|
|
Stranica: 6/21.
|
[ 504 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:10 |
|
|
Pa nije sad domovinski rat nego 2022 godina
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76385 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Naša Kvačica je napisao/la: K..M je napisao/la: Kada je opciliste i mod tim preodgojilo jednu zadrtu i notornu @lasicu, preodgojice i ovu zalutalu ovcu @pasangera. Samo treba sa njim raditi cesto, kao psihijatar sa kronicnim pacijentom, mozda i grupnu terapiju ukljuciti, od izlecenih pacijenata...da mu @lasica bude mentor, moze i @Inkvizitor, jer je i on na putu spasenja, ozdravljenja i iscjeljenja. Sve što mu treba je više razgovarati sa muslimanima i bolje ih upoznati. Ovo nije najbolji forum za njega, treba otići na Klix i razgovarati s najboljim namjerama, objasniti islamistima situaciju i doživjeti ih iz prve ruke. Nakon što ga muslimani svojim besmislom propisno izvozaju okrenut će se gore od Prkačina ili Milanovića. Da, Klix je možda bolja adresa od inkvijeve žaborečine sa 3 (njegova) posta dnevno.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:12 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Passenger je napisao/la: Sutra je sveta nedilja, pođi, ispovidi se, ja sam ti već oprostija
Evo opraštam i ja tebi jer ne znaš što činiš. General ostade popišan i sve oprošteno.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:12 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Svi su krivi osim Osmanlija. Osmanlije nisam spomenuo u kontekstu modernog vremena. Njih više nema, barem ne u onom smislu u kojem su bili prisutni. Povijesno gledano, upravo su oni najveći krivci za ovakvu situaciju danas u Bosni i Hercegovini. Otimali su djecu, obrezivali ih, odgajali ih u islamu... porušili crkve, pobili stanovništvo, regrutirali domaće izdajnike u svoj narod, naselili Srbe, a cijela istočna Hercegovina zbog njih je prešla na pravoslavlje kako bi sačuvali crkve.
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:14 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Passenger je napisao/la: Tako je.
Passenger je napisao/la: Nisam izjavio da je naš interes muslimanska unitarna BiH. Sram te bilo kako mi stavljaš u usta nešto što nisam rekao.
Eto vidiš.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76385 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Neznani junak je onaj koji je Kraljevića dezintegrirao na sastavne dijelove iz molekularne biologije tako da nije imalo ni što pokopati.
Doslovce ispario.
Ključni moment u opstanku Hrvata u BiH.
Tko slavi Kraljevića, taj slavi nacista, Alijinog generala i čovjeka koji je Hrvate u BiH doveo na rub građanskog rata, možda bi i uspio izazvati da je poživio.
Ratovao bi Ljubuški i Čapljina protiv Širokog i Gruda, ko Kladuša protiv Bihaća. Na kraju bi nam to jedino i ostalo. U sastavu Alijine republike čiji je general Kraljević bio.
Alijin Kadirov.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:16 |
|
|
K..M je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Popišao sam mu se u facu, kao i tebi i svakom drugom bolesnom islamofiličaru.
Kada je opciliste i mod tim preodgojilo jednu zadrtu i notornu @lasicu, preodgojice i ovu zalutalu ovcu @pasangera. Samo treba sa njim raditi cesto, kao psihijatar sa kronicnim pacijentom, mozda i grupnu terapiju ukljuciti, od izlecenih pacijenata...da mu @lasica bude mentor, moze i @Inkvizitor, jer je i on na putu spasenja, ozdravljenja i iscjeljenja. Ako je put ozdravljenja lizat šupak Srbima, ostavi me Bože bolesnim.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:17 |
|
|
Blaž Kraljević je denacifiziran
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:17 |
|
|
Denacifikacija HOSa u BiH je spasila hrvatski narod od nestanka.
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:18 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Passenger je napisao/la: A čovječe pa ti stvarno u to vjeruješ Naravno. Za ovaj sretni splet povijenih okolnosti gdje smo izrasli u faktor u BiH, možemo zahvaliti Hrvatima u RH te Srbima u BiH. Hrvatima u RH što su odlučili rasturiti Jugoslaviju Srbima u BiH jer su odlučili rasturiti BiH Bez tog dvoje danas nas ne bi bilo na mapi, unutar muslimanske jugoslavenske republike. Ma ja, da Dodik nije zapritija odcjepljenjem, nebi bilo Hrvata u Ljubuškom. Bože Bog si!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:20 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Blaž Kraljević je denacifiziran Blaž Kraljević je par dana prije denacifikacije, zaprijetio HVO-u oružanim sukobom.
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:21 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Passenger, je li tebi žao ili drago što je Sarajevo bilo opkoljeno u zadnjem ratu?
Što misliš o srpskoj agresiji na Sarajevo, radi koje je četvrtina Muslimana bila okružena a bosanske vojne jedinice nisu mogle izaći iz Sarajeva, što je bitno oslabilo Armiju BiH. Žao mi je svake žrtve, dogodila se ona u Vukovaru ili Sarajevu ili Srebrenici ili u Ahmićima. Naravno, uvijek mi je više žao naših hrvatskih žrtava nego tuđih, to je valjda prirodno.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:22 |
|
|
novem je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Evo opraštam i ja tebi jer ne znaš što činiš. General ostade popišan i sve oprošteno. ... i fratru ušteđena jedna minuta.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:23 |
|
|
Passenger je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Passenger, je li tebi žao ili drago što je Sarajevo bilo opkoljeno u zadnjem ratu?
Što misliš o srpskoj agresiji na Sarajevo, radi koje je četvrtina Muslimana bila okružena a bosanske vojne jedinice nisu mogle izaći iz Sarajeva, što je bitno oslabilo Armiju BiH. Žao mi je svake žrtve, dogodila se ona u Vukovaru ili Sarajevu ili Srebrenici ili u Ahmićima. Naravno, uvijek mi je više žao naših hrvatskih žrtava nego tuđih, to je valjda prirodno. Ne govorim o žrtvama, nego o vojsci. Je li ti žao uspješne srpske blokade nekoliko muslimanskih brigada u Sarajevu, a koje su mogle oslobađati BiH od separatista da ih Srbi nisu tamo opkolili?
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:24 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Stvar je jednostavna.
Muslimani žele uništit Srbe i Hrvate Srbi se žele odcjepit i ne žele uništit nikoga.
Imamo dvije opcije. možemo sa Muslimanima pokušavat uništavat Srbe pa i Hrvate ILI možemo sa Srbima se pokušat obranit od Muslimana i uništit BiH.
Pa ti vidi što je bolje Srbi ne žele uništit nikoga? Dobra, dobra. S kime? S dragim Bogom jedino, i svetim ocem Papom možda. A sa Srbima i Muslimanima ni kada darove nose. Iako... s Muslimanima nikad ne znaš, možda za 50 godina opet budu Hrvati.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:25 |
|
|
Passenger je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Passenger, je li tebi žao ili drago što je Sarajevo bilo opkoljeno u zadnjem ratu?
Što misliš o srpskoj agresiji na Sarajevo, radi koje je četvrtina Muslimana bila okružena a bosanske vojne jedinice nisu mogle izaći iz Sarajeva, što je bitno oslabilo Armiju BiH. Žao mi je svake žrtve, dogodila se ona u Vukovaru ili Sarajevu ili Srebrenici ili u Ahmićima. Naveo si 3 muslimanska stradanja, 1 hrvatsko, i 0 srpskih. Izgleda da je to tvoj dojam oko toga tko ima moralnu superiornost na Balkanu nakon 500 godina ratova.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:28 |
|
|
Robbie, sad će i tebi biti sve oprošteno.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:29 |
|
|
Passenger je napisao/la: Iako... s Muslimanima nikad ne znaš, možda za 50 godina opet budu Hrvati. I onda za 100 opet ne budu. No u svakom slučaju za 50 god teško da će ih bit tu iznad 400,000. Uglavnom penzionera.
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:30 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: K..M je napisao/la: Kada je opciliste i mod tim preodgojilo jednu zadrtu i notornu @lasicu, preodgojice i ovu zalutalu ovcu @pasangera. Samo treba sa njim raditi cesto, kao psihijatar sa kronicnim pacijentom, mozda i grupnu terapiju ukljuciti, od izlecenih pacijenata...da mu @lasica bude mentor, moze i @Inkvizitor, jer je i on na putu spasenja, ozdravljenja i iscjeljenja. Sve što mu treba je više razgovarati sa muslimanima i bolje ih upoznati. Ovo nije najbolji forum za njega, treba otići na Klix i razgovarati s najboljim namjerama, objasniti islamistima situaciju i doživjeti ih iz prve ruke. Nakon što ga muslimani svojim besmislom propisno izvozaju okrenut će se gore od Prkačina ili Milanovića. Hvala Bogu, životni put me je naveo da upoznam velik broj ljudi drugih nacija, vjera, kultura, boja kože, svjetonazora itd. Između ostalog tako poznajem i nekoliko muslimana s bliskog istoka, te velik broj muslimana iz Bosne. Iako ih jako puno poznajem i u kontaktu sam s njima, nikoga od njih ne smatram prijateljem. Svima sam zabranio da me zovu jarane kada je Komšić prije četiri godine izabran za hrvatskog člana predsjedništva. Moje riječi prema svima njima su glasile: "Da si mi jaran, nebi mi ga šuka iza leđa."
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:32 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Passenger je napisao/la:
Ne trebam se slagati ni s jednima ni s drugima, i jedni i drugi su nam neprijatelji. Znači, podjednako si daleko (ili podjednako blizu) od Komšića i Hrvatskog narodnog sabora. Nisam podjednako daleko ni blizu od Komšića i Hrvatskog narodnog sabora. Hrvatski narodni sabor je moj, i mogu se s njim slagati ili ne slagati, ali ga neću nikada odbaciti. Komšić nije moj, i ako se s njim ne slažem, mogu ga odbacit ko opušak.
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:34 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Passenger je napisao/la: Sutra je sveta nedilja, pođi, ispovidi se, ja sam ti već oprostija
Evo opraštam i ja tebi jer ne znaš što činiš. Znam što činim, ali svejedno je lipo čut rič "oprosti." Jbg, navuka san se na Gibonnija.
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:37 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Passenger je napisao/la: Tvoje smijanje na ovaj moj post je samo dokaz da nemaš pojma koje su se bitke vodile u domovinskom ratu, a kamoli u ratovima prije.
Koje su se bitke vodile od 1463? Prouči prvo akciju Lipanjske zore, onda moremo dalje
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:37 |
|
|
Passenger je napisao/la: ... Svima sam zabranio da me zovu jarane kada je Komšić prije četiri godine izabran za hrvatskog člana predsjedništva. Moje riječi prema svima njima su glasile: "Da si mi jaran, nebi mi ga šuka iza leđa." Koliko je to puta biran Sejdo od muslimana na tu poziciju?
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:38 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Pa nije sad domovinski rat nego 2022 godina Tako je, Srbi nas više ne žele zauzet, sad su dobri
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:39 |
|
|
novem je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Evo opraštam i ja tebi jer ne znaš što činiš. General ostade popišan i sve oprošteno. Nisam nikakav general, a popišan sam samo po jednom obrazu, okrenuo sam i drugi
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|