|
|
Stranica: 11/21.
|
[ 504 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Mariooo
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 07 srp 2022, 08:45 |
|
|
Passenger je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Kao što rekoh, hajde da i razumijem tolerisanje uvreda Hrvata prema Bošnjacima, forum je hrvatski. Al tolerisanje četnikovanja, jel to neki vid satisfakcije i naslađivanja ili šta? Dotaknuto dno, a i dalje tonete. Najgori šljam iz RS i Srbije piše na ovom forumu uz punu toleranciju svojih proljeva i sranja. Forum je u imenu i naslovu hrvatski, ali izgleda da nije ništa od toga. Ja sam se priključio forumu iz dva razloga... prvi je što sam dobio malo slobodnog vremena ovog ljeta, a drugi je što se osjećam kao lokalpatriot i Hercegovac više nego patriot i Hrvat. Međutim, vrlo brzo sam mogao zaključiti da ovaj hrvatski forum nije niti hrvatski niti je forum. Da je forum, bio bi neovisan o bilo kome i demokratski bi uvažavao sva mišljenja. Ovaj forum međutim zastupa jedno mišljenje kao prihvatljivo a sva druga mišljenja vrlo često i izruguje. To dovodi do zaključka da iza foruma stoji određena politika, a vrlo lako je moguće da se radi o aktualnoj vladajućoj politici Hrvata u BiH koji već odavno koketiraju s Dodikom. Ovu tezu ne mogu dokazati, samo je pretpostavljam, i mogu biti u nju više ili manje uvjeren. Mišljenja sam čak, kada bi iza foruma doista stajala jedna određena politika, da bi za tu politiku bilo dobro čuti i druga mišljenja i o njima raspravljati, ali ne, ovdje se doslovno forsiraju određeni stavovi kao jedini prihvatljivi. Uvrede Hrvata prema Bošnjacima trebaš i moraš razumjeti (ako si Bošnjak), ukoliko se odnose na neregularan izborni zakon, ukoliko se odnose na revizioniranje tzv.bošnjaške povijesti, i ukoliko se odnose na bilo kakve političke sekvence između nacionalnog pitanja Hrvata i Bošnjaka u BiH. Ali da te netko vrijeđa samo zato što si Bošnjak ili musliman, to ne smiješ nikada razumjeti, niti ja to mogu razumjeti. Hrvatski košarkaški izbornik posljednjih nekoliko dana dobiva uvrede iz određenih navijačkih krugova samo zato što je musliman. Ja sam ga spreman vrijeđati da je loš izbornik, da ima odlične igrače a nije ništa napravio, da ne znam šta je uopće radio na treninzima itd itd, ali mi nikada ne bi palo na pamet da ga vrijeđam jer je musliman. Čak štoviše, rado bih tim likovima koji na taj način vrijeđaju ljude opalio dvi-tri odgojne. Nisam siguran da Mulaomerović praktikuje vjeru. Tako da vrijeđanje na vjerskoj osnovi nema smisla. Pokazuje zapravo zatucanost onih koji misle da je to način da vrijeđaju čovjeka. Pa da, u tom kontekstu i mislim, zbog tenzija oko izbornog i te stvari.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 07 srp 2022, 08:47 |
|
|
Passenger je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Sjećam se toga i ne odstupam od mišljenja. Komšić je ikebana koja se prodaje pod građansku opciju, zapravo je ništa drugo do foteljaš koji je prodao sve druge nivoe za poziciju člana predsjedništva. Treba biti karakter pa ne glasati za takvog čovjeka. Osim toga, to donosi više štete nego koristi BiH. Duševna hrana onim koji se eto smiju jer je Hrvatima metnut prst u oko. Jebo to više. Daj da radimo nešto za ovu državu. Još 4 godine pat pozicije i šta smo svi dobili? Ništa.
Ti si prvi Bošnjak kojeg sam čuja da je reka, kako je izbor Komšića štetan za BiH. Ako si Bošnjak uopće, ne znam jbg nikoga, novi sam na forumu, ili relativno novi. Bošnjak sam i stojim iza svojih riječi. Čak sam nekad i mislio da je Komšić neka građanska opcija ili opcija za sve one koji bi zajedno gradili BiH. Ne građanska u kontekstu koji se ovdje predstavlja, nekakva podvala za državu samo za Bošnjake. Međutim, Komšić je pokazao da je još jedan političar u nizu i da mu je bitna samo njegova fotelja.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 07 srp 2022, 08:48 |
|
|
Passenger je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Meni se čini da je on vaš.
Nisam njihov, ja sam Hrvat. To sam i rekao, da si Hrvat. Malo pogrešno interpretirano, slažem se. Obzirom da se na forumu dijelimo u torove, al ako si čovjek onda što ono kažu nisi ni njihov ni naš.
|
|
Vrh |
|
|
Jiv
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 07 srp 2022, 09:42 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 01:54 Postovi: 2103 Lokacija: Južna Bosna
|
On je gradžan'n. Baš tako s duplim n.
