|
|
Stranica: 165/334.
|
[ 8343 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 03 ožu 2026, 14:42 |
|
|
novosve je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ne znam što misliš pod "sve islamske strane budu poražene"? To mi je neprecizno, pa ako možeš pojasniti.
Ako to znači prestat će Arapi ići u džamiju onda da, bit će mir i Izrael neće nikoga napadati jer ne napadaju njih. Svi izraelsko-arapski ratovi do sada su bili samo odgovor na islamističku agresiju.
ima Arapa koji ne idu u džamiju, ima Palestinaca, Sirijaca, Jordanaca, Iračana koji su kršćani i koji nisu muslimani, opet su etnički čišćeni. izraelsko-arapski ratovi su posljedica nastojanja da se stvori etnički židovska država na prostoru koji do prije 100 godina nije imao ni 2% Židova, protjerivanjem ljudi koji su tamo dotad živjeli, bez obzira na religiju. Ti ciljevi nisu nikad bili ni skrivani, oni se otvoreno iznose 150 godina i prikazivati to kao neku reakciju je zbilja sada već tragikomično i infantilno da ne kažem stupidno. S tim da ne smatram da si glup, smatram da si voljni ignorant. E nećemo tako, puno toga ti predstaviš kao činjenicu, ali tvrdnje treba dokazati. Ajde ti meni daj linkove. Prvo me zanima, podatak koliko % je bilo deklariranih ateista u Gazi. Da vidimo postoje li uopće ili si ih izmislio. Prije sukoba naravno, da ne kažeš poludili jer ih je Izrael bombardirao. Evo prije zadnjeg rata, postotak ateista, link.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1667 of 2558 - 65.17%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 03 ožu 2026, 14:42 |
|
|
VizantijskoPlavo je napisao/la: Ruska ekonomija bi trebala ove godine da bude u stvarnom minusu, dakle da oduzmemo dosadasnju laznu stabilnost koji ode na ratnu ekonomiju koja se vidi u BDP-u kao nekakav plus, i koja nije produktivna, vec se istrosi u Ukrajini, kad skoci cena po barelu, Rusi idu u pravi plus. Kina nece ostati bez nafte, ali ce se osetiti u ekonomiji ta veca cena. Prava pobeda za SAD je da nekako ogranice ruski izvoz u Kinu, sto moze biti onda jako lose po Ukrajinu. Onda se Evropa tu pita, recesija ekonomije ili da odustanu od lazne principijalnosti sto se tice nepromenjivosti granica u Evropi. Polako im izlazi na nos priznanje Kosova*... Zamisli kakvi retardi vode svijet, prvo razvale i izoliraju energetske tokove od Rusije prema zapadnom svijetu i sada zapale čitav bliski istok gdje se nalazi četvrtina svjetske nafte i ukapljenog plina. To dvoje spojiš zajedno i dobiješ energetski šok na steroidima. Iranci tvrde da neće kap nafte izać van kroz Hormuz i vjeruj mi da neće, brod košta kišu Isusovu , to se ne riskira. Kao rezultat toga, sad će Rusija sa svojim izvozima energenata preko trećih zemalja svijeta a i sama putem svoje flote enormno profitirati na svemu. Cijena LNG u europi je skočila za trećinu samo nakon par dana rata, a što će tek bit kasnije. Dakle vode nas ljudi kojima ne bi kravu ostavio na čuvanje da joj se ne inficira papak. Ponekad misliš da tu ima neke pameti i strategije ali to je samo glavom kroz zid i inaćenje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 03 ožu 2026, 14:44 |
|
|
|
Bit će na kraju svi zadovoljni.
Ameri će ove polupat koliko budu htjeli, ali ovih će ipak mnogo ostati među živima, pa će moći slavit pobjedu.
