|
|
Stranica: 2/7.
|
[ 151 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 03 pro 2021, 18:32 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Za nas koji smo malo noviji i nismo upamtili dotičnu, zporedite je sa nekom poznatom ličnosti ili filmskim likom? Očigledno je ostavila fubok trag čim se otvara tema o njenom vraćanju. Sarajka je uspaljena kao Lapusa i slicno komunicira kao i ona. Mladja je i malo nervoznija od Lapuse. Voli da ucestvuje u politickim raspravama, i to cini na nacin kao Lapusa na chatu, uz malo vise nervoze, naravno. Ideoloski je ista kao Reuf Bajrovic.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 03 pro 2021, 18:32 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Ako je priroda išta sklepala na brzaka, nepromišljeno i u lošem raspoloženju, to možeš biti samo ti. Onako sve fino tepa, recituje, ukrašava, a u suštini podlac br.1. Ima nešto pameti i obrazovanja, pa time maskira karakter. Jako sujetan, kada se satjera u kut grize kao ,,besno kuće,, Upečatljiv lik na forumu, da sada ne bude da ga puno grdim, već ga je priroda dovoljno nagrdila! Dajte odblokirajte i tog Vujadina, čuvenog! Da vidim šta je to!?  Lapuso duso, ako ti uputim neku kritiku, ne znaci da te ne volim. Ajde smiri se.  Aleksije, i ja tebe! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 03 pro 2021, 18:36 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la:  Lapuso duso, ako ti uputim neku kritiku, ne znaci da te ne volim. Ajde smiri se.  Aleksije, i ja tebe!  Pa stvarno, na svaku rec, pa i male kritike, skaces kao oparena. Ne bi valjda volela da te lazu da si savrsena, a i sama znas da nisi, kao sto niko od nas nije. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Broc
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 03 pro 2021, 18:38 |
|
|
|
Dijete koje trči nizbrdo…
Izvolite malo zapadnohercegovačkog humora koji je znatno opasnije sorte od standardnog hrvatskog humora.
Kada nešto ide dobro, izreka je “Ide ko dite niz tobogan”
E.g. Ova piva klizi ko dite/dica niz tobogan.
_________________ Spusti jedan bili cvitak tamo iznad Kijeva
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 03 pro 2021, 18:41 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Aleksije, i ja tebe!  Pa stvarno, na svaku rec, pa i male kritike, skaces kao oparena. Ne bi valjda volela da te lazu da si savrsena, a i sama znas da nisi, kao sto niko od nas nije.  Niko ni savršen! Ja sam blizu, ali mi se neda da još malo ,,istražim,, Kad' bi znali što ja sve znam! Ali neću. Praviću se luda kao i do sada. Volim ovaj forum. Postao mi je omiljena lektira. Taman što izanaliziram par likova, umnože se, obrnu radnju i sve ispočetka... Knjiga bez kraja...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 03 pro 2021, 18:42 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: odlučio sam privremeno odbanirati Sarajku. Spašavaj se tko može. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1463 of 2558 - 57.19%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 03 pro 2021, 18:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63580 Lokacija: DAZP HQ
|
di je ona šeherzada za koji su neki sumnjali da je Sabina Ćudić, odnosno otkad je to netko provalio nikad se više nije pojavila. ta kad bi došla na forum uzburkala bi ga do maksimuma. zamišljao sam ju da je opasno sexy i onda ispadne Ćudićka. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 03 pro 2021, 18:47 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Kako će dotična znati? Ima sposbnost da nanjuši slabost. Doći će kad se smrači. Osim toga može letjeti i ima oštre šiljke na pipcima. Prolazi me jeza niz kralježnicu kao muslimane kad razmišljaju o budućnosti. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1463 of 2558 - 57.19%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 03 pro 2021, 19:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88498 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Naša Kvačica je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Kako će dotična znati? Ima sposbnost da nanjuši 48 gostiju čita ovu temu. Jesu li to demoni i vrane koje kruže oko Sarajke ?
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 03 pro 2021, 19:01 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Patetični ste. Uozbiljite se.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 03 pro 2021, 19:10 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 22:58 Postovi: 6503 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
|
Raduje me skorašnje druženje sa mladom aktivisticom SDOoo narod zna. Mladom partizankom muslimanskom.
Neka joj neko šukne pozivnicu u inbox na klixu.
Da se ne dangubi. Već me žmarci, trnci sladostrašća prolaze niz krlježnicu....
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 03 pro 2021, 19:19 |
|
|
K..M je napisao/la: Raduje me skorašnje druženje sa mladom aktivisticom SDOoo narod zna. Mladom partizankom muslimanskom.
Da se ne dangubi. Već me žmarci, trnci sladostrašća prolaze niz krlježnicu.... Kimi moj lepi, pa gde si ti? Molim te, zapisuj svoje passworde, ukljucujuci i onaj za ovaj forum, i drzi ih na neko vidljivo mesto. Vidis li sta ti se desava bez togam - zaboravis pa te nema po nekoliko dana, dok se ne prisetis. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 03 pro 2021, 19:27 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: K..M je napisao/la: Raduje me skorašnje druženje sa mladom aktivisticom SDOoo narod zna. Mladom partizankom muslimanskom.
