|
|
Stranica: 22/36.
|
[ 892 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
zaba1111
|
Naslov: Re: Da li je pakao izmišljotina? Postano: 01 tra 2021, 16:58 |
|
|
Već smo rekli da na blebetanja ne odgovaramo.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Da li je pakao izmišljotina? Postano: 01 tra 2021, 16:58 |
|
|
Tebe nitko ništa nije ni pitao, odgovarao sam Kvačici na njegove "argumente". Nismo u crkvi i nisi ti svećenik ovdje.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Da li je pakao izmišljotina? Postano: 01 tra 2021, 17:13 |
|
|
Ne, meni si odgovarao, evo vidiš opet odgovaram na blebetanje, a reko sam da neću.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Da li je pakao izmišljotina? Postano: 01 tra 2021, 17:21 |
|
|
Teški ste podbačaj, sve veliki vjernici u HR, a godišnje gubimo 15-20k ljudi zbog malog nataliteta. Sramota. Podbacili ste i kao vjernici i religija vam je na trulim temeljima. Možda bi rješenje bilo prebacivanje na Islam? Po plodovima se loše drvo prepoznaje.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Da li je pakao izmišljotina? Postano: 01 tra 2021, 17:27 |
|
|
Da su u Hr teški vjernici plodovi bi bili bolji, što se jasno isčitava i fantastično poklapa upravo sa privrženosti vjeri. Dok je vjera imala značajnu ulogu plodova je bilo, kako su vaši imali sve više utjecaja plodova je tako i bilo manje.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Da li je pakao izmišljotina? Postano: 01 tra 2021, 17:29 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Da su u Hr teški vjernici plodovi bi bili bolji, što se jasno isčitava i fantastično poklapa upravo sa privrženosti vjeri. Dok je vjera imala značajnu ulogu plodova je bilo, kako su vaši imali sve više utjecaja plodova je tako i bilo manje. Pa tko je kriv za to što je sve manje vjernika? Vjernici? Zašto nema sve manje muslimanskih vjernika?
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Da li je pakao izmišljotina? Postano: 01 tra 2021, 17:32 |
|
|
Sotona, koji vješto koristi blagostanje nastalo življenjem u vjeri i napretkom koji smo ostvarili. Znači on vas je zaveo i ima vas sve više, rezultati su poznati.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Da li je pakao izmišljotina? Postano: 01 tra 2021, 17:33 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Sotona, koji vješto koristi blagostanje nastalo življenjem u vjeri i napretkom koji smo ostvarili. Znači on vas je zaveo i ima vas sve više, rezultati su poznati. Al pazi koje vi ovdje glupave šupljake sipate, po vašoj logici bi najgori u svijetu po natalitetu onda trebali biti Kinezi i Indijci. Vi takve glupe pizdarije pišete da je to nevjerojatno.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Da li je pakao izmišljotina? Postano: 01 tra 2021, 17:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76887 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
zaba1111 je napisao/la: Sotona, koji vješto koristi blagostanje nastalo življenjem u vjeri i napretkom koji smo ostvarili. Znači on vas je zaveo i ima vas sve više, rezultati su poznati. A tko je taj Sotona i otkuda ta priča da je tako moćan (rival Bogu u jednom totalno dualističkom univerzumu) i da on praktički modernom Zemljom (i tehnologijom) upravlja. Ozbiljno pitanje, jer u judaizmu Sotona je marginalni lik, više pozitivan nego negativan, radi za Boga kao inspektor, i ne daje mu se tolika pozornost, nije ni među 30 najpoznatijih bića iz Tore. Doslovce ono što i jest, pali anđeo, a ne uzdignut na počast Zloboga i ravnopravnog rivala i pandana Bogu. I ne upravlja nikakvim Paklom, kojeg ni nema.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Da li je pakao izmišljotina? Postano: 01 tra 2021, 17:44 |
