tetejac je napisao/la:
Šta je bilo sa klokanom josipe? Stara garda boysa…
Činjenica je bila da je moje upoznavanje s njim bilo bizarno. Stalno je pred gostovanje obilazio navijače na Glavnom Kolodvoru da ih upiše na tu objavu. Kad sam mu rekao da ne znam šta je to i da me ne zanima nije mi prestajao dosađivati. Ponekad razmišljam iz kojih motiva je to radio? Da li se htio nametnuti kao "vođa" pa je naivno radio te popise ili je nešto drugo bilo u pitanju - ne znam. Ne želim kvariti tu nostalgiju nekih ljudi koju imaju prema njemu i onim danima, skloniji sam razmišljati da je samo bio "korisni idiot" za nekoga drugoga.
Činjenica je da su mi nakon tog upisivanja u objavu počeli dolaziti iz policijske stanice Trešnjevka i od tada su bili redovni svakih cca 2 mjeseca. Nikad sa nikakvim konkretnim stvarima nego tipično drotarski - počnu sa imenom oca, s kim se družim, itd...
Ljudi su nostalgični za starim vremenima, to razumijem. No da se vratiš u ta vremena vidio bi da su ga psovali ko pseto a konkretno na tom gostovanju jedan vinkovčan ga je nokautirao jer je i njega htio upisati u objavu.
Inače ta objava je bila nešto preko omladinske organizacije da možeš putovati besplatno vlakom. Dio krivice je bio i na meni, jer sam na njegovo dosađivanje na kraju ipak dao osobnu. Iskreno, meni je bilo svejedno gdje bih završio kad bi krenuli na gostovanje, mogli su me i izbaciti iz vlaka, nogomet sam pratio samo površno a išao sam jer mi je bilo dosadno u Zagrebu.