Da se ne dangubi. Već me žmarci, trnci sladostrašća prolaze niz krlježnicu.... Kimi moj lepi, pa gde si ti? Molim te, zapisuj svoje passworde, ukljucujuci i onaj za ovaj forum, i drzi ih na neko vidljivo mesto. Vidis li sta ti se desava bez togam - zaboravis pa te nema po nekoliko dana, dok se ne prisetis.  Ma ne bre. To me kvačica mrzi, jer sam ljepši i mlađi i žene me vole....pa me eliminira, da on dominira. Lukavi latin....stvarno je bilo pre tjedan dana problema sa ulogiranjem....tko kod jusija. Veselim se dolasku Sare.....još žena nam treba.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 03 pro 2021, 19:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88498 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
To što je odbanirana nije sigurno da će doći.
U svakom slučaju, čuti ćemo ako je na putu ovamo i ako dolazi
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 03 pro 2021, 19:36 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Za nas koji smo malo noviji i nismo upamtili dotičnu, zporedite je sa nekom poznatom ličnosti ili filmskim likom? Očigledno je ostavila fubok trag čim se otvara tema o njenom vraćanju. Ako si gledao film Resident Evil, ona je bosnjacki project Nemesis. 
_________________ ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⠀⠀🟥⬜🟥
Znamo što je bilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 03 pro 2021, 19:40 |
|
|
|
Nemesis se u film ubacuje kada negativci počnu naizgled teško gubiti i kad počne opadati attention gledatelja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 03 pro 2021, 19:43 |
|
|
|
Bojite je se, a!? Njena filmska uloga na forumu je ona iz filma ,,Žena mačka,,... Ponesi bič....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 03 pro 2021, 19:44 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 09:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
elit star je napisao/la: teranova je napisao/la: Izgleda da su im Bošnjaci ipak prirasli srcu. Jače je od njih. Daaaa... Okeeeeej. Pošto im nije dosta. Pustićemo bosnian mmmuslimmmms da malo divljaju ovuda a onda opet sledi,disciplinovanje. Znaš ko se to žalio?Turbotakija.Granica. Idemo na Krstaricu.Neka ih malo neka se valjaju u smradu loja i prljavštine sa svojim starim drugarima. Ma ovaj forum je 1000 put bolji od fhr , Šta ovde dopuštaju na fhr ne dobuštaju ni 1% od toga , ovaj forum je najkorektniji .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 03 pro 2021, 19:44 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Nemesis se u film ubacuje kada negativci počnu naizgled teško gubiti i kad počne opadati attention gledatelja. Osobna osveta za njen nekoć prljav jezik i govor mržnje kontra tebe. Neka ovo bude izravnato. Servirana hladna osveta. Trebamo pred ženskim pupoljcima biti džekovi i vitezovi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
elit star
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 04 pro 2021, 07:14 |
|
|
|
Malo je PDFova. Gde da stavim neku temu o hrani i pripremanju? Opet na chat? Kao i teme o ljubavi i seksu. Može li da neko poradi nešto na tome.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 04 pro 2021, 09:00 |
|
|
[code][/code] elit star je napisao/la: Malo je PDFova. Gde da stavim neku temu o hrani i pripremanju? Opet na chat? Kao i teme o ljubavi i seksu. Može li da neko poradi nešto na tome. Kakav ti je sex praznoga stomaka!? Naravno da ide zajedno. Večera je neizostavni ,,mamac,,!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
elit star
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 04 pro 2021, 09:12 |
|
|
|
Ne radim to punog stomaka.I nemoj ovde.Gledaju nas ljudi doći u sobičak na "kavu" da "pričamo"..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 04 pro 2021, 21:57 |
|
|
|
Vodi je u kino da se ljubite i mazite....iskusna dama,,,,,snaga i ljubav samo preko zlice. Prijatan tek, bon apetit.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
elit star
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 04 pro 2021, 22:44 |
|
|
|
Opet ste pustili ovog ludaka iz ludnice?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 05 pro 2021, 18:55 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Zbog velikog disbalansa i radi pomoći bošnjačkom teamu na forumu, odlučio sam privremeno odbanirati Sarajku.
Totalno joj je zabranjeno komentiranje forumaša, dozvoljeno je samo komentiranje vijesti, dogadjaja, postova i teza. Na post koji joj se ne svidja nema odgovaranja “ti si ovakav ili onakav”, to je odmah upozorenje. Bilo sta adhominem rezultirat će upozorenjem. Nema psihoanaliza, neka privlačenja pažnje na sebe, nema očijukanja, svadjanja ili osobne drame na ozbiljnim temama, posebno na Politici, zabranjen je offtopic. Optimista si ako mislis da je ona sposobna da se pridrzava takvih pravila. Cak i da zeli, i da se jako trudi, ona jednostavno ne ume, ne zna kako se to radi. I nije ona kriva za to, priroda ju je takvu sklepala. Bas kao i Lapusu. Ocekivati od njih tako nesto je isto sto i ocekivati od slona da leti. Jednostavno nema prirodne predispozicije.  Dodao bih i Sesu ovoj grupi koju cine Lapusa i Sarajka. Covek je jednostavno nesposoban da nauci da komunicira normalno. Pokusavao je, ali mu jednostavno ne ide. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|