|
|
Stranica: 314/381.
|
[ 9501 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 18 stu 2022, 19:52 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12303 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
|
onaj koji nije trebao.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Flamel
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 19 stu 2022, 15:56 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 16:40 Postovi: 2347 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
DrMag je napisao/la:  Tražim mjesec dana hlađenja zbog ismijavanja činjenica i svedočanstava zarobljenih hrvatskih branitelja. Nema opravdanja za neznanje nekoga ko se predstavlja na forumu Hrvatom. On je odavno trebao popiti trajni ban zbog nekih svojih proljeva...
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 19 stu 2022, 15:57 |
|
|
|
na hlađenju je sa dva klona, ali eto čekamo trećeg
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 19 stu 2022, 16:36 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8411 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Vidim da je šehidio i @šehidmejker 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 19 stu 2022, 17:29 |
|
|
kiler je napisao/la: Vidim da je šehidio i @šehidmejker  Pandur se malo previše opustio. Mislio da ovdje stvarno vole Srbe 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 21 stu 2022, 21:10 |
|
|
|
Problemi s mrežom, ili možda neki zli ljudi rade napad na server jer ne mogu podnijeti krah bošnjo-islamističke politike. Proći će.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1609 of 2558 - 62.9%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 22 stu 2022, 13:05 |
|
|
Šta je s foruma da nije hodža nabacijo kakav zapis? Guši se ko Junuz u Zenici. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 25 stu 2022, 15:44 |
|
|
DrMag je napisao/la: Haram je napisao/la: Evo npr. sad sam vidio da je forumas ShahidMaker poplavio a niko ne zna zasto, tako ni ja. Bio je jedan od duhovitijih forumasa s jedne, i poprilicno korektan npr. kada se radi o ruskoj SVO u Ukrajini, s druge strane.
Samo nestade covjek, kao da ga je progutao mrak. A na forumu ako ima brat-bratu 20 forumasa dnevno aktivnih evo glave.
Malo omladinskog elana nebi skodilo, a posto niste spremni da osvjezite moderacijski tim novim clanovima, mogli bi ste na ovaj nacin pokazati forumskom pucanstvu da idete s vremenom. Sam pao sam se ubio. Ko mu je kriv kada je idiot. Staviti onaj video, jos postavlja je li to u Vukovaru. tu je on, odmah je napravio klon Kroatocentrik1 Pa sta je stavio??? To niko nije vidio.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 25 stu 2022, 15:50 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: ono kao idemo probati dokle možemo kenjati po forumu  treba razraditi i druge klonove Halal ti kruh, druze Bumbaru. Vidis, takvi likovi poput tebe meni leze oduvijek, nema suvisnih rasprava, odmah akcija. A i ova hefta dana sto si udijelio mi je taman dobro dosla da malo saberem misli. Ja sam od onih sto kardashe, kardashe, pa prekardashe, ali nisam u fazonu da tu namjerno nesta..ista, nego smo se samo malo zaigrali na ionako bezveznoj temi, kaj ne. Drugi ti tamo jebu majke forumasima i nista.. Ako ikad budemo uspjeli opet uvesti komunizam, imas sigurnu sljaku kao dobroplacen islijednik. Murga drot majka! A onom majmunu sto mi je reko da sam majmun mogu samo da porucim nesto u vezi oralnog zadovoljavanja mene jer - gori ste od svaba, mislite da ste centar svijeta, uopste nisam ni skuzio da je vukovarska obiljetnica, kako to zovete, nit me, iskren da budem, nesto narocito interesuje, posto uopsteno gledam da se ne uvaljujem isuvise dusevno i duhovno u te nase male seljackoplemenske ratove i ono sto je iz istih proizaslo..dabogda da se nikad nisu desili.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 stu 2022, 10:01 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: burpee je napisao/la: https://www.youtube.com/watch?v=PJPfWAhoQOw
INTERVJU akademik prof. dr. Suad Kurtćehajić..... Evo ga, musliman Srbin...... Sandzaklija! Stoka islamizirana. 30 godina svjesno lažu sve oko sebe i sad kad im je gazda umetnuo misle Srbe istakijati. More mrš. Pa dovoljno je poledati snimak moga Raše kako su mu od upozorenja i molbe iskonstruisali prijetnju. Govna. Zasto je kretenu dozvoljeno ovakvo pisanje?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 stu 2022, 11:03 |
|
|
Pa ne možeš Mujo lagati i pljuvati po Srbima a da Srbi spuste glavu i šute. Nemaš 60.000 NATO vojnika a i Turci su vam otišli. Sad ćete da pojedete sva govna koja ste izasrali. Kurtćfjhkgkgkjlić ga je već doručkovao. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 stu 2022, 11:05 |
|
|
Lebowski je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Stoka islamizirana. 30 godina svjesno lažu sve oko sebe i sad kad im je gazda umetnuo misle Srbe istakijati. More mrš. Pa dovoljno je poledati snimak moga Raše kako su mu od upozorenja i molbe iskonstruisali prijetnju.
