|
|
Stranica: 59/76.
|
[ 1877 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 29 lip 2021, 17:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 84033 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Inače da, to sa promjenom mišljenja oko svećenika kojem će povjeriti i reći sve tajne, prvi je znak da znaju da stare, i taj Petar se približava poznim godinama, i da ne znaju sada što će s tim tajnama.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 29 lip 2021, 17:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 84033 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Možda jedna od tajni bude napad Kine na Tajvan, što će biti prvi potez novog Hladnog rata. Kina tada postaje medvjed koji je izašao iz špilje (na Pacifik).
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
Vrh |
|
 |
zaba1111
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 29 lip 2021, 18:06 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Inače da, to sa promjenom mišljenja oko svećenika kojem će povjeriti i reći sve tajne, prvi je znak da znaju da stare, i taj Petar se približava poznim godinama, i da ne znaju sada što će s tim tajnama. Zar su promijenili mišljenje i zamijenili glasnogovornika tajni? Nisam to čuo, oni dosad idu direktno i nema nazad. Ako su počela povlačenja to je onda kraj priče.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 29 lip 2021, 18:19 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Inače da, to sa promjenom mišljenja oko svećenika kojem će povjeriti i reći sve tajne, prvi je znak da znaju da stare, i taj Petar se približava poznim godinama, i da ne znaju sada što će s tim tajnama. Zar su promijenili mišljenje i zamijenili glasnogovornika tajni? Nisam to čuo, oni dosad idu direktno i nema nazad. Ako su počela povlačenja to je onda kraj priče. Fresh from Youtube Znači, Mirjana u više starih videa i intervjua rekla da je odabrala fra Petra, i detaljizirala postupak. Sada u nedavnom videu iz Italije kaže da su to mediji izmislili i da ona još nije nikoga izabrala. Ovo je prvo "povlačenje" koje se dešava, odnosno smotava priču unazad. Fra Petar Ljubičić danas ima 75 godina, i objava tajni je došla pod pressing radi njegovog životnog vijeka, još i korona hara starce.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 29 lip 2021, 18:41 |
|
|
Prije 4 dana https://www.youtube.com/watch?v=iJ_8R3yrWrwOvo nije samo religijski fenomen, nego i najfascinantnija stvar u Hercegovini u zadnjih 100 godina.
|
|
Vrh |
|
 |
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 30 lip 2021, 00:05 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6891 Lokacija: Izvan sebe
|
Ja jednostavno ne vjerujem, jer je previse ukazanja. To protivrjeci svakoj logici i vjeri. Sam Isus je bio samo oko tri godine sa svojim ucenicima, a Gospa se ovima ukazuje 40 godina nevjerovatno.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
 |
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 30 lip 2021, 00:07 |
|
|
I sve skupa je cisto teoloski opasno,sto je jos jedan razlog da se ne vjeruje. Primaju neke poruke koje su vrlo cudne.Najavljuju neke tajne itd.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
 |
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 30 lip 2021, 01:19 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
dunno
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 30 lip 2021, 09:34 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ovo je prvo "povlačenje" koje se dešava, odnosno smotava priču unazad.
Pa nije prvo koliko znam. Prvih su godina također imali takva povlačenja gdje (dokumentirano) izlete sa jednom stvari, a onda kasnije poreknu da su to ikad rekli. U međuvremenu su postali malo stariji i zreliji i vjerojatno shvatili da im je najsigurnije držati se copy-paste objava. Također bi se po meni i ovi prestanci redovitih ukazanja od strane pojedinih vidjelaca mogli uzeti kao povlačenje. Tako recimo Ivanka Elez, jedna od manje eksponiranih vidjelaca, ima samo jedno "redovito" ukazanje godišnje koje obavlja u krugu obitelji bez prisustva hodočasnika, koje traje 5 minuta i na kojem Gospa svake godine pošalje poruku u stilu "Dječice, molite, molite, molite..." ili "Mir, mir, mir...": https://www.medjugorje-info.com/hr/gosp ... -25-6-2021https://www.medjugorje-info.com/hr/gosp ... -25-6-2020https://www.medjugorje-info.com/hr/gosp ... -25-6-2019https://www.medjugorje-info.com/hr/gosp ... 25-06-2015itd. 
|
|
Vrh |
|
 |
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 30 lip 2021, 10:11 |
|
|
dunno je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ovo je prvo "povlačenje" koje se dešava, odnosno smotava priču unazad.
