HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 08 stu 2025, 00:18.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1955 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79  Sljedeća

Vjerujete li u ukazanja u Međugorju?
1. Da 34%  34%  [ 66 ]
2. Ne 46%  46%  [ 89 ]
3. Ne znam 20%  20%  [ 38 ]
Ukupno glasova : 193
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju?
PostPostano: 08 svi 2025, 23:40 

dane-croatia je napisao/la:
Međugorje je davno preraslo svjedočenje i viđenje samo nekih lokalnih vidioca i vidjelica. Mnogi poznati i manje poznati svjedoče veliki broj ozdravljenja i obraćenja dolazkom u Međugorje. Znam i za jednog tvrdog komunistu i ateista iz Istre koji se u Međugorju na račun nekog svog viđenja naglo preobratio.

Ja ne tvrdim ni da je ni da nije bilo ukazanja.Ali mi je totalno sumljiv toliki broj ukazanja. Jednostavno tako nesto po zdravom razumu nebi moglo postojati.

Vrh

PostPostano: 09 svi 2025, 07:41 

Old Fridolin je napisao/la:
krstjanin je napisao/la:
Vidjelica Ivanka Ivanković Elez imala je redovito godišnje ukazanje 25. lipnja 2023. Prigodom posljednjeg svakodnevnog ukazanja 7. svibnja 1985. Gospa je Ivanki, povjerivši joj posljednju, 10. tajnu, kazala da će tijekom cijelog svog života imati ukazanje jedanput u godini i to na obljetnicu ukazanja. Tako je bilo i ove godine.

Ukazanje, koje je trajalo sedam minuta (18:38h -18:45h), Ivanka je imala u svojoj obiteljskoj kući. Ukazanju je bila nazočna samo Ivankina obitelj, prenosi medjugorje.hr.

Nakon ukazanja vidjelica Ivanka je rekla:

Gospa je dala slijedeću poruku: „Dječice,potrebna sam vaše molitve. Molite, molite, molite!“

slika

Zar joj je trebalo citavih 7 minuta za ovu obimnu "poruku" :confused1 Ili joj je opet dala na nekom tajnom jeziku i abecedi pa dok je prevela

Ja ovo sada citam i cudim se. Zapravo ne razumijem ovaj jezik i smisao recenog.
To je isto ko da bi Isus nakon uskrsnuca rekao: " molite za mene".

Sve poruke su vecinom nebulozne i nemaju nikakvog smisla

Vrh

PostPostano: 29 lis 2025, 09:35 

Umro Tomislav Vlasic duhovni vodja medjugorskih "vidioca". I sam je bio "vidioc".

https://www.bitno.net/vijesti/aktualnos ... -izopcila/

Vrh

PostPostano: 29 lis 2025, 09:39 

Njegovom smrću se gasi jedina domaća religija nastala u Hercegovini jer nije izabrao novog “papu” za svoju UFO crkvu.

Možda žena nastavi bespućima univerzuma. :zubati

Tek sad vidim da su pokrali neke ideje Rona Hubbarda i scijentologije.

Pomoć je presahla nažalost.

Vrh

PostPostano: 29 lis 2025, 10:05 

Ima li šta od tih proročanstava ili još ništa?

Vrh

PostPostano: 29 lis 2025, 10:13 

Li Zongren je napisao/la:

Ima li šta od proročanstava bilo koje religije.

Pomoć je presahla nažalost.

Vrh

PostPostano: 29 lis 2025, 10:18 

Robbie MO je napisao/la:

Pa ima. U Quranu Časnom piše da će Židovi baštiniti Svetu Zemlju.

