HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 25 svi 2025, 18:15.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 714 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 29  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Žepče
PostPostano: 09 pro 2011, 01:03 

Sportska dvorana KŠC-a "Don Bosco" pred završetkom radova

Privode se kraju radovi na sportskoj dvorani koja se nalazi u sastavu KŠC-a "Don Bosco".

Ovih dana smo napravili nekoliko fotografija za sve Vas koji još niste posjetili jednu od najmodernijih dvorana u BiH koja će moći primati između 800 i 1.300 gledatelja. Dvorana će puno značiti i za razvoj dvoranskih sportova na području Žepča, ali će pružiti i izvrsne uvjete za gotovo 600 učenika KŠC-a.

Idućeg tjedan se očekuje nanošenje gumene podloge, a uskoro i postavljanje semafora. Izvode se i posljednji radovi na uređenju pomoćnih prostorija.

slika

slika

slika

Vrh

PostPostano: 09 pro 2011, 14:58 

MRSHO je napisao/la:
Tu misliš na Željezno polje i Begov Han vjerojatno? Ustvari ne znam za Begov Han imaju li školu...

Imaju.

OŠ "Alija Nametak" Begov Han. Pohađa ju nešto više od 400 učenika. Isključivo Muslimana.

Old Fridolin je napisao/la:
Sta je sa zeljeznim poljem to je neko ogromno muslimansko selo u sastavu opstine zepce i bojim se da ako to uzmes u kalkulaciju mogla bi situacija da izgleda drugacije.
osim toga cuo sam da su prilicno zaostali u tom selu i da hanume puno radaju.

Ogromno - jest, ali ništa veće nego što je bilo prije rata, štoviše mislim da je i ondje manje ljudi nego prije. Zaostalo - bilo i ostalo. Ovo da hanume puno rađaju je po meni obični mit. Rađaju dosta, ali ništa drukčije nego što je to bilo prije. A i osim toga vidi se strmoglavi pad učenika zadnjih 6 godina i kod njih.

772
740
713
719
692
651

Vrh

PostPostano: 15 pro 2011, 18:13 

NoviSeer je napisao/la:
MRSHO je napisao/la:
Tu misliš na Željezno polje i Begov Han vjerojatno? Ustvari ne znam za Begov Han imaju li školu...

Imaju.

OŠ "Alija Nametak" Begov Han. Pohađa ju nešto više od 400 učenika. Isključivo Muslimana.

Old Fridolin je napisao/la:
Sta je sa zeljeznim poljem to je neko ogromno muslimansko selo u sastavu opstine zepce i bojim se da ako to uzmes u kalkulaciju mogla bi situacija da izgleda drugacije.
osim toga cuo sam da su prilicno zaostali u tom selu i da hanume puno radaju.

Ogromno - jest, ali ništa veće nego što je bilo prije rata, štoviše mislim da je i ondje manje ljudi nego prije. Zaostalo - bilo i ostalo. Ovo da hanume puno rađaju je po meni obični mit. Rađaju dosta, ali ništa drukčije nego što je to bilo prije. A i osim toga vidi se strmoglavi pad učenika zadnjih 6 godina i kod njih.

772
740
713
719
692
651

Ups! Nevjerovatno! U Bosni nije vise nista sto je bilo prije.
Velika hvala!

Vrh

PostPostano: 22 pro 2011, 21:05 

Citat:
To je zalog za budućnost: Od 142 promovirana diplomanta, 21 iz Žepča

slika

Mostar - U amfiteatru Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru jučer je upriličena svečana promocija studenata koji su završili studij na Fakultetu strojarstva i računarstva u akademskoj 2010./2011.

U prepunoj dvorani amfiteatra navedenog fakulteta, u nazočnosti obitelji i prijatelja, mnogobrojnih profesora i djelatnika Sveučilišta te uzvanika i visokih dužnosnika, na Fakultetu strojarstva i računarstva svečano su promovirana 143 studenta.

Upriličena je svečana dodjela diploma za jednog magistra znanosti, 12 prvostupnika strojarstava, 47 prvostupnika računarstva, 4 magistra strojarstava, 33 magistra računarstva, 2 diplomirana inženjera strojarstva, 8 diplomiranih inženjera računarstva, 13 inženjera računarstva te 23 stručna prvostupnika računarstva.

