|
|
Stranica: 5/21.
|
[ 504 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novem
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 14:47 |
|
|
Ništa dobro čim se u igru ubacuje general tzv. ABIH.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
|
|
Passenger je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Tako je nešto i Blaž Kraljević blesao dok nije osjetio realnost.
Nadam se da si klekao dok si izgovarao Blaž Kraljević Popišao sam mu se u facu, kao i tebi i svakom drugom bolesnom islamofiličaru.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1060 of 2558 - 41.44%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76385 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Passenger je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Da, dobar si čovjek HHerceg jer upućuješ zalutalog čovjeka na pravu adresu.
Dobit će tamo i poziciju moderatora, s obzirom da će biti jedini aktivni član. Može moderirat sam sebe, ili čekat 3 mjeseca da banira nekog Srbina ako se učlani.
Samo ti idi pravim putem i ostali koji vodite ovaj forum, a ja ću radije lutat ako je moj put lutanje. Mi idemo putem kojim ide hrvatski narod, i svi njegovi legitimini predstavnici izabrani u parlament. Politika foruma i HNS-a je praktički identična.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 14:50 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Passenger je napisao/la: Samo ti idi pravim putem i ostali koji vodite ovaj forum, a ja ću radije lutat ako je moj put lutanje.
Mi idemo putem kojim ide hrvatski narod, i svi njegovi legitimini predstavnici izabrani u parlament. Politika foruma i HNS-a je praktički identična. Zar postoji politika foruma?
1060 of 2558 - 41.44%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 14:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76385 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Passenger je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: A oko čega se do politički ne slažemo sa Srbima danas.
Dakle, politička pitanja DANAS.
Ne nešto iz prošlog stoljeća.
21. stoljeće.
21.stoljeće, Srbi se još uvik, 25 godina nakon rata, nisu ispričali zbog agresije na Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. Koja gora brate Ivo, razgovora nema! Srbi se tebi nisu ispričali zbog agresije na Bosnu i Hercegovinu? I zato si protiv suradnje s Dodikom.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 14:51 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Passenger je napisao/la: Interes Hrvata je da brane sebe, tako što će branit Republiku Srpsku?
Okanimo se Drine, spašavajmo Neretvu.
Pa ti sad izjavio da je naš interes muslimanska unitarna BiH. Bi li jurišao s oružjem na RS da je ugasiš? Ti se okani Drine i spašavaj Neretvu a Neretva nije ugrožena od Srba već od Muslimana. Nisam izjavio da je naš interes muslimanska unitarna BiH. Sram te bilo kako mi stavljaš u usta nešto što nisam rekao. Za Republiku Srpsku me boli neka stvar, ne zanima me uopće, a na tezu kako se mi Hrvati trebamo boriti za odcjepljenje Republike Srpske odgovorio sam da se mogu samo borit za njeno uništenje, a ne odcjepljenje. Neretva je najprije ugrožena od nas samih ako se nastavimo ovako ponašat, a onda od Srba iz istočne Hercegovine i Muslimani iz Hercegovine.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 14:53 |
|
|
Passenger je napisao/la: Neretva je najprije ugrožena od nas samih ako se nastavimo ovako ponašat, a onda od Srba iz istočne Hercegovine
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 14:54 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Passenger je napisao/la: Neretva je najprije ugrožena od nas samih ako se nastavimo ovako ponašat, a onda od Srba iz istočne Hercegovine Svi su krivi osim Osmanlija.
1060 of 2558 - 41.44%
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
|
|
Robbie MO je napisao/la: Jedini razlog što Hrvati danas imaju autonomiju u BiH, je što su Srbi krenuli praviti svoju, te rasturati BiH kada su ih Muslimani preglasali.
Da Srbi nisu za sebe tražili, ne bi ni mi ništa, ni tražili ni dobili.
Da su Srbi dobili kantone, mi bi možda izborili da hrvatski jezik bude službeni u općinama s preko 50% Hrvata, kao što je to mađarski u Vojvodini.