Vrh

PostPostano: 29 lis 2025, 10:19 

Poruka Majke čovječanstva od 13. ožujka, 2017. Stefaniji Caterini

"Draga moja djeco, danas vam želim reći da BOG SLUŠA I RAZUMIJE. Sluša vaše molitve i razumije vaše potrebe. Vi, pak, morate naučiti kako dobro moliti. Objasnit ću vam kako moliti: stavite pred Boga probleme i potrebe koje vas opsjedaju i ostavite ih Njemu; ostavite pred njegovim nogama isto tako vaše grijehe i grijehe drugih. Tražite pomoć od Boga, ali mu ne namećite svoja rješenja. Bog ima svoja rješenja koja su uvijek bolja od vaših. U svakoj kušnji, tražite od Boga, prije svega, da vam dadne shvatiti što trebate u sebi ispraviti; uvijek ima nešto za ispraviti.

Zatim ostavite sve u njegovim rukama, puštajte da stvari prolaze bez da vas više muče. Tako ćete ući u Božji mir i vidjet ćete stvari u novom svjetlu. Duh Sveti će vam nadahnuti nove nakane i nove misli; rješenja će se pokazati pred vašim očima bez muke i težine.

Budite uvjereni da Bog čuje molitve onih koji vjeruju. Kada pitate s povjerenjem Božju pomoć, on vam počinje pomagati od istog onog trenutka kada ste se obratili Njemu. Vjerujte u ovo što vam kažem i vaše će se molitve uzdići do neba i otvoriti Srce moga Sina. On će moliti Oca ono što je ispravno za vas, a Otac će vam to dati u sili Duha Svetoga.

Molim se za vas i blagoslivljam vas u ime Oca, i Sina i Duha Svetoga."

Vrh

Predraga braćo i sestre, na neočekivan način i u jednostavnosti, Gospa me zamolila da postanem sredstvo jednog njezinog nauma za ova vremena. Pojasnila mi je da je njezina nakana pomoći hoditi svoj njezinoj djeci u ovim teškim vremenima, iznad svega onima koji se osjećaju najmanjima. Iz tog razloga, kao Majka čovječanstva, želi uputiti neke jednostavne riječi svima, svakog 13. dana u mjesecu. Gospa traži da ove kratke poruke budu čitane i proširivane na dobrobit mnogih duša.

Zajedno sa svima vama koji ljubite Gospu i želite živjeti u jedinstvu s njezinim Bezgrešnim Srcem, ponizno se stavljam na raspolaganje Majci čovječanstva, kako bi njezina majčinska ljubav mogla doseći svakog čovjeka dobre volje. Stefania Caterina

Poruka Majke čovječanstva od 13. veljače 2017. Stefaniji Caterini

"Moja draga djeco, želim započeti jedan hod s vama kako bih vas vodila u ovim teškim vremenima. Dolazim među vas kao Majka čovječanstva da bih podigla svu svoju djecu. Vodit ću vas u Božje tajne jednostavnim riječima, kako bih vam pomogla razumjeti ono što Bog čini u stvorenju, u svakome od vas i oko vas.

Prva stvar koju želim reći je da BOG POSTOJI. Stvaran je i možete ga osjetiti živog u sebi ako ga tražite. Bog postoji za svakoga, ali iznad svega za one koji ga traže. Molim vas da tražite Boga u jednostavnosti, da ga osjetite živoga u vama i oko vas. Tada će vas On voditi. Uzet će vas za ruku i vodit će vaš život ako mu to dopustite. Isto tako i ja sam živa među vama; nisam neki kip, nego jedna živa osoba i želim vam govoriti kako bih vam pomogla pronaći živoga Boga.

Molim vas da o ovom započnete razmišljati i ozbiljno vjerovati da Bog postoji, da je živ i da neprestano radi za svakoga od vas, da je prisutan u svakoj okolnosti vašeg života i ako ga tražite s vjerom, On odgovara. Razmišljajte, a potom ćemo proslijediti dalje.

Molim za vas i blagoslivljam vas u ime Oca, i Sina i Duha Svetoga."

Vrh

krstjanin je napisao/la:
Umro Tomislav Vlasic duhovni vodja medjugorskih "vidioca". I sam je bio "vidioc".