Nakon svečane prisege i himne “Gaudeamus” te položene prisege za časno obavljanje dužnosti, diplome ovjerene akademskim jamstvom uručio je dekan Fakulteta strojarstva i računarstva prof. dr. sc. Milenko Obad. Također su dodijeljene dekanove nagrade najboljim studentima i jubilarne nagrade profesorima fakulteta.
U svom govoru studentima zaželio uspješan rad i daljnje napredovanje te zahvalio svim koji su doprinijeli unaprjeđenju ovoga fakulteta. Pozdravima i čestitkama pridružio se i rektor prof. dr. Vlado Majstorović. Osobno se zahvalio predsjedniku Vlade HNŽ-a Denisu Lasiću što je nazočio ovom svečano događaju.

- Svake godine, posebno u dane kada iščekujemo najveći blagdan Božić, jednako tako i Novu godinu, na najstarijoj članici Sveučilišta, Fakultetu strojarstva i računarstva, sudjelujemo u svečanoj prigodi promocija. Dan kada se promoviraju diplomanti, bez obzira na krize i poteškoće koje postoje, ova događaj treba proslaviti, kazao je Majstorović.

Međutim, prema njegovim riječima, ne bi bilo pravog uspjeha da trokut između fakulteta, studenata i roditelja nije funkcionirao kako treba, pa se stoga s posebnim riječima zahvale obratio i roditeljima diplomanata, svjestan da su proveli dane i neprospavane noći razmišljajući o budućnosti svoje djece.

Žepče dobilo 21 diplomanta

Trogodišnji stručni studij računarstva u Žepču nalazi se u sastavu Fakulteta strojarstva i računarstva Sveučilišta iz Mostara, a predavanja održavaju profesori iz Mostara i Osijeka. Ove godine isti je iznjedrio 18 diplomanata. Prisutnima se obratio i ravnatelj Katoličkog školskog centra “Don Bosco” Žepče mr. don Tihomir Šutalo te uputio prigodne riječi zahvale na ovom uspjehu.

- Za tako malu sredinu kao što je Žepče, 21 inženjer je velika dobit. Zahvaljujem vodstvu Sveučilišta i ovoga fakulteta što su nam omogućili ovaj studij. Jer iako smo udaljeni od Mostara 250 kilometara, mi smo jako bliski i povezani - dodao je Šutalo.

Uz ovih 18 diplomanata, promovirano je još troje Žepčaka koji studiraju na Fakultetu strojarstva i računarstva u Mostaru: Sanja Antolović je promovirana u magistru strojarstva s prosjekom ocjena na zadnjoj godini studija 5.0 te Mario Dragičević i Davor Nedić u prvostupnike. Mario je ovogodišnji dobitnik dekanove nagrade s prosjekom ocjena 5.0. Čestitamo promoviranim diplomantima, Mariju i Davoru želimo jednako uspješan nastavak studija, a Sanji dobro snalaženje u ulozi profesorice strojarske skupine predmeta u Katoličkome školskom centru „Don Bosco“.

RPŽ/DL

Svaka čast :klanjam

Vrh

PostPostano: 03 sij 2012, 16:44 

Župa Svetog Ante Paduvanskog Žepče:

Župa Žepče je u 2011. godini brojila 5.046 vjernika. (+ 121 upoređujući sa stanjem u 2009.)

Utoj godini je kršteno 52 djece. Od toga broja 29 muških i 23 ženske djece.

Prvu pričest je primilo 73 prvopričesnika, a 97 mladih je krizmano.

U žepačkoj crkvi je vjenčano 25 parova.

Preminuo je 41 župljanin (23 muškarca i 18 žena).

