|
|
Stranica: 10/16.
|
[ 397 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Haram
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 04 lis 2022, 15:50 |
|
|
Karabaja je napisao/la: bezimeni12 je napisao/la: Sta kazu egzekutori, je li ovo kaznjiva generalizacija itd.? Naslov: Izbori 2022. Opća temaUživa sprdati glupe Srbe i ukazivati im koliko su retardirani. Ok ako analiziramo, drugi dio rečenice je jako zanimljiv. "Ukazivati im". Obzirom da većinski dio Srba ne čita forum, njima ne može ništa ukazati, što implicira da se ova uvreda odnosi isključivo na njegovog sagovornika . Dakle nije glup zato što je Srbin, nego je glupi pripadnik Srpskog naroda. Lična uvreda. Po meni nije za ban. Nije govno vec se samo pas malo posro.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 04 lis 2022, 15:54 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Mene poslali u Banoviće 14 dana samo zbog toga što sam manju teritorijalno-administrativnu jedinicu nazvao pravim imenom...
Moj kolega, demokratija je... Jel došla struja u Banovićima? Svašta se izdešavalo dok si ti čamio u toj bošnjačkoj ušljivoj naseobini. Umenulo vam okove, Mile i Dragan pobjedili, Bakir izgubijo, Fadil na crnoj listi... Za razliku od Banovićana ostali Muslimani su imali struje al im se zacrnilo pred očima. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 04 lis 2022, 15:55 |
|
|
Haram je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Uživa sprdati glupe Srbe i ukazivati im koliko su retardirani.
Ok ako analiziramo, drugi dio rečenice je jako zanimljiv. "Ukazivati im". Obzirom da većinski dio Srba ne čita forum, njima ne može ništa ukazati, što implicira da se ova uvreda odnosi isključivo na njegovog sagovornika . Dakle nije glup zato što je Srbin, nego je glupi pripadnik Srpskog naroda. Lična uvreda.
Po meni nije za ban. Nije govno vec se samo pas malo posro. Ban za Harama, zato što vrijeđa Karabaju malog Knindžu i govori mu da je usrani pas. 
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 04 lis 2022, 15:56 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 15:33 Postovi: 10905 Lokacija: Global South
|
Amiđa je napisao/la: Mene poslali u Banoviće 14 dana samo zbog toga što sam manju teritorijalno-administrativnu jedinicu nazvao pravim imenom...
Moj kolega, demokratija je... Jesi li se pokušao braniti iznoseći nepobitne fakte da je ta administrativno-teritorijalna jedinica nastala na etničkom čišćenju svih nesrba koje je kulminiralo genocidom, presuđenim od međunarodnog suda? Možda da si pokušao objasniti da nisi vrijeđao nego iznosio činjenice, možda ne bi dobio ban!
_________________ HBEXIT 2070
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 04 lis 2022, 15:57 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 16:17 Postovi: 7747 Lokacija: Сарај Чадор
|
novovrijeme je napisao/la: Amiđa je napisao/la: Mene poslali u Banoviće 14 dana samo zbog toga što sam manju teritorijalno-administrativnu jedinicu nazvao pravim imenom...
Moj kolega, demokratija je... Jel došla struja u Banovićima? Svašta se izdešavalo dok si ti čamio u toj bošnjačkoj ušljivoj naseobini. Umenulo vam okove, Mile i Dragan pobjedili, Bakir izgubijo, Fadil na crnoj listi... Za razliku od Banovićana ostali Muslimani su imali struje al im se zacrnilo pred očima.  Gdje si se zaletio (ne mislim tu na francusku), polahko bolan, bosanac. Ćeraćemo se mi još! 
