|
|
Stranica: 10/12.
|
[ 282 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Katalonija i katalonci Postano: 29 lis 2017, 16:31 |
|
|
Darth Golubovic je napisao/la: I ti mrzis.
Albance.
Svako nekog mrzi. Svako ima pravo da mrzi koga god hoce. Demokratija. Kuish, ne, kaj.. Ne negiram ja nikom pravo da mrzi, samo sam hteo da objasnim background ovog bolesnika, ništa više od toga
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Katalonija i katalonci Postano: 29 lis 2017, 16:38 |
|
|
mirv je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Samo na Krstarici ima više Hrvata, nego što ovaj forum ukupno ima članova, retardu australijski.
Lik rođen u Melburnu, verovatno je samo jednocifren broj puta bio ovde, i onda takav kreten dođe i objašnjava ti kako stvari ovde stoje. On zna.
Ali lepo te je tata, ustaška pobegulja, naučio da mrziš Srbe, svaka mu čast.
Ovaj forum ima malo članova jer nitko ne želi skrolati preko tri strane da izbjegne somalijske imbecile poput tebe i naiđe na upis hrvatskog forumaša. Tko normalan bi čitao gluposti koje si nasrao zajedno sa svojom bratijom dužine pedeset izdanja Tolstojevih sabranih djela a u svemu tome ne piše baš ništa smisleno nego samo nekakva tuđinska preseravanja, prenemaganja i gomila svakojakih idiotizama i to još na Hrvatima stranom jeziku? Naravno da ovo i svaka slična mjesta normalni Hrvati izbjegavaju poput kuge jer ne žele gubiti vrijeme na de facto srbijanskom forumu a ja navratim tek ponekad iz istih razloga zbog kojih ljudi odlaze u zoološki vrt. Međutim, jednoga dana će se odgovorni ljudi urazumiti i zapriječiti tu kanalizaciju iz Servije pa će onda broj članova i ovdje i na drugim hrvatskim forumima bujati a kakvoća razprava će biti podignuta na prosječnu razinu IQ 98 a ne desetak bodova niže sada kada si ti ovdje sa svojim Balkancima. Super. Idi onda na Krstaricu, pa pričaj sa Hroboatosom tamo. On je tamo redovan, a ovde se pojavi jednom godišnje, iako je ovde moderator. I ja pričam na srpskom, čudo jedno kako razumeš svaku reč...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Katalonija i katalonci Postano: 29 lis 2017, 16:42 |
|
|
|
Još od kada su Španjolci uhitili generala Gotovinu ja ih ne gotivim.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirv
|
Naslov: Re: Katalonija i katalonci Postano: 29 lis 2017, 16:58 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Super. Idi onda na Krstaricu, pa pričaj sa Hroboatosom tamo. On je tamo redovan, a ovde se pojavi jednom godišnje, iako je ovde moderator. Ne zanima me krstarica, zanima me što Hrvati imaju reći o različitim temama ali, nažalost, nikako nigdje ne mogu pročitati normalnu hrvatsku razpravu jer jugonostalgični servski trolovi poput tebe zagade sve teme pa umjesto toga i ja i svi ostali Hrvati posjetitelji ovog foruma moramo čitati dosadne i posve strane stvari koje se zbivaju u srbiji, osim ako se ne latimo skrolanja i izbjegavanja vaših upisa što ja činim već desetak godina. Samo gledam profilne slike i zdravo. Carmello Šešelj je napisao/la: I ja pričam na srpskom, čudo jedno kako razumeš svaku reč... Dobro mi idu strani jezici a nakon što sam svladao srpski vjerojatno bih brzo naučio i one iz turkijske skupine.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Katalonija i katalonci Postano: 29 lis 2017, 17:05 |
|
|
|
Ne zanima me krstarica, zanima me što Hrvati imaju reći o različitim temama ali, nažalost, nikako nigdje ne mogu pročitati normalnu hrvatsku razpravu jer jugonostalgični servski trolovi poput tebe zagade sve teme pa umjesto toga i ja i svi ostali Hrvati posjetitelji ovog foruma moramo čitati dosadne i posve strane stvari koje se zbivaju u srbiji, osim ako se ne latimo skrolanja i izbjegavanja vaših upisa što ja činim već desetak godina. Samo gledam profilne slike i zdravo. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vise puta sam to spominjao,srbi hrvate zamisljaju kao istima te im pripisuju sve svoje osobine i memorije.Oni imau neke postavke u glavi da smo mi kompletno isti XD i nemozes im izbit iz glave!