Vrh

PostPostano: 06 sij 2012, 16:12 

Citat:
Žepče treba podržati i da nam je svima dika

Načelnik Općine Žepče Mato Zovko prvi put je postao 1995. godine. Na tom je mjestu i danas. Osim što je na izborima dobijao povjerenje sugrađana, za rad i angažman na stvaranju uslova za pristojan život stanovništva na teritoriji od 282 kilometra kvadratna, primio je veliki broj priznanja i nagrada. Kaže da je sretan što Žepče više nije na naslovnicama novina po negativnim događajima, ali i da je vjerovao u brži ekonomski oporavak na ovim prostorima. „Dugo sam načelnik ali nikako, što bi rekli naši stariji, vidna dana nemaš. Baš kada smo sredili političke probleme, krenulo nas dobro 2008. godine i kada sam pomislio da više ne moram ni u Zenicu, ni u Sarajevo ići po 20.000 ili 50.000 KM, dođe ova kriza... Proračun nam se sa 5.850.000 KM s krizom vratio na 4,7 miliona 2009. godine. Ovaj mi je mandat prošao u krizi...“
NR: Kako biste ocijenili 2011. godinu kada je u pitanju realizacija planiranih aktivnosti općinske administracije s vama na čelu?
ZOVKO: Planirano smo i završili. Funkcioniranje izvršne vlasti, općinskog načelnika, službi i Vijeća općine je uredno, bez problema i drago mi je da u ove dvije godine nijednog incidenta nismo imali na terenu. Općinska vlast funkcionira odlično, ona je i dalje jedna od najefikasnijih, najekonomičnijih u kantonu, izlazi u susret svakom čovjeku i tako ćemo nastaviti. U projektu sa GAP-om napravili smo jednu od najfunckionalnijih uprava i sve su službe uvezane.
NR: Koji su najveći infrastrukturni projekti realizirani na području općine Žepče u protekloj godini?
ZOVKO: Možemo stvoriti efikasnu i jeftinu upravu, ali sve dok se nešto ne desi na terenu, dok građani ne vide svojim očima, ne vrijedi. Najbolji primjer je pasarela na ulazu u grad kojom smo poboljšali sigurnost građana koji su godinama na putu do grada rizikujući prelazili put koji vodi prema Žepču i Zavidovićima. Pri kraju smo radova na poslovnoj zoni Polja, gdje su stvoreni uslovi da naš prvi kupac početkom godine može početi radove na svojoj tvornici. To nam je najpotrebnije u vrijeme nezaposlenosti. Zbog administrativnih problema još nismo otvorili sportsku dvoranu u KŠC Don Bosco što će biti uskoro. Izgradnja Glazbene škole je pri kraju, iduće godine će biti useljeno njeno prizemlje. Po mjesnim zajednicama gradili smo vodovode, puteve... Zbog velikih gubitaka vode prije dvije godine počeli smo izgradnju još jednog rezervoara od 500 kubika, pa ćemo uskoro imati 1.150 kubika rezerve vode u svakom trenutku. Gradske ulice smo sanirali, radili put za Novo naselje, gradili pješačke staze. Bez obzira što je kriza i općinski proračun sužen za ulaganja i kapitalne investicije, pripremamo projekte, apliciramo u Kanton, FBiH, prema stranim organizacijama, sve kako bi u Žepču stvorili bolje uvjete za život. Više u PDF ili štampanom izdanju...

http://www.nasarijec.ba/index.php?optio ... &Itemid=86

Vrh

PostPostano: 09 sij 2012, 15:36 

Kako su Žepčacima pokušali ukrasti Božić

http://www.hercegbosna.org/vijesti/bih/ ... -4898.html

Vrh

PostPostano: 09 sij 2012, 15:42 

MRSHO je napisao/la:

Samo da im je zajebat Hrvate, to im je smisao postojanja, nevjerojatno.

“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’

Vrh

PostPostano: 09 sij 2012, 17:09 

MRSHO je napisao/la:

Ni ja ni nitko koga znam za ovo nismo čuli. Ko ih jebe :evotigana

Vrh

PostPostano: 09 sij 2012, 17:14 

NoviSeer je napisao/la:
MRSHO je napisao/la:

Ni ja ni nitko koga znam za ovo nismo čuli. Ko ih jebe :evotigana

A i da ste čuli, vjerujem da bi se ražnjevi svejedno okretali :zubati

Vrh

PostPostano: 09 sij 2012, 18:40 

Evo tvoja slika.

slika

Vrh

PostPostano: 09 sij 2012, 18:40 

Malo liči na Šeksa.

Vrh

PostPostano: 09 sij 2012, 18:51 

BBC je napisao/la:
Malo liči na Šeksa.

Netočno BBC, uopće ne liči Šeksu! Nigdje ne vidim alkohola na slici :D .

