|
|
Stranica: 10/11.
|
[ 264 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Vojvodina od sv.Save Postano: 03 srp 2009, 20:09 |
|
|
Osvrnuću se samo na ovaj deo posta u kom baljezgaš o WWI i ulozi Srbije i plasiraš taj izraubovani citat. To je rekao francuski premijer Klemanso Nikoli Pašiću na Versajskoj mirovnoj konferenciji kad je ovaj krenuo sa pričom o polaganju prava Srbije na prostor današnje Albanije tj. izlazak Srbije na more kod Drača.
To je više bila dosetka u raspravi političara, a ipak je verodostojnije mišljenje ljudi "sa terena" poput stava francuskog maršala Franše D'Eperea koji je bio zapovednik savezničkih snaga na Solunskom frontu (izveštaj francuskoj vladi pri proboju krajem septembra 1918. godine):
Operacije se moraju usporavati jer nema komunikacije radi dobacivanja hrane francuskim trupama koje napreduju, samo srpskim trupama nisu potrebne komunikacije, oni beže svuda, nije bitno, brdo, drum, uvala, planina, ravnica, kao oluja – napred, pobjeći, samo pobjeći, to je trening, nema nema šta drugo bit..
A evo ti još par citata:
Pukovnik Karsten Angel: Došli smo sa malo poštovanja za njih, a vraćamo se sa još manje . Videli smo narod brz, izuzetno brz, . Našli smo najbrže vojnike na svetu, to je čudo kako oni sprintaju. Na sljedećoj olimpijadi jebo se onaj ko im uzme medalju. To su maratonci čovječe. Ja nisam mogao vjerovati svojim očima. Neki moji generali se klade da neće stati do Krfa. Ako bi to stvarno bilo tako a ne vjerujem to bi bilo čudo. Pa i oni se moraju umoriti. I oni su samo ljudi. Ipak sve je moguće. Treba to vidjeti.
Hans Fogel, nemački štabni oficir, 1916: U svakom ratu i u svakoj vojsci ima srpintera trkača, ali sprint srpske vojske moram reći da ni u snu nisam mogao zamisliti. Ja na jedno brdo, oni na drugo, ja na drugo oni već na čertvrtom. Pa u pizdu materinu. jesam ja ovdje došao da se borim ili da sprintam. Samo sam ih dvogledom mogao vidjeti. Dajem ostavku, pa nisam ja jebeni atletičar.
Austrougarski feldmaršal fon Borojević, 1916: Srbi bježe do besvesti, oni su čudni borci, agresivnije, divljačnije i energičniji sprintaju od od Rusa a to nije mala stvar, imaju više inicijativive i samostalnosti. Iako u ne baš prikladnoj obući dižu prašinu po drumovima i brdima da čovjek misli da se spustila magla..a nije
Nemački general, feldmaršal August fon Mekenzenn: Vi ne polazite ni na italijanski, ni na ruski, ni na francuski front. Vi polazite u borbu protiv jednog novog neprijatelja, opasno brzog . Vi polazite na srpski front i Srbiju, a Srbi su narod koji voli džeparit i zato dobro pazite. Zašijte džepove. Pazite da vam ovaj mali neprijatelj ne pomrači lovu. Ja sam jednom zagrlio srpskog dječaka koji mi se smješkao. Poslije sam ustanovio da me mulac odžepario. Jebat ću mu mater ako ga uhvatim o:
Alfred Kraus (nemački general, 1916.): Ovom prilikom treba naglasiti da smo upoznali Srbe kao valjane neprijatelje. JA SAM IH SMATRAO I JOŠ UVEK IH SMATRAM NAŠIM NAJBRŽIM NEPRIJATELJEM. SLAŽEM SE S KOLEGOM GORE. GENETSKI TRKAČI. CRNOGORCI SU DRUGA STVAR. MNOGO LIJEN NAROD.
