|
|
Stranica: 8/25.
|
[ 618 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Zenicanin
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 14 pro 2011, 20:17 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2011, 02:39 Postovi: 1184 Lokacija: Bosna i Hercegovina (Herceg Bosna)
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 15 pro 2011, 19:24 |
|
|
jesam li to vidio djeda mraza u ZEnici il mi se ucinilo eheh
kolko znam Mustafa CEric je u sarajevu zabranio da i jedan bude
a Zenica slovi ko vehabijsko leglo xD
cek ti momci s bradama il nisu zamijetili mraza il oni zive u predgradima? di su oni tocno
nesto ne stima ehhehe
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 15 pro 2011, 19:26 |
|
|
svaka cast grad se stvarno lijepo razvija
one ruzne komunisticke zgrade i neboderi ostaju al dobro
svremenom ce sigurno grad postat pravi grad 21.st :)
reko mi jedan lega koji je bio da je iso uz rijeku u zenici neke slamnate kuce cigani prljavo smrdi ko kuga bjeda
nemoj se ljutit to sam cuo a nije tako davno bio
i isto to s buljenjem pa i ucentru samom
ko neko veliko selo xDD
|
|
Vrh |
|
|
Zenicanin
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 15 pro 2011, 20:53 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2011, 02:39 Postovi: 1184 Lokacija: Bosna i Hercegovina (Herceg Bosna)
|
Ibar je napisao/la: jesam li to vidio djeda mraza u ZEnici il mi se ucinilo eheh
cek ti momci s bradama il nisu zamijetili mraza il oni zive u predgradima? di su oni tocno
nesto ne stima ehhehe Ozbiljno? Nisam znao to za Sarajevo.. U centru Zenice bude svake godine Deda mraz i magarac skojim se djeca slikavaju i prodaja poklona (ja mislim preko cjelog Decembra).... uglavnom nije zabranjen deda mraz u vehabijskom gradu Jebiga mozda i vehabije vole Deda mraza i deda mraz je bradonja kao oni Vehabije tek ima od proslog rata, ti ljudi su se vecinom okrenili totalno zivot svoj prema vjeri... al to su ipak isti oni Bosnjaci sa Bosnjackim mentalitetem, a ne neki Arapi (il sta ja znam) vecina od njih mirno prakticiraju svoju vjeru, a vecinom su i sami medju sebe, tako da oni izbjegavaju "obicne muslimane" cak nekad i one muslimane koje su veliki vjernici, al opet "ne toliki kao oni" jer im ne odgovara njihov zivotni stil, a tako i"obicni muslimani" vecinom i izbjegavju njih, ni kod nas vecinom nisu dobro vidjeni. A niko ih ne dira nit nas neko dira, jer opet kazem nisu oni Bosnjaci sa arapskim mentalitetom (kao mozda sto vi mislite) pa da maltretiraju ili hoce kamenjarit svakog ko prevrsi neke muslimanska pravila il sta ja znam. A nit ces nac zenu u Zenici za Burkom... ja sam dosad mozda vidio dva put kako znam za Zenici... al uglavnom je kod svakog isti reakcija "aaa vidi ona se skroz pokrila" svako se uglavnom za cudi i gleda u nju ko vanzemaljca. Dok ovdje u Minhenu u Centru grada ih moze svaki dan viditi. Naj bolje je doci i sam procjeniti situaciju
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 15 pro 2011, 21:45 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25571 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Moj dobar prijatelj je svirao bubnjeve u ovoj grupi. ;)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Zenicanin
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 15 pro 2011, 22:14 |
|
|
Ibar je napisao/la: jesam li to vidio djeda mraza u ZEnici il mi se ucinilo eheh
nesto ne stima ehhehe Uskrsni program u vehabijskim gradu
|
|
Vrh |
|
|
Zenicanin
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 15 pro 2011, 22:40 |
|
|
Renoviranje pravoslavne Crkve svete Bogorodice
|
|
Vrh |
|
|
Zenicanin
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 15 pro 2011, 23:06 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Zenicanin
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 16 pro 2011, 00:07 |
|
|
Izgradnja Hotela Dubrovnika Renovacija gradskog muzeja Renovirana robna kuca "Bosanka" Renovirana robna kuca "Zenicanka" Islamski Centar kod sultan ahmedove dzamije Uploaded with ImageShack.usVako bi trebalo izgledati kad se zavrsi Izgradnja trznog centra u Crkvicama Izgradnja ekonomskog Fakultet Zenice Postavljene parking automate po cjelom gradu Izgradnja "Suncana dolina" u Crkvicama Renovirana Sinagoga u centru grada Jos planirano al ne zapoceto "islamski pedagoski fakultet"
|
|
Vrh |
|
|
Zenicanin
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 16 pro 2011, 00:10 |
|
|
Centar grada Zenice ples maturanata za Guinneesa. Ljevo trzni centar VF, trg Kameni spavac i desno gore multiplex kino Ekran.