Kako se lagano distanciraju od njega:
Citat:
Tomislav Vlašić u Međugorju je djelovao kao župni vikar od 1982. do 1984. godine, a sebe je opisao kao “duhovnog vođu” vidjelica i to “na Gospin zahtjev”.

Znači čovjek godinama bio glavni i odgovorni, CEO međugorske priče, a sada ga šutnuli kao HDZ-ovci Sanadera, brišu ga iz povijesti.

Izbrisat će ih iz službene verzije kao što su izbrisali i Vlašića.

Sve se može kad se hoće.

Vrh

PostPostano: 29 lis 2025, 10:20 

U ovom danu, slavili smo sprovod Oca Tomislava Vlašića u Kući-Svetištu u Finale Ligure. Tijekom slavlja, Stefania Caterina nam se obratila sljedećim riječima.

Predraga braćo i sestre,

u ovom danu tako svečanom za nas, želim vam govoriti, kao što sam obećala Ocu Tomislavu na samrtnoj postelji. On je silno želio dati vam do znanja da svjedočanstvo koje smo vam nosili tijekom ovih godina, neće prestati njegovom smrću.

Svi vi znate da nas je Gospodin poslao na Zemlju i pozvao nas biti dijelom Centralne Jezgre kako bismo čovječanstvu obznanili Božji plan o uglavljenju u Kristu svega stvorenog. Objasnili smo vam da je ovo jedini plan spasenja za cijeli Svemir, da nema drugih i danas vam to ponavljam.

Gospodin nas je pozvao na ovo poslanje od začeća, ali Presveta Marija je bila ta koja nas je izabrala. Gospa je zamolila Boga da članovi Centralne Jezgre budu oni koje je njezino Srce željelo i Gospodin je uslišio njezinu molitvu. Međutim, na svim članovima je bilo da odgovore. Otac Tomislav i ja smo odmah prihvatili biti dijelom Centralne Jezgre, čije je poslanje jednostavno i veliko u isto vrijeme:

proglašavati svakom čovjeku centralnost Krista i naviještati uglavljenje u Njemu cijelog Svemira;
živjeti i djelovati pod izravnim autoritetom Isusa Krista, po nalogu sedam velikih Arkanđela, tako otvarajući put prema novom stvaranju cijelom čovječanstvu Svemira;
biti na raspolaganju nositi križ čovječanstva, u apsolutnoj vjernosti Bogu i njegovim zakonima.
Do trenutka njegove smrti, Otac Tomislav i ja bili smo živi članovi Centralne Jezgre na Zemlji, zajedno s bratom i sestrom koji žive u Rimu i bratom i sestrom koji žive u Jeruzalemu. Međutim, zbog mnogobrojnih poteškoća u kojima se nalaze braća i sestre u Rimu i Jeruzalemu, samo smo Otac Tomislav i ja bili pozvani otvoreno proglasiti plan uglavljenja u Kristu o čemu je govoreno. Navijestili smo i više puta objasnili, usmeno i preko naših knjiga, sve ono što nam je bilo objavljeno.

Sa ljudske točke gledišta, to nas je mnogo koštalo u smislu progona, kleveta, napuštanja i izdaja. Mnogo smo trpjeli, ali smo uvijek odgovarali na sve Isusove zahtjeve, sve do posljednjeg, kada nas je pitao bismo li bili voljni nešto ponijeti za Njega. Rekli smo da, i ubrzo nakon toga, za Oca Tomislava i za mene započeo je vrlo težak hod, koji je rezultirao darom stigmi. Njegov probodeni bok, njegove bolne ruke i noge, bili su Božji dar, sladak za sve nas koji smo ga prihvatili, ali strašan za one koji su ga odbacili.