Pa nije prvo koliko znam. Prvih su godina također imali takva povlačenja gdje (dokumentirano) izlete sa jednom stvari, a onda kasnije poreknu da su to ikad rekli. U međuvremenu su postali malo stariji i zreliji i vjerojatno shvatili da im je najsigurnije držati se copy-paste objava. Također bi se po meni i ovi prestanci redovitih ukazanja od strane pojedinih vidjelaca mogli uzeti kao povlačenje. Tako recimo Ivanka Elez, jedna od manje eksponiranih vidjelaca, ima samo jedno "redovito" ukazanje godišnje koje obavlja u krugu obitelji bez prisustva hodočasnika, koje traje 5 minuta i na kojem Gospa svake godine pošalje poruku u stilu "Dječice, molite, molite, molite..." ili "Mir, mir, mir...": https://www.medjugorje-info.com/hr/gosp ... -25-6-2021https://www.medjugorje-info.com/hr/gosp ... -25-6-2020https://www.medjugorje-info.com/hr/gosp ... -25-6-2019https://www.medjugorje-info.com/hr/gosp ... 25-06-2015itd.  Kazem ko u to sve vjeruje sam je kriv. Ja kao katolik ne vjerujem. Ako je na pocetku bilo jedno ili dva ukazanja, koja su autenticna, u poplavi ukazanja se to ne moze znati. Jednostavno sto je puno puno je.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 30 lip 2021, 10:15 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43589 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ako Vatikan ikada prizna ukazanja bit će to prvih nekoliko, samo se zbog tolikog broja ukazanja i ta prva gube vjerodostojnost. Ustvari vjerujem da bi Vatikan već priznao da nema još uvijek poruka.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 30 lip 2021, 10:17 |
|
|
Old Fridolin je napisao/la: Kazem ko u to sve vjeruje sam je kriv. Ja kao katolik ne vjerujem. Ako je na pocetku bilo jedno ili dva ukazanja, koja su autenticna, u poplavi ukazanja se to ne moze znati. Jednostavno sto je puno puno je. Već je spominjano, te objave su privatne. Takav je stav RKC. Baš zbog mogućih manipulacija.
|
|
Vrh |
|
 |
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 30 lip 2021, 10:20 |
|
|
Mislim da Vatikan ne treba ni priznati ni ne priznati ukazanja. Neka se svako tu postavi onako kako licno misli da je u redu. Jedino sto bi Vatikan treba da uradi je po mome misljenju da istakne probleme u vezi ukazanja. Mislim da cak ni to ne moze, jer su pristalice ukazanja tako fanaticne da bi neki vjerovatno istupili iz KC.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 30 lip 2021, 10:28 |
|
|
Old Fridolin je napisao/la: Mislim da cak ni to ne moze, jer su pristalice ukazanja tako fanaticne da bi neki vjerovatno istupili iz KC. Rođena mater me napala kad sam, u šali, spomenuo podrijetlo brojanica i kruničanja 
|
|
Vrh |
|
 |
dunno
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 30 lip 2021, 11:08 |
|
|
daramo je napisao/la: Ako Vatikan ikada prizna ukazanja bit će to prvih nekoliko, samo se zbog tolikog broja ukazanja i ta prva gube vjerodostojnost. Ustvari vjerujem da bi Vatikan već priznao da nema još uvijek poruka. Ali kako priznati prva ukazanja, a odbaciti sva ostala, ako je riječ o istim ljudima i istoj "pojavi" koja traje u kontinuitetu?!  Ili su sva njihova ukazanja jednako autentična (a to ćemo zahvaljujući tajnama saznati kad-tad) ili su sva jednako neautentična... Svaki drugačiji pristup je mazanje očiju i traženje nekakvog "kompromisa" sa istinom.
|
|
Vrh |
|
 |
krstjanin
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 30 lip 2021, 13:55 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: Zar su promijenili mišljenje i zamijenili glasnogovornika tajni? Nisam to čuo, oni dosad idu direktno i nema nazad. Ako su počela povlačenja to je onda kraj priče.