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 04 lis 2022, 16:08 |
|
|
Amiđa je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Jel došla struja u Banovićima? Svašta se izdešavalo dok si ti čamio u toj bošnjačkoj ušljivoj naseobini. Umenulo vam okove, Mile i Dragan pobjedili, Bakir izgubijo, Fadil na crnoj listi... Za razliku od Banovićana ostali Muslimani su imali struje al im se zacrnilo pred očima.  Gdje si se zaletio (ne mislim tu na francusku), polahko bolan, bosanac. Ćeraćemo se mi još!  Ućeralo je vama za sva vremena.  Oj Mujo šta si mislijo na Hrvate kad si udarijo 
|
|
Vrh |
|
 |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 04 lis 2022, 19:44 |
|
|
Karabaja je napisao/la: bezimeni12 je napisao/la: Sta kazu egzekutori, je li ovo kaznjiva generalizacija itd.? Naslov: Izbori 2022. Opća temaUživa sprdati glupe Srbe i ukazivati im koliko su retardirani. Ok ako analiziramo, drugi dio rečenice je jako zanimljiv. "Ukazivati im". Obzirom da većinski dio Srba ne čita forum, njima ne može ništa ukazati, što implicira da se ova uvreda odnosi isključivo na njegovog sagovornika . Dakle nije glup zato što je Srbin, nego je glupi pripadnik Srpskog naroda. Lična uvreda. Po meni nije za ban. 
|
|
Vrh |
|
 |
Harezm
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 04 lis 2022, 21:22 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Kako vam se svidja ova pederska zastava na mom avataru kada se pomesa sa duginim bojama? Sada bi se ovaj komentar mogao pogrešno protumačiti. 
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 04 lis 2022, 21:45 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Haram
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 07 lis 2022, 12:07 |
|
|
Drug Storarare Citat: Citat: Ma neka samo nas gnevite ., kad tad će doći dan da vas sve ponabijemo u vagone i raus za Istočnu Anadoliju . Pa da se jednom za svagda reši islamsko pitanje u Evropi . svijet/sta-nam-bi-s-dje-nam-nestade-t22625.html?start=25Vagoni, protjerivanja, etnicka ciscenja. Ne moze se reci da lik nema viziju iako samo blijedo kopira naciste i njihove vagone, sto i ne cudi jer mu je i ideologija samo kopile nacizma. Ali hajde ako moze da se ovo eklatantno trolanje teme, ako vec ne pozivanje na genocid, na neki nacin suspendira.
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 07 lis 2022, 13:22 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 15:33 Postovi: 10905 Lokacija: Global South
|
Haram je napisao/la: Drug Storarare Citat: Citat: Ma neka samo nas gnevite ., kad tad će doći dan da vas sve ponabijemo u vagone i raus za Istočnu Anadoliju . Pa da se jednom za svagda reši islamsko pitanje u Evropi . svijet/sta-nam-bi-s-dje-nam-nestade-t22625.html?start=25Vagoni, protjerivanja, etnicka ciscenja. Ne moze se reci da lik nema viziju iako samo blijedo kopira naciste i njihove vagone, sto i ne cudi jer mu je i ideologija samo kopile nacizma. Ali hajde ako moze da se ovo eklatantno trolanje teme, ako vec ne pozivanje na genocid, na neki nacin suspendira. Otvoreno pozivanje na genocid. Kakav lik. Ali ja to ne bih dirao, ne treba to brisati, mozda ce nekad negdje posluziti, ko zna. Zanimljivo, sjeti se kako je MoS spasavao Bobanovskog od njega samog, dok ovaj lik pise duplo opasnije stvari, koje mu se cak ni ne brisu. Super, neka stoji.
_________________ HBEXIT 2070
|
|
Vrh |
|
 |
Haram
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 07 lis 2022, 13:30 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Haram je napisao/la: Drug Storarare Citat: svijet/sta-nam-bi-s-dje-nam-nestade-t22625.html?start=25Vagoni, protjerivanja, etnicka ciscenja. Ne moze se reci da lik nema viziju iako samo blijedo kopira naciste i njihove vagone, sto i ne cudi jer mu je i ideologija samo kopile nacizma. Ali hajde ako moze da se ovo eklatantno trolanje teme, ako vec ne pozivanje na genocid, na neki nacin suspendira. Otvoreno pozivanje na genocid. Kakav lik. Ali ja to ne bih dirao, ne treba to brisati, mozda ce nekad negdje posluziti, ko zna. Zanimljivo, sjeti se kako je MoS spasavao Bobanovskog od njega samog, dok ovaj lik pise duplo opasnije stvari, koje mu se cak ni ne brisu. Super, neka stoji. Ovo da sad prevedem, napravim screenshotove, objasnim kontekst, mogao bih komotno proslijediti ovdasnjim organima drzave u kojoj zivim i do kojih na neki nacin mogu "precicom", (eo, lik poziva na genocid nad 50 mio. vasih gradjana) ali cemu? Radi jedne od miliona zadrtih budaletina. Ali bio bih vec sretan kad bi se makar onemogucilo trolanje i torpediranje teme koja jest pomalo prokovativno otvorena ali provokaciju i dalje smatram jednom od najboljih metoda koje pozivaju na i podsticu promisljanje.
