|
|
Stranica: 1/8.
|
[ 178 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Release the Kraken Postano: 03 pro 2021, 17:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 66927 Lokacija: hrvatsko-bošnjačka Federacija
|
Zbog velikog disbalansa i radi pomoći bošnjačkom teamu na forumu, odlučio sam privremeno odbanirati Sarajku.
Totalno joj je zabranjeno komentiranje forumaša, dozvoljeno je samo komentiranje vijesti, dogadjaja, postova i teza. Na post koji joj se ne svidja nema odgovaranja “ti si ovakav ili onakav”, to je odmah upozorenje. Bilo sta adhominem rezultirat će upozorenjem. Ako upozorenja nemaju rezultata ide opet dugogodišnji ban. Nema psihoanaliza, neka privlačenja pažnje na sebe, nema očijukanja, svadjanja ili osobne drame na ozbiljnim temama, posebno na Politici, zabranjen je offtopic.
_________________ Pokazalo se: Bošnjaci su kula od karata. Vojni proračun Bošnji manji je od proračuna Dinama
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIooooooooooo
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 03 pro 2021, 17:59 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 109215 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Šta je zoveš ako joj ne smijemo tražiti slike sisa.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 03 pro 2021, 18:00 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Grobar
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 03 pro 2021, 18:01 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 20:42 Postovi: 15343 Lokacija: Serbian World
|
Bravo Robi. To za sise se ne slažem, ali šta sad.
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
 |
elit star
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 03 pro 2021, 18:01 |
|
|
Ja se izvinjavam ali moram da pitam. Dali će biti sankcionisani forumaši koji koriste pogrdne nazive za Srbe i Republiku Srpsku?
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
 |
elit star
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 03 pro 2021, 18:02 |
|
|
E da mi je sad @Tuta. :(
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 03 pro 2021, 18:02 |
|
|
Izgleda da su im Bošnjaci ipak prirasli srcu. Jače je od njih.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 03 pro 2021, 18:04 |
|
|
Dobro došli, gospođice Saro.
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 03 pro 2021, 18:05 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 15:33 Postovi: 8614 Lokacija: Bosanski Milano
|
Kako će dotična znati?
_________________ Ne Krešimire, ne osuđujem Hamas.
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 03 pro 2021, 18:05 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 10192 Lokacija: na političkim pozicijama doktora Franje Tuđmana
|
Karabaja je napisao/la: Kako će dotična znati? Reci mami.
_________________ To learn who rules over you, simply find out who you is not allowed to be your avatar.
daramo: ja bi bez problema mahao zastavom Izraela
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 03 pro 2021, 18:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 66927 Lokacija: hrvatsko-bošnjačka Federacija
|
Karabaja je napisao/la: Kako će dotična znati? Vremenom će saznati, taman i kroz 3 mjeseca.
_________________ Pokazalo se: Bošnjaci su kula od karata. Vojni proračun Bošnji manji je od proračuna Dinama
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 03 pro 2021, 18:08 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 13882 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Sef dogovorio kapitulaciju, pa i vi odmah njegovim stopama.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
elit star
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 03 pro 2021, 18:09 |
|
|
teranova je napisao/la: Izgleda da su im Bošnjaci ipak prirasli srcu. Jače je od njih. Daaaa... Okeeeeej. Pošto im nije dosta. Pustićemo bosnian mmmuslimmmms da malo divljaju ovuda a onda opet sledi,disciplinovanje. Znaš ko se to žalio?Turbotakija.Granica. Idemo na Krstaricu.Neka ih malo neka se valjaju u smradu loja i prljavštine sa svojim starim drugarima.
|
|
Vrh |
|
 |
elit star
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 03 pro 2021, 18:11 |
|
|
Pitao sam nešto gospon Robi.Mogu li dobiti odgovor?
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 03 pro 2021, 18:12 |
|
|
Ja se radujem! Jedan ženski jezik više! Istina da je politički potkovana, pa se bolje ,,nosi,, s vama... Jedva čekam...
