|
|
Stranica: 24/65.
|
[ 1617 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 22 kol 2014, 01:00 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
korrisnik je napisao/la: Pa sad probao sam kad sam morao u gradu na brzinu tu taktiku brisanja ali nije to to. Nešto imam osjećaj da je papir pretanak šta ti ja znam. Ili da neće ostati neočišćeno. Muhammad nije prao zube, ne morate ni vi danas. Ružna navika i haram.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
sinovi sadake
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 22 kol 2014, 01:02 |
|
|
hahaha priznam davolim pravo ove kulturoloske rasprave
ovo treba u vjece naroda bih
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 22 kol 2014, 01:05 |
|
|
Korisne su ove dokumentarne fotografije. 
|
|
Vrh |
|
 |
sinovi sadake
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 22 kol 2014, 01:05 |
|
|
BBC je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Pa sad probao sam kad sam morao u gradu na brzinu tu taktiku brisanja ali nije to to. Nešto imam osjećaj da je papir pretanak šta ti ja znam. Ili da neće ostati neočišćeno. Muhammad nije prao zube, ne morate ni vi danas. Ružna navika i haram. neseri jeboli te ivan papao drugi i treci znas vrlo dobro daje islam najciscija vijera ida ste do turaka spavali skrmadima pod jednim krovom (ovo stvarno nije podjebavanje vec istina i nek potvrdi neko ko se kuzi ureligiju i duhovnost)
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 22 kol 2014, 01:06 |
|
|
Draga moja je dobra ova Pavelićeva vlada. Muževi na frontu pa meremo same izaći. 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 22 kol 2014, 01:09 |
|
|
Franz Ferdinand i Sofia došli posjetiti Kabul Sarajevo. Koji kontrast, koja razlika u mentalitetu i načinu života. 
|
|
Vrh |
|
 |
sinovi sadake
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 22 kol 2014, 01:16 |
|
|
da stavi sultaniju pored vlaske seljanke koja je bacala u papradi dok je cuvala jaradi i onda haj malo o razlici u mentalitetu i nacinu zivota
haha bogo koji si ti tupan
|
|
Vrh |
|
 |
bezimeni12
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 22 kol 2014, 01:26 |
|
|
A koke izasle u setnju, prije nego komunisti udju u grad: 
|
|
Vrh |
|
 |
Kamov
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 22 kol 2014, 01:37 |
|
Pridružen/a: 23 svi 2014, 03:07 Postovi: 745 Lokacija: Planet Zemlja
|
bezimeni12 je napisao/la: A koke izasle u setnju, prije nego komunisti udju u grad:  Meščini da je ova lijeva malo ljepša 
_________________ Došao je tiho i ušao u legendu
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 22 kol 2014, 01:39 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15078 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
BBC je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Pa sad probao sam kad sam morao u gradu na brzinu tu taktiku brisanja ali nije to to. Nešto imam osjećaj da je papir pretanak šta ti ja znam. Ili da neće ostati neočišćeno. Muhammad nije prao zube, ne morate ni vi danas. Ružna navika i haram. JEsi glup de vidi ko je izmislio cetkicu za zube ili ti ga miswak. http://en.wikipedia.org/wiki/Miswak
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
 |
sinovi sadake
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 22 kol 2014, 01:40 |
|
|
imas takvih slika i danas  haj pogodi dze ovo
|
|
Vrh |
|
 |
sinovi sadake
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 22 kol 2014, 01:41 |
|
|
korrisnik je napisao/la: BBC je napisao/la: Muhammad nije prao zube, ne morate ni vi danas. Ružna navika i haram.
JEsi glup de vidi ko je izmislio cetkicu za zube ili ti ga miswak. http://en.wikipedia.org/wiki/Miswakhahaha sto provali tupavog ustasu 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 22 kol 2014, 01:49 |
|
|
Brote, to su i faraoni koristili. Oni faraoni bogumili koji su prešli na islam u Egiptu.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 22 kol 2014, 01:50 |
|
|
Kamov je napisao/la: bezimeni12 je napisao/la: A koke izasle u setnju, prije nego komunisti udju u grad:  Meščini da je ova lijeva malo ljepša  Turci ih temeljito unakazili. Toliko stoljeća, bolje nisu ni znali i to im normalno bilo. Onda im došao babo nacije Alija i vratio ih u ta vremena ponosa i prosperiteta.
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 22 kol 2014, 01:51 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15078 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
BBC je napisao/la: Brote, to su i faraoni koristili. Oni faraoni bogumili koji su prešli na islam u Egiptu. Njet to su bili ŽIdoovi koji us praoci kršćana. Tako ja čuo da su Židovi praoci.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 22 kol 2014, 01:54 |
|
|
To kršćana nije sram priznati. Isus je bio Židov.
