|
|
Stranica: 4/16.
|
[ 385 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 26 ruj 2012, 22:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43696 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 26 ruj 2012, 22:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43696 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 27 ruj 2012, 00:18 |
|
|
Dokaz da nema puno razlike među njima. Da su mi samo 2-3 odgovora bila različita, imao bih Romneya ispred Obame. A ne znam odakle ovo Greens, samo što sam kliknuo na globalno zatopljenje i želju da federalna vlada i dalje skrbi za njihove nacionalne parkove. 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 27 ruj 2012, 08:44 |
|
|
http://www.isidewith.com/results/132158142Libertarijanac s dna kace  Inače nemam takve stavove, ali stavio sam se u poziciju amerikanca, i sta bi bilo najbolje za gospodarski razvoj amerike
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 27 ruj 2012, 11:17 |
|
|
volvoks je napisao/la: @doc šta predstavljaju appleovi direktori? Moju osobnu borbu se demonima. U onom dužem tekstu gore mi nestala slika pa ju pokušavam vratit i nagovorit MoS da nam da edit da to možemo ispravit. (nije tolko bitno za moje postove ali recimo na temi West Herc women kad nestane slika, e onda  ) Obama’s America: Student Reading SATs Hit Record Lows
2012’s high school seniors have the worst SAT reading score since 1972; they scored 486 on reading, out of a possible 800. {snip} http://www.breitbart.com/Big-Government ... d-low-SATs
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 27 ruj 2012, 11:54 |
|
|
Do sličnih rezultata bi došao da u hrvatskoj usporediš djecu iz različitih klasa, danas moraš biti izniman da se uspiješ podignuti u klasu više, tako da djeca neobrazovanih roditelja najčešće idu u lošije škole, te će tako i njihova djeca... Iako su crnci stvarno nešto nesposobniji 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 27 ruj 2012, 12:28 |
|
|
|
Vidiš a prije je bilo mnoštvo bistre djece sa sela koja se uzdizala. Može bit da su svi koji vrijede došli do vrha i sad slabije ide. Ako jabuka ne pada daleko od stabla. Naravno općenito za trendove. Normalno da još uvijek ima iznimnih pojedinaca.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 27 ruj 2012, 12:49 |
|
|
|
Tu ipak ima nešto i u komunizmu, do 1945 su uglavnom stranci imali kapital i činili viši sloj društva, da bi njihovim odlaskom nastala potreba za sirim obrazovanim slojem... A visoko obrazovanje je bilo dostupno svima( i danas je) No, i tu postoje regionalne razlike, jako malo zagoraca se je uspjelo jako uzdići na društvenoj ljestvici u jednoj generaciji, dok su imoćani to uredno uspijevali
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 29 ruj 2012, 15:12 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ankete su ipak previše teoretske (između ostalog, ignoriraju incumbency advantage), za sve ostalo, tu je mišljenje novca.  Do sada je na Betfairu na rezultat izbora uloženo preko $5m, a veće promjene u koeficijentima u zadnjih par dana ili tjedana nije bilo. Good night sweet prince. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 30 ruj 2012, 16:26 |
|
|
Obamina glasačica. Glasujte za Obamu jer im daje telefone. Ludilo brale. Uzmi radnom narodu da bi ovima djelio mobitele. Jer inače su jadni potlačeni. The insanity of Britain, captured in a song Here is a humorous but horribly true song, “Brand New Leather Jacket,” in which Third World immigrants in Britain triumphantly sing, “ We get all the benefits and you get all the bills.” Zapadni liberalizam. Vrlo "sustainable" što bi se reklo. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 30 ruj 2012, 18:32 |
|
|
Damnnnnnnnnnnnnn
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 30 ruj 2012, 18:34 |
|
|
Ovo morate pogledati kakav EPIC FAIL Glupan je trebao zaćutati kad je počela himna.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 03 lis 2012, 19:34 |
|
|