Ernest Deni: Srpski trkački uspjesi se objašnjavaju naučnom nadmoćnošću njihovih viših oficira i moralnom vrednoćom njihovih vojnika. Možda je to do hrane, zraka, prirode, genetski ali moji vojnici su prema njima izgledali ko puževi. Srbin preskače po tri međe odjednom i ne osvrće se. Ja sam frapiran. Jedan trči ko Usain Bolt. Svojim očima gledo.
...
Smeješ se tome što je Korto pomenuo ključnu ulogu Srbije. Valjda ti neće biti smešno ako ti kažem da se istom frazom (dakle "ključna uloga") služio i vladar najveće zemlje Centralnih sila kad je govorio o ulozi Srbije:
Nemački car Vilhhelm II (telegram bugarskom kralju Ferdinandu, oktobar 1916. godine): Šezdeset dve hiljade srpskih vojnika je uteklo pred našim snagama na KRF a ti si mi garantirao da se plaše vode, da ne znaju plivati. SRAMOTA!
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Tulkas
|
Naslov: Re: Vojvodina od sv.Save Postano: 03 srp 2009, 20:12 |
|
|
Bravo Djole, ali sam znao da ces taj da izvuces 150 godina poslije okupacije dignut je ustanak koji je dovoljno blizu Ugara i mrskih Svaba.. Ipak je propao..Do I srpskog nema vise nista vrijedno spomena..Od nebeskog ratnickog nepobjedivog naroda vise se ocekivalo
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
joe enter
|
Naslov: Re: Vojvodina od sv.Save Postano: 03 srp 2009, 20:16 |
|
|
Inkvizitore ti si totalni bolesnik i potpuno nenormalan !!
Ovde sam mislio barem malo normalnosti , ali ovo je toliko jeftino i tupavo da odustajem od budala!!
Izvoli samo laži i pljuj , kad svršiš i smiriš se javi , pa da nastavimo !!
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Vojvodina od sv.Save Postano: 03 srp 2009, 20:18 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
Tulkas je napisao/la: Bravo Djole, ali sam znao da ces taj da izvuces 150 godina poslije okupacije dignut je ustanak koji je dovoljno blizu Ugara i mrskih Svaba.. Ipak je propao..Do I srpskog nema vise nista vrijedno spomena..Od nebeskog ratnickog nepobjedivog naroda vise se ocekivalo http://en.wikipedia.org/wiki/Ko%C4%8Dina_Krajina_Serb_rebellion, Herzegovinan Serbs uprising in 1875 O ovom drugom wikipedia ne kaže ništa, ali ga navodi. ![Kava :-kava](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a045.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
teranova
|
Naslov: Re: Vojvodina od sv.Save Postano: 03 srp 2009, 20:19 |
|
|
joe enter je napisao/la: Inkvizitore ti si totalni bolesnik i potpuno nenormalan !!
Ovde sam mislio barem malo normalnosti , ali ovo je toliko jeftino i tupavo da odustajem od budala!!
Izvoli samo laži i pljuj , kad svršiš i smiriš se javi , pa da nastavimo !! Samo sam čekala kada ćeš da odustaneš. Dugo ti je trebalo, zemljače, ja nisam toliki mazohista. ![Kava :-kava](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a045.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Vojvodina od sv.Save Postano: 03 srp 2009, 20:20 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Osvrnuću se samo na ovaj deo posta u kom baljezgaš o WWI i ulozi Srbije i plasiraš taj izraubovani citat. To je rekao francuski premijer Klemanso Nikoli Pašiću na Versajskoj mirovnoj konferenciji kad je ovaj krenuo sa pričom o polaganju prava Srbije na prostor današnje Albanije tj. izlazak Srbije na more kod Drača.
To je više bila dosetka u raspravi političara, a ipak je verodostojnije mišljenje ljudi "sa terena" poput stava francuskog maršala Franše D'Eperea koji je bio zapovednik savezničkih snaga na Solunskom frontu (izveštaj francuskoj vladi pri proboju krajem septembra 1918. godine):
Operacije se moraju usporavati jer nema komunikacije radi dobacivanja hrane francuskim trupama koje napreduju, samo srpskim trupama nisu potrebne komunikacije, oni beže svuda, nije bitno, brdo, drum, uvala, planina, ravnica, kao oluja – napred, pobjeći, samo pobjeći, to je trening, nema nema šta drugo bit..
