsko društvo. A ta politika praktično nije dobila zastupnika u saboru. I sad ti svaku budalu predstaviš kao "hrvatsko društvo". Pa mogu i ja nać kod vas budala. Je li to hoćeš reć da Srbiji fali budala?
1048 of 2558 - 40.97%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 11 ruj 2019, 15:39 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Jedino što je brutalno je tvoj odnos prema "brutalnom Danetu", jer ga ohrabruješ da veruje da je nešto naročito postigao ovim smešnim spinovima. Izložim mu kako je Maks Luburić sramotno kontradiktoran u svom travanjskom govoru, a tvoj Dane umesto da se izjasni je li Maks dosledan ili ne, postavlja besmisleno pitanje "A je li to znači da Maks nije mrzeo sve Srbe?"... I onda nastavlja dalje da diskutuje u tom stilu. Pa valjda smo prerasli te dečije igre.
Ja sam ti liepo odmah odgovorio na to tvoje bezsmisleno pitanje. Zašto bi Maksu smetao Srbin koji se ponosi svojom hrvatskom domovinom? I danas imaš primjer branitelja Vukovara Peđe Mišića, koji za sebe kaže da je Srbin, ali da je Hrvatska njegova domovina, ter je član Konzervativne stranke od Ruže Tomašić. Jednako tako Maks je u vojsci NDH ,,trpio'' srbske generale. Čak je bilo pokušaja od strane NDH da se pridobiju lokalni četnici u pojedinim mjestima da prihvate NDH kano svoju državu, a danas se zbog tih pokušaja obtužuje NDH da je surađivala s četnicima. Iskreno, meni se dok sam prvi put čitao tu tvoju primjetbu o Maksu, učinilo kano da se diviš Maksu jerbo je bio tolerantan spram Srba... Aman, čoveče, pa nalepio sam slike i napisao poveći tekst: zato što se taj Srbin sastaje sa kraljem Petrom, glavnokomandujućim vojvodi Đujiću s kojim je Maks u ratu!!!
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 11 ruj 2019, 15:50 |
|
|
dudu je napisao/la: Srpski identitet nema budućnost u Hrvatskoj, apsolutno nikakvu i neću više objašnjavati zašto s obzirom da sam već naveo sve razloge.
Kako odmiče rasprava argumenti su ti sve slabiji. Jesmo li bitan ili nebitan element u EU i NATO je stvar percepcije, u odnosu na dio svijeta koji nas zanima smo gigant, a to što u europskim stvarima Njemačka i Francuska imaju glavnu ulogu nama ništa ne znači s obzirom da ne postoji razdoblje u povijesti kad su Hrvati bili u njihovoj poziciji pa da preispitujemo svoju poziciju u Europi.
Lošo je redikul, čovjek uživa u svojim umotvorinama, kad priča kao da slušam srpske istoričare ili neke druge mitomane, otprilike ta priča.
Zašto Francuska nije katolička zemlja? Koja je argumentacija za to? Ako nije, onda nije 200+ godina, a ne od jučer jer su tamo katolici još uvijek uvjerljiva većina, a praktičnih katolika u postotku imaju više nego neke zemlje koje se percipiraju kao izrazito katoličke. Uostalom što znači katolička zemlja u političkom smislu? Možemo samo zaključiti da su se svi europski katolici i protestantni odnosno svi zapadni kršćani ujedinili u vojni i politički savez, nitko nije ostao izvan, Hrvati su zadnji postali dio toga, ali nisu ostali izvan za razliku od nekih.
