|
|
Stranica: 317/330.
|
[ 8243 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Haram
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 svi 2024, 15:15 |
|
|
novem je napisao/la: Kmeči lojavko.  Druze, dao bih ti u svako doba dana i noci priliku da mi to kazes u lice, ali onda nakon toga - i toga si u potpunosti svjestan - vjerovatno vise nebi bio u stanju da ikome kazes ista. Frfljao bi kroz polomljene zubice. Vrijedjanje ljudi na ovakav nacin putem etera je nisko i podlo. A i kukavicki. Ali ustvari najbolje ogledalo karaktera pojedinaca koji zasticeni anonimitetom dobijaju priliku da pokazu ko su i sta su.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 svi 2024, 15:20 |
|
|
Haram je napisao/la: novem je napisao/la: Kmeči lojavko.  Druze, dao bih ti u svako doba dana i noci priliku da mi to kazes u lice, ali onda nakon toga - i toga si u potpunosti svjestan - vjerovatno vise nebi bio u stanju da ikome kazes ista. Frfljao bi kroz polomljene zubice. Vrijedjanje ljudi na ovakav nacin putem etera je nisko i podlo. A i kukavicki. Ali ustvari najbolje ogledalo karaktera pojedinaca koji zasticeni anonimitetom dobijaju priliku da pokazu ko su i sta su. Lojavko nisam ti ja drug, iz nekog razloga su ti ovdje previše dopustili da laješ i druge s kojima se ne slažeš, provociraš i psuješ. Davno je te trebalo potpuno izbaciti. Dobio si odgovor koji si zalužio, a sad mršš.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 svi 2024, 18:16 |
|
|
novem je napisao/la: Kmeči lojavko.  Tvoj vokabular je ovdje trebalo davno sankcionirati. Admini su ti gledali kroz prste. Da vidimo hoće li sada. Stvar je u tome, Haram je objasnio kako je takav riječnik njemu prirodan. Ne misli ništa loše, on se samo tako izražava. Živopisno. Zato mu se gleda kroz prste. Teško mu se sad odjednom mijenjati, pa zato prihvatimo ga kakav jest. Ali zato barem ti budi razuman i molim bez psovanja majke. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1309 of 2558 - 51.17%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 svi 2024, 18:34 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: novem je napisao/la: Kmeči lojavko.  Tvoj vokabular je ovdje trebalo davno sankcionirati. Admini su ti gledali kroz prste. Da vidimo hoće li sada. Stvar je u tome, Haram je objasnio kako je takav riječnik njemu prirodan. Ne misli ništa loše, on se samo tako izražava. Živopisno. Zato mu se gleda kroz prste. Teško mu se sad odjednom mijenjati, pa zato prihvatimo ga kakav jest. Ali zato barem ti budi razuman i molim bez psovanja majke.  Meni je to loše "opravdanje", jer si onda svako to može uzeti kao osnovu, uz konstataciju "da je se teško odjednom mijenjati" i da je postalo "živopisno". I ispada da je nerazuman, jer se mene poziva da budem razuman. Pitanje je samo, gdje sve završava ako se "nerazumne" pusti da kolo vode.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 svi 2024, 18:42 |
|
|
Ok nemoj bar eskalirati, vrati jednako ako te veseli.
1309 of 2558 - 51.17%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 svi 2024, 19:01 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ok nemoj bar eskalirati, vrati jednako ako te veseli. Nije bilo eskalacije, sam si rekao da je "takav rječnik njemu prirodan". Odbijam tvoje prigovore, radi što hoćeš. 
|
|
Vrh |
|
 |
Haram
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 08 svi 2024, 09:56 |
|
|
novem je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ok nemoj bar eskalirati, vrati jednako ako te veseli. Nije bilo eskalacije, sam si rekao da je "takav rječnik njemu prirodan". Odbijam tvoje prigovore, radi što hoćeš.  Nakon sto sam i ja tebi jucer pocastio babicu, za mene je stvar rijesena. Nisam od onih kojima je "potrebna zastita institucija" kad mi je dozvoljeno da uzvratim na isti nacin. Superioran sam u odnosu prema tebi na svim razinama, tako da se slobodno mozemo i u buducnosti poigrati ukoliko ti je bas do toga stalo i ukoliko je moderacija kadra da nas tolerise u ravnopravnom obimu. Ja nisam ovde da trazim kavgu a rijecnik mi je cesto socan jer mi je to stil ali u 99 posto slucajeva nikog time ne vrijedjam. Ja kad napisem "kuras ili picka", nije isto kao kad ti napises "jebem ti mater ustasku, balisku, cetnicku". To je dno dna jednostavno. I da je ziv Ministry of Sound, siguran sam da bi zavrsio u banovicima kao i mnogi prije tebe bez obzira na plemensku pripadnost.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 08 svi 2024, 12:04 |
|
|
Pacove islamistički, nabijem ti je još jednom. Morati će na tebi dovršiti započetu lobotomiju. 
