|
|
Stranica: 4/7.
|
[ 166 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Amidza
|
Naslov: Re: Sorbi-narod u njemackoj! Postano: 25 sij 2016, 22:35 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 15:40 Postovi: 3294 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
KiM je napisao/la: Greska je sto smo se odrekli ljiljana. To su Srpska heraldicka obelezja, velikasa u srednjem veku. Pa ih ovi sto sve krivotvore i falsificiraju prigrlili kao svoje. A nose Arapska imena Muhamed, Aladin, Munira, Alma, Amela, Dzenana (to mi je bila divna kuckica iz srednje skole). Polutanka, majka iz sela pored Nisa a tata sa Bascarsije. Kuckica na mater.
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Sorbi-narod u njemackoj! Postano: 25 sij 2016, 22:37 |
|
|
|
Ljiljani su simbol presvetog Trojstva i djevice Marije. Nisu vaši, iako ste ih i vi koristili. Došli su iz Francuske.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amidza
|
Naslov: Re: Sorbi-narod u njemackoj! Postano: 25 sij 2016, 22:40 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 15:40 Postovi: 3294 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
|
Ja sam mislio da su svjatoga antise i simbol povezanosti crkve i drzave.
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Sorbi-narod u njemackoj! Postano: 25 sij 2016, 22:45 |
|
|
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: Sorbi-narod u njemackoj! Postano: 25 sij 2016, 22:48 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: granica je napisao/la:
Igramo se fakat, ali fakat gluvih telefona.
Ako si na mene mislio. Naravno da nisu jedan narod, i naravno da nisam mislio da ti mislis da oni jesu jedan narod. Vec ti pokusavam objasniti da Srbi i Sorbi, iliti Luzicki Srbi, nikad i nisu bili jedan narod. Okej, Srbi i Sorbi jesu jedan narod bili, ali ni manje ni vise nego sto su to bili zajedno sa Slovacima, Cesima, Poljacima, Rusima, itd. da ne duljim. Ili ako hoces jos dalje unazad, tj. jos jednu kategoriju nize - uopsteno sa ljudskom rasom. Zbog toga sam se u onom prvom postu vratio bukvalno do majmuna cisto da ti sto slikovitije opisem jer mi se danas neda tabiriti stranice i stranice posto sam nenaspavan i iznerviro me saobracaj.
Nije ni manje ni više. Tada su se već postojali različiti slovenski narodi/plemena, nije bio više samo jedan staroslovenski narod. Ponavljam ti, Srbi su na Balkan došli sa tim imenom - Srbi. Isto kao što su i Hrvati došli sa svojim imenom. I doneli smo svoje ime ovde iz prapostojbine. Nismo došli ovde kao neki bezimeni Sloveni i tek nakog naseljavanja na Balkan smislili sebi ime. Varas se. Doslo je ime, a ne narod koji danas postoji i koji je nastajao mnogo kasnije.
_________________ Recte facti fecisse merces est.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Sorbi-narod u njemackoj! Postano: 25 sij 2016, 23:13 |
|
|
|
Da, samo je ime došlo. Najverovatnije broadband optičkim kablom...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sorbi-narod u njemackoj! Postano: 25 sij 2016, 23:13 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Sorbi-narod u njemackoj! Postano: 25 sij 2016, 23:26 |
|
|
Ceha , da izvorno od Anzujaca. Samo je Srpski velikas iz dinastije Nemanjica ozenio jednu iz njihove loze Jelena Anzujska Srpska kraljica (oko 1236―1314), pa je dobio za miraz. Njij su darivali grad oko Karanovca ( danasnjeg Kraljeva). Cuvena dolina jorgovana. http://www.nspm.rs/hronika/navijaci-int ... rbija.htmlhttp://srbin.info/2015/09/08/kraljica-j ... nemanjica/
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Sorbi-narod u njemackoj! Postano: 25 sij 2016, 23:28 |
|
|
http://www.riznicasrpska.net/ponossrpst ... opic=170.0Jedino Srbi imaju direktno pravo i loza Nemanjica na ljiljane. Lepo procitaj koristan forum o Anzujskoj Jeleni, posto volis povjest....
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Sorbi-narod u njemackoj! Postano: 25 sij 2016, 23:32 |
|
|
Nekada su Srbi bili daleko na zapad, Nemacka karta pred rat 1940, a danas u defanzivi, svuda, ... http://www.sotirovic.eu/wp-content/uplo ... i-1940.jpg
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sorbi-narod u njemackoj! Postano: 25 sij 2016, 23:33 |
|
|
KiM je napisao/la: izvorno od Anzujaca.
Izvorno od Mesopotamaca, kasnije i starih Grka i Egipćana. Ljiljan ili krin je mnoogo star simbol.  Princ od ljiljana, Knossos, ostrvo Krit
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Sorbi-narod u njemackoj! Postano: 25 sij 2016, 23:35 |
|
|
|
Od brace krizara i EU ropljana. Sigurno ga ima po celom svetu i dr.kulturama i civilizacijama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Sorbi-narod u njemackoj! Postano: 25 sij 2016, 23:41 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: KiM je napisao/la: izvorno od Anzujaca.
