|
|
Stranica: 21/29.
|
[ 715 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 08 lip 2021, 23:24 |
|
|
forum čine forumaši, a najviše uz hrvate ima srba
tako da je moja konstatacija točna.
bez njihovog učestvovanja bio bi u rangu hrhb info po broju upisa.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 08 lip 2021, 23:26 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12572 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
srbi su OK, chetnike treba odstraniti.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 08 lip 2021, 23:26 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: forum čine forumaši, a najviše uz hrvate ima srba
tako da je moja konstatacija točna.
bez njihovog učestvovanja bio bi u rangu hrhb info po broju upisa. svejedno, to samo oslikava da smo otvoreni za raspre, ali ne svakave i po svaku cijenu
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 08 lip 2021, 23:31 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39628 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Kako sam razumio vi bi nas trpali u zajedničku državu sa Srbima i Muslimanima a vi ih ne možete podnijeti niti na forumu? Sudjelovanje Srba i Muslimana, naravno u granicama normale valjda ima smisla dok imamo zajedničku temu BiH.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Burbon
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 08 lip 2021, 23:35 |
|
|
daramo je napisao/la: Kako sam razumio vi bi nas trpali u zajedničku državu sa Srbima i Muslimanima a vi ih ne možete podnijeti niti na forumu? Sudjelovanje Srba i Muslimana, naravno u granicama normale valjda ima smisla dok imamo zajedničku temu BiH. U granicama normale je veličanje krvnika iz Škabrnje? Lipo bogami.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 08 lip 2021, 23:37 |
|
|
Burbon je napisao/la: daramo je napisao/la: Kako sam razumio vi bi nas trpali u zajedničku državu sa Srbima i Muslimanima a vi ih ne možete podnijeti niti na forumu? Sudjelovanje Srba i Muslimana, naravno u granicama normale valjda ima smisla dok imamo zajedničku temu BiH. U granicama normale je veličanje krvnika iz Škabrnje? Lipo bogami. Tko veliča krvnika iz Škabrnje?
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 09 lip 2021, 00:21 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39628 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ovakva BiH je sutra smrtna presuda dugoročno za sve Hrvate u BiH.
Srbi s HV pred BL dobili Srpsku a Hrvati federaciju s Muslimanima i mogućnost da nam biraju predstavnike.
Tebe baš brine šačica Hrvata koja po popisu čak niti ne govori hrvatski jezik nego nekakav bosanski, baš zanimljivo ti i Bakir se borite za prava "Hrvata" u muslimanskim kantonima da mogu birati člana Predsjedništva iz reda Hrvata i puniti klub Hrvata u Domu naroda.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 09 lip 2021, 00:38 |
|
|
daramo je napisao/la: Ovakva BiH je sutra smrtna presuda dugoročno za sve Hrvate u BiH.
Srbi s HV pred BL dobili Srpsku a Hrvati federaciju s Muslimanima i mogućnost da nam biraju predstavnike.
Tebe baš brine šačica Hrvata koja po popisu čak niti ne govori hrvatski jezik nego nekakav bosanski, baš zanimljivo ti i Bakir se borite za prava "Hrvata" u muslimanskim kantonima da mogu birati člana Predsjedništva iz reda Hrvata i puniti klub Hrvata u Domu naroda. I kakav je na kraju prijedlog u vezi foruma? Imate brdo tema, a vi navalili ovdje...
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 09 lip 2021, 00:39 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: daramo je napisao/la: Ovakva BiH je sutra smrtna presuda dugoročno za sve Hrvate u BiH.
Tebe baš brine šačica Hrvata koja po popisu čak niti ne govori hrvatski jezik nego nekakav bosanski, baš zanimljivo ti i Bakir se borite za prava "Hrvata" u muslimanskim kantonima da mogu birati člana Predsjedništva iz reda Hrvata i puniti klub Hrvata u Domu naroda. I kakav je na kraju prijedlog u vezi foruma? Imate brdo tema, a vi navalili ovdje... Ma odgovor Weaselu, briši.
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 09 lip 2021, 01:25 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1660 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
Mnogi ljudi na ovom forumu imaju problema sa konceptima slobode govora/mišljenja. Ovi Srbi o Mladiću pišu na par prikladnih tema i nigdje drugdje. A da im ima hrpa ima ih, njihovo je pravo da se registriraju i pišu. Dovedite vi, ako možete, svoje prijatelje na forum pa će i Hrvata biti više.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 09 lip 2021, 01:54 |
|
|
Ako forum ima problem sa hroničnim nedostatkom Nataša Kandić 'Srba i Srpkinja', imam rješenje. Kontaktirajte 'nju', a 'ona' će vam za određenu svotu priskrbiti potreban broj profesionalnih pljuvačica po đeneralu, VRS i Srpskoj, a mene za ovu divnu domišljatost nagradite neograničenom slobodom da brišem guzicu s njima.
|
|
Vrh |
|
|
Bolox
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 16 lip 2021, 22:59 |
|
|
Forum ima problem sa banovanjem ljudi koji nijednom nisu uvrijedili nikoga posebno ne hrvatski narod dok one sa 23% drze kao malo vode na dlanu uz sve psovke i carsijki seljakluk.
