HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 23 kol 2026, 12:19.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 8326 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169 ... 334  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Napad na Iran
PostPostano: 03 ožu 2026, 15:43 

Machak je napisao/la:
tetejac je napisao/la:

Pa ja mislim da nije iz čistog mira. Znači em mi pomogli, em nije iz čistog mira, em ne smatram da je nepravda. Kod mene se sve poklopilo.

Ako si pratio, Iran je pristajao na sve, a Ameri dodatno izmišljali i izmišljali i onda ovi rekli, e dosta je više, sad nećemo nikako.
E jel nećete, gruh!
Ma vidi, nije prvi put da su izmislili razlog da nekog napadnu. To je obrazac i tako to funkcioniše.
No, ko misli da su nepismene bradonje otele putničke avione i zabile u Pentagon, a da to nisu mogli ranije skontati Ameri, ne znam...

Mene to puno ne zanima.

Vrh

PostPostano: 03 ožu 2026, 15:44 

Machak je napisao/la:

I veliš Iran preko nas napao vas?

Ma ne napao, Iran se branio u Bosni, od Bosanaca(reg!).

Vrh

PostPostano: 03 ožu 2026, 15:45 

tetejac je napisao/la:
Machak je napisao/la:

Plaćenik.

Taj je ratovao ko zna gdje.
Njega sigurno nije Iran poslao.

Vidiš. Ti sad meni tvrdiš nešto u što mi je teško povjerovat. Ne znam odakle ti to da sa sigurnošću to tvrdiš.

Jel znamo da je Iran poslao neku vojnu postrojbu, jedinicu, bilo šta od toga u BiH?
Ne znam da je zabilježeno.
A plaćenika ima u svakom ratu.
Nije niti Rusija poslala jedinice da ratuju u BiH, ali je bilo ruskih plaćenika koji su ostavili svoje kosti, posebno u istočnoj Bosni.

Vrh

PostPostano: 03 ožu 2026, 15:46 

VBA2024 je napisao/la:
Machak je napisao/la:

I veliš Iran preko nas napao vas?

Ma dobro sad, pusti ironiju, nikad i nigdje nisam vidio da je došlo bilo šta od Irana o Hrvatskoj, a da je negativno.

Vrh

PostPostano: 03 ožu 2026, 15:48 

Machak je napisao/la:
tetejac je napisao/la:

Vidiš. Ti sad meni tvrdiš nešto u što mi je teško povjerovat. Ne znam odakle ti to da sa sigurnošću to tvrdiš.

Jel znamo da je Iran poslao neku vojnu postrojbu, jedinicu, bilo šta od toga u BiH?
Nije niti Rusija poslala jedinice da ratuju u BiH, ali je bilo ruskih plaćenika koji su ostavili svoje kosti, posebno u istočnoj Bosni.

Nisam ti ja za te priče. Jako dobro se zna šta je Iran radio u BiH pa nebi o tome puno.
Zabijali ste golove našim glavama skupa s vašom braćom iz Irana tako da nebi o tome.

Vrh

PostPostano: 03 ožu 2026, 15:50 

Machak je napisao/la:
VBA2024 je napisao/la:

Ma dobro sad, pusti ironiju, nikad i nigdje nisam vidio da je došlo bilo šta od Irana o Hrvatskoj, a da je negativno.

Ok, onda bez ironije.

Teroristička skupina "Mladi Muslimani" ide 1979. u IR Iran na podučavanje kako izvršiti islamsku revoluciju.

Taj teroristički režim od prvog dana postojanja SDA pa do danas podržava svoj teroristički proxy Mladi Muslimani/SDA/IZ BiH (bosansko vijeće mula) u BiH.

- Marco Rubio

Vrh

PostPostano: 03 ožu 2026, 15:50 

tetejac je napisao/la:
Machak je napisao/la:

Nisam ti ja za te priče. Jako dobro se zna šta je Iran radio u BiH pa nebi o tome puno.
Zabijali ste golove našim glavama skupa s vašom braćom iz Irana tako da nebi o tome.

Ma samo komentarišem to kako je Iran odgovoran za neke plaćenike.

Rusi su otvoreno bili na strani Srba, al ja ne mogu Rusiju smatrati odgovornom za te plaćenike koji su mi radili o glavi.

Pa evo rat u Ukrajini, imaš plaćenike iz Srbije što ostavljaju kosti na ruskoj strani.
A znaš dobro da imaš i iz Hrvatske što idu ginuti za Ukrajinu.
I šta sad? Jel to Hrvatska nešto kriva Rusima?