Otac Tomislav sve je nosio s ljubavlju i apsolutnom vjernošću. Bila sam uz njega u svakom trenutku i stoga sam svjedok neizrecivoj fizičkoj patnji Oca Tomislava, podnošenoj sa žarkom vjerom, nadom i ljubavlju prema dušama koje su mu povjerene, bez ikakve pritužbe, bez da ikada pita zašto. Uvijek je i samo slušao s radošću, čak i kada je plakao zbog fizičke boli. Mogu potvrditi, bez imalo sumnje, da sam živjela i radila, dobrih trideset i tri godine, uz Sveca koji danas blista na Nebu. Izazivam svakoga koji tvrdi suprotno.

Danas sam ovdje da kažem vama i svima koji će čitati ove retke, kako smrt Oca Tomislava neće zaustaviti ovo Božje djelo. Činjenica da se on sada nalazi u duhovnoj dimenziji, a da sam ja ostala na Zemlji ne znači ništa, jer djelovanje Duha Svetoga ne poznaje granice ni prepreke i jer zajedništvo dviju osoba u Bogu, ako je autentično, neraskidivo je. Stoga se naše poslanje nastavlja, na novim putevima koje će Bog otvoriti.

Duh Oca Tomislava sada je nevjerojatno ojačan i svi mi koji smo ga voljeli osjetit ćemo njegovu prisutnost i njegovu moć. Čak će to osjetiti i oni koji ga nisu voljeli.

Otac Tomislav mi je ponavljao, u svojim posljednjim danima života, da će uvijek biti s nama. Sada je na nama da odgovorimo istom snagom i istom hrabrošću koju je on imao, kako nas je učio. S moje strane, želim vam osigurati dok god živim i ako Bog bude želio, da ću raditi i trudit se zajedno s vama kako bih nastavila ovo djelo. Molit ću i prikazivati svoj život Bogu za sve vas i za sve one koje će Gospodin poslati na ovaj put. Svi smo pozvani ići u potragu za dragocjenim biserima koje su duše; ne vide se uvijek, jer su prekrivene blatom svijeta koji skriva ljepotu Božje djece. U ime Kristovo i u Srcu Presvete Marije, ići ćemo tražiti ih, sakupljat ćemo ih, čistiti i prikazivati ih Gospodinu za njegovu Kraljevsku krunu.

Otac Tomislav ljubio nas je kao svoju djecu beskrajnom ljubavlju; ljubio je i opraštao uvijek čak i onima koji su ga proboli. Isto vam mogu osigurati s moje strane. S vašom pomoći, trudit ću se biti vam majka, sestra, prijateljica. Nastavit ću svoje poslanje sa snagom koju će mi Bog dati za sve vas.

Sigurna sam da ćemo zajedno, ako ostanemo postojani u vjeri, nadi i ljubavi, biti znak za ovo čovječanstvo, koje traži mnoge znakove ali koje ima potrebu za samo jednim znakom: Isusom Kristom, mrtvim, uskrslim, uznesenim na nebo, koji sjedi zdesna Ocu i Kralj je Svemira.

Osobno sam uvjerena da će „Crkva Isusa Krista svega Svemira“ postati sve vidljivija. I čak ako se u očima svijeta, posebno Kristovim neprijateljima, ova Crkva čini gotovo beznačajnom, znamo i doživljavamo da je snažna u duhu, jer je nerazdvojivo sjedinjena s onim preostalim dijelom Crkve prisutne u Svemiru, koja se treba u potpunosti otkriti, kada Gospodin to bude htio, te će biti Crkva koja silazi s Neba.

Molim Gospodina da svi koji traže pravi život mogu pokucati na vrata ove Crkve bez straha, bez da budu osuđivani te da u nama pronađu Božju obitelj. Neka život ove Crkve bude slobodan, kao što je uvijek bio, od šema, ritualizma, navezanosti, hijerarhija i svakog duhovnog ugnjetavanja. Mi smo slobodan narod jer Bog ljubi slobodu, ne nameće već predlaže, ne provaljuje vrata već delikatno kuca i mi mu ih želimo otvoriti. Stoga, draga braćo i sestre, molim vas da ne dopustite da padnu u prazninu dragocjeni darovi kojima je Gospodin ispunio vaše duše. Ne napuštajte ovaj hod, čak i ako dođu teški dani, dani kušnji. Gospodin će nam pomoći. Tko se danas vrati nazad kasnije više neće imati vremena, jer vrijeme je kratko. Gospodin hitno treba spasiti svoj narod i pronaći i posljednju izgubljenu ovcu. Želi da smo uz njega u njegovom djelu.