|
|
Vrh |
|
 |
bezimeni12
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 07 lis 2022, 15:19 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Haram je napisao/la: Drug Storarare Citat: svijet/sta-nam-bi-s-dje-nam-nestade-t22625.html?start=25Vagoni, protjerivanja, etnicka ciscenja. Ne moze se reci da lik nema viziju iako samo blijedo kopira naciste i njihove vagone, sto i ne cudi jer mu je i ideologija samo kopile nacizma. Ali hajde ako moze da se ovo eklatantno trolanje teme, ako vec ne pozivanje na genocid, na neki nacin suspendira. Otvoreno pozivanje na genocid. Kakav lik. Ali ja to ne bih dirao, ne treba to brisati, mozda ce nekad negdje posluziti, ko zna. Zanimljivo, sjeti se kako je MoS spasavao Bobanovskog od njega samog, dok ovaj lik pise duplo opasnije stvari, koje mu se cak ni ne brisu. Super, neka stoji. Kakav genocid? Nigdje ne spominje ubijanje nekoga. Sve sto predlaze su mirna rjesenja. Mir nema alternativu.
|
|
Vrh |
|
 |
storarare
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 07 lis 2022, 16:59 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 09:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Karabaja je napisao/la: Haram je napisao/la: Drug Storarare Citat: svijet/sta-nam-bi-s-dje-nam-nestade-t22625.html?start=25Vagoni, protjerivanja, etnicka ciscenja. Ne moze se reci da lik nema viziju iako samo blijedo kopira naciste i njihove vagone, sto i ne cudi jer mu je i ideologija samo kopile nacizma. Ali hajde ako moze da se ovo eklatantno trolanje teme, ako vec ne pozivanje na genocid, na neki nacin suspendira. Otvoreno pozivanje na genocid. Kakav lik. Ali ja to ne bih dirao, ne treba to brisati, mozda ce nekad negdje posluziti, ko zna. Zanimljivo, sjeti se kako je MoS spasavao Bobanovskog od njega samog, dok ovaj lik pise duplo opasnije stvari, koje mu se cak ni ne brisu. Super, neka stoji. Pa ti si hiljadu put goti od mene .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
 |
storarare
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 07 lis 2022, 17:03 |
|
|
Haram je napisao/la: Drug Storarare Citat: Citat: Ma neka samo nas gnevite ., kad tad će doći dan da vas sve ponabijemo u vagone i raus za Istočnu Anadoliju . Pa da se jednom za svagda reši islamsko pitanje u Evropi . svijet/sta-nam-bi-s-dje-nam-nestade-t22625.html?start=25Vagoni, protjerivanja, etnicka ciscenja. Ne moze se reci da lik nema viziju iako samo blijedo kopira naciste i njihove vagone, sto i ne cudi jer mu je i ideologija samo kopile nacizma. Ali hajde ako moze da se ovo eklatantno trolanje teme, ako vec ne pozivanje na genocid, na neki nacin suspendira. Pa ti si mene prvi uvredio . Posle toga sam ja uzvratio .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 07 lis 2022, 19:14 |
|
|
Haram je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Otvoreno pozivanje na genocid. Kakav lik. Ali ja to ne bih dirao, ne treba to brisati, mozda ce nekad negdje posluziti, ko zna.