Vrh

PostPostano: 03 ožu 2026, 16:02 

Machak je napisao/la:

Hrvatska i jest na listi država neprijateljskih Rusiji, još od 2022. godine su nas stavili na tu listu.

Ne gledaju nas blagonaklono kroz taj svoj sukob, ali je takvih država puno pa se gubimo u masi :zubati

Vama se možda bude teže izgubiti u masi kroz sukob Amerika-Iran jer je malo europskih zemalja čije stanovništvo otvoreno podržava iranski režim. Političari vam jesu mudriji pa brišu svoje poveznice sa Iranom.

Uz to, status hrvata ni Hrvatske ne ovisi o rusima koliko status bošnjaka ovisi o Ameriki.

Sve to treba uzeti u obzir da bi se došlo do točne težine gluposti vaše podrške Iranu koja nas ovdje zabavlja.

Vrh

PostPostano: 03 ožu 2026, 16:08 

tetejac je napisao/la:
goran2hr je napisao/la:

1. Amerika je natjerala predsjednika Tuđmana da ih propusti. A nakon toga su se mogli dovući i sami.
2. Hrvati došli u Vašington i baš tamo, padne im napamet (s izuzetkom Mate Bobana) ukinuti Herceg Bosnu. Kakva slučajnost?! Nisu se toga dosjetili u Mostaru?
3. Dali su ne zeleno, nego žuto svjetlo, zbog Muslimana u Bihaću. I čime su to oni uopće zaslužili pravo da odlučuju hoće li se Hrvatska oslobađati ili ne?! Što su o tom pitanju mislili Urugvajci ili Filipinci? No to i nije bilo pitanje za Vas. Dakle Banja Luka i spašavanje republike Srpske?
4. Sporazum iz Daytona nametnuli su Amerikanci. Obzirom na to, jasno mi je zašto se to Vama sviđa.
5. Tako je. Carlu del Ponte poslali su nam Rusi, Iranci i Somalijci.
6. Ovo bi se čak i složio. Obzirom kako danas izgleda "sustav" i u koju sprdnju se pobjednički HV pretvorio - jasno je, kako iza tako nečeg samo mogu stajati Amerikanci.

1. Imaš dokaz za ovo? Daj nešto.
2. Ja sam zadnji koji to podržava ali tu su krivi naši političari a ne Amerika.
3. Dali su zeleno svjetlo i bez njih Oluje nebi ni bilo. Ne znam za Urugvajce i Filipince ali znam da su Rusi bili protiv a Europa šutila. Jedino su Ameri bili na našoj strani.
4. Meni se taj sporazum ne sviđa, ne znam odakle si zaključio suprotno. Potpisano i naši za stolom popušili. Obrati se pokojnom Tuđmanu.
5. Da, tako je jer to nije američki već međunarodni sud.
6. Hrvatska Vojska se modernizovala 1994/1995 kada smo se profesionalno ustrojili po visokim zapadnim standardima. Znači prije 30+ godina a ne sada. Katalizator tog ustrojstva i pobjedničke vojske iz 1995 su Amerikanci.