A evo ti još par citata:
Pukovnik Karsten Angel: Došli smo sa malo poštovanja za njih, a vraćamo se sa još manje . Videli smo narod brz, izuzetno brz, . Našli smo najbrže vojnike na svetu, to je čudo kako oni sprintaju. Na sljedećoj olimpijadi jebo se onaj ko im uzme medalju. To su maratonci čovječe. Ja nisam mogao vjerovati svojim očima. Neki moji generali se klade da neće stati do Krfa. Ako bi to stvarno bilo tako a ne vjerujem to bi bilo čudo. Pa i oni se moraju umoriti. I oni su samo ljudi. Ipak sve je moguće. Treba to vidjeti.
Hans Fogel, nemački štabni oficir, 1916: U svakom ratu i u svakoj vojsci ima srpintera trkača, ali sprint srpske vojske moram reći da ni u snu nisam mogao zamisliti. Ja na jedno brdo, oni na drugo, ja na drugo oni već na čertvrtom. Pa u pizdu materinu. jesam ja ovdje došao da se borim ili da sprintam. Samo sam ih dvogledom mogao vidjeti. Dajem ostavku, pa nisam ja jebeni atletičar.
Austrougarski feldmaršal fon Borojević, 1916: Srbi bježe do besvesti, oni su čudni borci, agresivnije, divljačnije i energičniji sprintaju od od Rusa a to nije mala stvar, imaju više inicijativive i samostalnosti. Iako u ne baš prikladnoj obući dižu prašinu po drumovima i brdima da čovjek misli da se spustila magla..a nije
Nemački general, feldmaršal August fon Mekenzenn: Vi ne polazite ni na italijanski, ni na ruski, ni na francuski front. Vi polazite u borbu protiv jednog novog neprijatelja, opasno brzog . Vi polazite na srpski front i Srbiju, a Srbi su narod koji voli džeparit i zato dobro pazite. Zašijte džepove. Pazite da vam ovaj mali neprijatelj ne pomrači lovu. Ja sam jednom zagrlio srpskog dječaka koji mi se smješkao. Poslije sam ustanovio da me mulac odžepario. Jebat ću mu mater ako ga uhvatim o:
Alfred Kraus (nemački general, 1916.): Ovom prilikom treba naglasiti da smo upoznali Srbe kao valjane neprijatelje. JA SAM IH SMATRAO I JOŠ UVEK IH SMATRAM NAŠIM NAJBRŽIM NEPRIJATELJEM. SLAŽEM SE S KOLEGOM GORE. GENETSKI TRKAČI. CRNOGORCI SU DRUGA STVAR. MNOGO LIJEN NAROD.
Ernest Deni: Srpski trkački uspjesi se objašnjavaju naučnom nadmoćnošću njihovih viših oficira i moralnom vrednoćom njihovih vojnika. Možda je to do hrane, zraka, prirode, genetski ali moji vojnici su prema njima izgledali ko puževi. Srbin preskače po tri međe odjednom i ne osvrće se. Ja sam frapiran. Jedan trči ko Usain Bolt. Svojim očima gledo.
...