Živ sam, jeee, elhamdulilah, alahu ekber, pobjeda..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 03 ožu 2026, 14:45 |
|
|
goran2hr je napisao/la: tetejac je napisao/la: 1. Amerika nije dovlačila mudžahedine u BiH već Iran. 2. Amerika nije ukinula Herceg Bosnu. 3. Amerika je dala zeleno svjetlo za Oluju i bez toga svjetla Oluje nebi ni bilo. 4. Sporazum iz Daytona su potpisali i dogovorili naši predstavnici. 5. Amerika nije slala Carlu Del Ponte.
I na kraju pod 6.
6. Amerika je katalizator modernizacije i profesionalnog ustrojstva Hrvatske Vojske.
1. Amerika je natjerala predsjednika Tuđmana da ih propusti. A nakon toga su se mogli dovući i sami. 2. Hrvati došli u Vašington i baš tamo, padne im napamet (s izuzetkom Mate Bobana) ukinuti Herceg Bosnu. Kakva slučajnost?! Nisu se toga dosjetili u Mostaru? 3. Dali su ne zeleno, nego žuto svjetlo, zbog Muslimana u Bihaću. I čime su to oni uopće zaslužili pravo da odlučuju hoće li se Hrvatska oslobađati ili ne?! Što su o tom pitanju mislili Urugvajci ili Filipinci? No to i nije bilo pitanje za Vas. Dakle Banja Luka i spašavanje republike Srpske? 4. Sporazum iz Daytona nametnuli su Amerikanci. Obzirom na to, jasno mi je zašto se to Vama sviđa. 5. Tako je. Carlu del Ponte poslali su nam Rusi, Iranci i Somalijci. 6. Ovo bi se čak i složio. Obzirom kako danas izgleda "sustav" i u koju sprdnju se pobjednički HV pretvorio - jasno je, kako iza tako nečeg samo mogu stajati Amerikanci. 1. Imaš dokaz za ovo? Daj nešto. 2. Ja sam zadnji koji to podržava ali tu su krivi naši političari a ne Amerika. 3. Dali su zeleno svjetlo i bez njih Oluje nebi ni bilo. Ne znam za Urugvajce i Filipince ali znam da su Rusi bili protiv a Europa šutila. Jedino su Ameri bili na našoj strani. 4. Meni se taj sporazum ne sviđa, ne znam odakle si zaključio suprotno. Potpisano i naši za stolom popušili. Obrati se pokojnom Tuđmanu. 5. Da, tako je jer to nije američki već međunarodni sud. 6. Hrvatska Vojska se modernizovala 1994/1995 kada smo se profesionalno ustrojili po visokim zapadnim standardima. Znači prije 30+ godina a ne sada. Katalizator tog ustrojstva i pobjedničke vojske iz 1995 su Amerikanci.
_________________ Idi kući maži supe
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 03 ožu 2026, 14:45 |
|
|
novosve je napisao/la: weasel je napisao/la: Iran je pristao na skoro sve što je Amerika tražila i opet su ih napali.