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 16 pro 2011, 00:11 |
|
|
sta je lijepa zgrada sinagoge
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 16 pro 2011, 00:14 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Zenicanin
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 16 pro 2011, 00:20 |
|
|
Ibar je napisao/la: Kompleksasi... Djeda Mraz je izmislila firma Coca Cola, i za mene je to medjunarodna kulturna bastina
|
|
Vrh |
|
|
Zenicanin
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 16 pro 2011, 00:31 |
|
|
Vlada Zeničko-dobojskog kantona odobrila je isplatu 10.000 KM Srpskoj pravoslavnoj crkvenoj opštini i parohiji Zenica na ime sufinasiranja obnove Sabornog hrama Rođenja Presvete Bogorodice u Zenici. Kako je danas na pres-konferenciji u sjedištu ZDK izjavio premijer tog kantona Miralem Galijašević, Crvenom polumjesecu Zeničko-dobojskog kantona kao pomoć za nabavku opreme otuđene tokom provale u prostorije Udruženja odobreno 1.000, KMa Crvenom križu ZDK kao pomoć za organizaciju takmičenja iz poznavanja Prve pomoći za učenike osnovnih i srednjih škola 10.000 KM.
|
|
Vrh |
|
|
Zenicanin
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 16 pro 2011, 01:07 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Moj dobar prijatelj je svirao bubnjeve u ovoj grupi. ;)
To pjesma dansnje grupe Dubioza Kolektiv, ako znas koje to... i bio je hit 1993-94
|
|
Vrh |
|
|
Zenicanin
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 16 pro 2011, 01:20 |
|
|
Nakon 40 godina konacno promjenje trava na bilinom polju Nekad Sad Eno i Mevlid se pridruzio da pomogne premjenit travu na bilinom polju
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 16 pro 2011, 18:24 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 16 pro 2011, 18:25 |
|
|
kad smo vec kod trave to mi nikak nije jasno zast bih repka igra u zenci a ne u sar na onom velikom stadionu
ovak igra na stadionu velicine onog na malti il andori xD
|
|
Vrh |
|
|
Zenicanin
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 16 pro 2011, 19:11 |
|
|
Ibar je napisao/la: kad smo vec kod trave to mi nikak nije jasno zast bih repka igra u zenci a ne u sar na onom velikom stadionu
ovak igra na stadionu velicine onog na malti il andori xD To je zelja igraca i navijaca da se igra na bilinom Polju... Na prvom mjestu zato sto nema atleticke staze i spog toga bolju akustiku kad se navija, kao drugo hoce igraci posto, kako su oni naveli, na bilino polju su rjetko porazeni, a na kosevu cesce gube. Hrvatska televizija Nova TV u Zenici o Bosankom Fudbalu i kako su ih Vehabije dobro decekali Vako izgleda grad kad repka igra u Zenici Fan zona u Zenici Evo jos nesto iz zenicke Arene
|
|
Vrh |
|
|
Zenicanin
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 16 pro 2011, 22:18 |
|
|
Zenica-KŠC U susret Božiću 2011
|
|
Vrh |
|
|
Zenicanin
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 17 pro 2011, 14:00 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Dragica88
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 17 pro 2011, 15:15 |
|
|
Nego kad ćete vi u Zenici promjeniti ime grada u Zjenica???
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 17 pro 2011, 20:00 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37779 Lokacija: Gl. grad regije
|
Tulkas je napisao/la: Ova na drugoj slici rece mi prijatelj odmah do osnovne skole sagradjena Ova bijela niska zgrada iza džamije, Junuzova osnovna... Z.P.O. Mamicu im arapsku... Vjerovat ću Zeničanima kad ih sami poravnaju... Sigurno nije regularna grdnja, mislim kako je tu bilo predviđeno igralište za školu, koje nikad nije napravljeno. Škola je imala igralište ali još dok sam ja išao u nju na mjestu igrališta su napravljene zgrade, ove crvene. I tamo gdje je trebalo nastat, i gdje smo se i igrali, tu su dignuli džamijetinu... Neka je sele negdje, u PM...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 17 pro 2011, 20:50 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
joj kol'ko zelenila, trebalo bi grad preimenovati u Zelenicu
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Zenica Postano: 17 pro 2011, 21:08 |
|
|
Zenicanin je napisao/la: Ibar je napisao/la: kad smo vec kod trave to mi nikak nije jasno zast bih repka igra u zenci a ne u sar na onom velikom stadionu
ovak igra na stadionu velicine onog na malti il andori xD To je zelja igraca i navijaca da se igra na bilinom Polju... Na prvom mjestu zato sto nema atleticke staze i spog toga bolju akustiku kad se navija, kao drugo hoce igraci posto, kako su oni naveli, na bilino polju su rjetko porazeni, a na kosevu cesce gube. Hrvatska televizija Nova TV u Zenici o Bosankom Fudbalu i kako su ih Vehabije dobro decekali Vako izgleda grad kad repka igra u Zenici Fan zona u Zenici Evo jos nesto iz zenicke Arene bice Sarajevo vama dode ko nas Split haha ˝crna ovca˝ kad je repka u pitanju xD
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|