Smeješ se tome što je Korto pomenuo ključnu ulogu Srbije. Valjda ti neće biti smešno ako ti kažem da se istom frazom (dakle "ključna uloga") služio i vladar najveće zemlje Centralnih sila kad je govorio o ulozi Srbije:
Nemački car Vilhhelm II (telegram bugarskom kralju Ferdinandu, oktobar 1916. godine): Šezdeset dve hiljade srpskih vojnika je uteklo pred našim snagama na KRF a ti si mi garantirao da se plaše vode, da ne znaju plivati. SRAMOTA! Smiješno, ali što si time dokazao, osim da ipak imaš trunku smisla za humor? ![Kava :-kava](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a045.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Vojvodina od sv.Save Postano: 03 srp 2009, 20:23 |
|
|
Al moram priznati da su oni tvoji citati duhovitiji. I Srbi imaju smisla za humor Jole, šta je bilo, znaš vrijeđati a kad se okrene na šalu onda si tankoćutan. Ne poteži mačka za rep.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
joe enter
|
Naslov: Re: Vojvodina od sv.Save Postano: 03 srp 2009, 20:24 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Bravo Djole, ali sam znao da ces taj da izvuces 150 godina poslije okupacije dignut je ustanak koji je dovoljno blizu Ugara i mrskih Svaba.. Ipak je propao..Do I srpskog nema vise nista vrijedno spomena..Od nebeskog ratnickog nepobjedivog naroda vise se ocekivalo Kao što vidiš ostavljeni smo na cedilu jer nema prijatelja niti ikoga da ti pomogne do sam sebi!! Primetio si da je Sinan paša čak iz Mileševe doneo svete mošti sv.Save i spalio ih je na Vračaru u Beogradu kao kaznu! E to se zove pravo ubijanje!! , ali ne samo ljudi , već duše i duha jednog naroda , retko kome se takvo šta brutalno desilo!
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Tulkas
|
Naslov: Re: Vojvodina od sv.Save Postano: 03 srp 2009, 20:26 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Bravo Djole, ali sam znao da ces taj da izvuces 150 godina poslije okupacije dignut je ustanak koji je dovoljno blizu Ugara i mrskih Svaba.. Ipak je propao..Do I srpskog nema vise nista vrijedno spomena..Od nebeskog ratnickog nepobjedivog naroda vise se ocekivalo http://en.wikipedia.org/wiki/Ko%C4%8Dina_Krajina_Serb_rebellion, Herzegovinan Serbs uprising in 1875 O ovom drugom wikipedia ne kaže ništa, ali ga navodi. ![Kava :-kava](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a045.gif) Znam ja Corto vrlo dobro i za srpske ustanke pocetkom 19. stoljeca (prvi, drugi...) ali i za one u Hercegovini (i Hrvati su ucestvovali u tome) poslije toga. Nemoras me tome uciti, ja to znam, morali smo uciti u skoli.. Cinjenica je da su Srbi u 400 godina do pocetka okupacije do 1. Srpskog ustanka, samo u Banatu digli ustanak.. Mene to u sustini ne interesira, ali nemojte se junacit bez veze ovuda. Bolje je da sutite
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Vojvodina od sv.Save Postano: 03 srp 2009, 20:27 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: http://en.wikipedia.org/wiki/Ko%C4%8Dina_Krajina_Serb_rebellion, Herzegovinan Serbs uprising in 1875 O ovom drugom wikipedia ne kaže ništa, ali ga navodi. ![Kava :-kava](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a045.gif) Znam ja Corto vrlo dobro i za srpske ustanke pocetkom 19. stoljeca (prvi, drugi...) ali i za one u Hercegovini (i Hrvati su ucestvovali u tome) poslije toga. Nemoras me tome uciti, ja to znam, morali smo uciti u skoli.. Cinjenica je da su Srbi u 400 godina do pocetka okupacije do 1. Srpskog ustanka, samo u Banatu digli ustanak.. Mene to u sustini ne interesira, ali nemojte se junacit bez veze ovuda. Bolje je da sutite http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_the_Serbian-Turkish_warsTi si uporan. Pročitaj ovo pa možemo dalje s raspravom. ![Kava :-kava](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a045.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Tulkas
