|
|
Stranica: 11/16.
|
[ 397 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 07 lis 2022, 21:55 |
|
|
saskia je napisao/la: Đe će četnik čovjek biti Budi pravedan, saksijo. Povladjujes onome ko laze, samo da bi napakostio nekome koga ne volis.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 07 lis 2022, 22:00 |
|
|
Kakve kletve. Zenska posla. Jesi nisko pao. Sam pao, sam se ubio. Mislis se uvući ponovo, nakon onog tel.razgovora. Nisam bila jasna? Mislim da jesam. Udalji se id mene ,,Aleksije,, Rekla sam ti. Nemoj da ponavljam.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 07 lis 2022, 22:05 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Kakve kletve. Zenska posla. Jesi nisko pao. Sam pao, sam se ubio. Mislis se uvući ponovo, nakon onog tel.razgovora. Nisam bila jasna? Mislim da jesam. Udalji se id mene ,,Aleksije,, Rekla sam ti. Nemoj da ponavljam. Sta ti znace te izmisljotine? Telefonski razgovor... Da, to se ne moze iskopirati. Trebalo je odmah da izmislis telefonski razgovor, a ne da izmisljas poruke...
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 07 lis 2022, 22:11 |
|
|
Hehe, bojis se da će te napasti što cinkaris. Neka te i napadnu, prepotenko. Niko ti ne valja. Sebe si uzdigao u zvijezde. Ja kada sam rekla da je Robi pametnica, ti reče da on ne može postići da tebi bude asistent.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 07 lis 2022, 22:15 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Hehe, bojis se da će te napasti što cinkaris. Neka te i napadnu, prepotenko. Niko ti ne valja. Sebe si uzdigao u zvijezde. Ja kada sam rekla da je Robi pametnica, ti reče da on ne može postići da tebi bude asistent. Ko izmislja neka ga stignu Vjericine i Natasine kletve! Vazi?
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 07 lis 2022, 22:18 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Markan krkan Ne mogu se sada sjetiti svega. I to psiho! Citat: Krkan Postoje 3 tipa
1.Eksplicitno fizički tip krkana: Lik pozamašnih dimenzija, nebitno da li je jako nabildan, prosto debeo, ili rodjen krupan. Vazda jako uočljiv u masi svojim proporcijama. Dobar ko duša, nikoga ne dira, i prava je divota imati ga za prijatelja jer neznanci uglavnom misle da je on treći tip krkana.
2.Psiho-krkan: Lik koga je evolucija preskočila, i svi se čude kako ima dovoljno moždanog kapaciteta da ti sastavi rečenicu : ''Da ti razvalim pičku malo ja, a??'' Kod ovih nema mirnog završetka rasprave, zbog psihičkog nedostatka često upadaju u fizičke obračune. Nemaju standardnu dimenziju, a i svejedno mu je kad on misli da je najjači.
3.Psiho-fizički krkan: Eto je najgora vrsta krkana, kombinacija prva dva tipa, od recimo 2.10cm, 100-140kg, koja ti se unese u lice i izogovori gore pomenutu rečenicu: ''Da ti razvalim pičku malo ja, a??'' Taj obično umjesto tebe odgovori na ovo pitanje
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 07 lis 2022, 22:20 |
|
|
Joj kukavice. Mene kada treba zjb.ti si prvi. A vidi kada te vozam, onako laganice, promijeniš ton. Zamucas, a? I šta kažeš? Jesam li se popravila u politici? Kako lažem, zajebavam, štimam...?
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 07 lis 2022, 22:25 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Joj kukavice. Mene kada treba zjb.ti si prvi. A vidi kada te vozam, onako laganice, promijeniš ton. Zamucas, a? I šta kažeš? Jesam li se popravila u politici? Kako lažem, zajebavam, štimam...? To je tvoje vidjenje stvari, sto ne znaci da je tacno, bucili!
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 07 lis 2022, 22:27 |
|
|
A što je Kvačica mrtvac?
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 07 lis 2022, 22:28 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: A što je Kvačica mrtvac? Budeš fin i kulturan i onda to tumače kao slabost.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1094 of 2558 - 42.77%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 07 lis 2022, 22:31 |
|
|
Ja simpatisem Kvakija. Više sada od Roberta.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 07 lis 2022, 22:34 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Ja simpatisem Kvakija. Više sada od Roberta. Zato sto je nepravedan prema meni... Moj Robert je za njega car. Lepsi i pametniji. I vredniji.