Fresh from Youtube Znači, Mirjana u više starih videa i intervjua rekla da je odabrala fra Petra, i detaljizirala postupak. Sada u nedavnom videu iz Italije kaže da su to mediji izmislili i da ona još nije nikoga izabrala. Ovo je prvo "povlačenje" koje se dešava, odnosno smotava priču unazad. Fra Petar Ljubičić danas ima 75 godina, i objava tajni je došla pod pressing radi njegovog životnog vijeka, još i korona hara starce. Meni nije fascinantno to sto oni sve povlace jer je ocito da je sve to laz i ocito je da ne planiraju prestati s ukazanjima i vidjenjima... Fascinantno mi je to sto to otvoreno rade bez ikakvog srama povracaju svoje lazi, a fascinantnije od svega toga je sto i dalje ima fanatika koji im vjeruju. Dakle sve ima zabiljezeno i kad su prvi put tvrdili da ce im se ukazivati jos par dana... pa da ce ostaviti znak (znaku jos nista)... pa da ce ovo da ce ono Ali oni uredno sve to gaze i negiraju iako je sve dokumentirano sto audio sto pismeno
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
 |
krstjanin
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 30 lip 2021, 14:01 |
|
|
Old Fridolin je napisao/la: I sve skupa je cisto teoloski opasno,sto je jos jedan razlog da se ne vjeruje. Primaju neke poruke koje su vrlo cudne.Najavljuju neke tajne itd. Nemoj reci da ne vjerujes u ukazanja... Kao sto je jedan istrazivac rekao problem medjugorja je taj sto se u startu iskljucilo djavla iz jednadzbe ukazanja i odmah i samo se ide na ukazanje svete osobe Ako ukljucimo djavla u jednadzbu dosta toga oko ukazanja poprima logicno objasnjenje
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 30 lip 2021, 16:17 |
|
|
dunno je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ovo je prvo "povlačenje" koje se dešava, odnosno smotava priču unazad.
Pa nije prvo koliko znam. Prvih su godina također imali takva povlačenja gdje (dokumentirano) izlete sa jednom stvari, a onda kasnije poreknu da su to ikad rekli. U međuvremenu su postali malo stariji i zreliji i vjerojatno shvatili da im je najsigurnije držati se copy-paste objava. Također bi se po meni i ovi prestanci redovitih ukazanja od strane pojedinih vidjelaca mogli uzeti kao povlačenje. Tako recimo Ivanka Elez, jedna od manje eksponiranih vidjelaca, ima samo jedno "redovito" ukazanje godišnje koje obavlja u krugu obitelji bez prisustva hodočasnika, koje traje 5 minuta i na kojem Gospa svake godine pošalje poruku u stilu "Dječice, molite, molite, molite..." ili "Mir, mir, mir...": https://www.medjugorje-info.com/hr/gosp ... -25-6-2021https://www.medjugorje-info.com/hr/gosp ... -25-6-2020https://www.medjugorje-info.com/hr/gosp ... -25-6-2019https://www.medjugorje-info.com/hr/gosp ... 25-06-2015itd.  5 minuta ukazanje a kaže samo Mir, mir, mir... Prvih 4 minute i 55 sekundi prikazi treba da izlađe iz dima i oblaka.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 30 lip 2021, 16:24 |
|
|
dunno je napisao/la: daramo je napisao/la: Ako Vatikan ikada prizna ukazanja bit će to prvih nekoliko, samo se zbog tolikog broja ukazanja i ta prva gube vjerodostojnost. Ustvari vjerujem da bi Vatikan već priznao da nema još uvijek poruka. Ali kako priznati prva ukazanja, a odbaciti sva ostala, ako je riječ o istim ljudima i istoj "pojavi" koja traje u kontinuitetu?!  Ili su sva njihova ukazanja jednako autentična (a to ćemo zahvaljujući tajnama saznati kad-tad) ili su sva jednako neautentična... Svaki drugačiji pristup je mazanje očiju i traženje nekakvog "kompromisa" sa istinom. Kakva bi to odluka Vatikana onda bila. Da Vatikan utvrdi da je osoba izmislila i lažirala 5000 ukazanja, i da je ideju za tu prevaru dobila nakon 5 autentičnih ukazanja. 