Sprem'te se sprem'te...
|
|
Vrh |
|
 |
Grobar
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 03 pro 2021, 18:13 |
|
|
I ja.. :)
|
|
Vrh |
|
 |
elit star
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 03 pro 2021, 18:15 |
|
|
Вратићу се.За сада одјава. Видећемо се још.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 03 pro 2021, 18:16 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Zbog velikog disbalansa i radi pomoći bošnjačkom teamu na forumu, odlučio sam privremeno odbanirati Sarajku.
Totalno joj je zabranjeno komentiranje forumaša, dozvoljeno je samo komentiranje vijesti, dogadjaja, postova i teza. Na post koji joj se ne svidja nema odgovaranja “ti si ovakav ili onakav”, to je odmah upozorenje. Bilo sta adhominem rezultirat će upozorenjem. Nema psihoanaliza, neka privlačenja pažnje na sebe, nema očijukanja, svadjanja ili osobne drame na ozbiljnim temama, posebno na Politici, zabranjen je offtopic. Optimista si ako mislis da je ona sposobna da se pridrzava takvih pravila. Cak i da zeli, i da se jako trudi, ona jednostavno ne ume, ne zna kako se to radi. I nije ona kriva za to, priroda ju je takvu sklepala. Bas kao i Lapusu. Ocekivati od njih tako nesto je isto sto i ocekivati od slona da leti. Jednostavno nema prirodne predispozicije. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 03 pro 2021, 18:18 |
|
|
elit star je napisao/la: Ja se izvinjavam ali moram da pitam. Dali će biti sankcionisani forumaši koji koriste pogrdne nazive za Srbe i Republiku Srpsku? Koje nazive. Postoji nedefinirana granica koja ako se predje, ako moderator osjeti da se prešla, rezultira kaznom. Nisam fan formalnih pravila, svi se trebaju kontrolirati a ne smisljati kako zaobići pravila. Moderatori trebaju po meni raditi po osjećaju, jer su uronjeni u diskusije, nisu neki tamo suci odvojeni od samih dogadjaja na forumu.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 03 pro 2021, 18:19 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Zbog velikog disbalansa i radi pomoći bošnjačkom teamu na forumu, odlučio sam privremeno odbanirati Sarajku.
Totalno joj je zabranjeno komentiranje forumaša, dozvoljeno je samo komentiranje vijesti, dogadjaja, postova i teza. Na post koji joj se ne svidja nema odgovaranja “ti si ovakav ili onakav”, to je odmah upozorenje. Bilo sta adhominem rezultirat će upozorenjem. Nema psihoanaliza, neka privlačenja pažnje na sebe, nema očijukanja, svadjanja ili osobne drame na ozbiljnim temama, posebno na Politici, zabranjen je offtopic. Optimista si ako mislis da je ona sposobna da se pridrzava takvih pravila. Cak i da zeli, i da se jako trudi, ona jednostavno ne ume, ne zna kako se to radi. I nije ona kriva za to, priroda ju je takvu sklepala. Bas kao i Lapusu. Ocekivati od njih tako nesto je isto sto i ocekivati od slona da leti. Jednostavno nema prirodne predispozicije.  Slažem se da će se ona teško kontrolirati, zato i očekujem da realno boravak bude privremen. Gostovanje. Do sada je dobila dvaputa ban duži od godinu dana.
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 03 pro 2021, 18:20 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Zbog velikog disbalansa i radi pomoći bošnjačkom teamu na forumu, odlučio sam privremeno odbanirati Sarajku.