|
Naslov: Re: Vojvodina od sv.Save Postano: 03 srp 2009, 20:28 |
|
|
joe enter je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Bravo Djole, ali sam znao da ces taj da izvuces 150 godina poslije okupacije dignut je ustanak koji je dovoljno blizu Ugara i mrskih Svaba.. Ipak je propao..Do I srpskog nema vise nista vrijedno spomena..Od nebeskog ratnickog nepobjedivog naroda vise se ocekivalo Kao što vidiš ostavljeni smo na cedilu jer nema prijatelja niti ikoga da ti pomogne do sam sebi!! Primetio si da je Sinan paša čak iz Mileševe doneo svete mošti sv.Save i spalio ih je na Vračaru u Beogradu kao kaznu! E to se zove pravo ubijanje!! , ali ne samo ljudi , već duše i duha jednog naroda , retko kome se takvo šta brutalno desilo! Brutalno je rusenje svega katolickog po Bosni, protjerivanja, islamizacija, ubijanja... Rusenje katolickih crkava, samostana, predavanje u ruke pravoslavcima i smanjivanje katolickog stanovnistva na manje od 5%.. E Djole, to je BRUTALNOST, potpomognuta krscanskom, pravoslavnom bracom
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Vojvodina od sv.Save Postano: 03 srp 2009, 20:29 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Al moram priznati da su oni tvoji citati duhovitiji. I Srbi imaju smisla za humor Jole, šta je bilo, znaš vrijeđati a kad se okrene na šalu onda si tankoćutan. Ne poteži mačka za rep. Kad nemaš argumenta, okrećeš na zajebanciju. Svi oni časnici, oni to jesu rekli, svidjelo se tebi to ili ne, i nisu to rekli bezveze. ![Bice ovo dobro :-bicedobro](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a040s.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
teranova
|
Naslov: Re: Vojvodina od sv.Save Postano: 03 srp 2009, 20:35 |
|
|
Citat: Svi oni časnici, oni to jesu rekli, svidjelo se tebi to ili ne, i nisu to rekli bezveze. ![Bice ovo dobro :-bicedobro](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a040s.gif) Oni upravo to ne mogu da podnesu. ![Fuce :-loptam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/f010.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Vojvodina od sv.Save Postano: 03 srp 2009, 20:37 |
|
|
teranova je napisao/la: Citat: Svi oni časnici, oni to jesu rekli, svidjelo se tebi to ili ne, i nisu to rekli bezveze. ![Bice ovo dobro :-bicedobro](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a040s.gif) Oni upravo to ne mogu da podnesu. ![Fuce :-loptam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/f010.gif) Znam. ![Twisted Evil :twisted:](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/icon_twisted.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Max95
|
Naslov: Re: Vojvodina od sv.Save Postano: 03 srp 2009, 20:39 |
|
|
kakvi "srbi",evo ko je dizao ustanke... ++++ ...Posle napada na Kotor turski zapovednici su rešili da kazne Pivljane i Nikšiće, koji su pomagali Mlečanima. U ekspediciji, kojoj se pridružio i Čelebija, učestvovalo je 10.000 vojnika. Za ta plemena Evlija piše, da su "ovejani Hrvati". Oni, veli, s hercegovačkim pašama "govore jedino s vrhovima od andžara", pa zbog toga "upravnik te oblasti njima nikoga ne sme da pošalje"...http://www.rastko.rs/rastko-bl/istorija/corovic/istorija/6_7_l.html++++ evlija lipo pishe,Hrvati niksici i pivljani su pomagali mlecima protiv turaka koji su tada drzali Hrvatski grad,kotor.. ko bolje poznaje tadasnje stanje nego rodjeni turcin,i najpoznatiji turski putopisac,evlija celebija...