|
|
Vrh |
|
|
spliter1
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 03 kol 2021, 23:42 |
|
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 23 stu 2021, 05:15 |
|
|
Želeo bih da forum ima PDF Ljubav i Seks I da ja budem moderator tog PDFa. Naravno uvek me možete smeniti ako mislite da loše radim. Smatram da bi to ujedno povećalo posećenost forumu. Znam da je ovo najviše politički forum,međutim,ipak ostajem pri mišljenju da bi to bilo dobro za forum.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 23 stu 2021, 13:36 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2021, 00:26 Postovi: 2467 Lokacija: Sarajevo
|
Da se napravi forum aplikacija za mobitel
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 24 stu 2021, 15:29 |
|
|
elit star je napisao/la: Želeo bih da forum ima PDF Ljubav i Seks I da ja budem moderator tog PDFa. Naravno uvek me možete smeniti ako mislite da loše radim. Smatram da bi to ujedno povećalo posećenost forumu. Znam da je ovo najviše politički forum,međutim,ipak ostajem pri mišljenju da bi to bilo dobro za forum. Koji će to ***, imaju dvije forumašice što pišu na forumu? ******** ostavite među 4 zida
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 24 stu 2021, 17:14 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: elit star je napisao/la: Želeo bih da forum ima PDF Ljubav i Seks I da ja budem moderator tog PDFa. Naravno uvek me možete smeniti ako mislite da loše radim. Smatram da bi to ujedno povećalo posećenost forumu. Znam da je ovo najviše politički forum,međutim,ipak ostajem pri mišljenju da bi to bilo dobro za forum. Koji će to ***, imaju dvije forumašice što pišu na forumu? ******** ostavite među 4 zida U centar!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 26 stu 2021, 11:15 |
|
|
Moderacijo, zasto ne biste one elitove ljubavne teme sa chata prebacili na lifestyle? Kvare nam chat.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 26 stu 2021, 12:23 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Moderacijo, zasto ne biste one elitove ljubavne teme sa chata prebacili na lifestyle? Kvare nam chat. Šta ti kvare?Kaladont dubokoumnu igru?Kako ti kvare?
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
Burruchaga
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 26 stu 2021, 21:04 |
|
|
prebacite forum na index.hr i povežite još i informer.rs jer narativ vam je isti. ovaj forum nema nikakve veze sa suštinom HR Herceg-Bosne a još manje sa Hrvatima, što se oslikava u malom broju Hrvata koji ovdje diskutiraju.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 27 stu 2021, 17:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76976 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Burruchaga je napisao/la: prebacite forum na index.hr i povežite još i informer.rs jer narativ vam je isti. ovaj forum nema nikakve veze sa suštinom HR Herceg-Bosne a još manje sa Hrvatima, što se oslikava u malom broju Hrvata koji ovdje diskutiraju. Hrvata na forumu je oko 65%, u državi sa 15% Hrvata. Forum je drugi najveći na hrvatskom govornom području i najveći u BiH općenito, ispred Klix.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Burruchaga
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 27 stu 2021, 18:41 |
|
|
Neznam točne brojke ali mislim da i index ima sigurno 65% tzv. Hrvata pa opet koriste svaku priliku pljuvati po svemu hrvatskom slično informeru i poskoku.
Da se sutra Herceg-Bosna pripoji RH večina pljuvača s ovog forumu bi nastavila na indexu komentirati među svojim istomišljenicima, jedina razlika danas je što žive u različitim državama, ali ideologija im je ista, a to je pljuvanje po krezubim Hrvatima, Ustašama, perecima, nazadnim čobanima koji u bijelim čarapama i opancima smetaju da se pomirimo sa srbima “ko nas bre zavadi”, dok je srbin progresivni ubermensch antifašist > maltene humanist, koji je sa šubarom i petokrakom na glavi htio osloboditi svetu srpsku zemlju od zlih ustaša I turaka.
|
|
Vrh |
|
|
Broc
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 27 stu 2021, 18:48 |
|
|
Bijele čarape su svetinja
_________________ Spusti jedan bili cvitak tamo iznad Kijeva
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 27 stu 2021, 18:50 |
|
|
Broc je napisao/la: Bijele čarape su svetinja I cipele uz trenerku!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 28 stu 2021, 00:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76976 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Burruchaga je napisao/la: Neznam točne brojke ali mislim da i index ima sigurno 65% tzv. Hrvata pa opet koriste svaku priliku pljuvati po svemu hrvatskom slično informeru i poskoku.
Da se sutra Herceg-Bosna pripoji RH večina pljuvača s ovog forumu bi nastavila na indexu komentirati među svojim istomišljenicima, jedina razlika danas je što žive u različitim državama, ali ideologija im je ista, a to je pljuvanje po krezubim Hrvatima, Ustašama, perecima, nazadnim čobanima koji u bijelim čarapama i opancima smetaju da se pomirimo sa srbima “ko nas bre zavadi”, dok je srbin progresivni ubermensch antifašist > maltene humanist, koji je sa šubarom i petokrakom na glavi htio osloboditi svetu srpsku zemlju od zlih ustaša I turaka. Dobro, i šta sad. Uvijek možeš otić na onaj depresivni blog sa 3 posta dnevno gdje nema radosti čak ni oko Rafala jer je egoistični vlasnik ljubomoran čak i na mlade pilote HRZ u 2021 (ne umanjujem važnost pješadije). Samo mekušci, pizde, prevrtljivci i Srbi dobijaju ratove bombardovanjem i modernom tehnikom. Još gore, kancelar Plenki je taj koji je kupio avione, dodatni razlog za praktički gunđanje što je HV nikad jača. I može li malo više o tome pljuvanje po svemu hrvatskom. Hrvati su glasali za 150 saborskih mjesta na izborima. Koliko stranaka i saborskih zastupnika, i njihovih glasača, nisu izdajnici? U BiH, Hrvati su listom glasali za stranke HNS-a, koje sve podržavaju maksimalnu suradnju sa Srbima u BiH i Dodikom. Gdje su ti tvoji i tko za njih glasa?
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|