|
|
Stranica: 3/7.
|
[ 151 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 05 pro 2021, 20:05 |
|
|
Mene još nije ,,zapalo,, da komuniciram! Ja vodim rat od prvoga dana! Strašno! Nemoj Aleksije da ja opišem tebe i ovu tvoju grupicu cigojnera!? Nemoj!
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 06 pro 2021, 00:53 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12584 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
...
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 07 pro 2021, 19:11 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
It is back.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 07 pro 2021, 19:22 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21649 Lokacija: među zvijezdama
|
aleksije radicevic je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Zbog velikog disbalansa i radi pomoći bošnjačkom teamu na forumu, odlučio sam privremeno odbanirati Sarajku.
Totalno joj je zabranjeno komentiranje forumaša, dozvoljeno je samo komentiranje vijesti, dogadjaja, postova i teza. Na post koji joj se ne svidja nema odgovaranja “ti si ovakav ili onakav”, to je odmah upozorenje. Bilo sta adhominem rezultirat će upozorenjem. Nema psihoanaliza, neka privlačenja pažnje na sebe, nema očijukanja, svadjanja ili osobne drame na ozbiljnim temama, posebno na Politici, zabranjen je offtopic. Optimista si ako mislis da je ona sposobna da se pridrzava takvih pravila. Cak i da zeli, i da se jako trudi, ona jednostavno ne ume, ne zna kako se to radi. I nije ona kriva za to, priroda ju je takvu sklepala. Bas kao i Lapusu. Ocekivati od njih tako nesto je isto sto i ocekivati od slona da leti. Jednostavno nema prirodne predispozicije.  Ja se na kliksu odlično i to od 2014 pridrzavam pravila. I letim ispod radara. Uz nekoliko banova. Na mjesec ili nedelju dana. Zar ne? Dakle sve ja mogu. Jedino za što nemam stomaka, je tvoj forumski opus. Zaboravljaš dragi Aleksej da si ti kod Inkvija kao Srbenda imao status „počasnog moda“ Pa ako to nije odličan prikaz licemjerja i beskičmenosti, ja ne znam što je. Zar ne? 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 07 pro 2021, 19:54 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Optimista si ako mislis da je ona sposobna da se pridrzava takvih pravila. Cak i da zeli, i da se jako trudi, ona jednostavno ne ume, ne zna kako se to radi. I nije ona kriva za to, priroda ju je takvu sklepala. Bas kao i Lapusu. Ocekivati od njih tako nesto je isto sto i ocekivati od slona da leti. Jednostavno nema prirodne predispozicije.  Ja se na kliksu odlično i to od 2014 pridrzavam pravila. I letim ispod radara. Uz nekoliko banova. Na mjesec ili nedelju dana. Zar ne? Dakle sve ja mogu. Jedino za što nemam stomaka, je tvoj forumski opus. Zaboravljaš dragi Aleksej da si ti kod Inkvija kao Srbenda imao status „počasnog moda“ Pa ako to nije odličan prikaz licemjerja i beskičmenosti, ja ne znam što je. Zar ne?  Ma ne pridrzavas se ni na kliksu. Tamo rado otkrivas ko je klon nekoga za ovog foruma, sto je besmisleno za diskusije sa jasnom temom. Nemoj me shvatiti pogresno, ja zelim da ti uspes u pridrzavanju tog proavila, ali dozvoli da izrazim nevericu da ces uspeti. A ti na delu pokazi da gresim. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 07 pro 2021, 19:57 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja se na kliksu odlično i to od 2014 pridrzavam pravila. I letim ispod radara. Uz nekoliko banova. Na mjesec ili nedelju dana. Zar ne? Dakle sve ja mogu. Jedino za što nemam stomaka, je tvoj forumski opus. Zaboravljaš dragi Aleksej da si ti kod Inkvija kao Srbenda imao status „počasnog moda“ Pa ako to nije odličan prikaz licemjerja i beskičmenosti, ja ne znam što je. Zar ne?  