Totalno joj je zabranjeno komentiranje forumaša, dozvoljeno je samo komentiranje vijesti, dogadjaja, postova i teza. Na post koji joj se ne svidja nema odgovaranja “ti si ovakav ili onakav”, to je odmah upozorenje. Bilo sta adhominem rezultirat će upozorenjem. Ako upozorenja nemaju rezultata ide opet dugogodišnji ban. Nema psihoanaliza, neka privlačenja pažnje na sebe, nema očijukanja, svadjanja ili osobne drame na ozbiljnim temama, posebno na Politici, zabranjen je offtopic. A Vujadin? Obečao si razmotriti ponudu? Popis je došao i prošao, čekamo rezultate 
_________________ BiH je Hrvatska djedovina, Hrvatsko kraljevstvo
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 03 pro 2021, 18:24 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 15:33 Postovi: 8614 Lokacija: Bosanski Milano
|
Za nas koji smo malo noviji i nismo upamtili dotičnu, zporedite je sa nekom poznatom ličnosti ili filmskim likom? Očigledno je ostavila fubok trag čim se otvara tema o njenom vraćanju.
_________________ Ne Krešimire, ne osuđujem Hamas.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 03 pro 2021, 18:25 |
|
|
weasel je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Zbog velikog disbalansa i radi pomoći bošnjačkom teamu na forumu, odlučio sam privremeno odbanirati Sarajku.
Totalno joj je zabranjeno komentiranje forumaša, dozvoljeno je samo komentiranje vijesti, dogadjaja, postova i teza. Na post koji joj se ne svidja nema odgovaranja “ti si ovakav ili onakav”, to je odmah upozorenje. Bilo sta adhominem rezultirat će upozorenjem. Ako upozorenja nemaju rezultata ide opet dugogodišnji ban. Nema psihoanaliza, neka privlačenja pažnje na sebe, nema očijukanja, svadjanja ili osobne drame na ozbiljnim temama, posebno na Politici, zabranjen je offtopic. A Vujadin? Obečao si razmotriti ponudu? Popis je došao i prošao, čekamo rezultate  Teoretski je i to moguće. Ali necemo pustiti previše zatvorenika odjednom.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 03 pro 2021, 18:26 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Zbog velikog disbalansa i radi pomoći bošnjačkom teamu na forumu, odlučio sam privremeno odbanirati Sarajku.
Totalno joj je zabranjeno komentiranje forumaša, dozvoljeno je samo komentiranje vijesti, dogadjaja, postova i teza. Na post koji joj se ne svidja nema odgovaranja “ti si ovakav ili onakav”, to je odmah upozorenje. Bilo sta adhominem rezultirat će upozorenjem. Nema psihoanaliza, neka privlačenja pažnje na sebe, nema očijukanja, svadjanja ili osobne drame na ozbiljnim temama, posebno na Politici, zabranjen je offtopic. Optimista si ako mislis da je ona sposobna da se pridrzava takvih pravila. Cak i da zeli, i da se jako trudi, ona jednostavno ne ume, ne zna kako se to radi. I nije ona kriva za to, priroda ju je takvu sklepala. Bas kao i Lapusu. Ocekivati od njih tako nesto je isto sto i ocekivati od slona da leti. Jednostavno nema prirodne predispozicije.  Ako je priroda išta sklepala na brzaka, nepromišljeno i u lošem raspoloženju, to možeš biti samo ti. Onako sve fino tepa, recituje, ukrašava, a u suštini podlac br.1. Ima nešto pameti i obrazovanja, pa time maskira karakter. Jako sujetan, kada se satjera u kut grize kao ,,besno kuće,, Upečatljiv lik na forumu, da sada ne bude da ga puno grdim, već ga je priroda dovoljno nagrdila! Dajte odblokirajte i tog Vujadina, čuvenog! Da vidim šta je to!?
|
|
Vrh |
|
 |
Grobar
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 03 pro 2021, 18:27 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Za nas koji smo malo noviji i nismo upamtili dotičnu, zporedite je sa nekom poznatom ličnosti ili filmskim likom? Očigledno je ostavila fubok trag čim se otvara tema o njenom vraćanju. One se ne može opisati rečima. Bila je predivna. Udje, podeli 30 fetvi na nekoj temi, i izadje. Standardna muslimanka-amazonka. Volela je često da citira Dobricu Ćosića (Srbi lažu), jer bila je ubedjena da je on to zaista i rekao.. Što znači da nije pročitala mnogo knjiga u životu. Ali zato svi koji su joj gledali slike kažu da ima dojku za odbojku.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|