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 22 kol 2014, 02:05 |
|
|
Da ali kršćani nisu Židovi. Imaju 3rosjtvo
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 22 kol 2014, 02:13 |
|
|
Istina. Zini da ti dam nobelovu za teološku fiziku.
|
|
Vrh |
|
 |
sinovi sadake
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 22 kol 2014, 02:59 |
|
|
BBC je napisao/la: Brote, to su i faraoni koristili. Oni faraoni bogumili koji su prešli na islam u Egiptu. ma dobro  tishu ba prosuo si se ko grah
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 22 kol 2014, 08:31 |
|
|
sinovi sadake je napisao/la: BBC je napisao/la: Muhammad nije prao zube, ne morate ni vi danas. Ružna navika i haram.
neseri jeboli te ivan papao drugi i treci znas vrlo dobro daje islam najciscija vijera ida ste do turaka spavali skrmadima pod jednim krovom (ovo stvarno nije podjebavanje vec istina i nek potvrdi neko ko se kuzi ureligiju i duhovnost) Možete li dignuti raspravu iznad primitivizma? Ako ne, ćao miki. Sve što doprinosi zdravlju ljudi , flore i faune treba gledati sa pozitivne strane. Vjera je tu sporedna stvar. Oralnu higijenu prakticirali su i aboriđani i neka južno američka plemena, koja nemaju nikakav doticaj sa islamom, što znači kako je i kod njih bilo inteligentnih individua koje su prepoznale izvor određenih bolesti. Nemam pojma na što se odnosi ovo 'ste do turaka spavali skrmadima' , tko su ti 'ste' ??? Do dolaska turaka na ovim prostorima vladali su mađari, utjecali mlečani, prije njih vladali su rimljani i značajno utjecali staro-grci. Dakle život je bio kao i u ostatku europe. No dolaskom mrskih turaka vrijeme ne da se zaledilo, nego vratilo se u nazad, sve dok ponovo nije počeo utjecati Beč. Što su nam ti turci donijeli, stoljeća nomadskog života i obespravljenosti, propise po kojima se ne smiju praviti kuće od kamena. pa su ljudi morali živjeti u kolibama, itd itd.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
Vrh |
|
 |
herceg1
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 22 kol 2014, 10:45 |
|
|
Kamov je napisao/la: bezimeni12 je napisao/la: A koke izasle u setnju, prije nego komunisti udju u grad:  Meščini da je ova lijeva malo ljepša  Deblja joj noga nego desnoj.Desna je ljuta ko šejtan 
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 22 kol 2014, 11:41 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: sinovi sadake je napisao/la:
neseri jeboli te ivan papao drugi i treci znas vrlo dobro daje islam najciscija vijera ida ste do turaka spavali skrmadima pod jednim krovom
(ovo stvarno nije podjebavanje vec istina i nek potvrdi neko ko se kuzi ureligiju i duhovnost)
Možete li dignuti raspravu iznad primitivizma? Ako ne, ćao miki. Sve što doprinosi zdravlju ljudi , flore i faune treba gledati sa pozitivne strane. Vjera je tu sporedna stvar. Oralnu higijenu prakticirali su i aboriđani i neka južno američka plemena, koja nemaju nikakav doticaj sa islamom, što znači kako je i kod njih bilo inteligentnih individua koje su prepoznale izvor određenih bolesti. Nemam pojma na što se odnosi ovo 'ste do turaka spavali skrmadima' , tko su ti 'ste' ??? Do dolaska turaka na ovim prostorima vladali su mađari, utjecali mlečani, prije njih vladali su rimljani i značajno utjecali staro-grci. Dakle život je bio kao i u ostatku europe. No dolaskom mrskih turaka vrijeme ne da se zaledilo, nego vratilo se u nazad, sve dok ponovo nije počeo utjecati Beč. Što su nam ti turci donijeli, stoljeća nomadskog života i obespravljenosti, propise po kojima se ne smiju praviti kuće od kamena. pa su ljudi morali živjeti u kolibama, itd itd. Pa i on povremeno vrijeđa Muhammeda ovaj mu samo uzvratio papom 
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 22 kol 2014, 11:44 |
|
|
Odnosi se i na njega.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 22 kol 2014, 11:56 |
|
|
Vratimo se na Bosnu koja je i poslije WWII bila zamotanija od Afghanistana danas. To treba analizirati i diskutirati. S obzirom da od kraja rata Bošnjaci glasuju za SDA da li se ti osmanski običaji vraćaju nazad ?
|
|
Vrh |
|
 |
herceg1
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 22 kol 2014, 14:01 |
|
|
Možda je sve to samo prelazni oblik prije povratka vjeri otaca njihovih
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|