Požurimo se stoga, braćo i sestre, vršiti sve što Gospodin bude želio. Ja ću vam biti blizu. Bit ću u molitvi i unutarnjem osluškivanju kako bih shvatila Božju volju i otkrila vam, kao što sam uvijek činila, sve što On bude htio. Bog nam je dao i uvijek će nam davati sve što nam treba. Dao nam je Oca Tomislava koji je naš Svetac, naš otac i utemeljitelj ovog djela, koji živi za nas u Kristu. Dobrog i vjernog slugu, koji je konačno ušao u radost svoga Gospodina, onu radost koju mu nitko nikada ne može ukrasti. Uvijek ćemo biti zahvalni Bogu što nam ga je darovao.

Hvala svima vama na hodu koji smo zajedno napravili i na onome što ćemo još činiti.

Neka nas Gospodin ispuni milošću, svjetlošću i snagom da činimo ono što mu je milo. Neka nas Presveta Marija i Sveti Josip čuvaju u njihovim Srcima.

Neka vas Gospodin blagoslovi i daruje vam svoj mir. I ja vas blagoslivljam.

Stefania Caterina

Vrh

PostPostano: 29 lis 2025, 10:23 

dunno je napisao/la:
krstjanin je napisao/la:

Kako se lagano distanciraju od njega:
Citat:
Tomislav Vlašić u Međugorju je djelovao kao župni vikar od 1982. do 1984. godine, a sebe je opisao kao “duhovnog vođu” vidjelica i to “na Gospin zahtjev”.

Znači čovjek godinama bio glavni i odgovorni, CEO međugorske priče, a sada ga šutnuli kao HDZ-ovci Sanadera, brišu ga iz povijesti.

Izbrisat će ih iz službene verzije kao što su izbrisali i Vlašića.

Sve se može kad se hoće.

Naravno on je sve iscenirao u prvim godinama i dnevnike pisao

On je izmislio i Gospin rodjedan 5 kolovoza. Famozni mladifest koji se i dan danas odrzava, a vidioci uredno slave kao malu gospojinu

Fra Vlašić piše 22. kolovoza 1984. biskupu Žaniću da je Gospin dvijetisućiti rođendan te 1984. godine bio 5. kolovoza! Nitko od ozbiljnih crkvenjaka to nije uzimao u obzir, a najmanje biskup Žanić i Sveta Stolica. Ali već te 1984. godine, 4. i 5. kolovoza, okupilo se oveće mnoštvo u Međugorje da „proslavi“ Gospin „rođendan“.
- Vjerojatno je „Mladifest“, koji se održava početkom kolovoza, spomen na te međugorske izmislice oca fra Tomislava Vlašića.
Biskup je Žanić objavio svoju Poziciju 30. listopada 1984. u kojoj je iznio i neke gornje činjenice o fra Tomislavu Vlašiću, nazivajući ga „mistifikatorom i karizmatičnim magom“.