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 09 sij 2012, 18:55 

Ovo pod "tvoja slika" sam mislio da je Mrsho već stavio na drugoj temi. Ne da liči na ovog na slici. :laugh

Vrh

PostPostano: 09 sij 2012, 18:58 

BBC je napisao/la:
Ovo pod "tvoja slika" sam mislio da je Mrsho već stavio na drugoj temi. Ne da liči na ovog na slici. :laugh

Ja sam skužio, :thumbup

ali mi je odma šinulo u glavu da će drugi pomislit da mi se rugaš :zubati

Vrh

PostPostano: 27 sij 2012, 16:02 

Citat:
FOTO: KŠC Don Bosco Žepču „donio“ i suvremenu sportsku dvoranu
http://postaja.ba
U Katoličkom školskom centru Don Bosco su sve bliže okončanju svih zacrtanih graditeljskih radova. Prošlog petka povjerenstvo za tehnički prijem obišlo je sportsku dvoranu koja je izgrađena u sklopu Centra. Za očekivati je da uporabnu dozvolu ovaj objekt dobije početkom veljače.

Ravnatelj KŠC-a Don Bosco mr. Tihomir Šutalo naglasio je da salezijanskoj zajednici nikada na prvom mjestu nisu bile same zgrade „nego provoditi svoju karizmu i raditi s mladima, a da bismo to mogli jedan od preduvjeta je bila izgradnja prostora za to. Nismo do kraja zadovoljni kada je prevalentna slika koja se šalje o našem djelovanju našim sugrađanima i sredini - zidovi koje smo izgradili. Nama je puno važnije i ljepše govoriti o životu koji se tu događa, a osobito o životu koji će se u budućnosti tu događati. Ali jasno nam je da života nema bez uvjeta svake vrste, a svakako i ovih fizičkih. Izgradnjom sportske dvorane pomalo idemo prema kraju onoga što smo 1997. i 1998. godine u projektnoj dokumentaciji za izgradnju KŠC-a zacrtali. Nama još nedostaje samo započeti i izgraditi, pitanje je hoće li se to ikada dogoditi, đački dom. A sve ostalo je u završnoj fazi“, kazao je ravnatelj Šutalo.

Što će sportska dvorana donijeti i za Centar i za cijeli naš kraj?

„ Ono što će donijeti sigurno su ogromne nove mogućnosti. Do sada su nama u školu, u ovaj velebni objekt, dolazili samo naši učenici. Dvorana će donijeti veliki broj novih posjetitelja. Od korisnika i posjetitelja raznih događanja… Sada sve to treba organizirati na način da to uvijek prate i istinske vrijednosti. Da to sve bude na jednoj lijepoj ljudskoj razini - mjesto odgoja i promocije, sporta, kulture, druženja…“

O samoj dvorani mr. Šutalo je kazao:

„Dvorana ima oko 7.000 m2 prostora. Ljude uvijek zanima koliko će u njoj moći stati gledatelja. Imamo postavljeno 800 sjedala u dvorani i još trebamo postaviti tzv. teleskopske tribine s 500 sjedećih mjesta. Znači, ukupno oko 1.300 sjedećih mjesta.“

Akademik Andrija Mutnjaković je idejno osmislio cijeli centar. U manje od 15 godina rodila se ideja i niknuo je reprezentativni objekt na Žepačkim poljima:

„Pa znate kada sam prije 15 godina to crtao, pa kada smo vidjeli da sam nacrtao 16.000 m2 nitko nije vjerovao da ćemo to realizirati za našega života. A evo posrećilo nam se i mi smo to stvarno uspjeli realizirati. To smo sve skupa napravili radi radosti života.“

O samoj dvorani akademik Mutnjaković je rekao:

„Mislim da je tehnološki ta dvorana savršena koliko ta današnja tehnologija dozvoljava. Uz to nastojali smo da sve skupa to djeluje ležerno, da to nije samo ona sportska dvorana za natjecanja, nego dvorana za igru. Bez obzira je li to sportska igra, rekreativna igra ili samo druženje.“

Predsjednica povjerenstva za tehnički prijem dvorane dipl. arhitektica Ljuba Tadić govoreći o dvorani je naglasila:

„Objekt je fantastičan. I mislim da nisam vidjela jednu dvoranu da tako odiše svježinom, bojama i razigranošću To je nešto što nedostaje našoj omladini i čime će uistinu biti zadovoljni.“

Načelnik općine Mato Zovko istaknuo je značaj dvorane i za učenike i za sportske klubove.

