|
|
Stranica: 315/381.
|
[ 9501 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 stu 2022, 17:44 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22090 Lokacija: među zvijezdama
|
|
Naša Kvačica primjenjuje forumska pravila na meni, dok crnog i srpsku bratiju ne kažnjava. Mislim kakvu motivaciju dobiti za pisanje? Kad ti se svaka šuša selektivno navali i šalje upozorenja selektivno.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 stu 2022, 18:00 |
|
|
|
Srbi bar ne lazu da nisu pocinili zlocine u hrvatskoj. Kao sto ni mi ne lazemo sa ih nismo potaracali u dolini neretve. Kao sto su oni nas u posavini poderali. Da ne spominjem ww2 i jasenovac. Muslimani su sve te bitke cucili i cekali ko ce izac kao pobjednik. Onda kad su ih srbi poderali u istocnoj bosni napali malobrojnije hrvate i izvrsili genocid nad hrvatima srednje bosne. I onda to poricu. Zato odjebite
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 stu 2022, 18:06 |
|
|
|
Ja i kakve to veze ima sa selektivnom pravdom koju Kvačica potencira? Ko si ti uopće?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 stu 2022, 18:21 |
|
|
Reconquista je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ti s ovim svakodnevnom prijavama, sutra bi da se kojim slučajem vrati neka Srboslavija, drukao susjede i sopstvenu rodbinu „udbi“ Da bi bio „podoban“.
Moj pajdo Herceg čuva hrvatsku tradiciju seoskih baba i međusobnog olajavanja i tužakanja od zaborava i to na internetu. Respekt za trud. Moja baka je iz sela koje je bilo kažnjeno nakon 2.svjetskog rata. Zbog “van partijskog djelovanja u ratu i poraću” I sjeća se kao djevojčica tih progona rodbine. Od “podobnih partiji”.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 stu 2022, 18:21 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica primjenjuje forumska pravila na meni, dok crnog i srpsku bratiju ne kažnjava. Mislim kakvu motivaciju dobiti za pisanje? Kad ti se svaka šuša selektivno navali i šalje upozorenja selektivno. Strašno. To je sigurno zbog Komšića. Treba raditi na unapređenju odnosa Hrvata i Bošnjaka. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1607 of 2558 - 62.82%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 stu 2022, 18:24 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica primjenjuje forumska pravila na meni, dok crnog i srpsku bratiju ne kažnjava. Mislim kakvu motivaciju dobiti za pisanje? Kad ti se svaka šuša selektivno navali i šalje upozorenja selektivno. Strašno. To je sigurno zbog Komšića. Treba raditi na unapređenju odnosa Hrvata i Bošnjaka.  Tim tvojim selektivnim primjenjivanjem pravde samo mozes raditi na pogoršavanju odnosa!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 stu 2022, 18:28 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Strašno. To je sigurno zbog Komšića. Treba raditi na unapređenju odnosa Hrvata i Bošnjaka.  Tim tvojim selektivnim primjenjivanjem pravde samo mozes raditi na pogoršavanju odnosa! Da zaista strašno, odnosi su sve gori i gori. 
1607 of 2558 - 62.82%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 stu 2022, 18:30 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica primjenjuje forumska pravila na meni, dok crnog i srpsku bratiju ne kažnjava. Mislim kakvu motivaciju dobiti za pisanje? Kad ti se svaka šuša selektivno navali i šalje upozorenja selektivno. Strašno. To je sigurno zbog Komšića. Treba raditi na unapređenju odnosa Hrvata i Bošnjaka.  Ja pokusavam tebra, ali ti ni habera. Samo me kaznjavas cijelo vrijeme dok evo Grobar ustvari moli za bic. Druze Grobaru, da smo zajedno u skolu isli sjedili bi vazda skroz pozadi, ne sumnjam ni sekunde u to.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 stu 2022, 18:30 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Tim tvojim selektivnim primjenjivanjem pravde samo mozes raditi na pogoršavanju odnosa!
Da zaista strašno, odnosi su sve gori i gori.  Stid i sram te bilo licemjeru! Idem na advent uživati u kuhanom vinu i pečenim krumpirićima. Crkni!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 stu 2022, 18:33 |
|
|
Haram je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Strašno. To je sigurno zbog Komšića. Treba raditi na unapređenju odnosa Hrvata i Bošnjaka.  Ja pokusavam tebra, ali ti ni habera. Samo me kaznjavas cijelo vrijeme dok evo Grobar ustvari moli za bic. Druze Grobaru, da smo zajedno u skolu isli sjedili bi vazda skroz pozadi, ne sumnjam ni sekunde u to. Ne, iznimno te cijenim. Ok, malo si zaražen ljevičarenjem, ali sve razumijem i ja sam bio nekad davno kad sam bio mlad i naivan. Nadajmo se da ćeš progledati. 
1607 of 2558 - 62.82%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 stu 2022, 18:36 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Haram je napisao/la: Ja pokusavam tebra, ali ti ni habera. Samo me kaznjavas cijelo vrijeme dok evo Grobar ustvari moli za bic.
Druze Grobaru, da smo zajedno u skolu isli sjedili bi vazda skroz pozadi, ne sumnjam ni sekunde u to.
Ne, iznimno te cijenim. Ok, malo si zaražen ljevičarenjem, ali sve razumijem i ja sam bio nekad davno kad sam bio mlad i naivan. Nadajmo se da ćeš progledati.  Mislis ono kao mace sto je tek progledalo pa jos trlja okice, mijau? :) Nema hajra od te nade, ja sto sam stariji to veca komunjara. Jebiga logicno mi, namece se.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 stu 2022, 18:37 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Da zaista strašno, odnosi su sve gori i gori.  Stid i sram te bilo licemjeru! Idem na advent uživati u kuhanom vinu i pečenim krumpirićima. Crkni! Odnosi idu niže i od najgorih predviđanja. Ovako nisko nije ni divizija prognozirao. Tko uopće jede krumpiriće sa vinom, svašta. 
1607 of 2558 - 62.82%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 stu 2022, 18:41 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Stid i sram te bilo licemjeru! Idem na advent uživati u kuhanom vinu i pečenim krumpirićima. Crkni!
Odnosi idu niže i od najgorih predviđanja. Ovako nisko nije ni divizija prognozirao. Tko uopće jede krumpiriće sa vinom, svašta.  Ne šalji mi svoje slike!
| Privitak/ci: |