1. Čitao sam to u tiskanom izdanju "Globusa", negdje početkom dvijetisućitih (~ 2001. - 2010.). Bilo je to na nekoliko stranica i bilo je tu svašta, no zapamti sam to, kako su to (propuštanje mudžahedina) Amerikanci tražili ("inzistirali"), a Tuđman se protivio, no popustio. Uostalom, to mi je i logično. Nije valjda bio bedast da bi se veselio dolaku mudžahedina. A bez tog iznuđenog dopuštenja, pa naravno kako mudžahedini ne bi mogli proći kroz RH ili hrvatskih područja u BiH. Pokušao sam sa web arhivom ("Mate Granić intervju "Globus""), ali mi je izbacio > 5690 rezultata i ne bi to stigao sve pregledati ove godine. Pa ćete mi zato vjerovati ili ne. Uostalom, ni na jednu Vašu tvrdnju - niste stavili poveznicu.
2. Malo logike, eto, hrvatski političari se "dosjetili" ukinuti HB i to baš u Vašingtonu. Onako, došlo im?! Naravno, kako je tako nešto antihrvatsko bilo iznuđeno. Da su pregovori bili u Moskvi i odluči se tako nešto - pa bilo bi jasno kako iza toga stoje Rusi. Ne uklapa se u Vaš narativ o "Amerikancima koji nam pomažu", pa više nisu bitne ni činjenice ni logika. Što bi bilo da su to Hrvati odbili? Bi li nam bilo bolje ili gore? Ali, da je to odlučeno bez pritiska SAD-a - pa naravno da nije.
3. Bilo je to "žuto svjetlo" jer ni SAD nije bio jedinstven. Npr. veleposlanik Galbraith je bio izričito protiv. I opet, bilo je to zbog bihačkih Muslimana, ne Hrvata i ne zadugo, jer su blokirali HV prije Banja Luke. Dalje, nakon "Oluje" američki veleposlanik je (doslovno) sjeo na traktor i pridružio se "traktorijadi" ne bi li nas ponizio, a ruski veleposlanik (Keresteđijanc) na diplomatskom skupu (povodom "Oluje") prišao predsjedniku Tuđmanu i čestitao mu na pobjedi.
4. Taj sporazum je "čedo" SAD-a. Oni su ga nametnuli. Kao takav trebao bi Vam se sviđati, jer su ga kreirali oni koji "nama pomažu". Pomogli su utoliko, što su "ohrabrili" Tuđmana da ga potpiše.
5. Ma naravno, nemaju SAD ništa sa Carlo del Ponte (https://www.icty.org/bcs/press/tu%C5%BE ... jnikom-sad). Oni da bi nju nekud slali?!
6. Je, baš su nas "katalizirali". 1991. Zapovjednik naše satnije - kapetan sa ŠRO JNA, zapovjednik voda (stažo) sa ŠRO JNA. Vukovar uspješno branili radnici iz gumare. 1995. vodi nas vodnik sa tečajem desetara iz JNA. "Oluja", napali smo ih sa svih strana sa 130000 vojnika i raspali su se. Negdje brže, negdje malo sporije. Nikakvi "tuljani", "renđeri" ni "Delte". Ma ni Vi zapravo (Amerikance) niste nigdje vidjeli. To je kao ona priča iz 1991., kako nam je Njemačka poslala tenkove Leopard III. Ali to je tajna i ne smiju se vidjeti....

Vrh

PostPostano: 03 ožu 2026, 16:11 

Vrh

PostPostano: 03 ožu 2026, 16:12 

VBA2024 je napisao/la:
Machak je napisao/la:

Ok, onda bez ironije.

Teroristička skupina "Mladi Muslimani" ide 1979. u IR Iran na podučavanje kako izvršiti islamsku revoluciju.

Taj teroristički režim od prvog dana postojanja SDA pa do danas podržava svoj teroristički proxy Mladi Muslimani/SDA/IZ BiH (bosansko vijeće mula) u BiH.

- Marco Rubio

Mladi Muslimani su imali problem sa komunistima ilitiga Srbima.
Nešto ne znam da su se kavžili sa Hrvatima?

Jedino ako si bio pripadnik KP, onda ima smisla.

Vrh

PostPostano: 03 ožu 2026, 16:17 

potocnj je napisao/la:
Machak je napisao/la:

Hrvatska i jest na listi država neprijateljskih Rusiji, još od 2022. godine su nas stavili na tu listu.

Ne gledaju nas blagonaklono kroz taj svoj sukob, ali je takvih država puno pa se gubimo u masi :zubati

Vama se možda bude teže izgubiti u masi kroz sukob Amerika-Iran jer je malo europskih zemalja čije stanovništvo otvoreno podržava iranski režim. Političari vam jesu mudriji pa brišu svoje poveznice sa Iranom.

Uz to, status hrvata ni Hrvatske ne ovisi o rusima koliko status bošnjaka ovisi o Ameriki.

Sve to treba uzeti u obzir da bi se došlo do točne težine gluposti vaše podrške Iranu koja nas ovdje zabavlja.

Znači, naći ćemo se i mi na listi za odstrijel kod Amera?
Malo vjerovatno. Mali smo i beznačajni.
Poslije operacije raspad yuge, sve ovo ovdje im je postalo nebitno po pitanju kreiranja sukoba.
Pa više od pola američke javnosti je protiv rata u Iranu, i šta onda? Hoće li ih raketirati Trump?

A vidi, jedno vrijeme pričate o stavu, a u drugom momentu ste već duboko u američkom/izraelskom šupku, samo pertle vire.
Jedno je sigurno, nikakve poene ne dobijate na tome. Amerima je potpuno nebitna vaša podrška/podrška Iranu.
Ovo što je recimo Španija uradila, to je već ozbiljna stvar i to će im sigurno zamjeriti.