Cak je i njegbovu novu zajednicu i crkvu gospa osobno blagoslovila

Ali je povezano s imenom Marije Pavlović koja je bila pošla, u veljači 1988., u tu Vlašićevu udrugu. Tu je fra Tomislav upleo svoje karizmatske prste. Naime on je u svojoj brošuri „Jedan poziv“ napisao: „Između ostaloga postavio sam pitanje Gospi preko Marije Pavlović. Marija mi je donijela odgovor Gospin, od 8. ožujka 1987.: 'Ovo je Božji plan'“.), mješovitu udrugu nazvanu "Kraljice mira, potpuno smo tvoji. Po Mariji k Isusu". Od tada ime fra Tomislava Vlašića[7] A na kraju te brošure Marija piše: „Kao što vidite, Gospa je dala program za zajednicu: 'Kraljice mira, potpuno smo Tvoji, po Mariji k Isusu' i vodi ovu zajednicu preko o. Tomislava i Agnes, preko koje dolaze poruke za zajednicu“.

Vrh

PostPostano: 29 lis 2025, 10:34 

Robbie MO je napisao/la:

Nije me još nijedno uvjerilo.

Vrh

PostPostano: 29 lis 2025, 10:42 

Nema jer vidioci manipuliraju i lazu, te mjenjaju svjedocanstva. Recimo MPL je rekla i to neosporivo da ce fra Ptear biti taj koji ce otkriti tajne. Medjutim sad je potpuno promjenila iskaz i rekla da to nije nikad rekla. Dakle lazi i manipulacije

“Tko slijedi ‘ukazanja’ u Međugorju zna da postoji deset tzv. tajni koje će, tri dana prije nego se ostvare, otkriti jedan svećenik kojega je izabrala vidjelica Mirjana. Nekada se činilo da je ova zadaća bila povjerena fra Petru Ljubičiću, franjevcu, kojega je izabrala vidjelica. To je izjavila i sama Mirjana ‘on će trebati otkriti tajne’, ali u posljednje vrijeme Mirjana kaže da će ‘Gospa njoj označiti svećenika koji će trebati otkriti ove tajne’… 2018., 26. listopada, Mirjana donosi najnoviju verziju, promjenu, “hodočasnicima”: “Moram izabrati svećenika kojemu ću reći tajne. U tolikim sam knjigama čitala (to su mi rekli i hodočasnici) da sam ja izabrala fra Petra. Ni ovo nije istina! Fra Petar je svećenik kojega jako volim jer ga poznam otkako su počela ukazanja. Odmah mi se svidio jer je uvijek radio za siromahe. To nas je povezalo i ostali smo uvijek zajedno. I, ako se mene pita, to će biti fra Petar. Ako se bude pitalo mene. Ne mogu ja reći da će to biti fra Petar”, podsjeća se u knjizi.

Vrh

PostPostano: 29 lis 2025, 10:45 

krstjanin je napisao/la:
On je izmislio i Gospin rodjedan 5 kolovoza. Famozni mladifest koji se i dan danas odrzava, a vidioci uredno slave kao malu gospojinu

Fra Vlašić piše 22. kolovoza 1984. biskupu Žaniću da je Gospin dvijetisućiti rođendan te 1984. godine bio 5. kolovoza! Nitko od ozbiljnih crkvenjaka to nije uzimao u obzir, a najmanje biskup Žanić i Sveta Stolica. Ali već te 1984. godine, 4. i 5. kolovoza, okupilo se oveće mnoštvo u Međugorje da „proslavi“ Gospin „rođendan“.

Tragikomično.

Kao i službena stranica Mladifesta, koja očito nije redizajnirana u ovom stoljeću: https://www.mladifest.com/medjugorje/yo ... stival.htm

Robbie MO je napisao/la:

Nije me još nijedno uvjerilo.

Zbog toga međugorska i jesu impresivna jer će ih objaviti tri dana prije nego što se dogode, a ne ono standardno retroaktivno. :biceovodobro

Barem su tako rekli dok su bili djeca (a djeca ne lažu, jelte). U zadnjih 30 godina su se poprilično ušutili po tom pitanju.

Vrh

PostPostano: 29 lis 2025, 10:47 

Ovo je Vlasicev centar u Medjugorju
Cak i amfiteatar ima religijsko znacenje :zubati

slika

https://kraljicemira.org/hr/dom-molitve/amfiteatar

Vrh

PostPostano: 29 lis 2025, 10:52 

dunno je napisao/la:
krstjanin je napisao/la:

Tragikomično.