Ma ne pridrzavas se ni na kliksu. Tamo rado otkrivas ko je klon nekoga za ovog foruma, sto je besmisleno za diskusije sa jasnom temom. Nemoj me shvatiti pogresno, ja zelim da ti uspes u pridrzavanju tog proavila, ali dozvoli da izrazim nevericu da ces uspeti. A ti na delu pokazi da gresim.  Naravno da otkrivam. Nego jesi ti na ustaškom forumu, kako ga ovdje nazivaš Srbendo, imao status počasnog moda. I čime si zaslužio simpatije uredništva i forumaša? Odgovori ljudima. A i mene zanima. Dakle, postoji li ijedan Srbin ili Bošnjak da je na HRHB uživao privilegije koje si ti?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 07 pro 2021, 20:00 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ma ne pridrzavas se ni na kliksu. Tamo rado otkrivas ko je klon nekoga za ovog foruma, sto je besmisleno za diskusije sa jasnom temom. Nemoj me shvatiti pogresno, ja zelim da ti uspes u pridrzavanju tog proavila, ali dozvoli da izrazim nevericu da ces uspeti. A ti na delu pokazi da gresim.  Naravno da otkrivam. Nego jesi ti na ustaškom forumu, kako ga ovdje nazivaš Srbendo, imao status počasnog moda. I čime si zaslužio simpatije uredništva i forumaša? Odgovori ljudima. A i mene zanima. Dakle, postoji li ijedan Srbin ili Bošnjak da je na HRHB uživao privilegije koje si ti? Pitaj Zgabi, ona mi je to dodelila. Svakako nije zbog mog politickog stava, nego zbog cinjenice da sam se druzio s njima na chatu. Ne razumem sta zelis s ovim? I nesto se ne secam da sam taj forum nazivao ustaskim, ali verujem da ti imas citat, pa jedva cekam da ga izlozis.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 07 pro 2021, 20:08 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Naravno da otkrivam. Nego jesi ti na ustaškom forumu, kako ga ovdje nazivaš Srbendo, imao status počasnog moda. I čime si zaslužio simpatije uredništva i forumaša? Odgovori ljudima. A i mene zanima. Dakle, postoji li ijedan Srbin ili Bošnjak da je na HRHB uživao privilegije koje si ti?
Pitaj Zgabi, ona mi je to dodelila. Svakako nije zbog mog politickog stava, nego zbog cinjenice da sam se druzio s njima na chatu. Ne razumem sta zelis s ovim? I nesto se ne secam da sam taj forum nazivao ustaskim, ali verujem da ti imas citat, pa jedva cekam da ga izlozis. Nemam ja tebi šta dokazivati citatima. Činjenica je da si ti zaginuo radi Blajburga. Jer si otkrio karte. Nakon godina i godina bivstovanja i licemjerja. Zar ne? Dakle, kad već prozivaš nekog za stavove i forumske opuse, razmisli o svom. Prvenstveno. Kao što rekoh uživao si debele privilegije. Debele. Pa kako takva Srbenda da je beskičmenjak? Onaj forum od svog nastanka isti je. Nisu tebi tamo povlađivali ublazujuci svoje stavove. Zar ne? Nego su se ponašali isto kao i danas. Zar ne? No ti si svjesno učestvovao u raspravama i chatu. Pa ili si licemjer ili si beskičmenjak? Treće opcije nema.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 07 pro 2021, 20:18 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pitaj Zgabi, ona mi je to dodelila. Svakako nije zbog mog politickog stava, nego zbog cinjenice da sam se druzio s njima na chatu. Ne razumem sta zelis s ovim? I nesto se ne secam da sam taj forum nazivao ustaskim, ali verujem da ti imas citat, pa jedva cekam da ga izlozis.
Nemam ja tebi šta dokazivati citatima. Činjenica je da si ti zaginuo radi Blajburga. Jer si otkrio karte. Nakon godina i godina bivstovanja i licemjerja. Zar ne? Dakle, kad već prozivaš nekog za stavove i forumske opuse, razmisli o svom. Prvenstveno. Kao što rekoh uživao si debele privilegije. Debele. Pa kako takva Srbenda da je beskičmenjak? Onaj forum od svog nastanka isti je. Nisu tebi tamo povlađivali ublazujuci svoje stavove. Zar ne? Nego su se ponašali isto kao i danas. Zar ne? No ti si svjesno učestvovao u raspravama i chatu. Pa ili si licemjer ili si beskičmenjak? Treće opcije nema. Jedina privilegija koju sam uzivao je cinjenica da me nisu kaznjavali zbog cetnikovanja. Bar ne tako cesto. Sto znaci da sam cetnikovao, ali me nisu uvek kaznjavali. A ako sam cetnikovao - to znaci da nisam svoje stavove prilagodjavao. A posto smo tamo mimo politike razgovarali o zivotnim temama, na neki nacin smo svi postali friendly. Dakle, politicki nismo bili friendly, ali po drugim pitanjima jesmo. Ti si ovde nesto pomesala, ne radi se o tome da te ja prozivam za tvoje stavove, nego ti kazem da nisi sposobna da se pridrzavas pravila korektne komunikacije ili korektnog dijaloga. Sve sto treba da ucinis je da na delu pokazes suprtono i ja ti se lepo izvinim zbog svoje skepse. Ali ti vec ovde pokazujes sklonost da cim ti se ukaze mala prilika za neke licne raspave, ti pozuris da im das maksimalne dimenzije, umesto da kao vecina forumasa, kazes ono najnuznije i izbegnes ako je moguce takvu diskusiju. Sve u cilju davanja prostora ozbiljnim diskusijama.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 07 pro 2021, 20:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80718 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Robbie MO je napisao/la: Zbog velikog disbalansa i radi pomoći bošnjačkom teamu na forumu, odlučio sam privremeno odbanirati Sarajku.
Totalno joj je zabranjeno komentiranje forumaša, dozvoljeno je samo komentiranje vijesti, dogadjaja, postova i teza. Na post koji joj se ne svidja nema odgovaranja “ti si ovakav ili onakav”, to je odmah upozorenje. Bilo sta adhominem rezultirat će upozorenjem. Ako upozorenja nemaju rezultata ide opet dugogodišnji ban. Nema psihoanaliza, neka privlačenja pažnje na sebe, nema očijukanja, svadjanja ili osobne drame na ozbiljnim temama, posebno na Politici, zabranjen je offtopic. Aleksija zabranjeno joj je komentirati forumaše, pa joj nemoj otežavati komentirajući nju.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 07 pro 2021, 20:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80718 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Nije pozvana da se medjusobno komentira s forumasima, nego da sudjeluje u raspravama i da igra napadačku poziciju za bošnjački team.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 07 pro 2021, 20:23 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Zbog velikog disbalansa i radi pomoći bošnjačkom teamu na forumu, odlučio sam privremeno odbanirati Sarajku.
Totalno joj je zabranjeno komentiranje forumaša, dozvoljeno je samo komentiranje vijesti, dogadjaja, postova i teza. Na post koji joj se ne svidja nema odgovaranja “ti si ovakav ili onakav”, to je odmah upozorenje. Bilo sta adhominem rezultirat će upozorenjem. Ako upozorenja nemaju rezultata ide opet dugogodišnji ban. Nema psihoanaliza, neka privlačenja pažnje na sebe, nema očijukanja, svadjanja ili osobne drame na ozbiljnim temama, posebno na Politici, zabranjen je offtopic. Aleksija zabranjeno joj je komentirati forumaše, pa joj nemoj otežavati komentirajući nju. Pa ja sam skrenuo paznju na to Grobiju i Elitu, ali nije tesko ribu u vodu naterati. Ajde da je istolerisala nesto prvi put, precutala. Pa drugi. Pa da je na treci put pukla, da je covek i razume. Ali ona je pukla na prvu loptu, cak je otisla da pronadje upis koji joj omogucava ad hominem diskusiju.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 07 pro 2021, 20:24 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Zbog velikog disbalansa i radi pomoći bošnjačkom teamu na forumu, odlučio sam privremeno odbanirati Sarajku.
Totalno joj je zabranjeno komentiranje forumaša, dozvoljeno je samo komentiranje vijesti, dogadjaja, postova i teza. Na post koji joj se ne svidja nema odgovaranja “ti si ovakav ili onakav”, to je odmah upozorenje. Bilo sta adhominem rezultirat će upozorenjem. Ako upozorenja nemaju rezultata ide opet dugogodišnji ban. Nema psihoanaliza, neka privlačenja pažnje na sebe, nema očijukanja, svadjanja ili osobne drame na ozbiljnim temama, posebno na Politici, zabranjen je offtopic. Aleksija zabranjeno joj je komentirati forumaše, pa joj nemoj otežavati komentirajući nju. Vjetar se ukrotiti ne može. Samo ti radi svoj posao. Kao što rekoh Srbenda Aleksa koji je meni uradio psihološki profil, godinama je bio gost foruma gdje ljudi imaju forumske opuse i nisu skloni Srbima. Dakle Aleksa je licemjer i beskičmenjak. Obzirom da tamo ni uredništvo a ni forumaši nisu ublažavali svoje stavove. Nego je on se “uklapao”.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 07 pro 2021, 20:26 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Optimista si ako mislis da je ona sposobna da se pridrzava takvih pravila. Cak i da zeli, i da se jako trudi, ona jednostavno ne ume, ne zna kako se to radi. I nije ona kriva za to, priroda ju je takvu sklepala. Bas kao i Lapusu. Ocekivati od njih tako nesto je isto sto i ocekivati od slona da leti. Jednostavno nema prirodne predispozicije.  Ja se na kliksu odlično i to od 2014 pridrzavam pravila. I letim ispod radara. Uz nekoliko banova. Na mjesec ili nedelju dana. Zar ne? Dakle sve ja mogu. Jedino za što nemam stomaka, je tvoj forumski opus. Zaboravljaš dragi Aleksej da si ti kod Inkvija kao Srbenda imao status „počasnog moda“ Pa ako to nije odličan prikaz licemjerja i beskičmenosti, ja ne znam što je. Zar ne?  Eeek evo je, spašavaj se tko može! Robbie što si to učinio... 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1197 of 2558 - 46.79%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 07 pro 2021, 20:27 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Aleksija zabranjeno joj je komentirati forumaše, pa joj nemoj otežavati komentirajući nju.
Pa ja sam skrenuo paznju na to Grobiju i Elitu, ali nije tesko ribu u vodu naterati. Ajde da je istolerisala nesto prvi put, precutala. Pa drugi. Pa da je na treci put pukla, da je covek i razume. Ali ona je pukla na prvu loptu, cak je otisla da pronadje upis koji joj omogucava ad hominem diskusiju. Pa nisam ja ti. Da ću zarad “uklapanja” pogaziti svoje JA. Šta je tebi? Ne živim ja od foruma
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 07 pro 2021, 20:28 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja se na kliksu odlično i to od 2014 pridrzavam pravila. I letim ispod radara. Uz nekoliko banova. Na mjesec ili nedelju dana. Zar ne? Dakle sve ja mogu. Jedino za što nemam stomaka, je tvoj forumski opus. Zaboravljaš dragi Aleksej da si ti kod Inkvija kao Srbenda imao status „počasnog moda“ Pa ako to nije odličan prikaz licemjerja i beskičmenosti, ja ne znam što je. Zar ne?  Eeek evo je, spašavaj se tko može! Robbie što si to učinio...  Bježi. Krajjjjj ti je! 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 07 pro 2021, 20:34 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pa ja sam skrenuo paznju na to Grobiju i Elitu, ali nije tesko ribu u vodu naterati.
Ajde da je istolerisala nesto prvi put, precutala. Pa drugi. Pa da je na treci put pukla, da je covek i razume. Ali ona je pukla na prvu loptu, cak je otisla da pronadje upis koji joj omogucava ad hominem diskusiju.
Pa nisam ja ti. Da ću zarad “uklapanja” pogaziti svoje JA. Šta je tebi? Ne živim ja od foruma Nisi ja, zato sto si povrsna. A tvoja povrsnost se ogleda u tome sto ti snagu svojeg "ja" vidis u tome reagujes lajavo na prvu loptu, a u stvari to je slabost, a ne snaga, tvojeg "ja" jer svako sa malo napora moze da te isprovocira da se izlajes. Ja medjutim snagu svog i svacijag "ja" vidim u tome de ne dozvolis svakome da te navede da izgubis manire i odmerenost, uzdrzanost i sl.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 07 pro 2021, 20:40 |
|
|
Nemoj ti Aleksije o manirima, srpskog ti plemstva! Ostavi to za amerikaniziranog kralja na srpskom dvoru. Pokazao si ti svoje manire odavno već! Najsujetniji lik na forumu!