Zanimljivo, sjeti se kako je MoS spasavao Bobanovskog od njega samog, dok ovaj lik pise duplo opasnije stvari, koje mu se cak ni ne brisu. Super, neka stoji. Ovo da sad prevedem, napravim screenshotove, objasnim kontekst, mogao bih komotno proslijediti ovdasnjim organima drzave u kojoj zivim i do kojih na neki nacin mogu "precicom", (eo, lik poziva na genocid nad 50 mio. vasih gradjana) ali cemu? Radi jedne od miliona zadrtih budaletina. Ali bio bih vec sretan kad bi se makar onemogucilo trolanje i torpediranje teme koja jest pomalo prokovativno otvorena ali provokaciju i dalje smatram jednom od najboljih metoda koje pozivaju na i podsticu promisljanje. Mogao bi usput i bbca za hassrede. Kani se naprđivanja i šuplje o bratstvu/jedinstvu/jugoslaviji i putinu.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 07 lis 2022, 19:16 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Posvetimo se sastavljanju vlada po novom OHR amandmanu. Gubite nam vrijeme.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 07 lis 2022, 19:35 |
|
|
BBC je napisao/la: Posvetimo se sastavljanju vlada po novom OHR amandmanu. Gubite nam vrijeme. 3 godina zbog hassrede. Mogao bi ti na jedno lijepo hlađenje.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 07 lis 2022, 20:10 |
|
|
O, Roberte! Lapusi je ranije bio zabranjen pristup podforumu Politika, a sad je tu. Je li to znaci da je mnooooogo uznapredovala kao politicko mislece bice? 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
storarare
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 07 lis 2022, 20:32 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: O, Roberte! Lapusi je ranije bio zabranjen pristup podforumu Politika, a sad je tu. Je li to znaci da je mnooooogo uznapredovala kao politicko mislece bice?  Čim podržava Jasmilu . 
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 07 lis 2022, 20:39 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: O, Roberte! Lapusi je ranije bio zabranjen pristup podforumu Politika, a sad je tu. Je li to znaci da je mnooooogo uznapredovala kao politicko mislece bice?  Nemoj sada Aleksije da ovdje napišem kako si sve nazivao Vuka, BBC-a, Novovrijeme i još par njih. Sada ću da stavim privatne poruke gdje mi pričaš kako je BBC sizofrenik, Vuk ortodoksna budala, Novovrijeme staronja-bot, Robi nadrogiran... Za Kvaku si rekao da je mrtvac. Lider luder. Markan krkan Ne mogu se sada sjetiti svega.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 07 lis 2022, 20:43 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: O, Roberte! Lapusi je ranije bio zabranjen pristup podforumu Politika, a sad je tu. Je li to znaci da je mnooooogo uznapredovala kao politicko mislece bice?  Nemoj sada Aleksije da ovdje napišem kako si sve nazivao Vuka, BBC-a, Novovrijeme i još par njih. Sada ću da stavim privatne poruke gdje mi pričaš kako je BBC sizofrenik, Vuk ortodoksa budala, Novovrijeme staronja-bot, Robi nadrigiran... Za Kvaku si rekao da je mrtvac. Lider luder. Markan krkan Ne mogu se sada sjetiti svega. Ajde da smislimo neku jaku kletvu za onoga ko izmislja? Pa ako to sto si napisala nije izmisljotina, nema razloga da se plasis kletve... Vazi? 
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 07 lis 2022, 20:47 |
|
|
Nema. Ne treba ti kletva. Sačuvala sam poruke. Sve.
|
|
Vrh |
|
 |
saskia
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 07 lis 2022, 20:49 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 15:42 Postovi: 2421 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Đe će četnik čovjek biti
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 07 lis 2022, 20:52 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Nema. Ne treba ti kletva. Sačuvala sam poruke. Sve. Pa daj iskopiraj ih. Ja znam da sam ti u zivotu poslao jednu, eventualno dve, kratke poruke koje se ticu samo tebe. Eto smisli najgrdju kletvu, kao ona tvoja dvojnica crvenokosa Vjerica Radeta, ja je prihvatam ako izmisljam. 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|