|
|
Stranica: 8/16.
|
[ 397 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 22 ruj 2022, 10:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
7 dana i za ovog. Valjda sam bio jasan u otvaranju teme da se ne možeš osobi obratiti nekakvim nazivom za kolektiv. Bosonosorg je napisao/la: Lebowski je napisao/la: BiH bi bila samo i samo naša da smo protjerali neprijatelje kao što su u Hrvatskoj uradili. Opet mujo sanjari, brojcani odnos hrvati:srbi u Hrvatskoj je bio 7:1, a odnos muslimani:srbi u Bejha 3:2, a i to je darezljivo. Dakle, vas najveci problem je sto ste gledali iskljucivo na hrvate, a i bilo je predvidjeno da postanete deo hrvatskog sveta, tj federacija u celini. To sto ste se povampirli u medjuvremenu i sto su vam zapadni kolonijalni upravnici davali lazne znakove da cete imati hunitarnu to je vec druga prica.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mitar
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 22 ruj 2022, 11:53 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 22 ruj 2022, 12:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Da ne cjepidlačim oko potpisa, ajde prijavite sve potpise koji ljudima smetaju, pa da obrišemo sve odjednom. Potpisi nisu zamišljeni za neke proklamacije ili uvrede, nego za nešto osobno.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 22 ruj 2022, 12:11 |
|
|
|
BogOmi Ministry dovodi polako u red forum. Ko bi to rekao nekoc.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 22 ruj 2022, 12:12 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 22 ruj 2022, 12:16 |
|
|
|
Pa i nemanu je mislim istekao ban, a toliko su bezlični obadvojica, da je teško vidjeti je li ista osoba, ili su svi ti "Slava Ukrajina" boomersko mainstream medijski tipovi na sličan kalup, ja ih ne razaznajem baš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 22 ruj 2022, 12:20 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 12:46 Postovi: 1684 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
|
Zašto je opet izletio gospodin kombinovani (elit star, sivi vuk, chat nick) ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 22 ruj 2022, 12:22 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: Zašto je opet izletio gospodin kombinovani (elit star, sivi vuk, chat nick) ? Smršao, pa se ne uklapa u forumsko društvo. Ovdje su svi debeli. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 22 ruj 2022, 12:23 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: Zašto je opet izletio gospodin kombinovani (elit star, sivi vuk, chat nick) ? Nemam pojma, nije od mene, mada je poprilično jasno da je zaslužio, kad se sagleda kumulativni dojam. Mislim da se "upozorenja" nisu pokazala efektivnim, tako da će se puno brže ići na ban. Kod mene je barem od sad, prvo upozorenje sedam dana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 22 ruj 2022, 12:26 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Nemam pojma, nije od mene, mada je poprilično jasno da je zaslužio, kad se sagleda kumulativni dojam.
Mislim da se "upozorenja" nisu pokazala efektivnim, tako da će se puno brže ići na ban. Kod mene je barem od sad, prvo upozorenje sedam dana. Samo kritike? Ima li koja pohvala. Hajde slobodno. Mogu ja to podnijeti Inače, kako si Ministre?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 22 ruj 2022, 16:29 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 22 ruj 2022, 17:05 |
|
|
HHerceg je napisao/la: https://hercegbosna.org/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=9072 Džabe ti je što ga prijavljuješ kad će se on ionako pojaviti bio baniran ili ne.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 23 ruj 2022, 09:22 |
|
|
_________________ ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⠀⠀🟥⬜🟥
Znamo što je bilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 23 ruj 2022, 10:58 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 16:17 Postovi: 7726 Lokacija: Сарај Чадор
|
Mitar je napisao/la: Zašto izbjegavate ovo pitanje? Mitar je napisao/la: I koji je konkretan doprinos ovog korisnika i svih njegovih klonova poslednjih godina: https://hercegbosna.org/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=9034Šta ti konkretno imaš protiv mog potpisa? Sadrži isključivo činjenice.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 23 ruj 2022, 11:01 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: To je zastava slobodarskog naroda Luganske Republike. Nije fašistički, a najbitnije ne krši nijedan zakon. Tvoj potpis krši zakone Republike Srpske. Ne gine ti 15 godina, a možda i uprava foruma bude imala problem zbog tvog bolesnog potpisa. To je zastava terorističke i zločinačke paradržave. Moj potpis sadrži istinu i činjenice.