ne zaboravimo, i Gadafi i Sadam su to također napravili. Kad je cilj da te se ukloni, povod će se već naći Upravo tako. Koliko god bilo zvanično saopštenje za javnost tupavo, njih to nije briga.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 03 ožu 2026, 14:47 |
|
|
weasel je napisao/la: VizantijskoPlavo je napisao/la: Ruska ekonomija bi trebala ove godine da bude u stvarnom minusu, dakle da oduzmemo dosadasnju laznu stabilnost koji ode na ratnu ekonomiju koja se vidi u BDP-u kao nekakav plus, i koja nije produktivna, vec se istrosi u Ukrajini, kad skoci cena po barelu, Rusi idu u pravi plus. Kina nece ostati bez nafte, ali ce se osetiti u ekonomiji ta veca cena. Prava pobeda za SAD je da nekako ogranice ruski izvoz u Kinu, sto moze biti onda jako lose po Ukrajinu. Onda se Evropa tu pita, recesija ekonomije ili da odustanu od lazne principijalnosti sto se tice nepromenjivosti granica u Evropi. Polako im izlazi na nos priznanje Kosova*... Zamisli kakvi retardi vode svijet, prvo razvale i izoliraju energetske tokove od Rusije prema zapadnom svijetu i sada zapale čitav bliski istok gdje se nalazi četvrtina svjetske nafte i ukapljenog plina. To dvoje spojiš zajedno i dobiješ energetski šok na steroidima. Iranci tvrde da neće kap nafte izać van kroz Hormuz i vjeruj mi da neće, brod košta kišu Isusovu , to se ne riskira. Kao rezultat toga, sad će Rusija sa svojim izvozima energenata preko trećih zemalja svijeta a i sama putem svoje flote enormno profitirati na svemu. Cijena LNG u europi je skočila za trećinu samo nakon par dana rata, a što će tek bit kasnije. Dakle vode nas ljudi kojima ne bi kravu ostavio na čuvanje da joj se ne inficira papak. Ponekad misliš da tu ima neke pameti i strategije ali to je samo glavom kroz zid i inaćenje. Zato što su oni sami sebi bitni, a mi smo potrošna roba. Svi mi ostali. Onda preko nas kalkulišu, manipulišu, špekulišu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 03 ožu 2026, 14:54 |
|
|
Machak je napisao/la: Kakav islam, vidjeli smo u Gazi, ubijali su jednako kršćane kao i muslimane. Jevreji svrstaju na jednu stranu sebe, na drugu sve ostale. Naravno, neće to otvoreno reći, bitno im je da im kršćani budu kakvi-takvi saveznici ili da bar odobravaju ono što rade. Dok ne obave što su zacrtali, a onda kad budu dovoljno jaki da mogu svakom u facu, vidjećete njihovo pravo lice. Tad će biti kasno. Uglavnom, pravo i jedino zlo na svijetu su upravo Jevreji, odnosno ideja koja ih ih vodi ka toj nekakvoj dominaciji na cijeloj planeti. Roknu ajatolaha na udaljenost od 2000+ kilometara, znaju gdje miš mekinjaš ruje u Teheranu i eto sasvim slučajno su pogodili granatom jedinu crkvu u Gazi Ma tko bi rekao....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 03 ožu 2026, 14:55 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la:
E nećemo tako, puno toga ti predstaviš kao činjenicu, ali tvrdnje treba dokazati. Ajde ti meni daj linkove.
Prvo me zanima, podatak koliko % je bilo deklariranih ateista u Gazi. Da vidimo postoje li uopće ili si ih izmislio. Prije sukoba naravno, da ne kažeš poludili jer ih je Izrael bombardirao. Evo prije zadnjeg rata, postotak ateista, link.
ajde da ti ovako kažem, ti linkovi su ovjde već stavljani, rezultirali su baniranjem postavitelja i opet bi. i to ti DOVOLJNO govori ako si intelektualno pošten, a ne živiš u nekoj svojoj igrici u kojoj Izrael vodi križarski rat protiv islama. druga stvar, ne radi se samo o Gazi, nego o čitavom bliskom istoku. I ne trebam ti ja govoriti, googlaj što ti govori katoički patrijarh Jeruzalema i općenito kršćani tog prostora, od Iraka do Gaze, o psotupcima židovske države prema njima, i to ne od jučer, nego od početaka cionizma. Meni je recimo poseban apsurd što ovdje na ovom forumu čitam Hrvate iz BIH kako govore o Izraelcima na isti način kako su moji susjedi ovdje u Hrvatskoj govorili o muslimanima iz BIH i to usred muslimansko-hrvatskog rata. Na apsolutni isti način su mnogi u Hrvatskoj, većina, doživljalali muslimane kao "saveznika" protiv Srba i ignorirali patnje Hrvata srednje Bosne od tih istih muslimana. Sada ovdje gledam kako Hrvati iz BIH doživljavaju Izraelce kao "saveznike" i ignoriraju što kršćani iz te regije govore o odnosu Izraela prema njima. Sreća je utoliko što ovaj forum nije reprezentativan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 03 ožu 2026, 15:02 |
|
|
novosve je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la:
E nećemo tako, puno toga ti predstaviš kao činjenicu, ali tvrdnje treba dokazati. Ajde ti meni daj linkove.
