|
|
Stranica: 18/29.
|
[ 715 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 11 svi 2020, 13:55 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Ako nema veze onda se ta opcija treba isključiti, ako postoji onda je svi trebaju poštovati. Zašto ti imaš svoj avatar? imam avatar jer mi se tako sviđa. Zašto bi tjerali nekoga silom, nismo totalitarno društvo. Mnogi ugledni članovi nemaju avatar, evo recimo na ovoj temi vidim Robbie nema, Amiđa nema, Carmello nema, Divlja svinja5 nema. Nisam ovo do sad ni primjećivao, zašto ovi ljudi nemaju avatar... zanimljivo. Ovaj trend sam ja svojevremeno uveo (prije nekoliko godina). Nazvao bih ga low profile. Kada manje pišem ili nikako, ja obrišem avatar. Nakon mene, dobio sam izvjesnu manju armiju sljedbenika u tom stilu.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 12 svi 2020, 17:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76975 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Naša Kvačica je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Ako nema veze onda se ta opcija treba isključiti, ako postoji onda je svi trebaju poštovati. Zašto ti imaš svoj avatar? imam avatar jer mi se tako sviđa. Zašto bi tjerali nekoga silom, nismo totalitarno društvo. Mnogi ugledni članovi nemaju avatar, evo recimo na ovoj temi vidim Robbie nema, Amiđa nema, Carmello nema, Divlja svinja5 nema. Nisam ovo do sad ni primjećivao, zašto ovi ljudi nemaju avatar... zanimljivo. Ja sam godinama imao razne avatare dok mi nije dopizdilo sto forum ne moze automatski napraviti resize slike, a prelijen sam za to.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Velocidad
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 12 svi 2020, 17:56 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ja sam godinama imao razne avatare dok mi nije dopizdilo sto forum ne moze automatski napraviti resize slike, a prelijen sam za to.
doslovno minut posla u paintu
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 13 svi 2020, 14:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Bobovac je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Moderaciji treba razmisliti o ogranicavanju tema na forumu. Ne moze svako da otvara temu kako mu je ćeif. Teme se trebaju spajati inace kvalitet foruma opada. Treba zabraniti postanje onima koji nemaju avatar uključujući mene. S ovim bih se složio. Previše se tema otvara i previše je duplih tema. Nekima je jednostavno teško skrolati 30 sekundi da se vidi da li slična tema već postoji. Danas lapo-lapo otvara "stand up" topic, a ima ih već nekoliko pod tim nazivom. Tko je ne bi mrzio??!!!! Imao sam slično mišljenje tebi ali sam to promijenio. Ono kad netko otvori novu identičnu temu, koju smo mi fenomenalno analizirali, štajaznam, 2011. Pukne OCD i još više facepalm jer znaš točno što će se reći, gdje će zapeti i kako će se završiti. Ako naletim na neku takvu koje se sjećam, onda spojim. Ali, zamisli kad bi bili ekstra rigidni i dozvoljavali samo jednu temu tipa "All about", koliko bi to bilo odbojno i zamorno novim posjetiteljima da pohvataju sve konce, kad se razvuče preko stotina, možda i tisuću stranica. Mislim da je OK samo za teme gdje je navedeno da će se nešto pratiti vremenski, ili koje sadrže predviđanja. S druge strane, mislim da smo suzbili otvaranje novih tema koje sadrže samo novu izjavu (sjećaš se Ibra i njegovih tema) nekog političara (a koja neće proizvesti neki rep ili predstavlja početak ciklusa vijesti).
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 13 svi 2020, 15:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76975 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ja ne otvaram temu za koju ne procjenjujem da ce imati minimum 2 stranice.
Ako otvaram neku temu "koja vec spada pod nesto", to je zato ako zelim podici svijest oko toga ili ju promovirati. Prije sam takve teme otvarao jer sam se nadao "da ce ih neki novinar procitati". Jako doziram takve teme, imam neku svoju kvotu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 13 svi 2020, 16:54 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Zašto se ne spoje 3-4 teme sa politike o Muslimanima u ustašama u jednu te prebace na podforum povijest?
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 13 svi 2020, 16:56 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Zašto se ne spoje 3-4 teme sa politike o Muslimanima u ustašama u jednu te prebace na podforum povijest? Bit će spojene za koji dan. Zasada se radi o različitim vrstama fašizma, modernom i povijesnom.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 13 svi 2020, 16:58 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Zahvaljujem na uvaženoj primjedbi.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 13 svi 2020, 17:03 |
|
|
Ne zahvaljuj unaprijed.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 14 svi 2020, 01:33 |
|
|
x
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 18 svi 2020, 10:19 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12572 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
chat/kaladont-t6020.htmlTema je bezveze , sluzi za nabijanje postova i trosenje resursa.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 18 svi 2020, 15:00 |
|
|
DrMag je napisao/la: https://hercegbosna.org/forum/chat/kaladont-t6020.html
Tema je bezveze , sluzi za nabijanje postova i trosenje resursa. Jeste bez veze, ali kada nemas sta da radis..... Svu arhivu sam procitala, na politiku ne smijem, na chatu se svadjam.... bez veze je tema, ali sam za to da ostane ili da neko smisli nesto slicno. Ti si Magicni nesto neurozan danas?
|
|
Vrh |
|
|
šukrija
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 18 svi 2020, 18:51 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2013, 22:35 Postovi: 1356 Lokacija: u prolazu
|
Ne bih rekao da je tema bez veze, ali činjenica je da se neki forumaši ne drže pravila i pišu bez veze. Neka moderacija
odluči šta će biti s temom. Općenito sve chat teme su postale mjesto za istresanje frustriranih forumaša. Bilo bi dobro da neki
likovi razmisle o drugačijim metodama npr. fizičkoj aktivnosti ili nekim društevim igrama, kao npr. kartanje ili šah.