|
|
Vrh |
|
 |
Haram
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 08 svi 2024, 12:19 |
|
|
novem je napisao/la: Pacove islamistički, nabijem ti je još jednom. Morati će na tebi dovršiti započetu lobotomiju.  Zaobidji me, dusevni bolesnice sto si iz materinog shupka ispo jer te caca i nije mogo nidje drugo ispricat. A i to je humano - ja bi te u vrh glave u solju istreso. Nicemu ne sluzis besmislena egzistencijo nabijem ti depresivne aluvijalne ravni na kuras iz kojih si izniko, panonski gofnaru otrcani.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 08 svi 2024, 12:22 |
|
|
Keru jedan talibanski, crknuti ćeš od bijesa.  Nabijem ti mamicu po treći put. 
|
|
Vrh |
|
 |
Haram
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 08 svi 2024, 12:24 |
|
|
novem je napisao/la: Keru jedan talibanski, crknuti ćeš od bijesa.  Slavonac zdepasti, uopste nisi svjestan kako sam savrseno miran dok te nabijam na polni organ.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 08 svi 2024, 12:25 |
|
|
Aj može i četvrti put kad si miran.  Zato hanuma neće biti mirna. 
|
|
Vrh |
|
 |
Haram
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 08 svi 2024, 12:25 |
|
|
Ponavljas se. Po treci put psujes mater i nish drugo da ti padne na pamet, gubitnice, bioloski luzeru, genetski otpadu.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 08 svi 2024, 12:26 |
|
|
I peti put.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 08 svi 2024, 12:36 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 08 svi 2024, 12:37 |
|
|
Vidi podrumskog štakorčića što se se raskmečio, nije to taj. "Kme, kme, moderacijo, pomagajte te". Traži kao pravdu, dobiti ćeš, veliku kurčinu. 
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 08 svi 2024, 12:40 |
|
|
Evo štakorčiću, ja ću ti napraviti fair ponudu: Prestani da mi se obraćaš, bezrazložno vrijeđaš i za mene si nebitan.
|
|
Vrh |
|
 |
Haram
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 08 svi 2024, 12:43 |
|
|
novem je napisao/la: Evo štakorčiću, ja ću ti napraviti fair ponudu: Prestani da mi se obraćaš, bezrazložno vrijeđaš i za mene si nebitan. Cak ni u "ponudi" ne mozes bez vrijedjanja. Sta ce ti to? Kakve koristi imas od "verbalnog nasilja"? Ja ako se vec s nekim ne mogu poshorati, onda je bolje ne gubiti zivce na besmislene, da - zenskaste svadjice. Kao sto rekoh, da imam ignore funkciju, uopste me nebi ni primjecivao. :) Na kraju krajeva, ti si bahnuo na moju temu o Jugoslaviji i poceo da provociras. Jesi li me vidio da ikad ista provokativno ili "nekulturno" odgovorim Danetu, ili nekom od drugih forumasa koji takodjer ne dijele moje misljenje po pitanju Jugoslavije na toj temi? Nisi. Prema tome - budi koliko toliko normalan prema meni, i u 99 % slucajeva ces s moje strane dobiti duzan respekt.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 08 svi 2024, 12:46 |
|
|
Haram tjedan dana.
1309 of 2558 - 51.17%
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 08 svi 2024, 12:47 |
|
|
Ja tvoje postove ionako skoro nikad ne komentiram, a još manje vrijeđam. Zato ti predlažem da me zaobiđeš i nemaš problem.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 08 svi 2024, 13:36 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Puna podrška novemu.Sa pojedincima ne možeš drugačije,nego jezikom koji oni najbolje poznaju. https://youtu.be/mELkQ4ouubQ?si=4-zgC6_CWF-BBVh5Hvala. 
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 08 svi 2024, 13:43 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38169 Lokacija: Gl. grad regije
|
Zanimljivo "lojavko" prolazi, baš je simpatično, i bolje od m.usli.ći što mi je zabranjeno. Lojo zvuči još više simpa.  Đe si lojo, krme te ubolo...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 08 svi 2024, 14:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 83697 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Nikad nisam vidio novema kako psuje, po prvi puta saznajem kakav mu je repertoar psovki. Ustvari, nikad ga nisam vidio ni kako se ljuti, do teme kojom smo trollali Livno sa Rimcem.  Što se tiče moderatorskog kažnjavanja, mislim da je nepisano razumijevanje da novem ima imunitet.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 08 svi 2024, 14:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62599 Lokacija: DAZP HQ
|
Robbie MO je napisao/la: Nikad nisam vidio novema kako psuje, po prvi puta saznajem kakav mu je repertoar psovki. Ustvari, nikad ga nisam vidio ni kako se ljuti, do teme kojom smo trollali Livno sa Rimcem.  Što se tiče moderatorskog kažnjavanja, mislim da je nepisano razumijevanje da novem ima imunitet. Preuzimam dio svoje odgovornosti za incident i pucanje živaca, Rafali nad Livnom su ga jako uznemirili. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 08 svi 2024, 14:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 83697 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Hercegoac je napisao/la: Tražim ispriku moderatora Robija Ultrasima za koje je reka da su napušena grupa idiota Moji komentari i nakon akcije Red Army, i nakon akcije Ultrasa, su vrlo slikoviti i u skladu s postignutim rezultatima. Ne mijenjam se ja, nego se mijenjaju rezultati. Ja i prije i poslije i sada valoriziram samo - rezultate.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|