340952F2-2633-492C-9B38-DDBCF56C7E4C.jpeg [ 148.92 KiB | Pogledano 1672 put/a. ]
|
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 stu 2022, 18:45 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Odnosi idu niže i od najgorih predviđanja. Ovako nisko nije ni divizija prognozirao. Tko uopće jede krumpiriće sa vinom, svašta.  Ne šalji mi svoje slike! Kerum ljudina, ne kao ovi jadnici što dane provode gledajući svoj odraz u ogledalu. 
1607 of 2558 - 62.82%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 stu 2022, 18:46 |
|
|
|
Kvačica se selfira! I šalje maloj slike!

22974FC2-7787-408F-ACAB-F0C6AAA36691.jpeg [ 121.53 KiB | Pogledano 1662 put/a. ]
|
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 stu 2022, 18:47 |
|
|
|
Još jedna!

D1BE8354-7103-4703-9B7A-196A5F6C6543.jpeg [ 120.91 KiB | Pogledano 1661 put/a. ]
|

01509064-386E-41B3-8124-8854F50C4CF7.jpeg [ 120.91 KiB | Pogledano 1661 put/a. ]
|
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 stu 2022, 18:48 |
|
|
|
Stavi bona link na sliku, opterećuješ nam server.
1607 of 2558 - 62.82%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 stu 2022, 18:50 |
|
|
|
Neko mi to poslao. Ne moraš ti znati ko.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 27 stu 2022, 10:13 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa možda bi a možda i ne bi, ko to može znati, možda za 10 godina opet izabremo nekog Šešelja pa sranje, ko zna šta nosi sutra. Hrvati npr. da ne bi razmišljali puno o nama se naoružali do zuba i priključili NATO. A vi? Šta ima kod vas? Ukinuli sebi vojsku? Pametno.  Kad vama devedesetih nista nije uspjelo, sto je velikosrpska politika zamislila. Ne laskajte si da bi u produzetcima bolje prosli. Vi ste najveci gubitnici rata. Hiljade godina robije a popusili Kosovo, RSK i mogucnost samostalnosti RŠ. Plus presudili vam genocid koji se kod civiliziranih naroda školski izučava. Ukucaj u trazilicu pojam Genocid. Ruanda Pa BiH. Toliko o „uspjehu“. Ukucao Ruandu i oduševio se. Ko Majami jbte. Ne uzgajaju štokar i zmije ko vi... ljudi iskoristili milijarde donacija, pametni za razliku od vas. A što se tiče rata, mi imamo Srbiju i Srpsku  a vi nemate ni Republiku Bošnjačku nego samo nake kantone... I šta kažeš "Hiljade godine robije za stotine hiljada Muslimana"? Sto Muslimana za 1 godinu zatvora. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 27 stu 2022, 10:18 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica primjenjuje forumska pravila na meni, dok crnog i srpsku bratiju ne kažnjava. Mislim kakvu motivaciju dobiti za pisanje? Kad ti se svaka šuša selektivno navali i šalje upozorenja selektivno. Shvataš li ti poentu aparthejda i šta vam je njemački turista umetno? Sve institucije su dužne slijediti odluke MZ i poštovati njihovu želju da Muslimani budu manje vrijedni ako želimo u EU. Lijepo smo vam govorili da ne glasate za Komšića a vi hoćete i eto vam ga sad.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pacifikator
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 30 stu 2022, 19:27 |
|
|
|
Isključen sam na dva tjedna bez objašnjenja.
Kako ne mogu dokučiti razlog za isključenje pretpostavljam da je neki od moderatora zabunom blokirao moj nalog umjesto računa nekog drugog korisnika kojega je namjeravao isključiti.
Ako je to istina molim ispriku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 pro 2022, 18:16 |
|
|
..ercegovci najgori cinkari.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 pro 2022, 19:03 |
|
|
Ajde cistite smece islamisticko sto zatrpava temu o fudbalu post1959669.html#p1959669
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 pro 2022, 19:19 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 16:17 Postovi: 7719 Lokacija: Сарај Чадор
|
POL_GASOL je napisao/la: Ajde cistite smece islamisticko sto zatrpava temu o fudbalu post1959669.html#p1959669Ne seri
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 07 pro 2022, 10:56 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Da ako je jezik mrtav. Valjda je jezik ziv i mjenja se iz dana u dan. Pa Alijina djela nece biti od velike vaznosti
Naravno da je živ, no idemo od poente. Pričao si o nametnutom jeziku i tu sam pomenuo Isakovića između ostalog jer je on autor riječnika bosanskog jezika. Neukusno je Muslimani kukavičja jaja drugom narodu. Recimo, bunite se za Komšića, al rado nam podmećete priče kako smo izmišljena nacija, kako nam je jezik nametnut...i to je ok?! Htijo moj kolega napisati "p o t u r a t i" pa pogledajte šta mu se desilo. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|