|
|
Stranica: 318/329.
|
[ 8215 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 08 svi 2024, 14:03 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Zanimljivo "lojavko" prolazi, baš je simpatično, i bolje od m.usli.ći što mi je zabranjeno. Lojo zvuči još više simpa.  Đe si lojo, krme te ubolo... Meni je neki moderator, kad Sam napisao "p-oturcenjak", promenio to u "musliman". I tako smo dosli do toga da muslimanska uvredljivost ili pozivanje na uvredjenost postaje izvor zakonodavstva na forumu. Mene je neko nazvao "vlascinom", a ni rec protesta nisam rekao. Dakle, umesto tolerancije nama uvredljivost (koja u u principu netolerancija) postaje izvor pravila. Mozemo i mi Srbi da se uvredimo kad nas neko nazove cetnicima, ali smo tolerantni pa trpimo iako nam to, narocito meni, nanosi tesku dusevnu bol.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 08 svi 2024, 14:05 |
|
|
Vidim da se ta rec automatski promeni, sto opet ne menja sustinu...
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 08 svi 2024, 14:13 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Novem je skraćenica od: no violence, empathy. Sa treba složit nick: violence, no empathy. Vinem?
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Butch@Cassidy
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 08 svi 2024, 14:53 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Novem je skraćenica od: no violence, empathy. Sa treba složit nick: violence, no empathy. Vinem? Novem je 11 na latinskom.
_________________ Ne boj se raja, ne boj se pakla. Za Ukrajinu, za pobjedu, idemo do kraja!
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 08 svi 2024, 15:14 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Zanimljivo "lojavko" prolazi, baš je simpatično, i bolje od m.usli.ći što mi je zabranjeno. Lojo zvuči još više simpa.  Đe si lojo, krme te ubolo... Ipak najjači izraz na forumu su junuzarije. 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 08 svi 2024, 16:01 |
|
|
dudu je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Nikad nisam vidio novema kako psuje, po prvi puta saznajem kakav mu je repertoar psovki. Ustvari, nikad ga nisam vidio ni kako se ljuti, do teme kojom smo trollali Livno sa Rimcem.  Što se tiče moderatorskog kažnjavanja, mislim da je nepisano razumijevanje da novem ima imunitet. Preuzimam dio svoje odgovornosti za incident i pucanje živaca, Rafali nad Livnom su ga jako uznemirili.  Možda si znao, možda nisi, Ameri su na Duhove 1944. poprilično sravnili Livno. Ova kuća je i u zadnjem ratu bila baksuz.  https://komunistickizlocini.net/2019/08 ... zagrljene/
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 08 svi 2024, 17:34 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 21649 Lokacija: među zvijezdama
|
Da je novem ubio covjeka, ja bi mu advokata nasla. Dovoljno.
Ne podrzavam psovke, ali Haram je iritantna pojava. Znaci vratio je bio uvredu, ali to ga nije sprijecilo da se naprdjuje po protesnoj noti. I „izdominira“.
Toliko je istrajan u gluposti.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 08 svi 2024, 17:44 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Da je novem ubio covjeka, ja bi mu advokata nasla. Dovoljno.
Ne podrzavam psovke, ali Haram je iritantna pojava. Znaci vratio je bio uvredu, ali to ga nije sprijecilo da se naprdjuje po protesnoj noti. I „izdominira“.
Toliko je istrajan u gluposti. Ma i Haram je najs cika. Ali ti politicke razlike razvuces na lican nivo, pa se posvadjas sa covekom. Noveme, izvini ako je s moje strane bilo nekih grubljih reci.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 08 svi 2024, 17:52 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 21649 Lokacija: među zvijezdama
|
Lik je krkan. Teski. Znaci on jedino Kvacici moze prodati foru da je njegov konstantni krkanluk, nesto kul i prihvatljivo. I tebi izgleda. A tebi se svidja i sto je prosrpski nastrojen.