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 30 lip 2021, 16:27 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Fresh from Youtube
Znači, Mirjana u više starih videa i intervjua rekla da je odabrala fra Petra, i detaljizirala postupak. Sada u nedavnom videu iz Italije kaže da su to mediji izmislili i da ona još nije nikoga izabrala.
Ovo je prvo "povlačenje" koje se dešava, odnosno smotava priču unazad. Fra Petar Ljubičić danas ima 75 godina, i objava tajni je došla pod pressing radi njegovog životnog vijeka, još i korona hara starce.
Meni nije fascinantno to sto oni sve povlace jer je ocito da je sve to laz i ocito je da ne planiraju prestati s ukazanjima i vidjenjima... Fascinantno mi je to sto to otvoreno rade bez ikakvog srama povracaju svoje lazi, a fascinantnije od svega toga je sto i dalje ima fanatika koji im vjeruju. Dakle sve ima zabiljezeno i kad su prvi put tvrdili da ce im se ukazivati jos par dana... pa da ce ostaviti znak (znaku jos nista)... pa da ce ovo da ce ono Ali oni uredno sve to gaze i negiraju iako je sve dokumentirano sto audio sto pismeno Dokumentirano je i da je Isus obećao da će se vratiti dok još ne umru svi pripadnici njegove generacije, pa opet postoji kršćanstvo i kršćani, od kojih većina za to obećanje i ne znaju. Tako će i Međugorje preživjeti u nekom obliku, možda reduciranom, pogotovo kada prestanu ukazanja i malo se izblamiraju ovom pričom o tajnama prema kritičnijim katoličkim promatračima. I dalje mogu organizirati najveću katoličku feštu na svijetu. I dalje će se događati "čudesna izliječenja, obraćenja" itd. Gdje ima ljudi bit će i tih vjerovanja.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 30 lip 2021, 16:36 |
|
|
Je li poznat stav trećeg mostarskog biskupa o Međugorju.
Gospodin Palić.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 30 lip 2021, 16:50 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Dokumentirano je i da je Isus obećao da će se vratiti dok još ne umru svi pripadnici njegove generacije... Po stoti put netočno. Pročitaj stihove ispred, iza, pokušaj razumijeti kontekst o čemu apostoli razgovaraju sa Isusom...
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 30 lip 2021, 17:09 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Dokumentirano je i da je Isus obećao da će se vratiti dok još ne umru svi pripadnici njegove generacije... Po stoti put netočno. Pročitaj stihove ispred, iza, pokušaj razumijeti kontekst o čemu apostoli razgovaraju sa Isusom... Evo Mateja u njegovom evanđelju: Citat: Kad je onda sjedio na Maslinskoj gori, pristupiše samo njegovi učenici k njemu i rekoše: "Kaži nam, kad će se to dogoditi, i koji je znak tvojega dolaska i svršetka svijeta?" Isus im reče: "Gledajte, da vas tko ne zavede! Jer će mnogi doći u ime moje i reći: "Ja sam Krist. I mnoge će zavesti. Čut ćete za ratove i glasove o ratovima. Gledajte, da se ne uplašite! To mora tako doći; ali nije još tada svršetak, Jer će se dignuti narod proti narodu, kraljevstvo protiv kraljevstva. Glad i kuga i potres bit će posvuda. Ali to je sve istom početak nevoljama. Tada će vas predavati na muke i ubijat će vas; i zbog imena mojega svi će narodi zamrziti na vas. Tada će mnogi zalutati u vjeri, jedan će drugoga izdati i jedan će na drugoga zamrziti. lažni će proroci u velikom broju ustati i mnoge zavesti. Jer će bezbožnost uzeti maha, ljubav će ohladnjeti kod mnogih. Ali tko ustraje do kraja, spasit će se. Ovo evanđelje o kraljevstvu navješćivat će se po svemu svijetu za svjedočanstvo svima narodima. Tada istom dolazi svršetak. Kad dakle vidite na mjestu svetome gnusobu opustošenja, o kojoj je govorio prorok Daniel - tko čita, neka razumije! Tada