_________________ ZDS
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Vojvodina od sv.Save Postano: 03 srp 2009, 20:43 |
|
|
teranova je napisao/la: Citat: Svi oni časnici, oni to jesu rekli, svidjelo se tebi to ili ne, i nisu to rekli bezveze. ![Bice ovo dobro :-bicedobro](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a040s.gif) Oni upravo to ne mogu da podnesu. ![Fuce :-loptam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/f010.gif) Jes, mi slabijemo podnosimo. Vi ste npr Turke podnosili 400 godina i još im služili. A vzar ti nisi odustala od rasprave.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Vojvodina od sv.Save Postano: 03 srp 2009, 20:44 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: Al moram priznati da su oni tvoji citati duhovitiji. I Srbi imaju smisla za humor Jole, šta je bilo, znaš vrijeđati a kad se okrene na šalu onda si tankoćutan. Ne poteži mačka za rep. Kad nemaš argumenta, okrećeš na zajebanciju. Svi oni časnici, oni to jesu rekli, svidjelo se tebi to ili ne, i nisu to rekli bezveze. ![Bice ovo dobro :-bicedobro](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a040s.gif) de bolan i za jednog mitomačića ispranog mozga poput tebe oni citati su smijurija nad smijurijama. orginalniji su moji a ja ih pisao. Eto toliko ti vrijede.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
MISO62 I
|
Naslov: Re: Vojvodina od sv.Save Postano: 03 srp 2009, 20:58 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Nama MISO62 I je napisao/la: Mozda i jesu.. Rusili su, ubijali ,prepravljali kaolicke crkve u dzamije i u pravoslane crkve, protjerivali nasilno islamizirali i silovali.. Razlika je u tome sto su tvoji preci njima svoje zene dovodili i to 400 godina.. ![Kava :-kava](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a045.gif) A Djoletu da ponovim sta je brutalnost... Brutalno je rusenje svega katolickog po Bosni, protjerivanja, islamizacija, ubijanja... Rusenje katolickih crkava, samostana, predavanje u ruke pravoslavcima i smanjivanje katolickog stanovnistva na manje od 5%.. E Djole, to je BRUTALNOST, potpomognuta krscanskom, pravoslavnom bracom Pa se ti meni zali na brutalnost prema pravoslavnima[/quot Ja sam mislio na Austrijance, a ti pises da su as i Tudci kresali Kako ono bese ovo poslednje istrazivanje u Svajcarskoj? Ko ono bese najcisiji Sloveni na ex=yu prostoru? ![Nanana :-nanana](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a020.gif)
_________________ Colombo, jebem te radoznala!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Max95
|
Naslov: Re: Vojvodina od sv.Save Postano: 03 srp 2009, 21:05 |
|
|
MISO62 I je napisao/la: Kako ono bese ovo poslednje istrazivanje u Svajcarskoj? Ko ono bese najcisiji Sloveni na ex=yu prostoru? ![Nanana :-nanana](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a020.gif) pa "srbi",bogteyebo,nego ko.. vidi ga,rodila ga fata.. ![slika](https://3.bp.blogspot.com/_vSzbqKRSkqc/RdiXLjDqpGI/AAAAAAAAADA/JSQ5Gsm7o3o/s320/vladebeg.jpg) a vidi tek ove "srpkinje",bogtemazo..a ja mislio mi genocidisali sve avare... ![slika](http://jelenajankovicfans.com/files/2008/12/jelena-jankovic.jpg)
_________________ ZDS
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Tulkas
|
Naslov: Re: Vojvodina od sv.Save Postano: 03 srp 2009, 21:08 |
|
|
Pitaj uciteljicu Misko??? Nisi ti ucio u skoli da su Turci zauzeli dio Slavonije i LIke, da da bas tamo gdje su vas kasnije pobacali iz zahvalnosti na zenskim prinosima..a one koji nisu htjeli pod Turke Hrvati su primali na svoje teritorije Cuj, meni je ovo sve mala zajebancija sa vama Servi-racima, cak mi je ponakad zao sto vas dovedem do toga da nema sta za reci pa pocinjete pisat pizdarije.. Sutjeli ste 400 godina , mozda zato sto vam i nije bilo lose pod njima. Ko ce znat ![Kava :-kava](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a045.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
puntar
|
Naslov: Re: Vojvodina od sv.Save Postano: 03 srp 2009, 23:29 |
|
|
joe enter je napisao/la: Jedini su Hrvati koji nisu imali ijednu državotvornu snagu od svih slovenskih naroda u AU!
