|
|
Stranica: 6/6.
|
[ 133 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
vjekoslava
|
Naslov: Re: Ako nema Boga, ništa nije važno Postano: 12 stu 2023, 03:57 |
|
|
Bog jedini daje pravi smisao zivotu.Ispunjava dan,nosi nadu,daruje kreativnost,budi znatizelju,daje razigranost i mastu djeteta,produbljuje ljubav,bori se za istinu....trebam li jos nabrajati? Ako li je samo jedno od ovog-dovoljno je.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Ako nema Boga, ništa nije važno Postano: 12 stu 2023, 11:55 |
|
|
To nije istina. Robbie je ateista pa se veseli ko malo dijete kad prati ratove, ispuni dan njima, razigran je na raznim temama, bori se za istinu, itd.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Ako nema Boga, ništa nije važno Postano: 12 stu 2023, 12:05 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Robbie je ateista pa se veseli ko malo dijete kad prati ratove, ispuni dan njima, razigran je na raznim temama, bori se za istinu, itd. E. Ali egzistira u "biblijskom" univerzumu.
|
|
Vrh |
|
|
dunno
|
Naslov: Re: Ako nema Boga, ništa nije važno Postano: 12 stu 2023, 14:37 |
|
|
vjekoslava je napisao/la: Bog jedini daje pravi smisao zivotu.Ispunjava dan,nosi nadu,daruje kreativnost,budi znatizelju,daje razigranost i mastu djeteta,produbljuje ljubav,bori se za istinu....trebam li jos nabrajati? Ako li je samo jedno od ovog-dovoljno je. Par milijardi ljudi na svijetu imaju te stvari bez da vjeruju u postojanje abrahamskog Boga.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Ako nema Boga, ništa nije važno Postano: 12 stu 2023, 14:49 |
|
|
vjekoslava je napisao/la: Bog jedini daje pravi smisao zivotu.Ispunjava dan,nosi nadu,daruje kreativnost,budi znatizelju,daje razigranost i mastu djeteta,produbljuje ljubav,bori se za istinu....trebam li jos nabrajati? Ako li je samo jedno od ovog-dovoljno je. Bog daje, nudi, osigurava, a nisi sigurna dali uopće postoji? Ne razumijem iskreno.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
vjekoslava
|
Naslov: Re: Ako nema Boga, ništa nije važno Postano: 12 stu 2023, 16:09 |
|
|
Primarijus je napisao/la: vjekoslava je napisao/la: Bog jedini daje pravi smisao zivotu.Ispunjava dan,nosi nadu,daruje kreativnost,budi znatizelju,daje razigranost i mastu djeteta,produbljuje ljubav,bori se za istinu....trebam li jos nabrajati? Ako li je samo jedno od ovog-dovoljno je. Bog daje, nudi, osigurava, a nisi sigurna dali uopće postoji? Ne razumijem iskreno. Sigurna sam ja no jesi li ti siguran što si pročitao? Ako Bog daje ljudima samo jedno od ovog 'dovoljno je. A daje sve. Tešku sam noć imala,možda sam se malo nespretno izrazila.Inače ne pišem kad radim. Vjerojatno bi sretnije bilo da sam napisala-Kad.
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Ako nema Boga, ništa nije važno Postano: 16 stu 2023, 06:24 |
|
|
Sve je je nastalo toliko jako slučajno, sa slučajnim uvjetima, nevjerojatnim razvojem od ništa do nečega samosviestnog, kano da je sa svime upravljao Bog...
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
zalutala
|
Naslov: Re: Ako nema Boga, ništa nije važno Postano: 17 stu 2023, 01:38 |
|
|
Da se nadovežem na daneta. Ovo me zbilja zanima. Kakvo je objašnjenje za jedinstvene otiske prstiju? Kako to objašnjava evolucija, naravno i ID i kreacionizam? Ako netko zna
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|