Rusiju se u Europi odavno ništa ne pita, a pozicija Poljske je takva da može bez problema nametati dio svoje istine cijeloj Europi, boli njih kifla za Ruse, dapače mislim da je baš njihov rad da nema Rusije i ostale boranije na obljetnici. Shvaćam da tebi Rusija izgleda kao nešto veliko i sjajno, ali ta percepcija prestaje na Horgošu i Batrovcima. Srbi nemaju budućnost zato što će Hrvati nastojati da ih "pohrvate"?! Paaaa, će da vidimo... To da li ste bitan ili nebitan element u EU ili NATO-u, uopšte nije moj glavni argument. Spomenuo sam to uzgred, jer si ti izuzetno oduševljen tim članstvom, a s druge strane, po nekima stvari tu i nisu baš idealne. Pre 200 godina je došlo do raskida crkve i države, ali Francuska je dugo vremena posle toga imala katoličku većinu. Danas deklarisani katolici nisu većina u Francuskoj, i to možeš videti na onim dijagramima za koje sa posatvio link. To što su se ujedinili zapadni hrišćani u saveze, koštalo ih je gubitka hrišćanskog identiteta. Pa nisam ja izmislio tvrdnju da evropski sistem rastaka religijske vrednosti. Po tebi je istina ono što se nametne? Pa valjda postoji istina koja je objektivna, naročito ona o 2.s.r. Poljska može da menja svoj odnos prema istoriji, ali šta time postiže osim činjenice da Rusa i Srba nema na nekim lakrdijaškim predstavama, na kojima Kolinda može da lupeta ono zbog čeka joj pola Hrvata psuje majku antifašističku.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 11 ruj 2019, 15:52 |
|
|
dudu je napisao/la: Vujadin mi je puno draži nego ovi salonski četnici teoretičari. Vujadin poznaje Hrvate i ne želi ništa s njima, a aleksije sanja o masovnom prelasku Hrvata u Srbe i pravoslavlje, on doslovno vidi tu scenu kako narod ide u koloni, a patrijarh ih škropi. Kako da ne "sanjam prelazak Hrvata na pravoslavlje..." Ako me je neko pažljivije čitao u poslednje vreme može da zaključi da delim taj stav koji pripisuješ Vujadinu.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 11 ruj 2019, 15:57 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ma ja, nije država nego društvo. Pa tko je izabrao Kolindu, Plenkovića i Sabor nego Hrvati? Nisu pali s Marsa. Ti pokušavaš predstaviti nekakvu pravašku politiku kao hrvatsko društvo. A ta politika praktično nije dobila zastupnika u saboru. I sad ti svaku budalu predstaviš kao "hrvatsko društvo". Pa mogu i ja nać kod vas budala. Je li to hoćeš reć da Srbiji fali budala? Nije to baš tako jednostavno. Današnje ponašanje Kolinde i Plenkovića, ne znači da hvatsko društvo koje ih je izabralo nije krcato proustaškim elementima. Jer njih dvoje su u izbornoj kampanji bili desno nastraojeni, pa je društvo naselo na to. A karakter društva možeš videti između ostalog i po činjenici da u jednoj Rijeci rulja se okupi da brani nasilnika koji je na ulici fizički napao starijeg čoveka.
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 11 ruj 2019, 16:19 |
|
|
dudu je napisao/la: Lošo je redikul, čovjek uživa u svojim umotvorinama, kad priča kao da slušam srpske istoričare ili neke druge mitomane, otprilike ta priča.
S ovim se samo djelomično slažem. Točno je da je zahirio s masonima, crkvom, urotama, anđelima,... No, dio njegova spisateljstva je odličan, napose oni rani radovi, pa i kasniji kad se drži razuma i ne ode u apokaliptične tlapnje. Recimo, ovo su sjajne knjiga: https://www.hkv.hr/hrvatski-tjednik/321 ... rance.html Najprodavanija knjiga Davora Domazeta Loše „Hrvatski Domovinski rat 1991.-1995., strateški pogled“ izlazi ovih dana na engleskom jeziku
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 11 ruj 2019, 16:21 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ma ja, nije država nego društvo. Pa tko je izabrao Kolindu, Plenkovića i Sabor nego Hrvati? Nisu pali s Marsa. Ti pokušavaš predstaviti nekakvu pravašku politiku kao hrvatsko društvo. A ta politika praktično nije dobila zastupnika u saboru. I sad ti svaku budalu predstaviš kao "hrvatsko društvo". Pa mogu i ja nać kod vas budala. Je li to hoćeš reć da Srbiji fali budala? Nije to baš tako jednostavno. Današnje ponašanje Kolinde i Plenkovića, ne znači da hvatsko društvo koje ih je izabralo nije krcato proustaškim elementima. Jer njih dvoje su u izbornoj kampanji bili desno nastraojeni, pa je društvo naselo na to. Prevarili nas znači. Ok, što ćeš reći kad Kolinda opet pobijedi? Je li nas dvaput prevarila, ili nismo ustaše? aleksije radicevic je napisao/la: A karakter društva možeš videti između ostalog i po činjenici da u jednoj Rijeci rulja se okupi da brani nasilnika koji je na ulici fizički napao starijeg čoveka. Većina tih incidenata je preuveličana u medijima. Kad god se stvari počnu istraživati u detalje, vidi se da nije bilo baš tako jednostavno kako se činilo u početku. Pa u Rijeci je gradonačelnik SDP-ovac. Sastav gradskog vijeća Rijeke je gomila stranaka svakakvih pravaca. Čak je HDZ u manjini. Optuživati to šareno društvo za nekakav ekstremizam stvarno, ali stvarno nema smisla.