|
|
Sotona je sve ono što je zlo, što je protivno životu, ma što to bilo.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Da li je pakao izmišljotina? Postano: 01 tra 2021, 17:46 |
|
|
Isus je u Kini i Indiji. Tamo sve vrvi od života i mladosti. Sotona je u Hrvatskoj i EU.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Da li je pakao izmišljotina? Postano: 01 tra 2021, 17:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76887 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
zaba1111 je napisao/la: Sotona je sve ono što je zlo, što je protivno životu, ma što to bilo. To ti je inače novija ideja. To utjelovljavanje zla i predavanje svih tih moći jednom palom anđelu, i dapače davanje da kraljuje sa čitavim jednim dominionom u kojem završava prema vjerovanju kršćana VEĆINA ljudi. Pored Pakla, još vlada i Zemljom, malo li je.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
dunno
|
Naslov: Re: Da li je pakao izmišljotina? Postano: 01 tra 2021, 18:01 |
|
|
Planina je napisao/la: Većina ateista je na neki način autistična, ograničena, ne znam kako to drugačije nazvati. Inzistiranje na dokazivim činjenicama nije autističnost. Upravo suprotno... Autističnost je uvođenje novih nedokazivih elemenata u stvarnost samo zato što nam se takva stvarnost više sviđa od ove u kojoj imamo masu nepoznanica. Bojimo se nepoznanica i vlastite prolaznosti, pa onda izmišljamo odgovore koji nas tješe. Planina je napisao/la: Zagrobni život ako postoji isti nadilazi sve naše ovosvijetovne koncepcije prostora i vremena. Drago mi je da si dodao ovo "ako postoji"... Ovdje masa vjernika polazi od premise da apsolutno mora postojati i da je svatko tko to dovodi u pitanje sotonist. Malo je teško razgovarati sa takvim mentalnim sklopom.
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Da li je pakao izmišljotina? Postano: 01 tra 2021, 18:05 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Naša Kvačica je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Govorim hipotetski, da ti netko dokaže bez ikakve sumnje da je ateizam ispravna pozicija i da je ovo jedini život, dali bi se ubio u tom trenutku? Možeš valjda zamislit takvu situaciju?
Upravo to se i događa. Ti, Robbie i dunno se ubijate. Svako djelo ima svoju posljedicu. Posljedica nije opcionalna, a plaća grijeha je smrt. Bez Boga život nema smisla. Sav ateistički "razum", logika padaju pred jednostavnim testom stvarnosti. Ateisti mogu dati stotine argumenata, i oni mogu imati smisla na prvi pogled, ali padaju na testu rezultata. Sve je to lijepo teoretski, ali ne može loše drvo dati dobre plodove. A kršćani su naučeni da lažne proroke prepoznaju po plodovima. Nije slučajno da su na listi najvećih zločinaca ateisti https://m.novi.ba/clanak/244170/ovo-je- ... vo-i-zastoSvi su oni pričali o boljem svijetu i boljem društvu, i pobjedi razuma, ali to je više teorija, teoretski svi oni su ljubičica bijela, ali sa praksom imaju problema. Ti možeš pričati o obitelji prije par stranica, ali budimo realni sva trojica zajedno imate natalitet nula. Đavo vam ne da, a on je veliki zavodnik. Gledaj plodove i znat ćeš što je ispravno. Kolega, ako ste Vi bili "laka roba", za smotati od zene, ne znaci i da su kolege. Svak ima svoje prioritete i agendu, te sustav vrednota ka zeni, estetici, kulturi i nacinu zivljenja. Nije ni smisao samo stancat i raditi dicu, Cigani ih imaju x y, pa su opet Cigani, sinonim za ....zna se sto.