Prvo me zanima, podatak koliko % je bilo deklariranih ateista u Gazi. Da vidimo postoje li uopće ili si ih izmislio. Prije sukoba naravno, da ne kažeš poludili jer ih je Izrael bombardirao. Evo prije zadnjeg rata, postotak ateista, link.
ajde da ti ovako kažem, ti linkovi su ovjde već stavljani, rezultirali su baniranjem postavitelja i opet bi. i to ti DOVOLJNO govori ako si intelektualno pošten, a ne živiš u nekoj svojoj igrici u kojoj Izrael vodi križarski rat protiv islama. druga stvar, ne radi se samo o Gazi, nego o čitavom bliskom istoku. I ne trebam ti ja govoriti, googlaj što ti govori katoički patrijarh Jeruzalema i općenito kršćani tog prostora, od Iraka do Gaze, o psotupcima židovske države prema njima, i to ne od jučer, nego od početaka cionizma. Meni je recimo poseban apsurd što ovdje na ovom forumu čitam Hrvate iz BIH kako govore o Izraelcima na isti način kako su moji susjedi ovdje u Hrvatskoj govorili o muslimanima iz BIH i to usred muslimansko-hrvatskog rata. Na apsolutni isti način su mnogi u Hrvatskoj, većina, doživljalali muslimane kao "saveznika" protiv Srba i ignorirali patnje Hrvata srednje Bosne od tih istih muslimana. Sada ovdje gledam kako Hrvati iz BIH doživljavaju Izraelce kao "saveznike" i ignoriraju što kršćani iz te regije govore o odnosu Izraela prema njima. Sreća je utoliko što ovaj forum nije reprezentativan. Ma šta ti pričaš čovječe? Zašto ja nebi podržavao Izraelce protiv Irana?! Evo ovaj goran, spomeno je bespilotne letjelice u Oluji, kao imali smo svoje a ne zna da smo u Oluji koristili one što su nam Židovi dali. I sad ja s vama trebam pričat i objašnjavat vam što sam za Izrael a protiv Irana. Niste vi dobri.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 03 ožu 2026, 15:14 |
|
|
|
A šta ti je taj Iran uradio nažao da budeš protiv njega? Ok, podržali te Ameri, valjali, to ne znači da ne smiješ koristiti glavu na ramenima i donositi sopstvene zaključke. Ne znači da trebaš biti američki zombi i ponavljati ono što Trump kaže.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 03 ožu 2026, 15:16 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la:
Prvo me zanima, podatak koliko % je bilo deklariranih ateista u Gazi. Da vidimo postoje li uopće ili si ih izmislio. Prije sukoba naravno, da ne kažeš poludili jer ih je Izrael bombardirao. Evo prije zadnjeg rata, postotak ateista, link. Ajmo ovako kvačice, Izrael je osnovan oružanom silom i etničkim čišćenjem 1947. godine. To je činjenica. Isto tako je činjenica da su taj novoosnovani Izrael prema UN-ovu planu o 50/50 podjeli Arapi s gnušanjem odbili i napali da ih bace u more. Židovi su htjeli svoju domovinu i to je pošteno ali isto tako budi realan i reci mi bi li ti pristao da tebe izbace sa svoje zemlje ili da budeš manjina u novoosnovanoj zemlji koju su naselili kolonizatori sa drugog kontinenta što Aškenazi židovi jesu za lokalne Arape. No krenimo dalje, kad su lokalne palestince židovi nabubali, susjedne zemlje Egipat, Sirija i Jordan također nisu bili presretni s takvim rješenjem i u 2 navrata su pokušala uništiti židovsku državu. Dakle do 1974. godine je krivnja za oružane sukobe uglavnom na arapskoj strani koja ih je započinjala iako Izrael nije baš bio pitom. Nakon 1974. Izrael je pod utjecajem yom kipurskog rata gdje su jedva glavu izvukli postao doslovno paranoičan. prvo su reagirali na tu traumu na ispravan način da su shvatili da kakvi god susjedi im jesu oni su sami kao narod odabrali naselit se tamo i moraju naći neki naćin za mir što su i napravili kad su normalizirani odnosi prvo sa Egiptom i onda Jordanom. I zatim je neko vrijeme bio relativan mir do revolucije u Iranu koja nema veze s Izraelom već s Amerikom. I