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirv
|
Naslov: Re: Katalonija i katalonci Postano: 29 lis 2017, 17:34 |
|
|
Heero je napisao/la: Ne zanima me krstarica, zanima me što Hrvati imaju reći o različitim temama ali, nažalost, nikako nigdje ne mogu pročitati normalnu hrvatsku razpravu jer jugonostalgični servski trolovi poput tebe zagade sve teme pa umjesto toga i ja i svi ostali Hrvati posjetitelji ovog foruma moramo čitati dosadne i posve strane stvari koje se zbivaju u srbiji, osim ako se ne latimo skrolanja i izbjegavanja vaših upisa što ja činim već desetak godina. Samo gledam profilne slike i zdravo. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vise puta sam to spominjao,srbi hrvate zamisljaju kao istima te im pripisuju sve svoje osobine i memorije.Oni imau neke postavke u glavi da smo mi kompletno isti XD i nemozes im izbit iz glave! Znam, zato im stalno i govorim da su ludi lažljivi mitomani. Mi i oni nemamo nikakvih sličnosti osim općeslavenskog kulturnog naslijeđa koje dijelimo i sa Rusima, Slovacima, Bugarima itd. Mi i oni smo dva odvojena svemira a ne svijeta i jedino što postoji između nas je golema mržnja i prijezir. To što oni zagađuju hrvatski dio svemrežja nije zato što kao ne možemo jedni bez drugih jer bi onda tu bilo brdo Slovenaca, Makedonaca i Muslimana s kojima bismo se također mogli sporazumjeti, došli bi i Mađari pa bi nam se obraćali na engleskom ili preko lošeg hrvatskog s google prevoditelja da baš žele. Mi bismo njih zaboravili za pet minuta ali oni imaju tu opsesivnu želju da se vrate na mjesto zločina i da pripremaju teren za novi pokušaj osvajanja pri čemu ujedno imaju i patološki strah da ne ostanu sami i odvojeni, kao nametnik koji se boji da će ga domaćin odbaciti i prisiliti da se promijeni da bi opstao. Čudna je to bolest, nije ju uzalud dr. Jovan Rašković dijagnosticirao kao ludilo a on je znao što govori, ali to ujedno znači da mi Hrvati moramo trpiti njihovu digitalnu poplavu, njihove cajkaroše koje veleizdajnici pozivaju u domovinu, nekakve kretenske jugo-lige koje nikoga ne zanimaju, štoviše žali bože da neki naš klub osvoji to sranje umjesto da se posrami što uopće sudjeluje... A sve se to lagano može riješiti blokiranjem Srbije, CG i RS da ne mogu pristupiti domeni .hr ili ostalim hrvatskim stranicama kao i nezaokruživanjem levičarskih veleizdajničkih jugopartija na hrvatskim izborima. Ali ne brini, jednoga dana će i to doći na svoje. Ide to polako, nedovoljno brzo, ali ipak.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Katalonija i katalonci Postano: 29 lis 2017, 20:48 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48352 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Kontra prosvjed onih koji osjećaju Španjolcima, dosta ljudi, procjene o broju unitarista i seperatista je tu negdje 300/400 tisuća. Ako se ovo zagužva to bi zaista mogao biti pravi građanski rat.