neka ljudi u Judeji bježe u gore! Tko bude na krovu, neka ne silazi, da uzme sobom još što is kuće! Tko bude u polju, neka se ne vraća kući, da uzme haljinu svoju! Teško trudnima i dojiljama u one dane! Molite se, da ne padne bijeg vas u zimu ili u subotu! (Opaska: Židovima je zabranjeno putovati na Šabat, kršćani su to kasnije izbacili jer im se nije dalo poštovati toliko pravila) Tada će biti nevolja velika, kakva nije bila od postanja svijeta do sada, niti će biti. I kad se ne bi skratili oni dani ni jedan se čovjek ne bi spasio. Ali zbog izabranih skratit će se dani oni. Ako vam tada tko rekne: "Ovdje je Krist ili ondje, ne vjeruj te! Jer će ustati lažne Kristovi i lažni proroci i činit će velike znake i čudesa, da zavedu, ako je moguće, iste izabranike. Eto, kažem vam unaprijed. Ako vam se tada rekne: "On je u pustinji, ne izlazite; on je u sobama, ne vjerujte! Jer kao što se munja pomoli na istoku i zasja do zapada, tako će biti i s dolaskom Sina čovječjega. Gdje je strvina, ondje se skupljaju orlovi, Odmah će po nevolji onih dana sunce pomrčati i mjesec će izgubiti svoju svjetlost, zvijezde će s neba pasti, i sile će se nebeske uzdrmati. Tada će se pokazati znak Sina čovječjega na nebu, i svi će narodi na zemlji proplakati. Ugledat će Sina čovječjega gdje dolazi na oblacima nebeskim s velikom moć i slavom. On će poslati anđele svoje s velikim glasom trublje, i oni će skupiti izabranike njegove od četiri vjetra, od jednoga kraja neba do drugoga. Od smokve naučite se prispodobi: "Kad njezine grane postanu sočne i lišće potjera, onda znate, da je blizu ljeto. Tako i vi, kad vidite sve ovo, znajte, da je pred vratima. Zaista, kažem vam: "Ovaj naraštaj neće proći, dok se ovo sve ne zbude. Je li dovoljno konteksta? Znači, vrlo jasno, gornji tekst je forma pitanja učenika i odgovora Isusa. Neispunjeno i lažno obećanje. Lažni prorok i lažni mesija, šta se može. Mislim, možda je i on bio dovoljno lud da je vjerovao u to, pa s time zarazio i ove koji su ga slijedili, iako u vlastitom selu nije imao nijednog sljedbenika, opekli su se već s Ivanom. Naime, Ješua (grč. Isus) je drugi neuspjeli mesija u toj obitelji, to je već dinastija, jer mu je rođak Yohanan (Ivan Krstitelj) još jedan propali mesija koji do danas ima vlastitu religiju staru 2050 godina https://en.wikipedia.org/wiki/Mandaeism. Tako i s ovim međugorskim tajnama. Mirjana je rekla da će se nešto desiti s tim. Desiti se neće, no ove koji vjeruju u Međugorje to vjerojatno neće pokolebati, jer misle da imaju generalno više benefita nego štete od tog. Dapače, ovi koji ostanu vjerni Međugorju postati će još veći fanatici. Otkad su to kontradikcije i neispunjena obećanja problem za bilo koju religiju ? Što je više nelogičnosti, laži i kontradikcija to je VJERA JAČA.  Ne bi me začudilo da Međugorje doživi eksploziju popularnosti nakon propasti tih tajni. 
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 30 lip 2021, 17:33 |
|
|
Dvije religije je ta familija osnovala, mandeizam i kršćanstvo, s tim da je mandeizam stariji a kršćanstvo uspješnije. Svaka čast, bome. Utjecajna familija puna "oriđinala" očigledno. Doduše, i Međugorčani su 2 religije osnovali. Kult Gospe, i onu UFO religiju od Vlašića. https://towardsthenewcreation.com/2018/ ... -universe/
|
|
Vrh |
|
 |
zaba1111
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 30 lip 2021, 17:46 |
|
|
„A o onom danu i času nitko ne zna, pa ni anđeli nebeski, ni Sin, nego samo Otac“ (Matej 24,36).
Robbija, opet nasilno obmanjivanje, Biblija je jasna po ovom pitanju. Iz cijelog teksta koji si citirao je jasno da se ne govori o jednoj generaciji .
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|