Kao i službena stranica Mladifesta, koja očito nije redizajnirana u ovom stoljeću: https://www.mladifest.com/medjugorje/yo ... stival.htm

Retro

Vrh

PostPostano: 29 lis 2025, 10:55 

I nitko se ne pita zasto je Mladifest uvjek oko 5.8. :zubati

Vrh

PostPostano: 29 lis 2025, 10:56 

Da ne govorimo o famoznom gospinom zivotopisu kojega pojava diktirala Vicki. Samo godinama ceka odobrenje da ga izda Tobejarabi

Vrh

PostPostano: 29 lis 2025, 11:03 

Vicka je životopis bilježila od 07. siječnja 1983. do 10. travnja 1985.godine. Već u ranim 1980-im, međugorski vidioci su tvrdili kako je Gospa podjelila detalje svoga ovozemaljskog života sa svakim od njih, pripovjedajući svakom od vidjelaca poneku pojedinost iz života.
No, vidjelici Vicki Gospa je priču o svom životu pripovjedala u detalje što je Vicka i bilježila. Gospa je rekla Vicki da sve dobro pamti i zapisuje jer će doći vrijeme kada će joj biti dopušteno podijeliti životopis sa cijelim Svijetom. Vicka ima tri ispisane bilježnice

Izabran je svećenik koji će vidjeti životopis prije publikacije. "Kada dođe vrijeme za nas da vidimo i razumijemo, mi ćemo to i biti u mogućnosti učiniti"- kazala je Vicka.

Obje stvari- izbor svećenika kao i postojanje "kodiranog" spisa je isto kao što i vidjelica MIrjana ima za 10 tajni koje joj je Gospa objavila. Vidjelica Mirjana je već davno rekla da je za objavu tajni izabrala fra Petra Ljubičića, koji će moći pročitati tajne na pergamentu 3 dana prije nego se objave. Za sad ih s pergamenta može pročitati samo Mirjana.

Ovo losije od Harry Pottera :zubati

Vrh

PostPostano: 29 lis 2025, 11:03 

krstjanin je napisao/la:
Da ne govorimo o famoznom gospinom zivotopisu kojega pojava diktirala Vicki. Samo godinama ceka odobrenje da ga izda Tobejarabi

Takav bestseler, a godinama stoji u ladici. Grehota.

krstjanin je napisao/la:

Možda je oslobođenje Knina jedna od tajni.

A Tuđman iz strateških razloga urgirao da ne objavljuju tri dana prije kako su najavili.

Vrh

PostPostano: 29 lis 2025, 11:08 

Ako ćemo pravo bilo je Mladifesta i u srpnju.

Vrh

PostPostano: 29 lis 2025, 11:10 

Bobovac je napisao/la:
Ako ćemo pravo bilo je Mladifesta i u srpnju.

Uvjek traje par dana ali je pravilo otprilike od 1-6. 8
Mladifest jest zamaskirani "gospin rodjendan" 5.8

Vrh

PostPostano: 29 lis 2025, 11:11 

dunno je napisao/la:
krstjanin je napisao/la:

Takav bestseler, a godinama stoji u ladici. Grehota.

krstjanin je napisao/la:

Možda je oslobođenje Knina jedna od tajni.

A Tuđman iz strateških razloga urgirao da ne objavljuju tri dana prije kako su najavili.

Ako je biljezila do 85. to je 40 godina vec

Vrh

PostPostano: 29 lis 2025, 11:14 

krstjanin je napisao/la:

Uvjek traje par dana ali je pravilo otprilike od 1-6. 8
Mladifest jest zamaskirani "gospin rodjendan" 5.8

Zanimljivo kako se na službenoj stranici Mladifesta ne može naći ništa o povijesti i počecima festivala.

Pitam se zašto.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1955 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: