|
|
Stranica: 6/27.
|
[ 673 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
cakara
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 06 vel 2012, 16:47 |
|
Pridružen/a: 04 lis 2009, 21:15 Postovi: 903 Lokacija: Dobretići
|
neka ih Vii, neka su zivi i zdravi ovdje drugih nema nego Hrvata, zadnji "stranci" ma popisima se javljaju prije stotinjak godina, jedan pravoslavna obitelj Spasojevica i dvi muslimanske Gadza danas imamo Subotice i Subatice, to su jedni te isti samo ih ujak drugacije upiso...javljaju se i 1742. i 1768. na popisima ko Subate, od njih nastadose Aščići, najucestalije prezime medju Pougarcima Miro Ascic novinar HTV-a...sad cemo 25.2. kad bude sabor stranke, doce i nacelnik pa cemo sastat se s njim da dogovorimo neki film, emisiju ili tako nesto o Pougarju preko HTV-a Jelena Ascic, novinarka televizije u SLO, ti je Mrsho sigurno "znas" posto gledas cesce taj dnevnik nego ostali... veliki mi je rod...ona u 2. ja u 3. kolinu...ona je administratorica Pougarja Online...mene nevoli posto nevolim Titu Martina Ascic, sinoc bila na RTL-u u show-u "Ljubav je na selu"
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 06 vel 2012, 16:50 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: 40 djece na 300 stanovnika je i više nego dobra brojka za Dobretiće, 13% udjela u stanovništvu vam čine djeca znači . Koliko ima mladih ?
Dokad je neko dijete a odkad do kad se broji u mlade?? Djete do 18 a mlad do 30,35 ??? Sta Dijete je do 18, (o-16 dijete 16-18 mlađi punoljetnik ili tako nešto) , od 18 pa do 30 mislim rana mladost ili tako nešto...
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 06 vel 2012, 16:51 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Znam Jelenu, ja mislio da je neka Servkinja.. Simpatična je, mogla bi me uvalit na RTV, imam novinarske prakse na radiu u novinama i na internetu
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 06 vel 2012, 17:00 |
|
|
cakara je napisao/la: neka ih Vii, neka su zivi i zdravi ovdje drugih nema nego Hrvata, zadnji "stranci" ma popisima se javljaju prije stotinjak godina, jedan pravoslavna obitelj Spasojevica i dvi muslimanske Gadza danas imamo Subotice i Subatice, to su jedni te isti samo ih ujak drugacije upiso...javljaju se i 1742. i 1768. na popisima ko Subate, od njih nastadose Aščići, najucestalije prezime medju Pougarcima Miro Ascic novinar HTV-a...sad cemo 25.2. kad bude sabor stranke, doce i nacelnik pa cemo sastat se s njim da dogovorimo neki film, emisiju ili tako nesto o Pougarju preko HTV-a Jelena Ascic, novinarka televizije u SLO, ti je Mrsho sigurno "znas" posto gledas cesce taj dnevnik nego ostali... veliki mi je rod...ona u 2. ja u 3. kolinu...ona je administratorica Pougarja Online...mene nevoli posto nevolim Titu Martina Ascic, sinoc bila na RTL-u u show-u "Ljubav je na selu" I puno para nek" je
|
|
Vrh |
|
|
cakara
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 06 vel 2012, 17:46 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Znam Jelenu, ja mislio da je neka Servkinja.. Simpatična je, mogla bi me uvalit na RTV, imam novinarske prakse na radiu u novinama i na internetu ma kakvi, sve redom u familiji u ustasama bilo mogla bi lako, al ja nedam...trazim ti neku vezu za poso u Teslicu, preko stranke naravno Mrsho, bil se bio spreman odrec blagodati Ljubljane za zivot u rodnom kraju??
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 06 vel 2012, 17:59 |
|
|
cakara je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Znam Jelenu, ja mislio da je neka Servkinja.. Simpatična je, mogla bi me uvalit na RTV, imam novinarske prakse na radiu u novinama i na internetu ma kakvi, sve redom u familiji u ustasama bilo mogla bi lako, al ja nedam...trazim ti neku vezu za poso u Teslicu, preko stranke naravno Mrsho, bil se bio spreman odrec blagodati Ljubljane za zivot u rodnom kraju?? Spreman... svim silama se trudim da se otkinem emocionalno i da raskinem ostale formalne veze sa Slo. Malo mi sad polazi za rukom to što sam od 11. mj. bez posla pa nekako nisam više vezan obavezom za lj. Mama nije baš za moj povratak dole, boji se da ne zaglibim, na ovaj ili onaj način... pokušat ću sigurno na duže vrjeme ostat dole več ove godine, nać posao ako krene - ok, ako ne, ništa ne gubim...
|
|
Vrh |
|
|
cakara
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 06 vel 2012, 18:11 |
|
|
u mene drugacije stanje, poso vec siguran imam, za sad, vicemo sta ce bit dogodine dok skolu privedem kraju sigurno da nista ne gubis, treba sada pokusat dok nemas ni zene ni dice...mlad si, poletan, pun elena za pocetak nekako se snadji pa poslje sam pocni otvarat radna mjesta...to je GLAVNI uvjet za povratak izbjeglih...tko ce ako neces ti?? sad kakva je kriza bila, da je samo bilo radni mjesta "pola" Pougaraca bi uspili vratit, s njima bi doslo sve ostalo, osmogodisnja skola i asvalt i Lidl i Konzum... jos cemo ti i ja poslovno suradjivat za 2-3-5 godina, samo da otkuca sat ;)
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 06 vel 2012, 18:36 |
|
|
Ja nisam ni tražio aktivno posao dole, ali sam već razgovarao s nekima na tu temu, no ništa konkretno... osim toga, naši ljudi me uglavnom poštuju i cijene pa mislim da dugoročno nebi bio problem ni na privatnom planu uspjet... Meni da je 400€ dole, dosta mi je za početak..
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 06 vel 2012, 19:53 |
|
|
Vii je napisao/la: cakara je napisao/la: popis iz 1991., po prezimenima 4792 Pougarca - Hrvata bilo je nesto Srba, to su sve ucitelji i nastavnici u skoli bili, njih sam izbacio iz statistike i vratio u Sumadiju ;) a zupnika vratio u rodni Kotor Varos ;) koga vise zanima, moze pogledat u albumu: http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 958&type=1Vidi, ima i mojih prezimenjaka HAHAHA ali moji su najbrojni
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 06 vel 2012, 19:55 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Vii je napisao/la: Vidi, ima i mojih prezimenjaka HAHAHA ali moji su najbrojni [/quote Što se hvališ?
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 06 vel 2012, 20:16 |
|
|
Vii je napisao/la: VUKsaJUGA je napisao/la: HAHAHA ali moji su najbrojni [/quote Što se hvališ? Nehvalim, nisam ja zasluzan za to jednostavno mi drago vidit to predivno prezime.
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 06 vel 2012, 20:25 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Vii je napisao/la: HAHAHA ali moji su najbrojni [/quote Što se hvališ? Nehvalim, nisam ja zasluzan za to jednostavno mi drago vidit to predivno prezime. Hvališ se.
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 06 vel 2012, 20:34 |
|
|
Vii je napisao/la: VUKsaJUGA je napisao/la: Nehvalim, nisam ja zasluzan za to jednostavno mi drago vidit to predivno prezime. Hvališ se. Trolamo temu, dosta!
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 06 vel 2012, 20:46 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Vii je napisao/la: Hvališ se. Trolamo temu, dosta! Gdje mi nađe ovog gabora
|
|
Vrh |
|
|
cakara
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 06 vel 2012, 22:08 |
|
|
vas dvojicu vani na snig, pa se tamo "trolajte" nisu tvoji najbrojniji nego jedni od najbrojniji, vidis da su tek na 3. mistu
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 06 vel 2012, 22:18 |
|
|
cakara je napisao/la: vas dvojicu vani na snig, pa se tamo "trolajte" nisu tvoji najbrojniji nego jedni od najbrojniji, vidis da su tek na 3. mistu Pougarje je zanimljiv kraj moram priznat . Morao bi ga posjetiti
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
cakara
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 06 vel 2012, 22:24 |
|
|
bit cemo u konaktu ako bude foruma...pa jednom ogranizirat za sve forumase druzanje u Pougarju
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 06 vel 2012, 22:40 |
|
|
cakara je napisao/la: bit cemo u konaktu ako bude foruma...pa jednom ogranizirat za sve forumase druzanje u Pougarju Može može, idemo piti , ja donesem pušku pa ćemo i pucati
|
|
Vrh |
|
|
cakara
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 06 vel 2012, 23:03 |
|
|
ma lako za oruzje, imamo mi toga, ostalo nam jos iz austro-turski ratova Pougarci i Korićanci u selima kraj Pozege dali podrsku hrvatskim generalima na seoskom nogometnom turniru...s ovim sam likom u mornarskom desu skupa po Rijeci bizo od Armade
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 07 vel 2012, 00:19 |
|
|
bižali od armade hahaha pa ti Čakara u svakom drugom postu lupiš neku za upišat se...
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 07 vel 2012, 00:21 |
|
|
MRSHO je napisao/la: bižali od armade hahaha pa ti Čakara u svakom drugom postu lupiš neku za upišat se... Tko još biži od armade ?
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 07 vel 2012, 00:22 |
|
|
Čakija
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 07 vel 2012, 00:24 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Čakija Znaš onu : "Pušiš kao riječka armada .... " Ili onu : "Šugava Rijeko , smrdljivi grade, pobit ću pola tvoje armade " ?
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 07 vel 2012, 00:27 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Čakija Znaš onu : "Pušiš kao riječka armada .... " Ili onu : "Šugava Rijeko , smrdljivi grade, pobit ću pola tvoje armade " ? Kak nebi znao, još se živo sjećam divljanja na Kantridi kad je Dumitru Mitu zabio za 1:0, mislim da 2004. , pa vožnja onim starim gradskim autobusima od Grobnika do Trećeg maja, pa onda pješke do stadiona... jaoo, mladost - ludost.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 07 vel 2012, 00:31 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Znaš onu : "Pušiš kao riječka armada .... " Ili onu : "Šugava Rijeko , smrdljivi grade, pobit ću pola tvoje armade " ? Kak nebi znao, još se živo sjećam divljanja na Kantridi kad je Dumitru Mitu zabio za 1:0, mislim da 2004. , pa vožnja onim starim gradskim autobusima od Grobnika do Trećeg maja, pa onda pješke do stadiona... jaoo, mladost - ludost. Mislim da je to jednina stvar gdje se BBB i Torcida mogu jednodušno složiti - više mrze Armadu nego međusobno .
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|