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Da li je pakao izmišljotina? Postano: 01 tra 2021, 18:14 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Upravo to se i događa. Ti, Robbie i dunno se ubijate. Svako djelo ima svoju posljedicu. Posljedica nije opcionalna, a plaća grijeha je smrt. Bez Boga život nema smisla. Sav ateistički "razum", logika padaju pred jednostavnim testom stvarnosti. Ateisti mogu dati stotine argumenata, i oni mogu imati smisla na prvi pogled, ali padaju na testu rezultata. Sve je to lijepo teoretski, ali ne može loše drvo dati dobre plodove. A kršćani su naučeni da lažne proroke prepoznaju po plodovima. Nije slučajno da su na listi najvećih zločinaca ateisti https://m.novi.ba/clanak/244170/ovo-je- ... vo-i-zastoSvi su oni pričali o boljem svijetu i boljem društvu, i pobjedi razuma, ali to je više teorija, teoretski svi oni su ljubičica bijela, ali sa praksom imaju problema. Ti možeš pričati o obitelji prije par stranica, ali budimo realni sva trojica zajedno imate natalitet nula. Đavo vam ne da, a on je veliki zavodnik. Gledaj plodove i znat ćeš što je ispravno. Čekaj, ti uvodiš NATALITET kao krunski dokaz da je religija ispravna? Stvarno želiš počinit samoubojstvo u raspravi? Znači, rezultati i plodovi se mjere u tome koliko djece si naštancao? Dakle, Bin Laden ima 24 djece, ti imaš koliko? Jedno-dvoje-troje? Po plodovima zaključujem da je Bin Laden na pozitivnoj strani, da je pod božjim utjecajem, a po tvom natalitetu i negativnom natalitetu cijele HR u kojoj katolici čine 85% stanovništva, zaključujem da su vam plodovi truli, da ste podbacili i da vas je zaveo sotona. Islam je pozitivna religija, religija dobra, kršćanstvo je sotonjarska religija. Mrš od mene sotonjaro. Zašto tako jednodimenzionalno i nevjerojatno površno? Bin Laden je sigurno imao i vrlina, kao i svaki drugi čovjek. Ljudi su kompleksni, nije to crno-bijelo, ni tako jednostavno. Evo recimo Hitler je volio pse, bio je vegetarijanac i nepušač. Staljin je volio operu i balet, igrao je šah itd.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1083 of 2558 - 42.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Da li je pakao izmišljotina? Postano: 01 tra 2021, 18:15 |
|
|
dunno je napisao/la: Planina je napisao/la: Većina ateista je na neki način autistična, ograničena, ne znam kako to drugačije nazvati. Inzistiranje na dokazivim činjenicama nije autističnost. Upravo suprotno... Autističnost je uvođenje novih nedokazivih elemenata u stvarnost samo zato što nam se takva stvarnost više sviđa od ove u kojoj imamo masu nepoznanica. Bojimo se nepoznanica i vlastite prolaznosti, pa onda izmišljamo odgovore koji nas tješe. Planina je napisao/la: Zagrobni život ako postoji isti nadilazi sve naše ovosvijetovne koncepcije prostora i vremena. Drago mi je da si dodao ovo "ako postoji"... Ovdje masa vjernika polazi od premise da apsolutno mora postojati i da je svatko tko to dovodi u pitanje sotonist. Malo je teško razgovarati sa takvim mentalnim sklopom. Ma da, sve je izmišljeno da ovčice lakše spavaju. Zavera Crkvene mafije i izmišljotine poplašenih smrću. Dodao sam to "ako" radi vas izgubljenih duša da se pokušam sinkronizirati malo sa vašom valnom duljinom ne bi li vas posljedično naveo na pravi put. Mada mi se čini da je najbolje ne bakćat se s vama jer samo izazivamo kontraefekt, čini mi se da možemo samo pustiti višim silama da vas prosvijetle. Kršćanski izvori, literatura, svjedočanstva vas ne zanimaju, većina vas vjerojatno nije ni Bibliju pročitala.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Da li je pakao izmišljotina? Postano: 01 tra 2021, 18:16 |