Govna.
Zasto je kretenu dozvoljeno ovakvo pisanje? Valjda zato sto je kreten. Ne znam zasto smece ne metnes na listu gnjavatorica i budes rahat. Nemre coek bas svaku budalu izlijeciti i kad vidis da ga pustaju da radi sta hoce, a ti bivas sankcioniran radi svake sitnice, onda skontas da valjanje s krmetom po blatu nema apsolutno nikakvog smisla jer ces ti popusiti ban a seljaku drago sto te navuko za sobom u kaljuzu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 stu 2022, 11:24 |
|
|
Haram je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Zasto je kretenu dozvoljeno ovakvo pisanje?
Valjda zato sto je kreten. Ne znam zasto smece ne metnes na listu gnjavatorica i budes rahat. Nemre coek bas svaku budalu izlijeciti i kad vidis da ga pustaju da radi sta hoce, a ti bivas sankcioniran radi svake sitnice, onda skontas da valjanje s krmetom po blatu nema apsolutno nikakvog smisla jer ces ti popusiti ban a seljaku drago sto te navuko za sobom u kaljuzu. Krme ne zaslužuje 3 sekunde pažnje. Svaki Bošnjak koji uđe u raspravu snjim ovdje je idiot
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 stu 2022, 12:41 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22090 Lokacija: među zvijezdama
|
Karabaja je napisao/la: Haram je napisao/la: Valjda zato sto je kreten.
Ne znam zasto smece ne metnes na listu gnjavatorica i budes rahat. Nemre coek bas svaku budalu izlijeciti i kad vidis da ga pustaju da radi sta hoce, a ti bivas sankcioniran radi svake sitnice, onda skontas da valjanje s krmetom po blatu nema apsolutno nikakvog smisla jer ces ti popusiti ban a seljaku drago sto te navuko za sobom u kaljuzu.
Krme ne zaslužuje 3 sekunde pažnje. Svaki Bošnjak koji uđe u raspravu snjim ovdje je idiot A šta se i vas dva tu čudite? I tuzakate ga administraciji? Verbalno to treba stući da se vrati u rupu iz koje je izgmizao.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 stu 2022, 12:52 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Krme ne zaslužuje 3 sekunde pažnje. Svaki Bošnjak koji uđe u raspravu snjim ovdje je idiot A šta se i vas dva tu čudite? I tuzakate ga administraciji? Verbalno to treba stući da se vrati u rupu iz koje je izgmizao. Kako moja Fato, kako? Kako stući verbanlno čovjeka koji ne laže? Kako kad ste lažljivci kojima niko više ne vjeruje? Kako kad vam riječi vrijede ko prdež? Misliš da počnete lagati još više? Nemoguće moja Fato. Lakše ti se ko ovoj dvojici sakriti pod džamiski tepih i ignorisati dunjaluk. hehe
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 stu 2022, 15:47 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Krme ne zaslužuje 3 sekunde pažnje. Svaki Bošnjak koji uđe u raspravu snjim ovdje je idiot A šta se i vas dva tu čudite? I tuzakate ga administraciji? Verbalno to treba stući da se vrati u rupu iz koje je izgmizao. Ko se cudi? JA uopste nemam problem s Novovrijeme. Jednostavno ga ni ne primjecujem, tako da sam samo drugu Karabaji dao savjet. Probao nekoliko puta da vidim imal hajra, skonto da nema, i digao ruke pa ga metnuo na listu gnjavatorica, kao i onog gnojavog boslju sto sere da sve Ruse treba satrati. Lik je vjerovatno Cro-Fake, jer je zaista upadljivo koliko se trudi da se Hrvatima ne posere u hatar. Ako je on Srbin, onda sam i ja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 stu 2022, 16:14 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 09:38 Postovi: 8639 Lokacija: Tu negde
|
|
Šta je čudno , što teži ka što boljim odnosima sa drugim hrišćanskim narodom tj Hrvatima . Kamo sreće da je više takvih , u smutna vremena potrebno nam je Hrišćansko jedinstvo . Zarad budućnosti prošlost treba da se ostavi po strani . Hrišćanski Evropljani trebaju zajedno da se drže .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 stu 2022, 16:21 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 stu 2022, 16:21 |
|
|
storarare je napisao/la: Šta je čudno , što teži ka što boljim odnosima sa drugim hrišćanskim narodom tj Hrvatima . Kamo sreće da je više takvih , u smutna vremena potrebno nam je Hrišćansko jedinstvo . Zarad budućnosti prošlost treba da se ostavi po strani . Hrišćanski Evropljani trebaju zajedno da se drže . Kak se toga niste sjetili devedesetih kad ste ravnjali Vukovar. Na Ovčari i kad ste granatirali Zadar, Šibenik i staro jezgro Dubrovnika? Ko vas nezna evropska talibanio. Sutra bi vi produtetke i u HR, BiH i na Kosovu. LOL
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robokap
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 stu 2022, 16:22 |
|
|
Karabaja je napisao/la: ShahidMaker klon, onaj sto je nekidan arkana stavljao i provocirao memberlist.php?mode=viewprofile&u=9168KenanyyHamany prije 5 minuta Šteta za Saudiju, kao da Bosnu gledam. Nisu sreće imali
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 stu 2022, 16:27 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: storarare je napisao/la: Šta je čudno , što teži ka što boljim odnosima sa drugim hrišćanskim narodom tj Hrvatima . Kamo sreće da je više takvih , u smutna vremena potrebno nam je Hrišćansko jedinstvo . Zarad budućnosti prošlost treba da se ostavi po strani . Hrišćanski Evropljani trebaju zajedno da se drže . Kak se toga niste sjetili devedesetih kad ste ravnjali Vukovar. Na Ovčari i kad ste granatirali Zadar, Šibenik i staro jezgro Dubrovnika? Ko vas nezna evropska talibanio. Sutra bi vi produtetke i u HR, BiH i na Kosovu. LOL Pa mislili samo da su Hrvati slabiji i da im možemo uzeti trećinu Hrvatske i osvetiti se za WWII. Sad znamo da ne možemo i poštujemo se. Tako normlani narodi riješe nesporazume ratom. A vi? Što ste ste vi ratovali? Učinilo vam se od vodovodne cijevi da je hatomska bomba? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 stu 2022, 16:29 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Kak se toga niste sjetili devedesetih kad ste ravnjali Vukovar. Na Ovčari i kad ste granatirali Zadar, Šibenik i staro jezgro Dubrovnika? Ko vas nezna evropska talibanio. Sutra bi vi produtetke i u HR, BiH i na Kosovu. LOL
Pa mislili samo da su Hrvati slabili i da im možemo uzeti trećinu Hrvatske i osvetiti se za WWII. Sad znamo da ne možemo i poštujemo se. Tako normlani narodi riješe nesporazume ratom. A vi? Što ste ste vi ratovali? Učinilo vam se od vodovodne cijevi da je hatomska bomba?  Kakvo postovanje? Otkud EU talibanima? Bojite se. Bojite. Cim bi vam se ukazala prilika ponovili bi vi sve. Ko vas ne zna..
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 stu 2022, 16:41 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa mislili samo da su Hrvati slabili i da im možemo uzeti trećinu Hrvatske i osvetiti se za WWII. Sad znamo da ne možemo i poštujemo se. Tako normlani narodi riješe nesporazume ratom. A vi? Što ste ste vi ratovali? Učinilo vam se od vodovodne cijevi da je hatomska bomba?  Kakvo postovanje? Otkud EU talibanima? Bojite se. Bojite. Cim bi vam se ukazala prilika ponovili bi vi sve. Ko vas ne zna.. Pa možda bi a možda i ne bi, ko to može znati, možda za 10 godina opet izabremo nekog Šešelja pa sranje, ko zna šta nosi sutra. Hrvati npr. da ne bi razmišljali puno o nama se naoružali do zuba i priključili NATO. A vi? Šta ima kod vas? Ukinuli sebi vojsku? Pametno. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 stu 2022, 16:47 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Kakvo postovanje? Otkud EU talibanima? Bojite se. Bojite. Cim bi vam se ukazala prilika ponovili bi vi sve. Ko vas ne zna..
Pa možda bi a možda i ne bi, ko to može znati, možda za 10 godina opet izabremo nekog Šešelja pa sranje, ko zna šta nosi sutra. Hrvati npr. da ne bi razmišljali puno o nama se naoružali do zuba i priključili NATO. A vi? Šta ima kod vas? Ukinuli sebi vojsku? Pametno.  Kad vama devedesetih nista nije uspjelo, sto je velikosrpska politika zamislila. Ne laskajte si da bi u produzetcima bolje prosli. Vi ste najveci gubitnici rata. Hiljade godina robije a popusili Kosovo, RSK i mogucnost samostalnosti RŠ. Plus presudili vam genocid koji se kod civiliziranih naroda školski izučava. Ukucaj u trazilicu pojam Genocid. Ruanda Pa BiH. Toliko o „uspjehu“.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 stu 2022, 17:31 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 09:38 Postovi: 8639 Lokacija: Tu negde
|
|
Ali balijskog uveta nema na našoj teritotiji . To je pobeda , kancer je počišćen .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|