1048 of 2558 - 40.97%
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 11 ruj 2019, 16:36 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Ja sam ti liepo odmah odgovorio na to tvoje bezsmisleno pitanje. Zašto bi Maksu smetao Srbin koji se ponosi svojom hrvatskom domovinom? I danas imaš primjer branitelja Vukovara Peđe Mišića, koji za sebe kaže da je Srbin, ali da je Hrvatska njegova domovina, ter je član Konzervativne stranke od Ruže Tomašić. Jednako tako Maks je u vojsci NDH ,,trpio'' srbske generale. Čak je bilo pokušaja od strane NDH da se pridobiju lokalni četnici u pojedinim mjestima da prihvate NDH kano svoju državu, a danas se zbog tih pokušaja obtužuje NDH da je surađivala s četnicima. Iskreno, meni se dok sam prvi put čitao tu tvoju primjetbu o Maksu, učinilo kano da se diviš Maksu jerbo je bio tolerantan spram Srba... Aman, čoveče, pa nalepio sam slike i napisao poveći tekst: zato što se taj Srbin sastaje sa kraljem Petrom, glavnokomandujućim vojvodi Đujiću s kojim je Maks u ratu!!! Pa i Pavelić je bio zastupnik u srbskoj skupštini u Beogradu. Također, i mnogi Ustaše su se po službenoj dužnosti sastajali s predstavnicima lokalnih četnika kako bi dogovorili primirja i da ti četnici prihvate NDH kano svoju državu. Uglavnom, bit je u tome da je Tesla smatrao kako je Krajina dio njegove hrvatske domovine, ter nema govora da bi postojali neki argumenti koji bi Teslu mogli suprotstaviti Hrvatima.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 11 ruj 2019, 16:37 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Nije to baš tako jednostavno. Današnje ponašanje Kolinde i Plenkovića, ne znači da hvatsko društvo koje ih je izabralo nije krcato proustaškim elementima. Jer njih dvoje su u izbornoj kampanji bili desno nastraojeni, pa je društvo naselo na to.
Prevarili nas znači. Ok, što ćeš reći kad Kolinda opet pobijedi? Je li nas dvaput prevarila, ili nismo ustaše? aleksije radicevic je napisao/la: A karakter društva možeš videti između ostalog i po činjenici da u jednoj Rijeci rulja se okupi da brani nasilnika koji je na ulici fizički napao starijeg čoveka. Većina tih incidenata je preuveličana u medijima. Kad god se stvari počnu istraživati u detalje, vidi se da nije bilo baš tako jednostavno kako se činilo u početku. Pa u Rijeci je gradonačelnik SDP-ovac. Sastav gradskog vijeća Rijeke je gomila stranaka svakakvih pravaca. Čak je HDZ u manjini. Optuživati to šareno društvo za nekakav ekstremizam stvarno, ali stvarno nema smisla. A kome se to treba pravdati? Rehabili čedama?
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 11 ruj 2019, 16:39 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1657 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
aleksije radicevic je napisao/la: A karakter društva možeš videti između ostalog i po činjenici da u jednoj Rijeci rulja se okupi da brani nasilnika koji je na ulici fizički napao starijeg čoveka. Ti očito slabo poznaješ taj slučaj. Ne ulazeći u to što je istina nikad se nigdje ne određuje jednomjesečni pritvor za nekakvu svađu oko parkinga i bez ikakve ozbiljnije ozljede. Već je po tome Škalamera žrtva klime koja je tog časa postojala. Da se nisu digli ljudi tužilaštvo bi puno sporije ispitalo svjedoke, a ne već za 4 dana.
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 11 ruj 2019, 16:51 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ma ja, nije država nego društvo. Pa tko je izabrao Kolindu, Plenkovića i Sabor nego Hrvati? Nisu pali s Marsa. Ti pokušavaš predstaviti nekakvu pravašku politiku kao hrvatsko društvo. A ta politika praktično nije dobila zastupnika u saboru. I sad ti svaku budalu predstaviš kao "hrvatsko društvo". Pa mogu i ja nać kod vas budala. Je li to hoćeš reć da Srbiji fali budala? Nije to baš tako jednostavno. Današnje ponašanje Kolinde i Plenkovića, ne znači da hvatsko društvo koje ih je izabralo nije krcato proustaškim elementima. Jer njih dvoje su u izbornoj kampanji bili desno nastraojeni, pa je društvo naselo na to. A karakter društva možeš videti između ostalog i po činjenici da u jednoj Rijeci rulja se okupi da brani nasilnika koji je na ulici fizički napao starijeg čoveka. Pupovčev SNV je za svoje manipulacije odabrao skroz krivoga čovjeka. Domaći čovik Škalamera (prezime iz Mošćeničke Drage) je u družtvu poznat kano čovjek bez mrlje. Svi ljudi znaju da nikog ne mrzi i da se bavi spašavanjem ljudskih života. ,,Rulja'' se dignula jerbo su znali da se radi o nedužnom čovjeku. I na kraju se pokazao da su bili u pravu, ter da nije Škalamera nasilnik već taj stari Srbin koji ne skriva svoje četničtvo, uzurpira JAVNO DOBRO i još k tome ima prijavu za prietnju ubojstva nožem. A što je najvažnije, snimka je dokazala kako Škalamera uobće nije bio nasilan, ter se čak supruga od tog Srbina izpričavala Škalameri zbog neugodnosti od strane njezinog supruga. Alekse, ovaj slučaj samo dokazuje tvoju predhodnu tvrdnju da su Srbi u HR glavne face. Sudstvo i policija su bez ikakve provjere činjenica pritvorili skroz nedužnog Hrvata, da bi udovoljili radikalnom i nasilnom Srbinu.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 11 ruj 2019, 16:55 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: A što je najvažnije, snimka je dokazala kako Škalamera uobće nije bio nasilan, ter se čak supruga od tog Srbina izpričavala Škalameri zbog neugodnosti od strane njezinog supruga. Strašno. @Aleksije, budi čovjek i ispričaj se za ovu pogrešku.
1048 of 2558 - 40.97%
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 11 ruj 2019, 16:59 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1657 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
Ako je tako kao što kažeš, dane, zašto nije potpuno odbačena prijava protiv njega?
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 11 ruj 2019, 17:21 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: A što je najvažnije, snimka je dokazala kako Škalamera uobće nije bio nasilan, ter se čak supruga od tog Srbina izpričavala Škalameri zbog neugodnosti od strane njezinog supruga. Strašno. @Aleksije, budi čovjek i ispričaj se za ovu pogrešku. Nikad čovjeka od četnika...
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 11 ruj 2019, 18:20 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: Ako je tako kao što kažeš, dane, zašto nije potpuno odbačena prijava protiv njega? Na snimci je, kako mediji doznaju, vidljivo da se Škalamera posvađao s Arsićem koji je svojim kombijem blokirao njegov automobil. Međutim, na snimci se ne čuju psovke. Video su snimili susjedi kojima je pažnju privukla galama s parkinga. Istovremeno, na snimci se navodno može čuti Arsićevu suprugu kako viče na njega i moli ga da ukloni kombi kako bi Škalamera, kojem su u automobilu bili supruga i dijete, mogao izaći s parkinga. Jedan dio snimke je u mraku pa se na njoj ne vide navodni udarci koje je Škalamera zadao Arsiću. No, u nastavku videa vidljivo je kako Arsić nakon navodnih udaraca sjeda u kombi u kojem zatim provodi najmanje dvije minute, dok Škalamera mirno stoji sa strane. Pred kraj snimke vidljivo je i da Arsićeva supruga prilazi Škalameri, daje mu ruku i ispričava mu se što zbog vozila njezina supruga nije mogao izaći s parkinga. Pravorijek će donijeti sud, a dotad je Matko Škalamera na slobodi i na svom radnom mjestu. https://kamenjar.com/matko-skalamera-vracen-na-posao/
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 11 ruj 2019, 19:13 |
|
|
Pa dobro, čovjek nije u pritovoru al kaznena još ide tako da moguće da ima tu nešto.
Aleksije, koliko god da jesi fin i pristojan čovjek, ignoriraš teška pitanja poput ovog o denegeričnom mladom primjerku tvog naroda koji ima ideje i načela kojih bi se grozili i u srednjem vijeku. On kažnjavao Hrvate u Srbiji tamo rade i plaćaju porez te nikakvo zlo ne rade Srbima ni bilo kome, jel ti to prihvatljivo, normalno? Ti Vujadine smatraj da tebi nije uopće upućeno jer i nije.
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 11 ruj 2019, 19:52 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: Pa dobro, čovjek nije u pritovoru al kaznena još ide tako da moguće da ima tu nešto.
Aleksije, koliko god da jesi fin i pristojan čovjek, ignoriraš teška pitanja poput ovog o denegeričnom mladom primjerku tvog naroda koji ima ideje i načela kojih bi se grozili i u srednjem vijeku. On kažnjavao Hrvate u Srbiji tamo rade i plaćaju porez te nikakvo zlo ne rade Srbima ni bilo kome, jel ti to prihvatljivo, normalno? Ti Vujadine smatraj da tebi nije uopće upućeno jer i nije. Čudno da žena od Arsića nije vikala: ,,Ajoj ubija mi muža, pomagajte...''. Već se išla izpričavati ,,nasilniku'' Škalameri zbog ponašanja svog ,,pretučenog'' muža???