tada Izrael pod utjecajem demografskih kretanja i pobjede tvrde desnice donosi 90-tih novu direktivu gdje doslovno slovom traži uništenje svih arapskih država silom koje se ne pokore njihovoj volji, odnosno volji amerike. To je vazalski kmetovski status koje nitko na ovom svijetu prihvatiti neće. Na žalost skrenuli su s dobrog puta koji je vodio Itzak Rabin a na vlast su došli radikali. Pitaj same Izraelce o događajima 90-tih i što o tom misle. Na žalost s porastom snage njihova lobija više nisu amerikanci imali manevarskog prostora da za uši navuku ovije strane pa da ih natjeraju na dogovor kao u Camp Davidu ili Abraham accords već je vojna sila amerike korištena kao toljaga za prisilu kapitulacije arapa. To uopće nije religijski već geopolitički i teritorijalni sukob. Izrael je naprosto odlučio da će sve probleme rješavati silom, ako im susjed ne bude pokoran , američke bombe po glavi. Naravno arapi i Iranci su im napravili hrpu sranja, hrpu terorističkih organizacija , hrpu zločina i problema ali oni nisu gazda i pokretač ove priče niti ju kontroliraju. Procese kroji , vodi i odlučuje Tel Aviv. Sad kad su sve države slomili osim Irana oni su naprosto rovarili dok nisu našli Izlike da i tu posljednju državu koja im se nije pkorila slome. A cilj sve te višedesetljetne operacije nije Mir, jel da im je mir cilj onda bi se potpisivali mirovni sporazumi a ne uništaval države bombama. Cilj je apsolutna supremacija Izraela na bliskom istoku, pozicija regionalnog dominatora i suverena gdje se sve njih pita, svojevrsna svera intersa. I onda bi unutar te svere interesa, oni najradikalniji tražili širenje etničkog prostora na susjede, neki čak traže i zazivaju Irzael koji bi obuhvaćao od Eufrata do Nila. Dakle, onaj tko je jači a to je defintivno Izrael i AMerika imaju mogućnost određivanja uvijeta mira i mirovnih sporazuma i načina rješavanja kriza. Slabija strana a to su arapi može samo unutar toga manevrirati. A jača strana uopće ne pokazuje želju da se unutar nekih realnih i racionalnih parametara potpiše mir, makav taj mir bio većinski u korist Izraela. Egipat i Jordan su dokaz da se može rješit problem na ispravan način ali Egipat i Jordan su dobili šansu da stvari rješe mirno, ostale zemlje nisu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 03 ožu 2026, 15:18 |
|
|
Machak je napisao/la: A šta ti je taj Iran uradio nažao da budeš protiv njega? Ok, podržali te Ameri, valjali, to ne znači da ne smiješ koristiti glavu na ramenima i donositi sopstvene zaključke. Ne znači da trebaš biti američki zombi i ponavljati ono što Trump kaže. Sve da nije ništa uradio a jeste, Ameri i Židovi su mi pomogli. Pa koji je to razlog da u sukobu Amera i Irana ja budem na strani Irana? Meni kad neko u ratu pomogne, za mene je to veliko. A kad odnemogne, dvaput veće.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 03 ožu 2026, 15:21 |
|
|
novosve je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la:
ajde da ti ovako kažem, ti linkovi su ovjde već stavljani, rezultirali su baniranjem postavitelja i opet bi. i to ti DOVOLJNO govori ako si intelektualno pošten, a ne živiš u nekoj svojoj igrici u kojoj Izrael vodi križarski rat protiv islama. Bilo bi dovoljno kad bi bilo istina. U suprotnom je opet samo predstavljanje tvojih izjava kao činjenica. Daj nešto službeno, podatak. Ajde daj link o javno deklariranim ateistima u Gazi, da vidimo. Ako te itko banira, ja sam sebe dragovoljno baniram odavde. Je li pošteno. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1667 of 2558 - 65.17%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 03 ožu 2026, 15:21 |
|
|
Machak je napisao/la: A šta ti je taj Iran uradio nažao da budeš protiv njega?