|
|
K:M je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Upravo to se i događa. Ti, Robbie i dunno se ubijate. Svako djelo ima svoju posljedicu. Posljedica nije opcionalna, a plaća grijeha je smrt. Bez Boga život nema smisla. Sav ateistički "razum", logika padaju pred jednostavnim testom stvarnosti. Ateisti mogu dati stotine argumenata, i oni mogu imati smisla na prvi pogled, ali padaju na testu rezultata. Sve je to lijepo teoretski, ali ne može loše drvo dati dobre plodove. A kršćani su naučeni da lažne proroke prepoznaju po plodovima. Nije slučajno da su na listi najvećih zločinaca ateisti https://m.novi.ba/clanak/244170/ovo-je- ... vo-i-zastoSvi su oni pričali o boljem svijetu i boljem društvu, i pobjedi razuma, ali to je više teorija, teoretski svi oni su ljubičica bijela, ali sa praksom imaju problema. Ti možeš pričati o obitelji prije par stranica, ali budimo realni sva trojica zajedno imate natalitet nula. Đavo vam ne da, a on je veliki zavodnik. Gledaj plodove i znat ćeš što je ispravno. Kolega, ako ste Vi bili "laka roba", za smotati od zene, ne znaci i da su kolege. Svak ima svoje prioritete i agendu, te sustav vrednota ka zeni, estetici, kulturi i nacinu zivljenja. Nije ni smisao samo stancat i raditi dicu, Cigani ih imaju x y, pa su opet Cigani, sinonim za ....zna se sto. Ja riječ "samo" nisam upotrijebio, čak ni pomislio, a opet ste je ti i Primarijus pročitali. Što reći nego zadivljen sam.
1083 of 2558 - 42.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
dunno
|
Naslov: Re: Da li je pakao izmišljotina? Postano: 01 tra 2021, 18:52 |
|
|
Planina je napisao/la: Ma da, sve je izmišljeno da ovčice lakše spavaju. Zavera Crkvene mafije i izmišljotine poplašenih smrću.
Gdje sam ja spominjao "crkvenu mafiju"? Mislio sam na čovječanstvo generalno i na sve religije. Čisti psihološki mehanizam suočavanja sa nepoznanicama u stvarnosti i vlastitom prolaznošću. Hvatamo se za slamke, a najočiglednija slamka je redovito dominantna religija u okruženju u kojem živimo. Jednom kada se uhvatiš za tu slamku (bilo koju, nebitno), najmanji je problem naći "dokaze" koji potvrđuju ispravnost baš te tvoje slamke. Bitno je "otvoriti srce" i povjerovati, dokazi onda dolaze sami od sebe. I za kršćanstvo, i za islam, i za mormonizam... Meni je to neozbiljno. Planina je napisao/la: Dodao sam to "ako" radi vas izgubljenih duša da se pokušam sinkronizirati malo sa vašom valnom duljinom ne bi li vas posljedično naveo na pravi put. Mada mi se čini da je najbolje ne bakćat se s vama jer samo izazivamo kontraefekt, čini mi se da možemo samo pustiti višim silama da vas prosvijetle. Ok, krivo sam shvatio. Mislio sam da te istina i činjenice više zanimaju od obrane religije pod svaku cijenu. Ali kao što rekoh, jako je teško razgovarati o ovim stvarima s nekim tko te u startu smatra sotonistom i nekim koga treba prskati svetom vodicom samo zato što dovodi u pitanje nedokazane ili nedokazive religijske tvrdnje. To od starta nije više rasprava kojoj je cilj doći do objektivne istine nego obično propovijedanje. Slažem se da je to onda gubljenje vremena, i za tebe i za mene. Planina je napisao/la: ...većina vas vjerojatno nije ni Bibliju pročitala. Mislim da je puno veći postotak bivših kršćana koji su pročitali Bibliju od korice do korice nego aktivnih vjernika. U to bih se dao kladiti.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Da li je pakao izmišljotina? Postano: 01 tra 2021, 18:56 |
|
|
Planina je napisao/la: dunno je napisao/la: Inzistiranje na dokazivim činjenicama nije autističnost.
Upravo suprotno... Autističnost je uvođenje novih nedokazivih elemenata u stvarnost samo zato što nam se takva stvarnost više sviđa od ove u kojoj imamo masu nepoznanica. Bojimo se nepoznanica i vlastite prolaznosti, pa onda izmišljamo odgovore koji nas tješe.
Drago mi je da si dodao ovo "ako postoji"... Ovdje masa vjernika polazi od premise da apsolutno mora postojati i da je svatko tko to dovodi u pitanje sotonist.
Malo je teško razgovarati sa takvim mentalnim sklopom. Ma da, sve je izmišljeno da ovčice lakše spavaju. Zavera Crkvene mafije i izmišljotine poplašenih smrću. Dodao sam to "ako" radi vas izgubljenih duša da se pokušam sinkronizirati malo sa vašom valnom duljinom ne bi li vas posljedično naveo na pravi put. Mada mi se čini da je najbolje ne bakćat se s vama jer samo izazivamo kontraefekt, čini mi se da možemo samo pustiti višim silama da vas prosvijetle. Kršćanski izvori, literatura, svjedočanstva vas ne zanimaju, većina vas vjerojatno nije ni Bibliju pročitala. Prvo se vi svi koji vjerujete u nadnaravno usuglasite i sinkronizirajte između sebe pa neka bude jedna religija a ne 150 religija i 1550 podreligija, pa onda nekoga ispravljajte na "pravi put". Ja se sa vašom valnom duljinom ne mogu sinkronizirat jer bi to značilo da moram napustit razum i racionalnost i prepustit se mašti, strahu i neznanju, a vi razum i racionalnost zovite autizmom ako vam je tako lakše.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Da li je pakao izmišljotina? Postano: 01 tra 2021, 19:01 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Čekaj, ti uvodiš NATALITET kao krunski dokaz da je religija ispravna? Stvarno želiš počinit samoubojstvo u raspravi? Znači, rezultati i plodovi se mjere u tome koliko djece si naštancao? Dakle, Bin Laden ima 24 djece, ti imaš koliko? Jedno-dvoje-troje? Po plodovima zaključujem da je Bin Laden na pozitivnoj strani, da je pod božjim utjecajem, a po tvom natalitetu i negativnom natalitetu cijele HR u kojoj katolici čine 85% stanovništva, zaključujem da su vam plodovi truli, da ste podbacili i da vas je zaveo sotona. Islam je pozitivna religija, religija dobra, kršćanstvo je sotonjarska religija. Mrš od mene sotonjaro.
Zašto tako jednodimenzionalno i nevjerojatno površno? Bin Laden je sigurno imao i vrlina, kao i svaki drugi čovjek. Ljudi su kompleksni, nije to crno-bijelo, ni tako jednostavno. Evo recimo Hitler je volio pse, bio je vegetarijanac i nepušač. Staljin je volio operu i balet, igrao je šah itd. Jedino što je nevjerojatno glupo i površno su tvoji argumenti, sve što sam napisao, sam napisao da prikažem koliko su ti argumenti apsurdni, glupi i da mogu se upotrijebit protiv tebe i tvoje pozicije. Uopće se ne bavim bin ladenom kao osobom, a pazi, ti mu tražiš vrline, njemu, Hitleru i Staljinu. To ti je obrana. Znači ti si me napao da nemam djece i da se po tome vidi da sam drvo sa lošim plodovima, rastavio sam te nakon toga na proste faktore, tebe i tvoju religiju. Samo ti to nisi u stanju niti shvatiti.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Da li je pakao izmišljotina? Postano: 01 tra 2021, 19:04 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Zašto tako jednodimenzionalno i nevjerojatno površno?
Bin Laden je sigurno imao i vrlina, kao i svaki drugi čovjek. Ljudi su kompleksni, nije to crno-bijelo, ni tako jednostavno. Evo recimo Hitler je volio pse, bio je vegetarijanac i nepušač. Staljin je volio operu i balet, igrao je šah itd.
Jedino što je nevjerojatno glupo i površno su tvoji argumenti, sve što sam napisao, sam napisao da prikažem koliko su ti argumenti apsurdni, glupi i da mogu se upotrijebit protiv tebe i tvoje pozicije. Uopće se ne bavim bin ladenom kao osobom, a pazi, ti mu tražiš vrline, njemu, Hitleru i Staljinu. To ti je obrana. Svi smo mi griješnici. Ljudi mogu jednu stvar raditi ispravno, a drugu pogrešno.
1083 of 2558 - 42.34%
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Da li je pakao izmišljotina? Postano: 01 tra 2021, 19:07 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Jedino što je nevjerojatno glupo i površno su tvoji argumenti, sve što sam napisao, sam napisao da prikažem koliko su ti argumenti apsurdni, glupi i da mogu se upotrijebit protiv tebe i tvoje pozicije. Uopće se ne bavim bin ladenom kao osobom, a pazi, ti mu tražiš vrline, njemu, Hitleru i Staljinu. To ti je obrana. Svi smo mi griješnici. Ljudi mogu jednu stvar raditi ispravno, a drugu pogrešno.Ljudi su p.izde koje se boje smrti i zbog toga rade svašta i vjeruju u svašta.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Da li je pakao izmišljotina? Postano: 01 tra 2021, 19:13 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Svi smo mi griješnici. Ljudi mogu jednu stvar raditi ispravno, a drugu pogrešno.
Ljudi su p.izde koje se boje smrti i zbog toga rade svašta i vjeruju u svašta. Eh ljevičarske teze kako ljudi ne valjaju. Pa i ti si valjda čovjek sa vlastitim manama? Koje si ti vrste ako ne nesavršene ljudske?
1083 of 2558 - 42.34%
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Da li je pakao izmišljotina? Postano: 01 tra 2021, 19:16 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Svi smo mi griješnici. Ljudi mogu jednu stvar raditi ispravno, a drugu pogrešno.
Ljudi su p.izde koje se boje smrti i zbog toga rade svašta i vjeruju u svašta. Mislim da moramo prihvatiti kao razumni ljudi i mogućnost da je posle ovoga života ENDE. Ne znam zašto neki ljudi bukvalno pobrljave kad im to kreneš "otimati" činjenicama o vjeri.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Da li je pakao izmišljotina? Postano: 01 tra 2021, 19:18 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Ljudi su p.izde koje se boje smrti i zbog toga rade svašta i vjeruju u svašta.
Eh ljevičarske teze kako ljudi ne valjaju. Pa i ti si valjda čovjek sa vlastitim manama? Koje si ti vrste ako ne nesavršene ljudske? Ne, nego su objektivno kukavice koje se boje smrti, da jesam, čovjek sam sa manama i ne poričem to, kao što ne poričem smrt i to da je ljude strah od smrti. Zato su i izmislili pizdarije poput uskrsnuća i "pobjede" nad smrti. Pazi ljudi toliko ne mogu prihvatit da smrt postoji i da je to kraj da VJERUJU da je netko tko je umro uskrsnuo iz te smrti i POBIJEDIO smrt i da smo samim time SVI pobijedili smrt samim svojim rođenjem nakon toga. Pazi psihijatrije jbt. Netko je pobijedio biološki kraj života. KAKO? Pa nekako. Ima li dokaza za to? Pa piše u nekoj knjizi staroj par tisuća godina. Jeli to dovoljan razlog da prosječan čovjek u 21. stoljeću u to povjeruje? Pa zašto ne. Zašto da? Pa lijepo je u to vjerovati i ništa nas ne košta. Genijalno.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|