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 07 lis 2022, 22:35 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 08 lis 2022, 12:44 |
|
|
Haram je napisao/la: Drug Storarare Citat: Citat: Ma neka samo nas gnevite ., kad tad će doći dan da vas sve ponabijemo u vagone i raus za Istočnu Anadoliju . Pa da se jednom za svagda reši islamsko pitanje u Evropi . svijet/sta-nam-bi-s-dje-nam-nestade-t22625.html?start=25Vagoni, protjerivanja, etnicka ciscenja. Ne moze se reci da lik nema viziju iako samo blijedo kopira naciste i njihove vagone, sto i ne cudi jer mu je i ideologija samo kopile nacizma. Ali hajde ako moze da se ovo eklatantno trolanje teme, ako vec ne pozivanje na genocid, na neki nacin suspendira.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 08 lis 2022, 13:47 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Haram je napisao/la: Haram je napisao/la: Drug Storarare Citat: svijet/sta-nam-bi-s-dje-nam-nestade-t22625.html?start=25Vagoni, protjerivanja, etnicka ciscenja. Ne moze se reci da lik nema viziju iako samo blijedo kopira naciste i njihove vagone, sto i ne cudi jer mu je i ideologija samo kopile nacizma. Ali hajde ako moze da se ovo eklatantno trolanje teme, ako vec ne pozivanje na genocid, na neki nacin suspendira. Koji hinjavluk kod tebe i Karabaje . Prvi napadate , onda skičite kad vam neko odgovori . Hamas +Fatah zajedno .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 08 lis 2022, 14:00 |
|
|
Ti druze ako nisi u stanju da uocis razliku izmedju: > Odjebi mi s teme, nisi skuzio mrvicu - unistavas ju, ukoliko ti je samo do pisanja i sranja po muslimanima - tamo ti je exit, i > Strpacemo vas svih 50 miliona u vagone i otjerati u Anatoliju (sto pri tom podrazumjeva naravno sve one propratne pojave koje su inace uobicajene kod "trpanja u vagone") ...onda bi fakat trebao uraditi kakav test inteligencije. Nisam od onih koji ovde kmece radi svake sitnice ali barem bi ovakve stvari trebale biti sasjecene u korjenu tj. demonstrativno pokazati da su neisplatljive, tj. da ce biti sankcionisane i obrisane.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 08 lis 2022, 14:18 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
A kako sam ja uništvao tvoju temu ? Jel time što sam napisao da opravdavaš islamiste tj da si pun razumevanja za njhove postupke ? Pa šta tu nije tačno ? Što nisi napisdao da je loše to ? Ali ne samo si relativizovao njihove postupke . U maniru kakvog komunističkog diktatora ti bi svakom ko ne šeni za tobom zabranio da piše . Prešao si Karabaju po ljigavštini .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 08 lis 2022, 14:26 |
|
|
Prvo, nisi skuzio sekundu o cemu se radi na toj temi.
Drugo, o kakvim zabranama ti govoris? O zabranama pozivanja na genocid? To ti cudno? Halo covjece, koliko godina ti imas.. Kad si vidio da ja ovde napisem ista u vezi Srba, da kolektiviziram na bilo koji nacin ili da cak pozivam na ciscenje kontinenta od istih? Znas li ti sta znaci mjera ili makar reciprocitet?
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 08 lis 2022, 14:45 |
|
|
Haram je napisao/la: Ti druze ako nisi u stanju da uocis razliku izmedju: > Odjebi mi s teme, nisi skuzio mrvicu - unistavas ju, ukoliko ti je samo do pisanja i sranja po muslimanima - tamo ti je exit, i > Strpacemo vas svih 50 miliona u vagone i otjerati u Anatoliju (sto pri tom podrazumjeva naravno sve one propratne pojave koje su inace uobicajene kod "trpanja u vagone") ...onda bi fakat trebao uraditi kakav test inteligencije. Nisam od onih koji ovde kmece radi svake sitnice ali barem bi ovakve stvari trebale biti sasjecene u korjenu tj. demonstrativno pokazati da su neisplatljive, tj. da ce biti sankcionisane i obrisane. Kako mislimo da moderacija reaguje: Kako zapravo reaguje:
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 08 lis 2022, 14:49 |
|
|
Pa Muslimani pred uredom OHRa su javno govorili da Hrvate treba potrpat u stočne vagone a institucije iz Kantona Sarajevo nisu reagirale. Ako je to dozvoljneo onda je valjda i ovo.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 08 lis 2022, 14:51 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Pa Muslimani pred uredom OHRa su javno govorili da Hrvate treba potrpat u stočne vagone a institucije iz Kantona Sarajevo nisu reagirale. Ako je to dozvoljneo onda je valjda i ovo. Evo ne znam, što ti Karabaja misliš? Mogu li Hrvati stati u 2 vagona kako reče onaj Sarajlija ispred OHR-a?
1094 of 2558 - 42.77%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 08 lis 2022, 14:59 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Pa Muslimani pred uredom OHRa su javno govorili da Hrvate treba potrpat u stočne vagone a institucije iz Kantona Sarajevo nisu reagirale. Ako je to dozvoljneo onda je valjda i ovo. Evo ne znam, što ti Karabaja misliš? Mogu li Hrvati stati u 2 vagona kako reče onaj Sarajlija ispred OHR-a? Niko ne treba da ide u vagone.
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 08 lis 2022, 15:09 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Evo ne znam, što ti Karabaja misliš? Mogu li Hrvati stati u 2 vagona kako reče onaj Sarajlija ispred OHR-a?
Niko ne treba da ide u vagone. Slažem se. Baš lijepo kad se narodi slože, isplati se razgovarati. Bolje 100 godina razgovarati nego nešto drugo što ne valja.
1094 of 2558 - 42.77%
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 08 lis 2022, 15:23 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Pa Muslimani pred uredom OHRa su javno govorili da Hrvate treba potrpat u stočne vagone a institucije iz Kantona Sarajevo nisu reagirale. Ako je to dozvoljneo onda je valjda i ovo. Nisu govorili Muslimani, nego netko imenom i prezimenom.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 08 lis 2022, 15:25 |
|
|
Necu nista vise na ovu temu jer doza cinizma koja prsti iz pojedinih reakcija je maltene pa skurilna. Samo cu jos dodati i ovo: Ako doista zivite u drustvu u kojem vam je ovako nesto normalno, onda ste zaista, zaista u kurcu, izgubljeni..lost.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|