Ne radio, već u kontinuitetu od 1979. radi i danas.
_________________ Baznia, Fugazi. It's a wazy. It's a woozie. It's fairy dust. It doesn't exist. It's never landed. It is no-matter. It's not on elemental chart. It's not fucking real.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 03 ožu 2026, 15:25 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: novosve je napisao/la:
ajde da ti ovako kažem, ti linkovi su ovjde već stavljani, rezultirali su baniranjem postavitelja i opet bi.
i to ti DOVOLJNO govori ako si intelektualno pošten, a ne živiš u nekoj svojoj igrici u kojoj Izrael vodi križarski rat protiv islama.
Bilo bi dovoljno kad bi bilo istina. U suprotnom je opet samo predstavljanje tvojih izjava kao činjenica. Daj nešto službeno, podatak. Ajde daj link o javno deklariranim ateistima u Gazi, da vidimo. Ako te itko banira, ja sam sebe dragovoljno baniram odavde. Je li pošteno.  Šta će ti dat moj Kvaka pa to je umišljeno do neba. Kad onako samouvjereno tvrdi da f15 nakon 2000km ide na remont kud ćeš dalje. Takvi ljudi su mi najjači. On, Bobovac, ovaj goran…. pa to priča i buba napamet al’ svaki kao da ima 3 fakulteta 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 03 ožu 2026, 15:31 |
|
|
VBA2024 je napisao/la: Machak je napisao/la: A šta ti je taj Iran uradio nažao da budeš protiv njega?
Ne radio, već u kontinuitetu od 1979. radi i danas. Šta?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 03 ožu 2026, 15:33 |
|
|
tetejac je napisao/la: Machak je napisao/la: A šta ti je taj Iran uradio nažao da budeš protiv njega? Ok, podržali te Ameri, valjali, to ne znači da ne smiješ koristiti glavu na ramenima i donositi sopstvene zaključke. Ne znači da trebaš biti američki zombi i ponavljati ono što Trump kaže. Sve da nije ništa uradio a jeste, Ameri i Židovi su mi pomogli. Pa koji je to razlog da u sukobu Amera i Irana ja budem na strani Irana? Meni kad neko u ratu pomogne, za mene je to veliko. A kad odnemogne, dvaput veće. Ne moraš biti na strani Irana, al ni na strani Amera ako su nekog napali praktično iz čista mira. Slijepo se slagati sa nečijim potezima jer ti je nekad valjao, ne znam. Nepravda je nepravda kako god okreneš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 03 ožu 2026, 15:34 |
|
|
Machak je napisao/la: VBA2024 je napisao/la:
Ne radio, već u kontinuitetu od 1979. radi i danas.
Šta? Njihov ste teroristički proxy 
_________________ Baznia, Fugazi. It's a wazy. It's a woozie. It's fairy dust. It doesn't exist. It's never landed. It is no-matter. It's not on elemental chart. It's not fucking real.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 03 ožu 2026, 15:35 |
|
|
VBA2024 je napisao/la: Machak je napisao/la:
Šta?