_________________ When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace - Jimi Hendrix
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 18 svi 2020, 20:04 |
|
|
šukrija je napisao/la: Ne bih rekao da je tema bez veze, ali činjenica je da se neki forumaši ne drže pravila i pišu bez veze. Neka moderacija
odluči šta će biti s temom. Općenito sve chat teme su postale mjesto za istresanje frustriranih forumaša. Bilo bi dobro da neki
likovi razmisle o drugačijim metodama npr. fizičkoj aktivnosti ili nekim društevim igrama, kao npr. kartanje ili šah. Koji su to likovi? Kome predlazes da tu energiju usmjeri na sport, drustvene igre? Budi precizniji. I za tvoju informaciju desavanja na chatu ne treba shvatiti ozbiljno...
|
|
Vrh |
|
|
šukrija
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 18 svi 2020, 21:02 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2013, 22:35 Postovi: 1356 Lokacija: u prolazu
|
Lapo-lapo je napisao/la: šukrija je napisao/la: Ne bih rekao da je tema bez veze, ali činjenica je da se neki forumaši ne drže pravila i pišu bez veze. Neka moderacija
likovi razmisle o drugačijim metodama npr. fizičkoj aktivnosti ili nekim društevim igrama, kao npr. kartanje ili šah. Koji su to likovi? Kome predlazes da tu energiju usmjeri na sport, drustvene igre? Budi precizniji. I za tvoju informaciju desavanja na chatu ne treba shvatiti ozbiljno... Upravo sam to htio napisati, ja niti ne smatram chat teme ozbiljnima. A da nekog tužakam, imam pametnije posla, ovdje mi dođe nešto kao razbibriga. Osim toga, postoje moderatori, oni znaju bolje od mene kad netko prekrši pravila.
_________________ When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace - Jimi Hendrix
|
|
Vrh |
|
|
Sylvester
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 19 svi 2020, 01:21 |
|
|
Vjerojatno je već bilo govora o tome, ali postoji li mogućnost da forum bude dostupan za pregled u Tapatalk-u? Puno je lakše pristupati mu na taj način preko mobitela budući da unutar preglednika nema mobilnu verziju.
_________________ Men have only two emotions: hungry and horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 19 svi 2020, 03:42 |
|
|
šukrija je napisao/la: Ne bih rekao da je tema bez veze, ali činjenica je da se neki forumaši ne drže pravila i pišu bez veze. Neka moderacija
likovi razmisle o drugačijim metodama npr. fizičkoj aktivnosti ili nekim društevim igrama, kao npr. kartanje ili šah. šukrija je napisao/la: Upravo sam to htio napisati, ja niti ne smatram chat teme ozbiljnima.
A da nekog tužakam, imam pametnije posla, ovdje mi dođe nešto kao razbibriga.
Osim toga, postoje moderatori, oni znaju bolje od mene kad netko prekrši pravila. Hoćeš reći - za tebe je čet razbibriga dok je za druge mesto za istresanje frustracija?! Nešto ne štima u tvom razmišljanju budući da si na istima aktivan pa bi bilo dobro da budeš jasniji. Doduše... i ne moraš, svi na forumu imaju aparat za razmišljanje.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 19 svi 2020, 15:11 |
|
|
Mislim da bi trebali jedan podforum poput teme bosnjacki fasizam i mrznja usmjeren protiv hrvata i srba, gdje bi naslov teme bilo ime i prezime osobe koja javno siri mrznju, a uvodni post argumenti , dokazi mrznje, te opis na hrvatskom, engleskom i eventualno na njemackom jeziku.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 21 svi 2020, 12:31 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6395 Lokacija: Izvan sebe
|
Ja bi vise volio da se vodi jedna azurna lista hrvatskih izdajica i kolaboracionista. Cisto sumljam da je to pravno moguce, ali bi bilo lijepo javno zigosati izdajnike.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 21 svi 2020, 12:38 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Nemojte gubiti vrijeme i energiju na pojedince. Doslovce bačeno vrijeme. Muslimani misle ako se riješe Dodika i Čovića da će ta dva naroda prihvatiti njihove nacionalističke ideje države. Vidite i sami gdje su sad.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 31 svi 2020, 17:45 |
|
|
Mislim da se rijeci probosanski / a / e trebaju staviti na ban listu foruma, jer se iste zlouporabljavaju
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 31 svi 2020, 19:21 |
|
|
Predlazem da i zene mogu pisati bar povremeno na politici. Ne kazem sada da imam ne znam ni ja koliko znanja, pa i zainteresovanosti za politiku, ali mogu ponekad ubaciti koju recenicu. Robi mi rekao da ne brljam po politici, inace slijedi A jbg. ne mogu sada igrati kaladont, izigrala sam se u osnovnoj skoli, ni ljepiti pjesme stalno s YouTube, zna svako otici i naci pjesmu, na chat nece niko....
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 31 svi 2020, 21:48 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8393 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 31 svi 2020, 21:58 |
|
|
Ja ne smijem, za druge ne znam.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 31 svi 2020, 22:46 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7446 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Ja sam mislio da žene uopće nemaju pravo glasa na izborima.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|