|
|
Stranica: 7/21.
|
[ 504 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novem
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:40 |
|
|
Passenger je napisao/la: novem je napisao/la: General ostade popišan i sve oprošteno. Nisam nikakav general, a popišan sam samo po jednom obrazu, okrenuo sam i drugi Riječ je o generalu muslimanske vojske.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:41 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Naša Kvačica je napisao/la: Passenger je napisao/la: Nadam se da si klekao dok si izgovarao Blaž Kraljević
Popišao sam mu se u facu, kao i tebi i svakom drugom bolesnom islamofiličaru. Koliko je ovo stupnjeva u Mostaru kad su i tebi popustili živci?
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76737 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Passenger je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Pa nije sad domovinski rat nego 2022 godina Tako je, Srbi nas više ne žele zauzet, sad su dobri Kako Srbima ide zauzimanje Mostara, Neuma, Stoca, Viteza, Jajca, Novog Travnika, Uskoplja, Odžaka, Žepča, Busovače, Usore i Kiseljaka ? Koje to općine Srbi žele zauzet. Pa jedna Usora i Odžak, koje su samo protiv Srba ratovale, danas vide samo Muslimane kao prijetnju. I Neum su napali 1990-ih samo Srbi, a tko im danas prijeti? U Mostaru su Hrvati možda više izginuli od Srba, tko im danas prijeti ?
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:46 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Popišao sam mu se u facu, kao i tebi i svakom drugom bolesnom islamofiličaru.
Koliko je ovo stupnjeva u Mostaru kad su i tebi popustili živci? Kvačici nisu popustili živci. Čovjeku se samo pišalo.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:48 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Neznani junak je onaj koji je Kraljevića dezintegrirao na sastavne dijelove iz molekularne biologije tako da nije imalo ni što pokopati.
Doslovce ispario.
Ključni moment u opstanku Hrvata u BiH.
Tko slavi Kraljevića, taj slavi nacista, Alijinog generala i čovjeka koji je Hrvate u BiH doveo na rub građanskog rata, možda bi i uspio izazvati da je poživio.
Ratovao bi Ljubuški i Čapljina protiv Širokog i Gruda, ko Kladuša protiv Bihaća. Na kraju bi nam to jedino i ostalo. U sastavu Alijine republike čiji je general Kraljević bio.
Alijin Kadirov. Kraljević je vjerovao Aliji na početku rata dok još nismo znali da će se muslimani okrenuti protiv nas. Tom Aliji su u Širokom Brijegu pljeskali i skandirali kao spasitelju kod zaustavljanja srpskih tenkova. Da je Fikret Abdić pobijedio Aliju na izborima, muslimani se nebi okrenuli protiv nas a i većina bi ih se i danas izjašnjavala Hrvatima. Prema brojnim insiderskim informacijama, Fikret je i pobijedio Aliju na izborima, ali je Alija došao na vlast, kako, zašto i na koji način, do danas je obavijeno velom tajne. Na kraju krajeva, nisam još uvijek siguran jesu li se oni okrenuli protiv nas ili mi protiv njih, ali u svakom slučaju Alijina rečenica kada su četnici zapalili Ravno: "To nije naš rat", bila je prvi znak da nismo više skupa. Bilo bi dobro da sagledavaš povijesne okolnosti u kontekstu trenutka u kojem su se događale, a ne da lupaš ko max po diviziji.
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:49 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Passenger je napisao/la: Žao mi je svake žrtve, dogodila se ona u Vukovaru ili Sarajevu ili Srebrenici ili u Ahmićima. Naravno, uvijek mi je više žao naših hrvatskih žrtava nego tuđih, to je valjda prirodno.
Ne govorim o žrtvama, nego o vojsci. Je li ti žao uspješne srpske blokade nekoliko muslimanskih brigada u Sarajevu, a koje su mogle oslobađati BiH od separatista da ih Srbi nisu tamo opkolili? To nije naš rat
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:50 |
|
|
Passenger je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Neznani junak je onaj koji je Kraljevića dezintegrirao na sastavne dijelove iz molekularne biologije tako da nije imalo ni što pokopati.
Doslovce ispario.
Tko slavi Kraljevića, taj slavi nacista, Alijinog generala i čovjeka koji je Hrvate u BiH doveo na rub građanskog rata, možda bi i uspio izazvati da je poživio.
Ratovao bi Ljubuški i Čapljina protiv Širokog i Gruda, ko Kladuša protiv Bihaća. Na kraju bi nam to jedino i ostalo. U sastavu Alijine republike čiji je general Kraljević bio.