Njihov ste teroristički proxy  Ajj, pa ti se sine bodeš. Nije dobro. I veliš Iran preko nas napao vas?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 03 ožu 2026, 15:35 |
|
|
Machak je napisao/la: tetejac je napisao/la: Sve da nije ništa uradio a jeste, Ameri i Židovi su mi pomogli. Pa koji je to razlog da u sukobu Amera i Irana ja budem na strani Irana? Meni kad neko u ratu pomogne, za mene je to veliko. A kad odnemogne, dvaput veće.
Ne moraš biti na strani Irana, al ni na strani Amera ako su nekog napali praktično iz čista mira. Slijepo se slagati sa nečijim potezima jer ti je nekad valjao, ne znam. Nepravda je nepravda kako god okreneš. Pa ja mislim da nije iz čistog mira. Znači em mi pomogli, em nije iz čistog mira, em ne smatram da je nepravda. Kod mene se sve poklopilo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 03 ožu 2026, 15:38 |
|
|
Machak je napisao/la: VBA2024 je napisao/la: Njihov ste teroristički proxy  Ajj, pa ti se sine bodeš. Nije dobro. I veliš Iran preko nas napao vas? Pa ne znam, uzmi to kako hoćeš ali ja sam kod ciganskih livada zarobio jednog Iranca.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 03 ožu 2026, 15:39 |
|
|
tetejac je napisao/la: Machak je napisao/la:
Ajj, pa ti se sine bodeš. Nije dobro.
I veliš Iran preko nas napao vas?
Pa ne znam, uzmi to kako hoćeš ali ja sam kod ciganskih livada zarobio jednog Iranca. Plaćenik. Taj je ratovao ko zna gdje. Njega sigurno nije Iran poslao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 03 ožu 2026, 15:42 |
|
|
tetejac je napisao/la: Machak je napisao/la: Ne moraš biti na strani Irana, al ni na strani Amera ako su nekog napali praktično iz čista mira. Slijepo se slagati sa nečijim potezima jer ti je nekad valjao, ne znam. Nepravda je nepravda kako god okreneš.
Pa ja mislim da nije iz čistog mira. Znači em mi pomogli, em nije iz čistog mira, em ne smatram da je nepravda. Kod mene se sve poklopilo. Ako si pratio, Iran je pristajao na sve, a Ameri dodatno izmišljali i izmišljali i onda ovi rekli, e dosta je više, sad nećemo nikako. E jel nećete, gruh! Ma vidi, nije prvi put da su izmislili razlog da nekog napadnu. To je obrazac i tako to funkcioniše. No, ko misli da su nepismene bradonje otele putničke avione i zabile u Pentagon, a da to nisu mogli ranije skontati Ameri, ne znam...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 03 ožu 2026, 15:42 |
|
|
Machak je napisao/la: tetejac je napisao/la: Pa ne znam, uzmi to kako hoćeš ali ja sam kod ciganskih livada zarobio jednog Iranca.
Plaćenik. Taj je ratovao ko zna gdje. Njega sigurno nije Iran poslao. Vidiš. Ti sad meni tvrdiš nešto u što mi je teško povjerovat. Ne znam odakle ti to da sa sigurnošću to tvrdiš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 03 ožu 2026, 15:43 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48244 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Machak je napisao/la: tetejac je napisao/la: Pa ne znam, uzmi to kako hoćeš ali ja sam kod ciganskih livada zarobio jednog Iranca.
Plaćenik. Taj je ratovao ko zna gdje. Njega sigurno nije Iran poslao. Je li i Kasim Sulejmani zapovjednik Quds snaga bio plaćenik, niti njega nije Iran poslao. Niti oružje nije poslao Iran.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: novosve i 17 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|