Izvorno od Mesopotamaca, kasnije i starih Grka i Egipćana. Ljiljan ili krin je mnoogo star simbol. Dok je u Grckoj i Levantu cvjetala civilizacija, Zapadnjaci su se gusili u svom varvarskom smradu okruzeni blatom. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sorbi-narod u njemackoj! Postano: 25 sij 2016, 23:41 |
|
|
A sad se vratimo našim dragim lužičkim Srbima.  lužičkosrpski grad Budišin (40 000)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: Sorbi-narod u njemackoj! Postano: 26 sij 2016, 00:09 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Da, samo je ime došlo. Najverovatnije broadband optičkim kablom... Ne kapiras jbg. a meni se neda.
_________________ Recte facti fecisse merces est.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Sorbi-narod u njemackoj! Postano: 26 sij 2016, 00:38 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: granica je napisao/la: katolici
Većinom protestanti. imas ober i nieder sorben,ober sorben su katolici svi
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Sorbi-narod u njemackoj! Postano: 26 sij 2016, 00:43 |
|
|
granica je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Oni su zapadnoslovenski narod. Bili smo isti narod pre 1500 godina, danas više nismo, jedino nam je ime ostalo isto. Mnogo toga je bilo "isti narod". A bili smo i majmuni. Nije nam ostalo vise mnogo toga zajednickog s majmunima. imamo,mi nismo nista druge nego visokorazvijena grupa majmuna nema u covjeku bjelancevine ni organa kojeg majmun na istom tom mjestu nema vec oddavno a i na substanicnoj razini smo 99% identicnii! i da majmun i covjek imaju isti broj dlaka samo su nase mikroskopske,al dobro to je jedan genčić odgovoran za to,jedina velika razlika je mozak ovo ostalo se razlikuje samo u omjerima velicina
|
|
| Vrh |
|
 |
|
boksnamnik
|
Naslov: Re: Sorbi-narod u njemackoj! Postano: 26 sij 2016, 00:54 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2014, 09:58 Postovi: 2335 Lokacija: Република Српска/Republika Srpska
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Sorbi-narod u njemackoj! Postano: 26 sij 2016, 00:58 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Manite se ćirilice i latinice kao i trolerskih komentara. Tema su lužički Srbi ili Serbja, Serb, Serbowka, kako oni sebe nazivaju. tema je moja i tema zind sorben in deutchland! e sad mene zanima hipotetski govoreci znaci ako uzmemo da je sljedece tocno: slave(slaven)=sklave(rob) serv=sluga sorbe,sorbos=???????
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Sorbi-narod u njemackoj! Postano: 26 sij 2016, 01:00 |
|
|
granica je napisao/la: daramo je napisao/la: Gle sad odgovara genetika, a kad kaže da su Bošnjaci genetski između BiH Srba i Hrvata onda ne valja.
Pa normalno da će genetski biti bliži zapadnim Slavenima, oni se nisu miješali sa balkanskim starosjediocima. HALO? Sta mislis na cemu ovaj primat gore bazira svoje zajednistvo sa Sorbima nego na osnovu genetike (toboznje kao sto vidimo)? Da nije na osnovu kulture, jezika, religije, ili neceg drugog sto pripadnici istog naroda dijele? Upravo se tome i protivim. pobogu i zajednistvo najvise mi slice na poljake ti sorbi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Sorbi-narod u njemackoj! Postano: 26 sij 2016, 01:04 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: lužičkosrpska zastava  Nekako me podseća na nečiju zastavu ali ne znam na čiju  nasumice poredane iste tri trake koje svi slaveni koriste(najljepse boje po meni,nekuzim kako si netko moze stavit crvenu,crnu i crvenu u zastavu bezukus totalni) + grb koji je slican poljskom grbu bar srednjevjekovnom
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Sorbi-narod u njemackoj! Postano: 26 sij 2016, 01:04 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: lužičkosrpska zastava  Nekako me podseća na nečiju zastavu ali ne znam na čiju  nasumice poredane iste tri trake koje svi slaveni koriste(najljepse boje po meni,nekuzim kako si netko moze stavit crvenu,crnu i crvenu u zastavu bezukus totalni) + grb koji je slican poljskom grbu bar srednjevjekovnom
|
|
| Vrh |
|
 |
|
boksnamnik
|
Naslov: Re: Sorbi-narod u njemackoj! Postano: 26 sij 2016, 01:08 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2014, 09:58 Postovi: 2335 Lokacija: Република Српска/Republika Srpska
|
|
A kud je ovom orlu druga glava ...
_________________ Za dobar zivot nije rodjen svako
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Sorbi-narod u njemackoj! Postano: 26 sij 2016, 01:12 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: KiM je napisao/la: izvorno od Anzujaca.
Izvorno od Mesopotamaca, kasnije i starih Grka i Egipćana. Ljiljan ili krin je mnoogo star simbol.  Princ od ljiljana, Knossos, ostrvo Krit tako mozes izvadiz logo pume i rec da je to izvorno simbol majanskih i inka indijanaca imaju ljiljena i kelti otucane na kamenu al heraldicki ljiljan je nesta skroz drugo njega su donjeli anzuvinci ugarima i hrvatima odnosno banovima svojim!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sorbi - narod u Njemačkoj Postano: 26 sij 2016, 01:31 |
|
|
Jesu li to dećki sa mitelojropske uspravnice, kao eto i oni pripadaju tom uljudbenom krugu, a 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|