Alijin Kadirov. Kraljević je vjerovao Aliji na početku rata dok još nismo znali da će se muslimani okrenuti protiv nas. Tom Aliji su u Širokom Brijegu pljeskali i skandirali kao spasitelju kod zaustavljanja srpskih tenkova. Da je Fikret Abdić pobijedio Aliju na izborima, muslimani se nebi okrenuli protiv nas a i većina bi ih se i danas izjašnjavala Hrvatima. Prema brojnim insiderskim informacijama, Fikret je i pobijedio Aliju na izborima, ali je Alija došao na vlast, kako, zašto i na koji način, do danas je obavijeno velom tajne. Na kraju krajeva, nisam još uvijek siguran jesu li se oni okrenuli protiv nas ili mi protiv njih, ali u svakom slučaju Alijina rečenica kada su četnici zapalili Ravno: "To nije naš rat", bila je prvi znak da nismo više skupa. Bilo bi dobro da sagledavaš povijesne okolnosti u kontekstu trenutka u kojem su se događale, a ne da lupaš ko max po diviziji. Zato su muslimani prije više od 30 godina bili sigurni, dok ti ni do danas nisi progledao.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76737 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Passenger je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Neznani junak je onaj koji je Kraljevića dezintegrirao na sastavne dijelove iz molekularne biologije tako da nije imalo ni što pokopati.
Doslovce ispario.
Alijin Kadirov. Kraljević je vjerovao Aliji na početku rata dok još nismo znali da će se muslimani okrenuti protiv nas. Tom Aliji su u Širokom Brijegu pljeskali i skandirali kao spasitelju kod zaustavljanja srpskih tenkova. Da je Fikret Abdić pobijedio Aliju na izborima, muslimani se nebi okrenuli protiv nas a i većina bi ih se i danas izjašnjavala Hrvatima. Prema brojnim insiderskim informacijama, Fikret je i pobijedio Aliju na izborima, ali je Alija došao na vlast, kako, zašto i na koji način, do danas je obavijeno velom tajne. Na kraju krajeva, nisam još uvijek siguran jesu li se oni okrenuli protiv nas ili mi protiv njih, ali u svakom slučaju Alijina rečenica kada su četnici zapalili Ravno: "To nije naš rat", bila je prvi znak da nismo više skupa. Bilo bi dobro da sagledavaš povijesne okolnosti u kontekstu trenutka u kojem su se događale, a ne da lupaš ko max po diviziji. Evo ti kontekst: U trenutku denacifikacije Kraljević je bio Alijin general. Do same smrti. Par dana i tjedana prije toga zaprijetio je HVO-u oružanim sukobom i nije se htio potčiniti pod vlast demokratski izabrane hrvatske vlasti Hercegbosne. Priznavao je samo vlast Alije.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:52 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Passenger je napisao/la: Žao mi je svake žrtve, dogodila se ona u Vukovaru ili Sarajevu ili Srebrenici ili u Ahmićima.
Naveo si 3 muslimanska stradanja, 1 hrvatsko, i 0 srpskih. Izgleda da je to tvoj dojam oko toga tko ima moralnu superiornost na Balkanu nakon 500 godina ratova. Naveo sam stratišta koja su mi prva pala na pamet. A ti broji krvna zrnca tko je Hrvat, tko Srbin, tko musliman, žrtva je žrtva.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:52 |
|
|
Passenger je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ne govorim o žrtvama, nego o vojsci.
Je li ti žao uspješne srpske blokade nekoliko muslimanskih brigada u Sarajevu, a koje su mogle oslobađati BiH od separatista da ih Srbi nisu tamo opkolili?
To nije naš rat Naravno da je naš rat, ratovali smo protiv muslimanske politike iz Sarajeva. Sarajevo nije 100 km daleko nego graniči s općinom Kiseljak. Pitaj Hrvate Srednje Bosne, je li im smetala opsada Sarajeva i to što ih još par muslimanskih brigada nisu mogli napadati.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:53 |
|
|
pa nisi slučajno naveo 3 muslimanska stradanja 0 srpskih i ni jedan muslimanski zločin nad drugima.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:55 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Passenger je napisao/la: To nije naš rat
Naravno da je naš rat. Pita Hrvate Srednje Bosne, je li im smetala opsada Sarajeva i to što ih još par muslimanskih brigada nisu mogli napadati. Nemoj zaboraviti i Hercegovinu, jer iako su bili opkoljeni opet su kozijim stazama izvlačili snage za operaciju "Neretva 93".
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:56 |
|
|
novem je napisao/la: Passenger je napisao/la: ... Svima sam zabranio da me zovu jarane kada je Komšić prije četiri godine izabran za hrvatskog člana predsjedništva. Moje riječi prema svima njima su glasile: "Da si mi jaran, nebi mi ga šuka iza leđa." Koliko je to puta biran Sejdo od muslimana na tu poziciju? Tri puta. Ali prva dva puta kad je biran nije me zanimala politika, samo seks, droga i rock 'n' roll, osim droge.
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:57 |
|
|
novem je napisao/la: Passenger je napisao/la: Nisam nikakav general, a popišan sam samo po jednom obrazu, okrenuo sam i drugi
Riječ je o generalu muslimanske vojske. Neznan čovika
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
|
|
Neutralnom promatracu moze djelovati da su Hrvati poceli rat protiv Bosnjaka dok su ovi bili pred porazom. Nejo neutralan bi rekao da od Hrvata ne bi ostalo nista ili bi bili u znatno losijem polizaju da su se Bosnjaci 1992. vodili istom politikom kao pojedini Hrvati sa ovog foruma koji prijetnju vide u Bosnjacima.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
|
|
Passenger je napisao/la: novem je napisao/la: Koliko je to puta biran Sejdo od muslimana na tu poziciju?
Tri puta. Ali prva dva puta kad je biran nije me zanimala politika, samo seks, droga i rock 'n' roll, osim droge. Znači ukratko, ti si bauštelac koji se vani pobratimio s ovim novim Muslimanima što sada bježe za Njemačku. Oni, kao politički pismeniji, te izvozali i istakijali ko budalu.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:58 |
|
|
Passenger je napisao/la: Na kraju krajeva, nisam još uvijek siguran jesu li se oni okrenuli protiv nas ili mi protiv njih, ali u svakom slučaju Alijina rečenica kada su četnici zapalili Ravno: "To nije naš rat", bila je prvi znak da nismo više skupa.
Ne može kontradiktornije.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:59 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Neutralnom promatracu moze djelovati da su Hrvati poceli rat protiv Bosnjaka dok su ovi bili pred porazom. Nejo neutralan bi rekao da od Hrvata ne bi ostalo nista ili bi bili u znatno losijem polizaju da su se Bosnjaci 1992. vodili istom politikom kao pojedini Hrvati sa ovog foruma koji prijetnju vide u Bosnjacima. Je. Hrvati počeli rat protiv Muslimana. Napadali iz Viteza, Žepča muslimanski obruč oko grada. Hrvati civili Travnika napadali muslimanske metke i noževe tijelima i vratovima.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 15:59 |
|
|
Lebowski je napisao/la: pojedini Hrvati sa ovog foruma koji prijetnju vide u Bosnjacima Vaša kompletna politika već 30 godina pokušava nas eliminirati s lica Zemlje. Zaletavate se u nas već 30 godina ko Turci na Beč. Najnovija najava cjelokupog zajedništva vaših stranaka, je da ćemo biti uništeni za 4 mjeseca. Predsjednik Memorijalnog centra za seoski genocid Srebrenica, nabrijaniji na nas nego na Srbe.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 16:00 |
|
|
Passenger je napisao/la: novem je napisao/la: Riječ je o generalu muslimanske vojske.
Neznan čovika Pitaj onda opet Kvačicu po kome se popišao.
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 16:01 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 16:03 |
|
|
Passenger je napisao/la: Odo se bućkat na rijeku. Živeli mi sto godina braćo, uživajte u pesmi! https://www.youtube.com/watch?v=0glQzxyxnMgPonesi livanjskog sira svojim friško odseljenim drugovima iz Bugojna, Tešnja, Tuzle i Sarajeva u Njemačkoj, i puno ih pozdravi.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 16:03 |
|
|
Passenger je napisao/la: Odo se bućkat na rijeku. Živeli mi sto godina braćo, uživajte u pesmi! https://www.youtube.com/watch?v=0glQzxyxnMgI ti uživaj
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 16:05 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Neutralnom promatracu moze djelovati da su Hrvati poceli rat protiv Bosnjaka dok su ovi bili pred porazom. Nejo neutralan bi rekao da od Hrvata ne bi ostalo nista ili bi bili u znatno losijem polizaju da su se Bosnjaci 1992. vodili istom politikom kao pojedini Hrvati sa ovog foruma koji prijetnju vide u Bosnjacima. Je. Hrvati počeli rat protiv Muslimana. Napadali iz Viteza, Žepča muslimanski obruč oko grada. Hrvati civili Travnika napadali muslimanske metke i noževe tijelima i vratovima. Ako cemo tom logikom i muslimani su bili u katolicko pravoslavnom okruzenju citav rat, kako ce oni napadati?
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 srp 2022, 16:06 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Je. Hrvati počeli rat protiv Muslimana. Napadali iz Viteza, Žepča muslimanski obruč oko grada. Hrvati civili Travnika napadali muslimanske metke i noževe tijelima i vratovima.
Ako cemo tom logikom i muslimani su bili u katolicko pravoslavnom okruzenju citav rat, kako ce oni napadati? Fair point. Po meni realno, postojali su sukobljeni interesi, i rezultirali su ratom.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|