Česi i Slovaci napravili državu , Poljaci takođe , jedino oni i Janezi mrka kapa!
E kad je došlo stani-pani , onda ajmo i mi sa Srbima da uđemo u Jugoslaviju , a ostali su najverniji od svih Francu i najbolje se pokazali na frontu upravo protiv Srba , naročito sa egzekucijama po Mačvi sirotinje i vešanjima po osvojenom BG!! dokaz broj 1.takvi su srbi.ovaj glumi nekog povijesnicara,a koliko san vidija citira knjige u kojima zmago jelincic pise uvod.hoce djelovati ozbiljno,ali seselj mu viri iz ociju.
_________________ "Imamo svoju Hrvatsku!"Franjo Tudjman
http://www.youtube.com/watch?v=XW1ICWXU ... re=related
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
puntar
|
Naslov: Re: Vojvodina od sv.Save Postano: 03 srp 2009, 23:32 |
|
|
teranova je napisao/la: Citat: Svi oni časnici, oni to jesu rekli, svidjelo se tebi to ili ne, i nisu to rekli bezveze. ![Bice ovo dobro :-bicedobro](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a040s.gif) Oni upravo to ne mogu da podnesu. ![Fuce :-loptam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/f010.gif) broj dva.takvi su srbi.srbi misle da im hrvati zavide na "junastvu".nekad san cita da su zadnje rici njemackog cara bile nesto o srbima.zamisli covik umire a zadnje na sto misli su srbi.to samo srpska glava moze izmisliti.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Der_Stürmer
|
Naslov: Re: Vojvodina od sv.Save Postano: 03 srp 2009, 23:35 |
|
|
Citat: Kad nemaš argumenta, okrećeš na zajebanciju. Svi oni časnici, oni to jesu rekli, svidjelo se tebi to ili ne, i nisu to rekli bezveze. ![Bice ovo dobro :-bicedobro](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a040s.gif) Dobro ajde sad stavljat citate časnika kako su Srbi super ratnici itd. Možemo i mi stavit citat Napoleona "Da mi je 100 000 Hrvata pokorio bih čitav svijet". Ipak je jedan naš citat jači od vaših 15 jer ovaj dolazi od najvećeg vojnog uma u povijesti. I tako nabrajat citate tko je bolji ratnik. WW1 je najusraniji rat u cijeloj povijesti čovječanstva, nije bilo taktike samo opći juriš i rovovsko ratovanje. Ako ćemo sad ratovat citatima samo da nađem par knjiga i možemo počet. P.S. Inkvi ona tvoja parodija sa citatima je bila odlična, odavno se nisam tako nasmijao. ![Palac Gore2 :-top2](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a070.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
puntar
|
Naslov: Re: Vojvodina od sv.Save Postano: 03 srp 2009, 23:36 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: teranova je napisao/la: Oni upravo to ne mogu da podnesu. ![Fuce :-loptam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/f010.gif) Znam. ![Twisted Evil :twisted:](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/icon_twisted.gif) broj tri,takvi su srbi.ovaj zivi u hrvatskoj.ovo je klasicni slucaj.srbijanac/srbijanka nahuska,srbin iz hrvatske nasjedne i klima glavon.sto se tice onogo sto ti znas,bas me cudi kako oni srbi iz "krajne" nísu pokazali to junastvo 95.pa trcali su da su kavu na stolovima ostavljali.jel mozete da to podnesete bre? ![Ujko :-ujko](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/ujko.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
puntar
|
Naslov: Re: Vojvodina od sv.Save Postano: 03 srp 2009, 23:42 |
|
|
joe enter je napisao/la: Inkvizitore ti si totalni bolesnik i potpuno nenormalan !!
Izvoli samo laži i pljuj , kad svršiš i smiriš se javi , pa da nastavimo !! ua,jel boli bre da ste dobili nogu u tur,da nema sprskog mora.boli vas,bolit ce vas sada,bolit ce vas za sto godina. ![Ujko :-ujko](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/ujko.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|