Mislim da ove procjene po kojima opstanak Katalonije ovisi o tome kome će građani plaćati porez stoje. Madrid će prvo tako pokušati slomiti Kataloniju, vidjet ćemo je li narod zaista spreman pokazati neposluh prema Madridu. Naša samouprava je tako pala 2001. bojim se da bi mogla i Katalonija.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Darth Golubovic
|
Naslov: Re: Katalonija i katalonci Postano: 29 lis 2017, 23:12 |
|
|
|
Ne znam brate ali u Bosni su svi isti. I u Hercegovini. Male nijansice, ali ni spomena vrijedno. Da nije razlicitih religija, to bi bio sve jedan narod.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
master_mind_
|
Naslov: Re: Katalonija i katalonci Postano: 30 lis 2017, 03:16 |
|
|
Old Fridolin je napisao/la: master_mind_ je napisao/la: Katalonci su u više navrata proglasili svoju državu. Zadnji put su to učinili 1934. i neovisnost im je trajala 9 sati. Da li su ovaj put proglasili neovisnost, ili samo odlucili da ce jednog dana proglasiti neovisnost? Proglasili su je službeno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Katalonija i katalonci Postano: 30 lis 2017, 16:12 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/katalonsko-vodstvo-pobjeglo-u-belgiju-puigdemontu-prijeti-30-godina-zatvora-zbog-pobune-i-otpora-vlastima/6699660/Citat: KATALONSKO VODSTVO POBJEGLO U BELGIJU! Puigdemontu prijeti 30 godina zatvora zbog pobune i otpora vlastima Citat: NOVO 14.20 - Cijelo smijenjeno vodstvo Katalonije pobjeglo je u Bruxelles, prenosi La Vanguardia. Još jedne novine sa sjedištem u Barceloni, El Periodico, još ranije su napisale da je Puigdemont u belgijskog prijestolnici. Španjolci su danas objavili da će podići optužnicu protiv cijelog katalonskog vodstva zbog pobune, što po španjolskim zakonima znači da bi Puigdemont i društvo mogli dobiti 30 godina zatvora. Još ranije, Belgija im je ponudila azil.
Koja ekipa, koji mindset, nesposobnost epskih razmjera, fail legendarnih razmjera . Podsjećaju me na našu ekipu koja je proglasila Hrvatsku Samoupravu 2001.g. doduše Jelavić je bar imao muda ostati u BiH. Uspjeli su demoralizirati independiste za narednu generaciju. Dobar podsjetnik što se dogodi kad te vode hohštapleri bez međunarodne podrške. Dodatan dokaz kako je Franjo bio genijalac, a za Čovu potvrda da za razliku od Puidgemonta radi dobar posao.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Katalonija i katalonci Postano: 30 lis 2017, 16:14 |
|
|
Darth Golubovic je napisao/la: Ne znam brate ali u Bosni su svi isti. I u Hercegovini. Male nijansice, ali ni spomena vrijedno. Da nije razlicitih religija, to bi bio sve jedan narod. Hrvatski? Imao si čakavce oko Bihaća i u Pounju. Imao si mix s kajkavcima u Posavini, a s čakavcima oko Sane. Imao si ikavce do Bosne i Neretve. Šćakavce do Drine i u Ponerelju. Uzmi u obzir da je većina Srba porijeklom iz istočne Hercegovine (eventualno s kojim Vlajem s istoka i juga, dakle Grčka i Bugarska/Rumunjska, te ponekim asimiliranim), ali da su muslimani oseka otomanskog carstva, da ih je posvuda, od Mađarske, Slavonije, Zagore, Like, Banovine, pa i Srbije nakon osamostaljenja (Izetbegovići su tu dobar primjer). Da Sandžak i njegove crnogorske korijene ni ne spominjem...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Darth Golubovic
|
Naslov: Re: Katalonija i katalonci Postano: 30 lis 2017, 16:54 |
|
|
|
Nemoj Ceha bogati. Ne mogu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Katalonija i katalonci Postano: 30 lis 2017, 16:57 |
|
|
Darth Golubovic je napisao/la: Nemoj Ceha bogati. Ne mogu. Perché?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Darth Golubovic
|
Naslov: Re: Katalonija i katalonci Postano: 30 lis 2017, 17:04 |
|
|
|
Pa uzimas sve istine i poluistine i naknadno im samo dodas epitet "hrvatski". Kao sto to radite s onom rahmetli kraljicom Katarinom, i slicno.