Election 2012: Missouri Senate Missouri Senate: McCaskill (D) 51%, Akin (R) 45% http://www.rasmussenreports.com/public_ ... uri_senateInače spomenuo je Zadar kako se to nije trebalo dogoditi. Akin na 6% nakon "neoprostivog i preblesavog gafa". Da su mu stranački kolege držali leđa možda bi sad bio i u vodstvu. Whittaker Chambers, američki komunist i sovjetski špijun je rekao da je velika mana američkih konzervativaca da ne spašavaju svoje ranjene. Već ih se odriču. Ista stvar je bila sa Bobom McDonnellom, sada guvernerom Virginije. Napali ga ljevičari kako je zadrti konzervativac, neprihvatljive stavove ima, bla, bla. Čovjek dobio s najvećom razlikom izbore od 1961. godine. Potukao konkurenta (doduše od dijela stavova se pod pritiskom ogradio, ali tako suverena pobjeda pokazuje da mu nimalo nisu naštetili). To bi trebala biti poruka desnici. I kod nas. Spletom okolnosti ljevica ima premoć u medijima i priliku prezentirati svoje stavove, napadati protivnike, muljati, manipulirati, iskrivljavati tako da se prikažu u boljem svijetlu, a oblate desnicu. To ne znači da većina ljudi tako misli. Samo da su na mjestima s kojih se glas jače čuje ljudi koji tako ne misle. A desnica se često uplaši tih ljevičarskih galamdžija. Ne bi im trebalo pridavati više značenja nego što imaju, pa taj brojčani manjak nadoknađuju većom galamom i bahatošću.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 03 lis 2012, 19:58 |
|
|
A dobro, taj lik je ispo totalni kreten, u europi bi za takvu izjavu odmah letio iz fotelje  Ali da, mediji su svugdje u vlasti liberala, pazi, ne ljevičara, nego kvazi ljevičara kojima su gejevi važniji od radništva...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 03 lis 2012, 21:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11633 Lokacija: Varta drzava
|
POL_GASOL je napisao/la: Ovo morate pogledati kakav EPIC FAIL Glupan je trebao zaćutati kad je počela himna. fuck that bitch. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 04 lis 2012, 14:52 |
|
|
Obama galvanizator crnaca   RASNO pitanje u Americi postala je tema predsjedničke kampanje u SAD-u nakon što je Fox News sinoć emitirao dio govora predsjednika Baracka Obame iz 2007. godine, u vrijeme kada još nije obnašao dužnost predsjednika. Video navodno nikada prije nije emitiran u javnosti, a u njemu Obama govori pred publikom na Sveučilištu i oštro napada vlast zbog loše intervencije i pružanja pomoći New Orleansu nakon uragana Katrine. Video je emitiran svega nekoliko dana nakon što je otkrivena snimka na kojoj republikanski predsjednički kandidat Mitt Romney kritizira Obamine birače, nazivajući ih ljudima koji samo žive na račun države. Na sinoć emitiranoj snimci Obama tvrdi da su pomoć od 10 posto naknade cjelokupne štete od federalne vlade dobili New York 2001. godine i Florida par godina kasnije, kada je tu saveznu državu pogodio uragan Andrew. “Dobro je što su oni dobili pomoć. Ali, što se dogodilo u New Orleansu? Djeluje mi nekako da ih ne zanimaju ljudi u tom gradu, gdje većinu stanovnika čine Afroamerikanci”, rekao je Obama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 05 lis 2012, 16:50 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
|
Svakako preporučam svima za pogledati. Romney razguzio Obamu, ukoliko bude ovoliko uvjerljiv i na ostale dvije debate sumnjam da će išta pomoći Obami na izborima. Na ovaj je način JFK dobio Nixona inače. Ipak smatram da će Joe Biden u posljednjoj, podpredsjedničkoj debati biti bolji od Ryana zbog svoga daleko većeg iskustva, no ostaje nam još zanimljivih dana do toga trenutka.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 05 lis 2012, 16:58 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 05 lis 2012, 17:01 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Obama nije ništa posebno ni uradio od mandata. Okružio se većim manijacima i radikalima savjetnicima nego što ih je Bush mlađi imao.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 05 lis 2012, 17:06 |
|
|