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 07 pro 2021, 20:46 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Nemoj ti Aleksije o manirima, srpskog ti plemstva! Ostavi to za amerikaniziranog kralja na srpskom dvoru. Pokazao si ti svoje manire odavno već! Najsujetniji lik na forumu! Pa Lapuso ljubavi, da sam sujetan ja bih se sada vec razbesneo na ovaj tvoj komentar! Ali ne, ja te uljudno pitam da mi navedes primer ispoljavanja moje sujete! Vreme, mesto, akteri, situacija?
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 07 pro 2021, 21:14 |
|
|
Ne lažeš mene Aleksije, sebe lažeš. I Ksenči je simpatisala Karmela. Čini mi se da mu i Sarajče devojče naginje. Ostao ti Granični za utjehu.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 07 pro 2021, 21:21 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Ne lažeš mene Aleksije, sebe lažeš. I Ksenči je simpatisala Karmela. Čini mi se da mu i Sarajče devojče naginje. Ostao ti Granični za utjehu. I normalno, i ti simpatises Sesu. I Gabi, takodje!  I tako ja ostadoh sam sa Granicarkom, sto ce strasno da povredi moju sujetu za koju smo konstatovali da je ogromna. Ali nije lepo da se sprdas sa mojom bedom. Lako je tebi. Vole te Elit i Grobi, BBC, Novovrijeme, na vrlo specifican nacin. A i Sesa. Imas li neki savet kako da ja zadobijem paznju zena, kakvu ti zadobijas od muskaraca. 
|
|
Vrh |
|
 |
K..M
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 07 pro 2021, 21:23 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Robbie MO je napisao/la: Nije pozvana da se medjusobno komentira s forumasima, nego da sudjeluje u raspravama i da igra napadačku poziciju za bošnjački team. Brzo je maĆka došla. Tko joj je dao aber? Aleksiju se na kost nakačila.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 07 pro 2021, 21:26 |
|
|
K..M je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Nije pozvana da se medjusobno komentira s forumasima, nego da sudjeluje u raspravama i da igra napadačku poziciju za bošnjački team. Brzo je maĆka došla. Tko joj je dao aber? Aleksiju se na kost nakačila. Ne insitiram na tome, Kimi lepi moj! Sto se mene tice neka joj se da jos sansi. Ja volim kada ljudi predju iz destruktivnos u konstruktivnos.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 07 pro 2021, 21:27 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Ne lažeš mene Aleksije, sebe lažeš. I Ksenči je simpatisala Karmela. Čini mi se da mu i Sarajče devojče naginje. Ostao ti Granični za utjehu. I normalno, i ti simpatises Sesu. I Gabi, takodje!  I tako ja ostadoh sam sa Granicarkom, sto ce strasno da povredi moju sujetu za koju smo konstatovali da je ogromna. Ali nije lepo da se sprdas sa mojom bedom. Lako je tebi. Vole te Elit i Grobi, BBC, Novovrijeme, na vrlo specifican nacin. A i Sesa. Imas li neki savet kako da ja zadobijem paznju zena, kakvu ti zadobijas od muskaraca.  Eto, ja sada njih ne prepoznajem  u rečenicama, pa im vjerujem! Sve je to igrica Aleksije. Povuci - potegni. Zato im i jesu pootpadali. Povukla bih ja i tebe da imam zašto, ovako samo mogu za nos.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 07 pro 2021, 21:31 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: I normalno, i ti simpatises Sesu. I Gabi, takodje!  I tako ja ostadoh sam sa Granicarkom, sto ce strasno da povredi moju sujetu za koju smo konstatovali da je ogromna. Ali nije lepo da se sprdas sa mojom bedom. Lako je tebi. Vole te Elit i Grobi, BBC, Novovrijeme, na vrlo specifican nacin. A i Sesa. Imas li neki savet kako da ja zadobijem paznju zena, kakvu ti zadobijas od muskaraca.  Eto, ja sada njih ne prepoznajem  u rečenicama, pa im vjerujem! Sve je to igrica Aleksije. Povuci - potegni. Zato im i jesu pootpadali. Povukla bih ja i tebe da imam zašto, ovako samo mogu za nos. Moze li neko da mi prevede sta ova zena prica? Kimi, Grobi? 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|