„Meni je najdraže da smo mi zajednički projekt, dakle Općine Žepče i cijele lokalne zajednice zajedno s KŠC-om Don Bosco, projekt sportske dvorane koji smo počeli 2007. Godine, ovih dana priveli kraju. I kako što vidimo danas je povjerenstvo za tehnički prijem odradilo svoj dio posla i najvjerojatnije će se od 1. veljače ta dvorana pustit učenicima za uporabu, na radosti i učenika i cijele lokalne zajednice, a pogotovo sportskih klubova koje imamo u
Žepču.“

Tako se projekt izgradnje KŠC-a Don Bosco bliži kraju. Do sada je u njegovu izgradnju uloženo više od 10 milijuna eura, a donatori su bili brojni prijatelji salezijanaca diljem svijeta. Ali puno značajnije od te cijene je neprocjenjiva odgojna i obrazovna uloga Centra za mlade naraštaje koji su svoje obrazovanje stekli ili stječu u njegovom okrilju, odnosno nemjerljiv značaj Centra za cijeli žepački kraj. Potvrda za to je i činjenica da je s KŠC-om Žepče prvi put u svojoj povijesti dobilo i suvremenu sportsku dvoranu.

Glavni izvođač radova bila je tvrtka K-projekt u suradnji s nekoliko drugih tvrtki s područja Žepča. Svečano otvaranje dvorane predviđeno je za proljeće. Reportažu o ovom događaju poslušajte u nedjelju 29. siječnja u 13,30 u emisiji Naši razgovori na 95,9 na valovima RPŽ-a.

slika

slika

slika

Vrh

PostPostano: 16 vel 2012, 17:52 

Žepče: I u 2011. više rođenih nego umrlih

Prema službenim podacima Centra za pružanje usluga građanima Općine Žepče, i u protekloj godini broj rođenih u odnosu na broj umrlih bio je veći, što je s obzirom na statističke pokazatelje drugih općina u BiH, u svakom slučaju ohrabrujući podatak.
Tako je u prošloj 2011. godini, rođeno ukupno 275 djece, umrlo 271 građana, dok je ukupan broj vjenčanih 200.

Međutim, zanimljiv je podatak da je od ovog ukupnog broja malih Žepčaka, samo dvoje djece rođeno i upisano u Žepču jer se najveći broj žepačke djece rađa u Županijskoj bolnici bolnici Zenica pa se upis djece u matične evidencije vrši u Općini Zenica (229 u 2011. godini).

Iako je broj rođene žepačke djece u 2011. godini nešto manji u odnosu na ranije godine, u Žepču je konstantan prirodni priraštaj odnosno natalitet je veći od mortaliteta. Dakle, na osnovu ovih statističkih pokazatelja, može se reći da općini Žepče, bar trenutno ne prijeti bijela kuga, ali dokle će ovakav pozitivan trend ostati veliko je pitanje, s obzirom na svakodnevno poskupljene i sve niži životni standard građana.

Vrh

PostPostano: 16 vel 2012, 18:30 

Znal se kakav je omjer hrvati/muslimani od ti 275 rodeni?

Vrh

PostPostano: 18 vel 2012, 10:19 

Nešto slično kao i u omjeru stanovništva, dakle 65-35 za nas. Ali tu i tamo se pojavi koje Srpče ili neko od ostalih.

Vrh

PostPostano: 20 vel 2012, 19:25 

Sta je sa ovim autoputem koji prolazi kroz zepce? Hoce oni iz sarajeva da sjebu buduci razvoj zepca. Kakve su sanse da se to spreci?

Vrh

PostPostano: 20 vel 2012, 21:03 

a evo maloprije i ja cujem na radio zepcu, vise nisam na izvoru informacije, ali uglavnom ranije je bila odredjena trasa autoputa izvan grada, lijevo od M-17, a sada po nekakvom skracenom postupku se usvaja neka druga opcija koja je navodno financijski prihvatljivija, ali i 6, 3 km bliža prema Tuzli. Prema novom rješenju Vc ide desnom stranom rijeke bosne u uzem podrucju grada zepca te se na zepačkom polju gradi priključna petlja, a samo 1 km dalje kada se predje željeznička pruga se gradi jos jedna prikljucna traka koja ce biti odvaljanje za Tuzlu. I sve to 85 % na zemlji hrvata, i ide kroz naselja Hrvata.
Zanimljivo je da je ovakak potez osudjen i od strane Bosnjaka i Hrvata.
Sada je na poteztu glasanje u Domu naroda FBiH, obzirom da je prijedlog prosao Predstavnicki dom.

