|
|
Stranica: 5/16.
|
[ 397 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 11 ruj 2022, 13:45 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
|
Tačno tako ev hoće onaj Damir Nikšić da hapsi ko svašta piše po svemrezju.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 11 ruj 2022, 13:56 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Mar-kan je napisao/la: HHerceg je napisao/la: 7 dana ban. Vidi muygi.ti si musliman što znači da su tvoja opazanja stvarnosti blago rečeno iskrivljena.samim tim nisu vrijedna komentara Pa vidis opet ovaj koristi termin muygur. post1890595.html#p1890595
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 11 ruj 2022, 13:57 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12305 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 11 ruj 2022, 13:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
korrisnik je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: 7 dana ban. Vidi muygi.ti si musliman što znači da su tvoja opazanja stvarnosti blago rečeno iskrivljena.samim tim nisu vrijedna komentara Pa vidis opet ovaj koristi termin muygur. post1890595.html#p18905957 dana i za Srpsčanina.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 11 ruj 2022, 13:58 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: hoblatopla 7 dana za "pedofila Muhameda", isto, (a bit će i gore) sljeduje i ostale slične ispade. nema više divljanja svojstvenog YT komentarima. Kako se danas politički korektno naziva ženidba 6 godišnje "žene"?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1448 of 2558 - 56.61%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 11 ruj 2022, 13:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
DrMag je napisao/la: https://hercegbosna.org/forum/post1891525.html#p1891525 Ovo nije ta kategorija koju sam naveo u uvodu. Govorim o tome kada se jednoj osobi obratiš s nekim pejorativnim nazivom za njegov narod, npr kad se nego nekome obrati sa "slušaj muygure" i sl.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 11 ruj 2022, 14:00 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: hoblatopla 7 dana za "pedofila Muhameda", isto, (a bit će i gore) sljeduje i ostale slične ispade. nema više divljanja svojstvenog YT komentarima. Kako se danas politički korektno naziva ženidba 6 godišnje "žene"? To može u nekoj povijesnoj raspravi. Ali na političkoj raspravi uvesti to van konteksta je flame war.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 11 ruj 2022, 14:07 |
|
|
|
Znam da vam se jebe za moje misljenje ali ovo sto Ministry trenutno radi je ekstra i moze samo doprinijeti tome da se digne nivo diskusije. Jedno vrijeme ce biti kolebanja dok se forumasstvo ne navikne, ali ce naposlije svi vidjeti da je svima bolje. (sem nervnim bolesnicima ali takvi ionako nebi trebali da obitavaju na internetopcilistima)
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 11 ruj 2022, 14:12 |
|
|
|
Dobro je ovo al ko ce ostati onda.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 11 ruj 2022, 14:48 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44799 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Haram je napisao/la: Znam da vam se jebe za moje misljenje ali ovo sto Ministry trenutno radi je ekstra i moze samo doprinijeti tome da se digne nivo diskusije. Jedno vrijeme ce biti kolebanja dok se forumasstvo ne navikne, ali ce naposlije svi vidjeti da je svima bolje. (sem nervnim bolesnicima ali takvi ionako nebi trebali da obitavaju na internetopcilistima) Tebi je ovo sto i neki profil, tako će i drugi tvojim primjerom. Mjera jeste dobra jer je sve otišlo predaleko rasprave nemaju veze s temama.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 11 ruj 2022, 15:42 |
|
|
daramo je napisao/la: Haram je napisao/la: Znam da vam se jebe za moje misljenje ali ovo sto Ministry trenutno radi je ekstra i moze samo doprinijeti tome da se digne nivo diskusije. Jedno vrijeme ce biti kolebanja dok se forumasstvo ne navikne, ali ce naposlije svi vidjeti da je svima bolje. (sem nervnim bolesnicima ali takvi ionako nebi trebali da obitavaju na internetopcilistima) Tebi je ovo sto i neki profil, tako će i drugi tvojim primjerom. Mjera jeste dobra jer je sve otišlo predaleko rasprave nemaju veze s temama. Reci duso, kad tOcno si me tak zamrzio? :)
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 11 ruj 2022, 17:58 |
|
|
|
Koliko ja vidim bobanovski se samo klonirao i nastavio orgijanje.
Vi cete rastjerati normalne konstruktivne forumase, a ostace vam bobanovski sa 40im klonom i slicni.
Pa vi kako hocete.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 11 ruj 2022, 18:08 |
|
|
|
Loj lojavi i tako to nije jednom bilo da se spomene.