To ustvari rade nacionalisti sva tri etnokolektiva. Retrospektivno farbanje muda i prodavanje pod bubrege. I sta bi sad trebao, da se upustam u takve diskusije? Imas onog ludog Vujadina pa se s njim zabavljaj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Darth Golubovic
|
Naslov: Re: Katalonija i katalonci Postano: 30 lis 2017, 17:29 |
|
|
 Dakle tako to ide. Optuzba za pobunu i korupciju. Prijeti mu 30 godina, katalanskom precedniku. Djesh na imperiju bolan..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Darth Golubovic
|
Naslov: Re: Katalonija i katalonci Postano: 30 lis 2017, 17:30 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Katalonija i katalonci Postano: 30 lis 2017, 22:12 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Katalonija i katalonci Postano: 30 lis 2017, 22:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Heero je napisao/la: Ahahahah
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Katalonija i katalonci Postano: 30 lis 2017, 22:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Darth Golubovic je napisao/la:  Dakle tako to ide. Optuzba za pobunu i korupciju. Prijeti mu 30 godina, katalanskom precedniku. Djesh na imperiju bolan.. Pa pojedinci su nebitni. Bitan je pokret, kao i razgovori o davanju vece autonomije Kataloniji.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Katalonija i katalonci Postano: 30 lis 2017, 22:21 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48352 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Zadar1993 je napisao/la: http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/katalonsko-vodstvo-pobjeglo-u-belgiju-puigdemontu-prijeti-30-godina-zatvora-zbog-pobune-i-otpora-vlastima/6699660/Citat: KATALONSKO VODSTVO POBJEGLO U BELGIJU! Puigdemontu prijeti 30 godina zatvora zbog pobune i otpora vlastima Citat: NOVO 14.20 - Cijelo smijenjeno vodstvo Katalonije pobjeglo je u Bruxelles, prenosi La Vanguardia. Još jedne novine sa sjedištem u Barceloni, El Periodico, još ranije su napisale da je Puigdemont u belgijskog prijestolnici. Španjolci su danas objavili da će podići optužnicu protiv cijelog katalonskog vodstva zbog pobune, što po španjolskim zakonima znači da bi Puigdemont i društvo mogli dobiti 30 godina zatvora. Još ranije, Belgija im je ponudila azil.
Koja ekipa, koji mindset, nesposobnost epskih razmjera, fail legendarnih razmjera . Podsjećaju me na našu ekipu koja je proglasila Hrvatsku Samoupravu 2001.g. doduše Jelavić je bar imao muda ostati u BiH. Uspjeli su demoralizirati independiste za narednu generaciju. Dobar podsjetnik što se dogodi kad te vode hohštapleri bez međunarodne podrške. Dodatan dokaz kako je Franjo bio genijalac, a za Čovu potvrda da za razliku od Puidgemonta radi dobar posao. Koji likovi Da su ih uhvatili bili bi narodni heroji, podigli moral narodu, nema slobode bez žrtve. Ovaj Puigdemont ni likom ne može proći kao to, vidi se na njemu da nije vođa. Zbrisali u Belgiju koja im je dala azil, mogu komotno sad osnovati vladu u egzilu, hajde dobro ovaj put su barem izdržali više od 10h.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Katalonija i katalonci Postano: 30 lis 2017, 22:23 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/katalonsko-vodstvo-pobjeglo-u-belgiju-puigdemontu-prijeti-30-godina-zatvora-zbog-pobune-i-otpora-vlastima/6699660/Citat: KATALONSKO VODSTVO POBJEGLO U BELGIJU! Puigdemontu prijeti 30 godina zatvora zbog pobune i otpora vlastima Citat: NOVO 14.20 - Cijelo smijenjeno vodstvo Katalonije pobjeglo je u Bruxelles, prenosi La Vanguardia. Još jedne novine sa sjedištem u Barceloni, El Periodico, još ranije su napisale da je Puigdemont u belgijskog prijestolnici. Španjolci su danas objavili da će podići optužnicu protiv cijelog katalonskog vodstva zbog pobune, što po španjolskim zakonima znači da bi Puigdemont i društvo mogli dobiti 30 godina zatvora. Još ranije, Belgija im je ponudila azil.
Koja ekipa, koji mindset, nesposobnost epskih razmjera, fail legendarnih razmjera . Podsjećaju me na našu ekipu koja je proglasila Hrvatsku Samoupravu 2001.g. doduše Jelavić je bar imao muda ostati u BiH. Uspjeli su demoralizirati independiste za narednu generaciju. Dobar podsjetnik što se dogodi kad te vode hohštapleri bez međunarodne podrške. Dodatan dokaz kako je Franjo bio genijalac, a za Čovu potvrda da za razliku od Puidgemonta radi dobar posao. Upravo tako.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Katalonija i katalonci Postano: 30 lis 2017, 22:25 |
|
|
|
Definitivno sam za spanjolsku.
Oti katalonci su ko i njihovi nogometasici sta placu na TV-u neki da kad su proglasili neovisnost,koji su to bezglavi mamini sinovi :) e znao sam da su picke i da se nece porokat.
Prvo oni debili nisu pustili referendum da projde na miru mi mislili sace to pojacat seperatizam kad ono seperatisti jos gluplji i impulzivniji ahahaha.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Katalonija i katalonci Postano: 30 lis 2017, 22:27 |
|
|
daramo je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/katalonsko-vodstvo-pobjeglo-u-belgiju-puigdemontu-prijeti-30-godina-zatvora-zbog-pobune-i-otpora-vlastima/6699660/ Koja ekipa, koji mindset, nesposobnost epskih razmjera, fail legendarnih razmjera . Podsjećaju me na našu ekipu koja je proglasila Hrvatsku Samoupravu 2001.g. doduše Jelavić je bar imao muda ostati u BiH. Uspjeli su demoralizirati independiste za narednu generaciju. Dobar podsjetnik što se dogodi kad te vode hohštapleri bez međunarodne podrške. Dodatan dokaz kako je Franjo bio genijalac, a za Čovu potvrda da za razliku od Puidgemonta radi dobar posao. Koji likovi Da su ih uhvatili bili bi narodni heroji, podigli moral narodu, nema slobode bez žrtve. Ovaj Puigdemont ni likom ne može proći kao to, vidi se na njemu da nije vođa. Zbrisali u Belgiju koja im je dala azil, mogu komotno sad osnovati vladu u egzilu, hajde dobro ovaj put su barem izdržali više od 10h. I ovi bi im rekli vracajte se ili cemo vam poslat žestok dopis iz policijske postaje i ovi bi se vratili 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Katalonija i katalonci Postano: 30 lis 2017, 22:39 |
|
|
|
Ne samo da nisu dobili potporu nijedne veće sile, nego čak niti polovice stanovnika Katalonije, za ovakve velike korake treba apsolutno političko i narodno jedinstvo i podrška nekoga većeg da pogura. Koji promašaj, totalno profulano vrijeme. Ništa, sad čekati još jedno 80tak godina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Katalonija i katalonci Postano: 30 lis 2017, 23:04 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 8491 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
daramo je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/katalonsko-vodstvo-pobjeglo-u-belgiju-puigdemontu-prijeti-30-godina-zatvora-zbog-pobune-i-otpora-vlastima/6699660/ Koja ekipa, koji mindset, nesposobnost epskih razmjera, fail legendarnih razmjera . Podsjećaju me na našu ekipu koja je proglasila Hrvatsku Samoupravu 2001.g. doduše Jelavić je bar imao muda ostati u BiH. Uspjeli su demoralizirati independiste za narednu generaciju. Dobar podsjetnik što se dogodi kad te vode hohštapleri bez međunarodne podrške. Dodatan dokaz kako je Franjo bio genijalac, a za Čovu potvrda da za razliku od Puidgemonta radi dobar posao. Koji likovi Da su ih uhvatili bili bi narodni heroji, podigli moral narodu, nema slobode bez žrtve. Ovaj Puigdemont ni likom ne može proći kao to, vidi se na njemu da nije vođa. Zbrisali u Belgiju koja im je dala azil, mogu komotno sad osnovati vladu u egzilu, hajde dobro ovaj put su barem izdržali više od 10h. Na koga li me to podsjeća? 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Aloha i 14 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|