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 23 ruj 2022, 11:08 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28395 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Sto je? @Amidzi istekao ban pa opet sere? Banuj ga namah.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 25 ruj 2022, 12:25 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: To je zastava slobodarskog naroda Luganske Republike. Nije fašistički, a najbitnije ne krši nijedan zakon. Tvoj potpis krši zakone Republike Srpske. Ne gine ti 15 godina, a možda i uprava foruma bude imala problem zbog tvog bolesnog potpisa. Da me nećeš hapsiti ti? Nabijem i tebe i donjetsku i luhansku i takozvanu "rs" genocidnu tvorevinu. Na onu stvar obrezanu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 25 ruj 2022, 12:49 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 22:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Amiđa je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: To je zastava slobodarskog naroda Luganske Republike. Nije fašistički, a najbitnije ne krši nijedan zakon. Tvoj potpis krši zakone Republike Srpske. Ne gine ti 15 godina, a možda i uprava foruma bude imala problem zbog tvog bolesnog potpisa. Da me nećeš hapsiti ti? Nabijem i tebe i donjetsku i luhansku i takozvanu "rs" genocidnu tvorevinu. Na onu stvar obrezanu. Ma more  . Ti si sada u dalekoj Švedskoj, Republika Srpska postoji, srpski narod živi tu. Tebi će Somalijci i Afgani napastvovati kćeri, unuci ni ime neće znati izgovoriti, kako poražavajuće. Samo ti mržnja ostaje, pazi da možda od nje i ne crkneš ranije. 
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 25 ruj 2022, 12:49 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 09:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
|
Mnogo ste vi digli kišu .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 27 ruj 2022, 06:32 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: To je zastava slobodarskog naroda Luganske Republike. Nije fašistički, a najbitnije ne krši nijedan zakon. Tvoj potpis krši zakone Republike Srpske. Ne gine ti 15 godina, a možda i uprava foruma bude imala problem zbog tvog bolesnog potpisa. Da me nećeš hapsiti ti? Nabijem i tebe i donjetsku i luhansku i takozvanu "rs" genocidnu tvorevinu. Na onu stvar obrezanu. Dodatnih 7 dana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 02 lis 2022, 19:22 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 22:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Ovo joj nije klix. SarajkaDjevojka je napisao/la: Ma vi ste cetaljska stoka. Valjda se pokrhate medjusobno. Stoka bili i stoka ostali. Krezuba napaćena cetnicka sirotinja. Zvalji kamenje i srbuje.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 02 lis 2022, 19:39 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22099 Lokacija: među zvijezdama
|
Legionnaire je napisao/la: Ovo joj nije klix. SarajkaDjevojka je napisao/la: Ma vi ste cetaljska stoka. Valjda se pokrhate medjusobno. Stoka bili i stoka ostali. Krezuba napaćena cetnicka sirotinja. Zvalji kamenje i srbuje. Pa četo kopiraj i one gadarije od havera vuka gdje mene vrijedja. Šta izigravaš? Nisam bezrazložno to napisala.vi ste mi nasli ovdje moralne vertikale glumatati. I tužakati nekog. politika/republika-srpska-izbori-02-10-2022-t22576.html?start=175Citat: Pa daj neki dokaz za te tvrdnje krezava bulo. Ti misliš da zato što bi ti volela nešto, onda je to istina? Ti imaš neku moć da kreiraš stvarnost svojim rečima? Šta si ti, Djin iz boce? Nepismena si. Citat: Puca nam qurac za "demokraciju", ljudska prava duple glava, dokle god ga trpamo u muslimansku nejač To je naš glavni moto. Samo sprdanje Muslimana. Znaci ovaj debil može kompletan bošnjački narod vrijedjali i mene lično, a vi ostali navijati na temi i ti ćeš onda doći i žaliti se na mene sto sam adekvatno odgovorila! Kao storare: Citat: Pa zato što je bula iz Beča , pa očekuje da svi padnemo na dupe zbog te činjenice. Pa još jednom “STOKO! Sitnog zuba! Cetaljska i bezobrazna! Puca i meni K sto ste povlašteni ovdje na forumu. On će trpati u nekog. Degenerik i parazit. A i vi niste bolji.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 02 lis 2022, 21:19 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 02 lis 2022, 21:41 |
|
|
|
Možda je to subliminalna poruka i način da izrazi svoju seksualnost mladićima s foruma s potencijalno istim sklonostima, kao i neregistrovanim gostima posmatračima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 02 lis 2022, 21:43 |
|
|
|
Ne ulazim u psihijatrijski karton dotičnog, tražim promenu avatara.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|