Vrh

PostPostano: 20 vel 2012, 21:58 

Žepačko polje koristit za autoput!? Takav plan bi značio potpunu blokadu razvoja Žepča za vijeke vijekova. Koja budala je to predložila, pa to je i za BiH debilizam bez premca...

Vrh

PostPostano: 20 vel 2012, 22:05 

Evo upravo ovo što ja spomenuh u gornjem postu:

Citat:
Tijekom rasprave na sjednici OV se prije svega čulo da o ovoj izmjeni uopće nisu bili obaviješteni, da bi izgradnja široke asfaltno-betonske trake na Žepačkom polju potpuno zaustavila život u Žepču; ukazali su na ekološku pogubnost tog projekta za cijeli grad i gusto naseljena prigradska naselja… Pojedini zastupnici su ukazali da je to pokušaj ponovnog pravljenja „slučaja Žepče“. Vijećnici HDZ-a BiH su odmah kazali da će biti protiv nove trase. Podržali su ih nezavisni vijećnik Muharem Hasagić i Ivica Širić. I SDA je iznijela duboko neslaganje s ovakvim naglim promjenama. Na kraju su svi vijećnici gotovo jednoglasno, uz dva suzdržana glasa Stranke za BiH, usvojili zaključak kojim odbijaju izmjenu trase autoceste na području općine Žepče jer suštinski ometa gospodarski razvoj općine Žepče i ugrožava brojne stanovnika općine. Općinsko vijeće Žepče zatražilo je u zaključku povratak na ranije usvojenu trasu autoceste.

...

Citat:
Potom je ravnatelj Urbanističkog zavoda BiH Zlatan Lazarevski u prepunoj kino dvorani Doma kulture vrlo neuvjerljivo i gotovo bez argumenata iznio razloge promjene trase autoceste. Raspravi su nazočili i predstavnici županijske vlasti.

...

Citat:
Svi do jednog, od predstavnika Preka do predstavnika Orahovice, Radovlja i Tatarbudžaka i samog grada Žepča su bili protiv ovog prijedloga. Narušavaju se bogati vodni potencijali padina Bukovika i Orlovika, mogućnost klizišta se povećava za Preko, uništava se Žepačko polje, ispušni plinovi bi natjerali Žepčake da hodaju s plinskim maskama, autocesta se dovodi na područje na kojemu se jedino može širiti grad, želi se politički destabilizirati ovo područje, i prije svega ni Općinu ni građane nitko ništa nije pitao…. U raspravi je posebno istaknuto da po ovom pitanju iste stavove imaju i predstavnici hrvatskog i bošnjačkog naroda.

...

Citat:
Općinsko vijeće Žepča odbilo je ovu izmjenu, kao i svi stanovnici okupljeni na ovoj javnoj prezentaciji. Od preko 500 okupljenih Žepčaka prijedlog nove trase nije dobio ni jedan pozitivan osvrt. Što će biti u idućim danima, ostaje da se vidi. Najčešća opaska koja se čula je da je novi prijedlog, i kratkoročno i dugoročno gledano, smrt za razvoj Žepča, njegove infrastrukture, gospodarstva, ekologije i uvjeta žiovta.

http://postaja.ba/index.php?option=com_ ... e&Itemid=4

I moj dodatak: Čuvajte Žepačko polje ko zjenicu oka!!!

Vrh

PostPostano: 21 vel 2012, 00:04 

Šta sad opet drkaju sa tom trasom koji jarac? Jedva Boga se spriječili idiotski planovi od prije nekoliko godina i sad opet još gluplji. Sva sreća pa taj autoput za 10 godina neće doć do Doboja.

Vrh

PostPostano: 21 vel 2012, 01:35 

Ako trasa bude gradena po ovom novom prijedlogu, to ce upropastiti grad zauvjek. Zamislite nekakav tunel izlazi 400 metara od mjesta gdje je sadasnja zgrada opcine pa covjece to je u sred grada.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 714 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 29  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: