|
|
Stranica: 13/921.
|
[ 23006 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
doc
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 16 stu 2012, 11:15 |
|
|
![slika](http://www.ictrcaselaw.org/images/meron.jpg) Ministar će od sada biti nepodnošljiv. Židov, pravednik među narodima.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 16 stu 2012, 12:08 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Meni ovo dosadno. Ovako ima već 50 godina. Kad će se sa Iranom muški pomlatiti.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
volvoks
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 16 stu 2012, 16:52 |
|
|
doc je napisao/la: ![slika](http://www.ictrcaselaw.org/images/meron.jpg) Ministar će od sada biti nepodnošljiv. Židov, pravednik među narodima. Baca na tihića malo ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 16 stu 2012, 20:51 |
|
|
Spominje se da rezervisti mijenjaju regularnu vojsku na sjeveru zemlje,moguće da krene kopnena ofenziva na pojas Gaze i večeras...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Kandidat
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 16 stu 2012, 20:58 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Spominje se da rezervisti mijenjaju regularnu vojsku na sjeveru zemlje,moguće da krene kopnena ofenziva na pojas Gaze i večeras... Markane di pratiš događanja? Nadam se da ovo neće eskalirati.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 16 stu 2012, 21:08 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
volvoks
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 16 stu 2012, 21:17 |
|
|
Pitanje je kolika je mogućnost za eskalaciju ,Morsi baš i nije američki vazal kao što je bio Mubarak, ovo možda neće lijepo završiti :
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
mario_cro
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 16 stu 2012, 21:30 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Kandidat je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Spominje se da rezervisti mijenjaju regularnu vojsku na sjeveru zemlje,moguće da krene kopnena ofenziva na pojas Gaze i večeras... Markane di pratiš događanja? Nadam se da ovo neće eskalirati. ima na klitoris.ba http://www.klix.ba/
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 16 stu 2012, 21:40 |
|
|
Ta akcije su skroz besmislene. Uđu, razljute svijet i povuku se. Vojna operacija bez ikakvog cilja. Ne možeš pješadijom naći ove teroriste kad se izmješaju sa civlima. Samo ih čekati kad budu na dometu navodeće rakete.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 16 stu 2012, 21:47 |
|
|
BBC je napisao/la: Ta akcije su skroz besmislene. Uđu, razljute svijet i povuku se. Vojna operacija bez ikakvog cilja. Ne možeš pješadijom naći ove teroriste kad se izmješaju sa civlima. Samo ih čekati kad budu na dometu navodeće rakete. Na onom CBS videu se vidi kad ubacuju probijače vrata u tenkove...Znači da se spremaju upadati u stanove i kuće.Pješadija radi po dojavi obavještajaca.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 16 stu 2012, 21:52 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: BBC je napisao/la: Ta akcije su skroz besmislene. Uđu, razljute svijet i povuku se. Vojna operacija bez ikakvog cilja. Ne možeš pješadijom naći ove teroriste kad se izmješaju sa civlima. Samo ih čekati kad budu na dometu navodeće rakete. Na onom CBS videu se vidi kad ubacuju probijače vrata u tenkove...Znači da se spremaju upadati u stanove i kuće.Pješadija radi po dojavi obavještajaca. Razumijem ja to. Ali da sam ja neki iz Hezbollah već sad bih bio na nekom brijegu kod ljudi sa kojima inače rijetko kontaktiram, pijuckao kavu i promatrao mirno događaje u dolini.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
mario_cro
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 16 stu 2012, 21:53 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
BBC je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Na onom CBS videu se vidi kad ubacuju probijače vrata u tenkove...Znači da se spremaju upadati u stanove i kuće.Pješadija radi po dojavi obavještajaca.
Razumijem ja to. Ali da sam ja neki iz Hezbollah već sad bih bio na nekom brijegu kod ljudi sa kojima inače rijetko kontaktiram, pijuckao kavu i promatrao mirno događaje u dolini. Šta oni uopće namjeravaju napast ? Koji su ciljevi ?
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 16 stu 2012, 21:55 |
|
|
mario_cro je napisao/la: BBC je napisao/la:
Razumijem ja to. Ali da sam ja neki iz Hezbollah već sad bih bio na nekom brijegu kod ljudi sa kojima inače rijetko kontaktiram, pijuckao kavu i promatrao mirno događaje u dolini.
Šta oni uopće namjeravaju napast ? Koji su ciljevi ? Možda ono standardno kao i prije. Malo im zagorčati život još više da idu vanka tražiti azil. Pali uvijek.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
lider30
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 16 stu 2012, 22:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24088 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Ja ne znam isto, koja je logika pješadijom napadati pojaz Gaze. Tu na prostoru u obliku pravokutnika 41 km duljine i 6/12 km širine živi 1,7 milijuna ljudi. Dakle 365 km2 živi 1,7 milijuna ljudi i ići tu pješadijom. ![slika](https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/8c/Gaza_strip_may_2005.jpg/560px-Gaza_strip_may_2005.jpg)
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Jopa
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 16 stu 2012, 22:58 |
|
|
Izrael se sprema na veliku ofenzivu...
Ovo sam očekivao, i govorio sam već nekoliko mjeseci...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
lider30
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 16 stu 2012, 23:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24088 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
To je jedna od najnaseljenijih zona u svijetu. Cijelo područje je ovako ![slika](https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/4c/War_in_Gaza_023_-_Flickr_-_Al_Jazeera_English.jpg/800px-War_in_Gaza_023_-_Flickr_-_Al_Jazeera_English.jpg)
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Lebowski
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 16 stu 2012, 23:50 |
|
|
To je zatvor. Citat: Na klixu se skupila mahala cijela, moramo branit' Palestinu od Izraela.
Pisaćemo komentare, možda im pomogne, ne bi mi išli tamo, nikome se ne gine.
Ne znamo mi ni pokazat' Palestinu na karti, ali tu su muslimani, pa ćemo na njihovu stranu stati.
Veličaćemo Hitlera i njegove genocide, al' nastavićemo mi kukat i zbog Srebrenice.
Jer nije isto ub.iti Bošnjačko i Izraelsko dijete, jevreje ipak treba ukloniti sa ove planete.
Usput ćemo vrijeđat' Srbe i Hrvate, jer to je naša kultura, to već svi znate.
U krvi nam je da se prodajemo za nekoliko feninga, al' i taj talenat se gubi bez konstantnog treninga.
Zato daleka Ameriko, velika ti hvala, što si nas spasila od ovih Srba budala.
Al' Palestina je sad bitna, da ne skrećemo sa teme zato Ameriko, dabgoda ti se zatrlo sjeme!
Ko je ovo napisao na klix-u?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 17 stu 2012, 00:08 |
|
|
lider30 je napisao/la: Ja ne znam isto, koja je logika pješadijom napadati pojaz Gaze.
IDF može zgaziti pojas kad požele,ali uz velike civilne žrtve i osudu svijeta,možebitno uključivanje još strana u sukob i daljna eskalacija sa nepredvidljivim posljedicama. Koliko vidim,sad im je cilj da počiste ove Hamasovce što se kriju po Gazi i spriječe granatiranje svojih gradova.Što je cilj masovne kopnene operacije-ako je bude,vidjećemo za koji dan,trenutno je u okruženju i blokirana... Izgleda da su odobrili mobilizaciju 75 000 vojnika... ![slika](http://news.bbcimg.co.uk/media/images/64164000/gif/_64164468_hamas_rockets464x458.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 17 stu 2012, 10:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Lebowski je napisao/la: To je zatvor. Citat: Na klixu se skupila mahala cijela, moramo branit' Palestinu od Izraela.
Pisaćemo komentare, možda im pomogne, ne bi mi išli tamo, nikome se ne gine.
Ne znamo mi ni pokazat' Palestinu na karti, ali tu su muslimani, pa ćemo na njihovu stranu stati.
Veličaćemo Hitlera i njegove genocide, al' nastavićemo mi kukat i zbog Srebrenice.
Jer nije isto ub.iti Bošnjačko i Izraelsko dijete, jevreje ipak treba ukloniti sa ove planete.
Usput ćemo vrijeđat' Srbe i Hrvate, jer to je naša kultura, to već svi znate.
U krvi nam je da se prodajemo za nekoliko feninga, al' i taj talenat se gubi bez konstantnog treninga.
Zato daleka Ameriko, velika ti hvala, što si nas spasila od ovih Srba budala.
Al' Palestina je sad bitna, da ne skrećemo sa teme zato Ameriko, dabgoda ti se zatrlo sjeme!
Ko je ovo napisao na klix-u? Svaka čast autoru, ovo je pravi predratni bosanski (ie. srpsko-hrvatsko-sarajevski) humor. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Lebowski
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 17 stu 2012, 10:29 |
|
|
Mislim da je Bošnjo napisao.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 17 stu 2012, 10:33 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Mislim da je Bošnjo napisao. Je, malo sutra. Pa da ga babo objesi na tavanu ako to pročita.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 17 stu 2012, 10:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Malo previše samokritike za Bošnju/Bosancu? Ili je neki self-hating tip?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 17 stu 2012, 10:46 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
doc
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 17 stu 2012, 12:47 |
|
|
Ma Izraelu ovo upadanje u Gazu dobro dođe da im još malo natalitet potkrešu.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
volvoks
|
Naslov: Re: Izrael i Židovi Postano: 17 stu 2012, 13:03 |
|
|
Ne, gaza još ima divovski, gotovo afrički natalitet, i predviđa se da će ima se za 25 godina stanovništvo uduplati... U Zapadnoj Obali je natalitet smanjen ![palacgore1 :palacgore1](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a040.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: goran2hr i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|