U europi bi bilo čudno vidjeti ovako strogi format, čak me malo i ovaj voditelj iživcirao na početku, dosadan je... Preočito je kako obama cilja na srca kućanica, michele je popularnija je od njega, pa će on biti romantični dečko i čestitat joj godišnjicu, preswatko  S druge strane, romney brže govori, ima brži tok misli i ljepšu dikciju, ali i njegov govor je sadržajniji Populacija koju vabi je vjerojatno osiromašena srednja klasa iz sjevernih država, koji plačaju najveći dio poreza, a zauzvrat dobe najmanje od države, a njih bi mogo pridobiti ako ih uvjeri da je financiranje low income amerikanaca pogubno za njih i da im je budućnost crna ako se nastavi takva politika
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 05 lis 2012, 17:37 |
|
|
doc je napisao/la:  Slika nakon debate. Sve govori. Michelle se namrčila ko buldog  . Ako i druga i treća debata bude ovako dobra naši WASP krugovi će ponovno zavladati svojim čedom, SADom  .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 05 lis 2012, 17:51 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: doc je napisao/la:  Slika nakon debate. Sve govori. Michelle se namrčila ko buldog  . Ako i druga i treća debata bude ovako dobra naši WASP krugovi će ponovno zavladati svojim čedom, SADom  . Prvo, po čemu su oni naši? Katolici su još uvijek diskriminirani u SAD-u... @doc molim te da daš primjere za to, smatram te najbolje informiranim o toj temi  Drugo, romney nije wasp, isto kako ni obama nije afroamerikanac...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 05 lis 2012, 17:56 |
|
|
Ne znam baš. The Rasmussen Reports daily Presidential Tracking Poll for Friday shows President Obama attracting support from 49% of voters nationwide, while Mitt Romney earns the vote from 47%. http://www.rasmussenreports.com/public_ ... cking_pollU ovakvoj Americi gdje se Obama pokazao kao prazno odijelo, ništa vrijedno spomena nije postigao dobiva 49%. Što bi značilo da je Romneyeva opaska o 47% Amerike koja će glasovati za Baracka što god da bilo istinita. Više od polovice demokratske baze čine "siromašni ljudi" koji dobivaju povlastice i lovu od demokrata. Sustav se raspada ali što to njih briga dok dobivaju čekove i mobitele. Nemaju šta za izgubiti. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not. Thomas Jefferson
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 05 lis 2012, 18:00 |
|
|
volvoks je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Michelle se namrčila ko buldog  . Ako i druga i treća debata bude ovako dobra naši WASP krugovi će ponovno zavladati svojim čedom, SADom  . Prvo, po čemu su oni naši? Katolici su još uvijek diskriminirani u SAD-u... @doc molim te da daš primjere za to, smatram te najbolje informiranim o toj temi  Drugo, romney nije wasp, isto kako ni obama nije afroamerikanac... Valjda prepoznaješ šalu ? Prevrti par stranica pa ćeš vidjeti zašto se sprdam s ovim, odnosi se na upis jednog uvaženog moderatora foruma. Post Scriptum : Demokrati pokazuju znakove određene kršćanofobije kao neke socijaldemokratske stranke u Europi, tako da sve više praktičnih kršćana, pogotovo katolika i anglikanaca prelazi Republikancima. Uostalom da nije tako, ne bi drugi u republikanskoj utrci za kandidata za predsjednika bio katolik, niti bi Paul Ryan bio izabran za kandidata za potpredsjednika .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 05 lis 2012, 18:02 |
|
|
doc je napisao/la: Ne znam baš. The Rasmussen Reports daily Presidential Tracking Poll for Friday shows President Obama attracting support from 49% of voters nationwide, while Mitt Romney earns the vote from 47%. http://www.rasmussenreports.com/public_ ... cking_pollU ovakvoj Americi gdje se Obama pokazao kao prazno odijelo, ništa vrijedno spomena nije postigao dobiva 49%. Što bi značilo da je Romneyeva opaska o 47% Amerike koja će glasovati za Baracka što god da bilo istinita. Više od polovice demokratske baze čine "siromašni ljudi" koji dobivaju povlastice i lovu od demokrata. Sustav se raspada ali što to njih briga dok dobivaju čekove i mobitele. Nemaju šta za izgubiti. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not. Thomas Jefferson Scot je danas dao intervju i točno naglasio da će se efekti debate vidjeti na Pollu tek u nedjelju / ponedjeljak .
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 42 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|