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 11 ruj 2019, 20:02 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: dudu je napisao/la: Srpski identitet nema budućnost u Hrvatskoj, apsolutno nikakvu i neću više objašnjavati zašto s obzirom da sam već naveo sve razloge.
Srbi nemaju budućnost zato što će Hrvati nastojati da ih "pohrvate"?! Paaaa, će da vidimo... To je činjenica, na zadnjem popisu je bilo preko 16 tisuća pravoslavnih koji su se izjasnili kao Hrvati, a ima ih još više koji su se kroz žendibe i udaje pokatoličili ili u svakom slučaju upisali u Hrvate. Srpska populacija je mala izvan istočne Slavonije i to je u max dvije generacije sve uklopljeno među Hrvate. Ovi u istočnoj Slavoniji opstaju zbog blizine Srbije, ali Novi Sad i Beograd odvlače mlade, ako ne oni onda EU.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 11 ruj 2019, 20:08 |
|
|
Mir mir mir. Bit ce kako Hrvati kazu. Amen.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Instruktor
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 11 ruj 2019, 20:09 |
|
Pridružen/a: 10 vel 2018, 16:56 Postovi: 2951 Lokacija: Hrvatsko kraljevstvo
|
NiceBoyZg je napisao/la: Ako je tako kao što kažeš, dane, zašto nije potpuno odbačena prijava protiv njega? I istog razloga zbog kojeg su hrvatski generali nevini lezali u zatvorima. A uz to, to su jedini pobjednicki generali koji su ikad lezali u zatvoru. I to obrambeni generali koji su bili nasuprot srbocetnickog i jugokomunistickog agresora koji je provodio genocid. Apsurdno i sramotno.
_________________ Hrvatska je za više KRIŠTO a neki su za manje Karoline u hrvatskoj politici
Pred okupaciju BIH 800.000 stanovnika, od toga 80.000 kristijana i 50.000 pravoslavnih, sruseno 500 katolickih objekata
|
|
Vrh |
|
|
Instruktor
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 11 ruj 2019, 20:15 |
|
|
dudu je napisao/la: To je činjenica, na zadnjem popisu je bilo preko 16 tisuća pravoslavnih koji su se izjasnili kao Hrvati, a ima ih još više koji su se kroz žendibe i udaje pokatoličili ili u svakom slučaju upisali u Hrvate. Srpska populacija je mala izvan istočne Slavonije i to je u max dvije generacije sve uklopljeno među Hrvate. Ovi u istočnoj Slavoniji opstaju zbog blizine Srbije, ali Novi Sad i Beograd odvlače mlade, ako ne oni onda EU. Nemojte slucajno da bi vam pala napamet zagovarat Hrvatsku pravoslavnu crkvu. Komunisti su pobili sve pravoslavne svecenike ( https://narod.hr/kultura/22-svibnja-194 ... -partizana), a i nije red da Hrvati imaju pravoslavnu crkvu i slobodno ispovjedaju svoju krscansku vjeru. Razlog je naravno sto je u NDH postojala Hrvatska pravoslavna crkva. Logicno zar ne? Po srbocetmickoj i jugolomunistickoj metodologiji razmisljanja.
_________________ Hrvatska je za više KRIŠTO a neki su za manje Karoline u hrvatskoj politici
Pred okupaciju BIH 800.000 stanovnika, od toga 80.000 kristijana i 50.000 pravoslavnih, sruseno 500 katolickih objekata
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 11 ruj 2019, 20:19 |
|
|
PCM je napisao/la: Mir mir mir. Bit ce kako Hrvati kazu. Amen. Pokušavam biti milosrdan, lijepo najavljujem kakva vremena dolaze, činim dobro djelo kako Gospod traži od mene. Možda je ova tvoja sažeta poruka prava za današnju generaciju.
|
|
Vrh |
|
|
Instruktor
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 11 ruj 2019, 20:20 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Najprodavanija knjiga Davora Domazeta Loše „Hrvatski Domovinski rat 1991.-1995., strateški pogled“ izlazi ovih dana na engleskom jeziku Knjiga po kojoj su u ICTY-u obranjeni Gotovina i Markac. Nemoguce ju je kupiti igdje. Osim ak ti se posreci u nekom antikvarijatu ili na njuskalu. Izdavanje knjige na engleskoj nije pomogla RH nego entuzijasti u dijaspori. Jos uvijek nije izdana. Valjda hoce. Odlicna je!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|