Trend je jasan: što više Srbi u BiH izbore za sebe, to više i nas dopadne.
Zato nas svih golica mogućnost da RS proglasi samostalnost. A čovječe pa ti stvarno u to vjeruješ
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
|
|
Passenger je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: A je li, a sto bi imao umjesto RS? Jedinstvenu BiH od Save do mora? Od Une do Drine? Tako je. Passenger je napisao/la: Nisam izjavio da je naš interes muslimanska unitarna BiH. Sram te bilo kako mi stavljaš u usta nešto što nisam rekao.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 14:56 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Passenger bi li ti smanjio ovlasti doma naroda kako to predlažu braća islamisti? Ne bih. Al bih povećao ovlasti predsjedništva kada bi se predsjedništvo biralo na zakonit način.
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 14:59 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Passenger je napisao/la: Je, dovoljan je indikator nakaradne politike koju vodimo
Nije nakaradna ako dobija 90% glasova Hrvata. To se onda zove volja naroda. Nego, da možda Muslimani biraju za nas, oni znaju bolje izabrati ? Komšić se zalaže za ukidanje RS, HNS ne. S kime se slažeš, s Komšićem ili HNS-om? Dobio je i Čović 90% glasova Hrvata na prošlim izborima za predsjedništvo, samo zato što više volimo svoga đavla nego tuđega. Ne trebam se slagati ni s jednima ni s drugima, i jedni i drugi su nam neprijatelji.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Naša Kvačica je napisao/la: Passenger je napisao/la: Nadam se da si klekao dok si izgovarao Blaž Kraljević
Popišao sam mu se u facu, kao i tebi i svakom drugom bolesnom islamofiličaru. Kada je opciliste i mod tim preodgojilo jednu zadrtu i notornu @lasicu, preodgojice i ovu zalutalu ovcu @pasangera. Samo treba sa njim raditi cesto, kao psihijatar sa kronicnim pacijentom, mozda i grupnu terapiju ukljuciti, od izlecenih pacijenata...da mu @lasica bude mentor, moze i @Inkvizitor, jer je i on na putu spasenja, ozdravljenja i iscjeljenja.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
|
|
Passenger je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Jedini razlog što Hrvati danas imaju autonomiju u BiH, je što su Srbi krenuli praviti svoju, te rasturati BiH kada su ih Muslimani preglasali.
Da Srbi nisu za sebe tražili, ne bi ni mi ništa, ni tražili ni dobili.
Da su Srbi dobili kantone, mi bi možda izborili da hrvatski jezik bude službeni u općinama s preko 50% Hrvata, kao što je to mađarski u Vojvodini.
Trend je jasan: što više Srbi u BiH izbore za sebe, to više i nas dopadne.
Zato nas svih golica mogućnost da RS proglasi samostalnost. A čovječe pa ti stvarno u to vjeruješ Naravno. Za ovaj sretni splet povijenih okolnosti gdje smo izrasli u faktor u BiH, možemo zahvaliti Hrvatima u RH te Srbima u BiH. Hrvatima u RH što su odlučili rasturiti Jugoslaviju Srbima u BiH jer su odlučili rasturiti BiH Bez tog dvoje danas nas ne bi bilo na mapi, unutar muslimanske jugoslavenske republike.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:00 |
|
|
Passenger, je li tebi žao ili drago što je Sarajevo bilo opkoljeno u zadnjem ratu?
Što misliš o srpskoj agresiji na Sarajevo, radi koje je četvrtina Muslimana bila okružena a bosanske vojne jedinice nisu mogle izaći iz Sarajeva, što je bitno oslabilo Armiju BiH.
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:01 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Passenger je napisao/la: Nadam se da si klekao dok si izgovarao Blaž Kraljević
Popišao sam mu se u facu, kao i tebi i svakom drugom bolesnom islamofiličaru. Sutra je sveta nedilja, pođi, ispovidi se, ja sam ti već oprostija
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:01 |
|
|
Stvar je jednostavna.
Muslimani žele uništit Srbe i Hrvate Srbi se žele odcjepit i ne žele uništit nikoga.
Imamo dvije opcije. možemo sa Muslimanima pokušavat uništavat Srbe pa i Hrvate ILI možemo sa Srbima se pokušat obranit od Muslimana i uništit BiH.
Pa ti vidi što je bolje
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:02 |
|
|
K..M je napisao/la: mozda i grupnu terapiju ukljuciti, od izlecenih pacijenata
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:03 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Passenger je napisao/la: Samo ti idi pravim putem i ostali koji vodite ovaj forum, a ja ću radije lutat ako je moj put lutanje.
Mi idemo putem kojim ide hrvatski narod, i svi njegovi legitimini predstavnici izabrani u parlament. Politika foruma i HNS-a je praktički identična. Hrvatski narod u Republici Hrvatskoj ide putem Pupovca, gej-brakova, pobačaja, eutanazije i rasprodaje nacionalne imovine. To nije moj put. Ako je put hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini ovo što ti govoriš, ni to nije moj put.
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:06 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Passenger je napisao/la: 21.stoljeće, Srbi se još uvik, 25 godina nakon rata, nisu ispričali zbog agresije na Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. Koja gora brate Ivo, razgovora nema!
Srbi se tebi nisu ispričali zbog agresije na Bosnu i Hercegovinu? I zato si protiv suradnje s Dodikom. Ne trebaju se meni ispričavat. Zna se što je javna isprika. Crnogorci su se odmah po osamostaljenju ispričali za Dubrovnik. Moji prijatelji koji su branili Dubrovnik i dan danas će reći: "Ne znamo koliko je ta isprika iskrena, a koliko je učinjena zbog kurtoazije, ali je u svakom slučaju dobro da se dogodila, lakše se more ić naprid."
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:07 |
|
|
K..M je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Popišao sam mu se u facu, kao i tebi i svakom drugom bolesnom islamofiličaru.
Kada je opciliste i mod tim preodgojilo jednu zadrtu i notornu @lasicu, preodgojice i ovu zalutalu ovcu @pasangera. Samo treba sa njim raditi cesto, kao psihijatar sa kronicnim pacijentom, mozda i grupnu terapiju ukljuciti, od izlecenih pacijenata...da mu @lasica bude mentor, moze i @Inkvizitor, jer je i on na putu spasenja, ozdravljenja i iscjeljenja. Sve što mu treba je više razgovarati sa muslimanima i bolje ih upoznati. Ovo nije najbolji forum za njega, treba otići na Klix i razgovarati s najboljim namjerama, objasniti islamistima situaciju i doživjeti ih iz prve ruke. Nakon što ga muslimani svojim besmislom propisno izvozaju okrenut će se gore od Prkačina ili Milanovića.
1060 of 2558 - 41.44%
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:07 |
|
|
Passenger je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: S kime se slažeš, s Komšićem ili HNS-om? Ne trebam se slagati ni s jednima ni s drugima, i jedni i drugi su nam neprijatelji. Znači, podjednako si daleko (ili podjednako blizu) od Komšića i Hrvatskog narodnog sabora.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:08 |
|
|
Passenger je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Popišao sam mu se u facu, kao i tebi i svakom drugom bolesnom islamofiličaru.
Sutra je sveta nedilja, pođi, ispovidi se, ja sam ti već oprostija Evo opraštam i ja tebi jer ne znaš što činiš.
1060 of 2558 - 41.44%
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:08 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Passenger je napisao/la: Neretva je najprije ugrožena od nas samih ako se nastavimo ovako ponašat, a onda od Srba iz istočne Hercegovine Tvoje smijanje na ovaj moj post je samo dokaz da nemaš pojma koje su se bitke vodile u domovinskom ratu, a kamoli u ratovima prije.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:09 |
|
|
Passenger je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Tvoje smijanje na ovaj moj post je samo dokaz da nemaš pojma koje su se bitke vodile u domovinskom ratu, a kamoli u ratovima prije. Koje su se bitke vodile od 1463?
1060 of 2558 - 41.44%
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|