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 07 srp 2022, 09:47 |
|
|
....klasika s ovog foruma...etiketiranje zbog drugačijeg mišljenja...
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 07 srp 2022, 09:50 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
laganini je napisao/la: ....klasika s ovog foruma...etiketiranje zbog drugačijeg mišljenja... Pa to ti svima radiš.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 07 srp 2022, 09:59 |
|
|
..koje jesam ja reka da si rus što si rusofil..primjera radi..?? politički te mogu etiketirat al ne vjerski i nacionalno svjestan da lažeš..
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 07 srp 2022, 14:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76385 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Neki od vas ga šalju na hrhb.info, ali prava istina je da je on došo od tamo jer im je forum propao.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 07 srp 2022, 15:02 |
|
|
Al glupo je sto ga zovu bosnjakom a lik nikakve veze sa njima nema, ama bas nikakve... Znam da je na drugom forumu bio radikalan, borio se protiv komsica, ovo ono... te vase price
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 07 srp 2022, 15:06 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Al glupo je sto ga zovu bosnjakom a lik nikakve veze sa njima nema, ama bas nikakve... Znam da je na drugom forumu bio radikalan, borio se protiv komsica, ovo ono... te vase price ...zato ja imam..
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 07 srp 2022, 17:16 |
|
|
Jiv je napisao/la: Godi mu pažnja. Mujo trola.
Daj to malo kvalitetnije Passenger. Objasni još stavove tvoje raje Muslimana s kojima se i ti slažeš iako praktikuješ katolicizam. Kome da objašnjavam bilo čije stavove? Ne slažem se s Muslimanima po pitanju politike u BiH. Možda bih se slagao po pitanju žena, sporta, kave, pive... ovisi kako s kojim Muslimanom.
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 07 srp 2022, 17:18 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Passenger je napisao/la: Forum je u imenu i naslovu hrvatski, ali izgleda da nije ništa od toga.
Ja sam se priključio forumu iz dva razloga... prvi je što sam dobio malo slobodnog vremena ovog ljeta, a drugi je što se osjećam kao lokalpatriot i Hercegovac više nego patriot i Hrvat. Međutim, vrlo brzo sam mogao zaključiti da ovaj hrvatski forum nije niti hrvatski niti je forum.
Da je forum, bio bi neovisan o bilo kome i demokratski bi uvažavao sva mišljenja. Ovaj forum međutim zastupa jedno mišljenje kao prihvatljivo a sva druga mišljenja vrlo često i izruguje. To dovodi do zaključka da iza foruma stoji određena politika, a vrlo lako je moguće da se radi o aktualnoj vladajućoj politici Hrvata u BiH koji već odavno koketiraju s Dodikom. Ovu tezu ne mogu dokazati, samo je pretpostavljam, i mogu biti u nju više ili manje uvjeren.
Mišljenja sam čak, kada bi iza foruma doista stajala jedna određena politika, da bi za tu politiku bilo dobro čuti i druga mišljenja i o njima raspravljati, ali ne, ovdje se doslovno forsiraju određeni stavovi kao jedini prihvatljivi.
Uvrede Hrvata prema Bošnjacima trebaš i moraš razumjeti (ako si Bošnjak), ukoliko se odnose na neregularan izborni zakon, ukoliko se odnose na revizioniranje tzv.bošnjaške povijesti, i ukoliko se odnose na bilo kakve političke sekvence između nacionalnog pitanja Hrvata i Bošnjaka u BiH. Ali da te netko vrijeđa samo zato što si Bošnjak ili musliman, to ne smiješ nikada razumjeti, niti ja to mogu razumjeti.
Hrvatski košarkaški izbornik posljednjih nekoliko dana dobiva uvrede iz određenih navijačkih krugova samo zato što je musliman. Ja sam ga spreman vrijeđati da je loš izbornik, da ima odlične igrače a nije ništa napravio, da ne znam šta je uopće radio na treninzima itd itd, ali mi nikada ne bi palo na pamet da ga vrijeđam jer je musliman. Čak štoviše, rado bih tim likovima koji na taj način vrijeđaju ljude opalio dvi-tri odgojne.
Nisam siguran da Mulaomerović praktikuje vjeru. Tako da vrijeđanje na vjerskoj osnovi nema smisla. Pokazuje zapravo zatucanost onih koji misle da je to način da vrijeđaju čovjeka. Pa da, u tom kontekstu i mislim, zbog tenzija oko izbornog i te stvari. Kada bismo se držali ustava Bosne i Hercegovine, ne bi bilo tenzija oko izbornog. Stvar je jednostavna, ili ćemo poštivat konstitutivnost triju naroda ili nećemo.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 07 srp 2022, 17:18 |
|
|
..sa ženama posebno...
|
|
Vrh |
|
|
Jiv
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 07 srp 2022, 17:19 |
|
|
Srbi i Hrvati izvršili hagresiju na svoja ognjišta. Poćinili đenosajde. Daj si oduška. Slušamo.
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 07 srp 2022, 17:20 |
|
|
laganini je napisao/la: ..sa ženama posebno... Istina, s jednom Lejlom sam se posebno dobro slagao.
|
|
Vrh |
|
|
Jiv
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 07 srp 2022, 17:23 |
|
|
Passenger je napisao/la: Kada bismo se držali ustava Bosne i Hercegovine, ne bi bilo tenzija oko izbornog. Stvar je jednostavna, ili ćemo poštivat konstitutivnost triju naroda ili nećemo. Hrvati i Srbi kažu hoćemo. Turci kažu nećemo. I šta sad? Ne možeš svaliti na Srbe. Tumor na mozgu neizbježan uslijed pregrijavanja.
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 07 srp 2022, 17:23 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Passenger je napisao/la: Ti si prvi Bošnjak kojeg sam čuja da je reka, kako je izbor Komšića štetan za BiH. Ako si Bošnjak uopće, ne znam jbg nikoga, novi sam na forumu, ili relativno novi.
Bošnjak sam i stojim iza svojih riječi. Čak sam nekad i mislio da je Komšić neka građanska opcija ili opcija za sve one koji bi zajedno gradili BiH. Ne građanska u kontekstu koji se ovdje predstavlja, nekakva podvala za državu samo za Bošnjake. Međutim, Komšić je pokazao da je još jedan političar u nizu i da mu je bitna samo njegova fotelja. A jesi li ti svjestan da se Hrvati nikada neće izjasniti kao građani? Mi smo ili Hrvati ili anti-hrvati, ali nikakvi građani, niti znamo što to uopće znači, i posve smiješno nam to zvuči.
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 07 srp 2022, 17:27 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Passenger je napisao/la: Nisam njihov, ja sam Hrvat.
To sam i rekao, da si Hrvat. Malo pogrešno interpretirano, slažem se. Obzirom da se na forumu dijelimo u torove, al ako si čovjek onda što ono kažu nisi ni njihov ni naš. Ne mislim da je život triju naroda u jednoj državi podjela u torove. Mislim da možemo živjeti svi skupa jedni s drugima, a zadržati svoj nacionalni identitet, i jezik i običaje i nacionalni ponos. Teško je, jer prije samo 25 godina smo pucali jedni na druge, ali može se. Prvi korak bi bio da se Srbi ispričaju zbog agresije na Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, a drugi korak bi bio da Bošnjaci prestanu nametati Hrvatima u BiH nešto što oni ne žele.
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 07 srp 2022, 17:29 |
|
|
laganini je napisao/la: ....klasika s ovog foruma...etiketiranje zbog drugačijeg mišljenja... Ah, ja se baš umislio da sam prvi i poseban, kad ono klasika...
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 07 srp 2022, 17:31 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Al glupo je sto ga zovu bosnjakom a lik nikakve veze sa njima nema, ama bas nikakve... Znam da je na drugom forumu bio radikalan, borio se protiv komsica, ovo ono... te vase price Na mene misliš? Na kojem sam ja to drugom forumu bio osim ovoga?
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 07 srp 2022, 17:33 |
|
|
Jiv je napisao/la: Srbi i Hrvati izvršili hagresiju na svoja ognjišta. Poćinili đenosajde. Daj si oduška. Slušamo. Ti baš uživaš u genocidu u Srebrenici?
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 07 srp 2022, 17:35 |
|
|
Jiv je napisao/la: Passenger je napisao/la: Kada bismo se držali ustava Bosne i Hercegovine, ne bi bilo tenzija oko izbornog. Stvar je jednostavna, ili ćemo poštivat konstitutivnost triju naroda ili nećemo. Hrvati i Srbi kažu hoćemo. Turci kažu nećemo. I šta sad? Ne možeš svaliti na Srbe. Tumor na mozgu neizbježan uslijed pregrijavanja. Srbi žele razbijati BiH. Pričati kako se Srbi drže ustava BiH je više smiješno nego žalosno.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 07 srp 2022, 17:38 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Passenger je napisao/la: Jiv je napisao/la: Hrvati i Srbi kažu hoćemo. Turci kažu nećemo. I šta sad?
Ne možeš svaliti na Srbe. Tumor na mozgu neizbježan uslijed pregrijavanja.
Srbi žele razbijati BiH. Pričati kako se Srbi drže ustava BiH je više smiješno nego žalosno. BiH je nešto sveto i nedodirljivo?
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 07 srp 2022, 17:46 |
|
|
Passenger je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Al glupo je sto ga zovu bosnjakom a lik nikakve veze sa njima nema, ama bas nikakve... Znam da je na drugom forumu bio radikalan, borio se protiv komsica, ovo ono... te vase price Na mene misliš? Na kojem sam ja to drugom forumu bio osim ovoga? ...mislio je na mene..
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 07 srp 2022, 20:28 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Passenger je napisao/la: Srbi žele razbijati BiH. Pričati kako se Srbi drže ustava BiH je više smiješno nego žalosno.
BiH je nešto sveto i nedodirljivo? Za Hrvate jest.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|