Ja se s novemom ne slazem u 70% politickih pitanja. No nikad mi za ovih 14 godina nije losu rijec rekao. Za razliku od ovog krakana. Markan, novem, Mini, bumbar su mi najdrazi Bosanci.
Deset Bosnja ovog tipa im nije konkurencija.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 08 svi 2024, 18:09 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Lik je krkan. Teski. Znaci on jedino Kvacici moze prodati foru da je njegov konstantni krkanluk, nesto kul i prihvatljivo. I tebi izgleda. A tebi se svidja i sto je prosrpski nastrojen.
Ja se s novemom ne slazem u 70% politickih pitanja. No nikad mi za ovih 14 godina nije losu rijec rekao. Za razliku od ovog krakana. Markan, novem, Mini, bumbar su mi najdrazi Bosanci.
Deset Bosnja ovog tipa im nije konkurencija. Čuj 30% se slažemo. Šućur Allahu. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 08 svi 2024, 18:12 |
|
|
novem je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Lik je krkan. Teski. Znaci on jedino Kvacici moze prodati foru da je njegov konstantni krkanluk, nesto kul i prihvatljivo. I tebi izgleda. A tebi se svidja i sto je prosrpski nastrojen.
Deset Bosnja ovog tipa im nije konkurencija. Čuj 30% se slažemo. Šućur Allahu.  Rezultat uopće nije loš. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1164 of 2558 - 45.5%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 08 svi 2024, 18:15 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: novem je napisao/la: Čuj 30% se slažemo. Šućur Allahu.  Rezultat uopće nije loš.  Da je bar rekla da se 77% ne slažemo, draže mi bi bilo.  Ali lukava i proračunata ti je ona. 
|
|
Vrh |
|
 |
Dalmaherc
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 08 svi 2024, 18:24 |
|
|
Nitko tko nije odrastao na Balkanu nije u stanju pisati ovakve psovke, koristiti ovakve stilske figure pa nadalje...
Ja te priče o rođenju, tj. odrastanju u Austriji jednostavno ne pijem. Školovalo se u BiH u ovom slučaju, dobar dio naobrazbe se moralo nostrificirati u Ö.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 08 svi 2024, 19:56 |
|
|
dudu je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Nikad nisam vidio novema kako psuje, po prvi puta saznajem kakav mu je repertoar psovki. Ustvari, nikad ga nisam vidio ni kako se ljuti, do teme kojom smo trollali Livno sa Rimcem.  Što se tiče moderatorskog kažnjavanja, mislim da je nepisano razumijevanje da novem ima imunitet. Preuzimam dio svoje odgovornosti za incident i pucanje živaca, Rafali nad Livnom su ga jako uznemirili.  Preuzimaj. https://en.wikipedia.org/wiki/Road_to_Canossa
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 08 svi 2024, 20:48 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Ma i Haram je najs cika.
Tebi se najviše sviđa njegov potpis,priznaj.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 09 svi 2024, 09:22 |
|
|
novem je napisao/la: dudu je napisao/la: Preuzimam dio svoje odgovornosti za incident i pucanje živaca, Rafali nad Livnom su ga jako uznemirili.  Možda si znao, možda nisi, Ameri su na Duhove 1944. poprilično sravnili Livno. Ova kuća je i u zadnjem ratu bila baksuz.  https://komunistickizlocini.net/2019/08 ... zagrljene/I Zenicu i Travnik su isto sprašili. Nego, nakon zračnih napada slijedi zauzimanje. Imaš nešto protiv da Rafalima malo bombardujemo pa zauzmemo Livno?! 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 09 svi 2024, 10:02 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Što se tiče moderatorskog kažnjavanja, mislim da je nepisano razumijevanje da novem ima imunitet. Jesi rekao Kvačici da napiše domaću zadaću, velikim slovima: "IMUNITET, MORAM SLUŠATI ROBBIKU, MORAM"? . . . . . . . . . 50x. I da ti pokaže teku. 
