|
|
Stranica: 15/16.
|
[ 377 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 19:55 |
|
|
DrMag je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Doktore Maze, moderiras li i onu temu o Ukrajini koja je na chatu? Nisi valjda lud da dopustis da dole neko ispadne pametniji od tebe na tu temu, a imas moderatorske intrumente na raspolaganju. Molim pogledati prvi post te teme, tu je sve nacrtano. Pa eto resenja. Dole neka idu oni koji se osecaju ugrozenim zbog tvojih intervencija. Ali moram da ti kazem da sam ja licno ostecen stanjem na temi o Ukrajini. Nekada kad se vratim s posla, bude ispisano dvadesetak stranica, pa se sit nacitam upisa. Sada su to dve tri upisa, mlaka... Tako da mi ne preostaje nista drugo nego da citam klix. Tamo je barem zivlje. Ovo kazem ne kao ucesnik na temi, jer realno to i nisam, nego kao neko ko voli da cita sadrzaj. Ono sto obe strane pisu.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 20:04 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12571 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Kakvo to zadovoljstvo pruza listanje 10-20 stranica neprovjerenih telegram/twitter objava, masakrirana tijela, zlostavljanje zarobljenika, sadizam.. ? Pokusavam shvatiti vas mentalni sklop, hocete li sutra zbog svega poludjeti, pa pobiti svoju / tudju djecu.. Mene pomalo strah.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 20:08 |
|
|
DrMag je napisao/la: Kakvo to zadovoljstvo pruza listanje 10-20 stranica neprovjerenih telegram/twitter objava, masakrirana tijela, zlostavljanje zarobljenika, sadizam.. ? Pokusavam shvatiti vas mentalni sklop, hocete li sutra zbog svega poludjeti, pa pobiti svoju / tudju djecu.. Mene pomalo strah. Jedan od pricipa marksisticke dijelektike se zove: prelazak iz kvantiteta u kvalitet. Ergo, u toj masi upisa, moze se isceprkati nesto kvalitetno. Tj. sto ih je vise kolicinski, to je veca verovatnoca da ce ih biti vise kvalitetnih.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 20:12 |
|
|
I ćorava koka ubode zrno???
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 20:57 |
|
|
DrMag je napisao/la: I ćorava koka ubode zrno??? Samo impotentan pjetao ništa ne ubode! Nemoj da mi netko više kritikuje DrMagu. On svaki dan, u svakom pogledu sve više i više napreduje.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 23:42 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ostaćemo onda bez forumaša iz reda srpskog naroda Meni nikako nije jasno sto ste se vas dvojica navrzli na cetnike? Pa imate oci, valjda. Mi koji smo najcistijeg cetnicko-monarhistickog opredeljenja (Dzoni, Lucho, ja) smo istovremeno najcivilizovaniji i najtolerantniji medju Srbima na forumu. I ne samo medju Srbima. Pa nije valjda da vam imponuju seseljokomjunare poput Granicarka alias druga Brka? Pantelija bre,pazi da ne ugaziš s opanci u kravlju balegu.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 09 lip 2023, 07:05 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ostaćemo onda bez forumaša iz reda srpskog naroda Meni nikako nije jasno sto ste se vas dvojica navrzli na cetnike? Pa imate oci, valjda. Mi koji smo najcistijeg cetnicko-monarhistickog opredeljenja (Dzoni, Lucho, ja) smo istovremeno najcivilizovaniji i najtolerantniji medju Srbima na forumu. I ne samo medju Srbima. Pa nije valjda da vam imponuju seseljokomjunare poput Granicarka alias druga Brka? To rudonja nije Srbin? Ni četnik čak? Mada i ja sumnjam da je to. Al opet, uvreda koji se može riješiti samo na jedan način
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 09 lip 2023, 11:50 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: DrMag je napisao/la: I ćorava koka ubode zrno??? Samo impotentan pjetao ništa ne ubode! Nemoj da mi netko više kritikuje DrMagu. On svaki dan, u svakom pogledu sve više i više napreduje. Pricaj sta hoces ali je digao nivo diskusije pa tako i moderacije - a ja zasigurno nisam od onih koje mazi i pazi. Iako je malo umrtvilo forum ipak je mnogo ugodnije mjesto za raspravu. Sama cinjenica da ti MAKAR NAVEDE razlog za ban je vec korak naprijed. A ne ko lijeni Kvacica samo banuje i nikakvog objasnjenja, nista. Jedino sto bi mozda trebao vratiti stare i duhovite forumase poput Age koje je banovao da posalje signal i pokaze ko je gazda u kuci.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 09 lip 2023, 11:52 |
|
|
Aga je psovao majke i nema unbana za taj acc. Piše on ovdje pod drugim.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 09 lip 2023, 12:27 |
|
|
..glasova sam za ministra ne na osobnoj razini nego sto daje banove na intervenciju onog malog spijuncica koji izvuče izbkonteksta post a ministar ne čita postove nego bubne…da nije toga da bi glas kvačici jer nije objektivan nego udara na osobnoj razini..najbolji moderator je markan jer ne nasjeda da floskule i provokatore..bumbar i robi su ok..