Ispadoše Bošnjaci tuzibabe najvece na forumu, ali kad se uzme broj tema otvorenih i cak naslovi njih dobije se jasna slika da se ne radi o "kmečanju poturica " na forumu nego realna slika iskrivljenja forumskih diskusija, koje bi sa akademskog nivo prešle na nivo četvrtog razreda osnovne škole.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 11 ruj 2022, 18:12 |
|
|
|
Pri tome, pobaniracete sve na koje vam se kmecavci zale, dakle imacete vecinu muslimanskih forumasa.
Sto se mene tice, na pragu sam da napustim forum, pa neka vam oni komentiraju, mozete i ljiljane na forum nakeljiti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 11 ruj 2022, 18:13 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44799 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
korrisnik je napisao/la: Loj lojavi i tako to nije jednom bilo da se spomene.
Ispadoše Bošnjaci tuzibabe najvece na forumu, ali kad se uzme broj tema otvorenih i cak naslovi njih dobije se jasna slika da se ne radi o "kmečanju Muslimani " na forumu nego realna slika iskrivljenja forumskih diskusija, koje bi sa akademskog nivo prešle na nivo četvrtog razreda osnovne škole. Moraš staviti primjer ovdje, za to i služi tema.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 11 ruj 2022, 18:16 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Pri tome, pobaniracete sve na koje vam se kmecavci zale, dakle imacete vecinu muslimanskih forumasa.
Sto se mene tice, na pragu sam da napustim forum, pa neka vam oni komentiraju, mozete i ljiljane na forum nakeljiti. Pa i bili su jedno vrijeme, nije pisao nitko od HB Hrvata tada, ni dan danas mi nije jasno što se zbivalo tih nekoliko dana. ps Ustvari nisu bili ljiljani nego varta grb.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 11 ruj 2022, 18:19 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 22:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
|
Ovaj bobanovski vam stvarno sprda forum. Opet se klonirao. Čak i otvara besmislene teme.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 11 ruj 2022, 18:21 |
|
|
..zasto pa ukri su napali Rusiju… 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 11 ruj 2022, 21:38 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 11 ruj 2022, 21:43 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Koliko ja vidim bobanovski se samo klonirao i nastavio orgijanje.
Vi cete rastjerati normalne konstruktivne forumase, a ostace vam bobanovski sa 40im klonom i slicni.
Pa vi kako hocete. Da, da.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 11 ruj 2022, 22:33 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 12 ruj 2022, 00:42 |
|
|
Ministar kako je krenuo, uskoro čemo koristiti gender pronouns  Čemu glumatati pristojnost kad svi dobro znamo da se tri strane istinski mrze 
_________________ ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⠀⠀🟥⬜🟥
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jiv
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 12 ruj 2022, 01:10 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 00:54 Postovi: 2102 Lokacija: Južna Bosna
|
|
Čim se Ministar aktivirao, a Mostarlija deaktivirao dobih upozorenje. Zbog navodnog vrijeđanja Dalmatinaca po osnovi inteligencije.
Oni su izgleda forumski LGBT, zaštićena vrsta. Ni istinu ni laž o njima se ne smije zborit ako nije ugodna.
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
perometličić
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 12 ruj 2022, 02:25 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Bobanovski! klon ode ća. Dobio je šansu da se promijeni, ali vratio se sa sličnom dozom ludila. Pri tome mu svaki post sadrži barem 50% fake news, pogotovo i kad je u pitanju BiH.
Ako se upita zašto neki drugi forumaši pišu pod klonovima, neka ih banira mod koji ih je inicijalno trajno banirao. Bobanovski je jedini "moj". Ako od mene dobiješ trajni ban, vjerojatno se nikad nećeš vratiti, a može ti se ekspresno izbrisati i svaki trag (svaki post koji si napisao). Teško baniram, ali teško i puštam natrag.
Ako bobanovski ovo čita, ovo je za tvoje dobro, i nakon prvog bana. Tvoje online pisanje će ti u budućnosti predstavljati uteg, možda fasuješ i zatvor. Pronađi neki drugi hobi koji ti ne može naškoditi. Izvini Ministre al previše ozbiljno shvaćaš forum . Kakav crni zatvor ? Jeste normalni ljudi ? Tu smo svi Hrvati braća , čemu neka ogromna dijeljenja i prijetnje zatvorom ? Šta vam je ljudi ? Ovdje se otpuštamo valjda svi od života , pustite ljude i neznatne kakve ko ima traume i šta sve ne . Samomu baniraj IP adresu i to je to . Nemojte nikog slat i zatvor
_________________ Drugi profil Th1950 .
Bugojno ne vidimo Tuzla u daljini ali Rafal pogađa Hrvatski sine ne brini !
Hrvatsku granatu božja ruka vodi , tamo gdje je pošaljemo ona i pogodi !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 12 ruj 2022, 08:50 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Korisnik i dalje nije baniran. memberlist.php?mode=viewprofile&u=7502
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|