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 09 svi 2024, 10:11 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: I Zenicu i Travnik su isto sprašili. Nego, nakon zračnih napada slijedi zauzimanje. Imaš nešto protiv da Rafalima malo bombardujemo pa zauzmemo Livno?!  Ako tebe doćeramo iz ZG i postavimo na najveću kotu, te javimo dudu da roka samo jedan primarni cilj, gdje ne će biti puno štete. 
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 09 svi 2024, 11:25 |
|
|
novem je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Što se tiče moderatorskog kažnjavanja, mislim da je nepisano razumijevanje da novem ima imunitet. Jesi rekao Kvačici da napiše domaću zadaću, velikim slovima: "IMUNITET, MORAM SLUŠATI ROBBIKU, MORAM"? . . . . . . . . . 50x. I da ti pokaže teku.  Bilježnicu jbmu. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1164 of 2558 - 45.5%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 09 svi 2024, 11:29 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: novem je napisao/la: Jesi rekao Kvačici da napiše domaću zadaću, velikim slovima: "IMUNITET, MORAM SLUŠATI ROBBIKU, MORAM"? . . . . . . . . . 50x. I da ti pokaže teku.  Bilježnicu jbmu.  Robbika će prihvati što mu god pokažeš. Znaš da njega interesira samo rezultat. 
|
|
Vrh |
|
 |
potocnj
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 09 svi 2024, 11:41 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 4443 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Obično ne pišem na ovoj "protestnoj" temi, ali me zabavlja vidjeti kako Haram "rješava" svoje sukobe na selektivan način.
Mene je blokirao jer sam mu rekao da je umotao islamizam u celofan pseudo-ljevičarstva. Možda ne tim riječima, ali na to se svodi i za to me je blokirao. Ok.
Nisam psovao nikome ništa, onako vulgarno, iako znam za određene skupine, nekad i svoju vlastitu, općenito nazvati pogrdno, idioti, budale, prodane duše i sl. Pretežito nevulgarno, osim ako mi se omakne jbg.
Znači, Haram blokirao mene koji sam ga karakterizirao politički, i nisam napao osobno, a onda uzvratio psovanje matere nekome, koga očito ne blokira iako mu taj psuje mater nego se upušta u meč bacanja gov@na, dok se ne želi upuštati u, argumentirano raspravu da li je on stvarno islamist ili nije.
Zanimljiv odabir razloga za blokirati ili ne blokirati.
Usput rečeno, svatko tko je takva mimoza da nemože podnijeti internetske debate, (pa i uvrede) skriven iza pseudonima i osobno neugrožen, mislim da je slabić, mentalno gledano.
Možda se ovo moje ne odnosi na žene, one općenito brže reagiraju na emocije po prirodi, ali muško sam pa mislim da bar sa svoje, muške, perspektive mogu dati ovu klasifikaciju slabićima.
_________________ Što možemo izgubiti ako izgubimo BiH? Vlastiti entitet kojeg nemamo? Mjesto u Predsjedništvu koje nemamo? Poduzeće za plin koje nemamo?
|
|
Vrh |
|
 |
VBA2024
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 09 svi 2024, 12:23 |
|
|
_________________ IQ based discrimination ftw
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 09 svi 2024, 14:23 |
|
|
novem je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: I Zenicu i Travnik su isto sprašili. Nego, nakon zračnih napada slijedi zauzimanje. Imaš nešto protiv da Rafalima malo bombardujemo pa zauzmemo Livno?!  Ako tebe doćeramo iz ZG i postavimo na najveću kotu, te javimo dudu da roka samo jedan primarni cilj, gdje ne će biti puno štete.  Kratki film o Novemovom forumašenju zadnjih dana: 
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 09 svi 2024, 14:26 |
|
|
Kakav li je tek dugometražni? 
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 09 svi 2024, 14:37 |
|
|
Nema mi Kvačice, mora da se dvoumi, moraju li baš sve biti velika slova. 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|