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 23 lip 2023, 13:07 |
|
|
…pozdrav žohari stiže kaznena..molim objašnjenje zasto se kvaka krije iza uopcenog Hercegbosna moderatora..sto bi reka Rojs budi covik pa reci da si ********…
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 23 lip 2023, 14:06 |
|
|
laganini je napisao/la: …pozdrav žohari stiže kaznena..molim objašnjenje zasto se kvaka krije iza uopcenog Hercegbosna moderatora..sto bi reka Rojs budi covik pa reci da si ********… Ne kužim? Nisam ja HercegBo.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1076 of 2558 - 42.06%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 23 lip 2023, 14:41 |
|
|
Haha HercegBo fantom. :)
Vidis li ga lafcino? E to je HercegBo.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 23 lip 2023, 14:47 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7424 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
HercegBo je Šahbaz.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 23 lip 2023, 14:58 |
|
|
kiler je napisao/la: HercegBo je Šahbaz. Da fakat! Kad od nj dobijes mejl znaj da si haman zglajzo i da ti sekund fali.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 23 lip 2023, 15:01 |
|
|
Sahbaz redovno nadgleda. Ali ne zbori! Veliki brat foruma.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 23 lip 2023, 15:09 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Sahbaz redovno nadgleda. Ali ne zbori! Veliki brat foruma. …znaci teska artiljerija ..
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 12 srp 2023, 12:17 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Isprika od mene za obrisane postove forumašu goran2hr, ne slažem se sa brisanjem (i ovo je prvi put da se javno oglašavam po pitanju postupaka drugih moderatora), u pravu si za sve napisano. Od mene nema ispriku za trolanje rusko-ukrajinskim ratom i teorijama zavjera, imaju temu o tom nesretnom ratu koju sam zbog postanih "boleština" skoro pa stavio na ignore. OSRH ne donose odluke o isporuci oružja, to je posao MVEPRH i MORH zavisno je li se uzima od proizvođača ili iz vojnih skladišta. U oba ministarstva sjede ljudi izabrani većinskom izbornom voljom državljana RH. Forum je nekada odisao kvalitetom, imalo se što pročitati i "naučiti". Ako se na potencijalno ozbiljnijim temama neće suzbijati "naukovanje" u rangu Osmanagića, Mišeka ili Pernara, onda ću biti jedan u nizu onih koji su digli ruke od ovog web mjesta.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 12 srp 2023, 12:26 |
|
|
I ja sam branitelj.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 12 srp 2023, 12:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
I iz nekog neshvatljivog razloga voljan retuširati hrvatsku povijest odnosa sa zapadom, zarad trenutnih simpatija u nekom dalekom ratu.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 12 srp 2023, 12:32 |
|
|
Ne retushiram povijest, moji stavovi prema svakoj zapadnoj / EU zemlji su jasni i nepokolebljivi. Ruse više volim nego Mađare, Austrijance, Engleze, Njemce i Talijane zajedno.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 12 srp 2023, 12:43 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
DrMag je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Isprika od mene za obrisane postove forumašu goran2hr, ne slažem se sa brisanjem (i ovo je prvi put da se javno oglašavam po pitanju postupaka drugih moderatora), u pravu si za sve napisano. Od mene nema ispriku za trolanje rusko-ukrajinskim ratom i teorijama zavjera, imaju temu o tom nesretnom ratu koju sam zbog postanih "boleština" skoro pa stavio na ignore. OSRH ne donose odluke o isporuci oružja, to je posao MVEPRH i MORH zavisno je li se uzima od proizvođača ili iz vojnih skladišta. U oba ministarstva sjede ljudi izabrani većinskom izbornom voljom državljana RH. Forum je nekada odisao kvalitetom, imalo se što pročitati i "naučiti". Ako se na potencijalno ozbiljnijim temama neće suzbijati "naukovanje" u rangu Osmanagića, Mišeka ili Pernara, onda ću biti jedan u nizu onih koji su digli ruke od ovog web mjesta. Izvršna vlast se ne bira na izborima, na izborima se bira zakonodavna vlast. O tome tko sjedi u ministarstvima ne odlučuju državljani RH svojom izbornom voljom.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 12 srp 2023, 12:45 |
|
|
HHerceg je napisao/la: DrMag je napisao/la:
Od mene nema ispriku za trolanje rusko-ukrajinskim ratom i teorijama zavjera, imaju temu o tom nesretnom ratu koju sam zbog postanih "boleština" skoro pa stavio na ignore. OSRH ne donose odluke o isporuci oružja, to je posao MVEPRH i MORH zavisno je li se uzima od proizvođača ili iz vojnih skladišta. U oba ministarstva sjede ljudi izabrani većinskom izbornom voljom državljana RH.
Forum je nekada odisao kvalitetom, imalo se što pročitati i "naučiti". Ako se na potencijalno ozbiljnijim temama neće suzbijati "naukovanje" u rangu Osmanagića, Mišeka ili Pernara, onda ću biti jedan u nizu onih koji su digli ruke od ovog web mjesta.
Izvršna vlast se ne bira na izborima, na izborima se bira zakonodavna vlast. O tome tko sjedi u ministarstvima ne odlučuju državljani RH svojom izbornom voljom. "Nije g nego se pas posro"
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 12 srp 2023, 13:32 |
|
|
BTW iz kojeg je razloga zaključana i na chat prebačena anketa o stvaranju Alijine Avlije?
Ne poziva se na vrijeđanje, ne koristi se loš riječnik. Nije prekršeno niti jedno forumsko pravilo.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 12 srp 2023, 14:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Kazna za sramotan naslov teme. A i općenito je cijela stvar trolerska.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|