Vrh

PostPostano: 03 ožu 2026, 16:21 

goran2hr je napisao/la:
tetejac je napisao/la:

1. Imaš dokaz za ovo? Daj nešto.
2. Ja sam zadnji koji to podržava ali tu su krivi naši političari a ne Amerika.
3. Dali su zeleno svjetlo i bez njih Oluje nebi ni bilo. Ne znam za Urugvajce i Filipince ali znam da su Rusi bili protiv a Europa šutila. Jedino su Ameri bili na našoj strani.
4. Meni se taj sporazum ne sviđa, ne znam odakle si zaključio suprotno. Potpisano i naši za stolom popušili. Obrati se pokojnom Tuđmanu.
5. Da, tako je jer to nije američki već međunarodni sud.
6. Hrvatska Vojska se modernizovala 1994/1995 kada smo se profesionalno ustrojili po visokim zapadnim standardima. Znači prije 30+ godina a ne sada. Katalizator tog ustrojstva i pobjedničke vojske iz 1995 su Amerikanci.

1. Čitao sam to u tiskanom izdanju "Globusa", negdje početkom dvijetisućitih (~ 2001. - 2010.). Bilo je to na nekoliko stranica i bilo je tu svašta, no zapamti sam to, kako su to (propuštanje mudžahedina) Amerikanci tražili ("inzistirali"), a Tuđman se protivio, no popustio. Uostalom, to mi je i logično. Nije valjda bio bedast da bi se veselio dolaku mudžahedina. A bez tog iznuđenog dopuštenja, pa naravno kako mudžahedini ne bi mogli proći kroz RH ili hrvatskih područja u BiH. Pokušao sam sa web arhivom ("Mate Granić intervju "Globus""), ali mi je izbacio > 5690 rezultata i ne bi to stigao sve pregledati ove godine. Pa ćete mi zato vjerovati ili ne. Uostalom, ni na jednu Vašu tvrdnju - niste stavili poveznicu.
2. Malo logike, eto, hrvatski političari se "dosjetili" ukinuti HB i to baš u Vašingtonu. Onako, došlo im?! Naravno, kako je tako nešto antihrvatsko bilo iznuđeno. Da su pregovori bili u Moskvi i odluči se tako nešto - pa bilo bi jasno kako iza toga stoje Rusi. Ne uklapa se u Vaš narativ o "Amerikancima koji nam pomažu", pa više nisu bitne ni činjenice ni logika. Što bi bilo da su to Hrvati odbili? Bi li nam bilo bolje ili gore? Ali, da je to odlučeno bez pritiska SAD-a - pa naravno da nije.
3. Bilo je to "žuto svjetlo" jer ni SAD nije bio jedinstven. Npr. veleposlanik Galbraith je bio izričito protiv. I opet, bilo je to zbog bihačkih Muslimana, ne Hrvata i ne zadugo, jer su blokirali HV prije Banja Luke. Dalje, nakon "Oluje" američki veleposlanik je (doslovno) sjeo na traktor i pridružio se "traktorijadi" ne bi li nas ponizio, a ruski veleposlanik (Keresteđijanc) na diplomatskom skupu (povodom "Oluje") prišao predsjedniku Tuđmanu i čestitao mu na pobjedi.
4. Taj sporazum je "čedo" SAD-a. Oni su ga nametnuli. Kao takav trebao bi Vam se sviđati, jer su ga kreirali oni koji "nama pomažu". Pomogli su utoliko, što su "ohrabrili" Tuđmana da ga potpiše.
5. Ma naravno, nemaju SAD ništa sa Carlo del Ponte (https://www.icty.org/bcs/press/tu%C5%BE ... jnikom-sad). Oni da bi nju nekud slali?!
6. Je, baš su nas "katalizirali". 1991. Zapovjednik naše satnije - kapetan sa ŠRO JNA, zapovjednik voda (stažo) sa ŠRO JNA. Vukovar uspješno branili radnici iz gumare. 1995. vodi nas vodnik sa tečajem desetara iz JNA. "Oluja", napali smo ih sa svih strana sa 130000 vojnika i raspali su se. Negdje brže, negdje malo sporije. Nikakvi "tuljani", "renđeri" ni "Delte". Ma ni Vi zapravo (Amerikance) niste nigdje vidjeli. To je kao ona priča iz 1991., kako nam je Njemačka poslala tenkove Leopard III. Ali to je tajna i ne smiju se vidjeti....

Ti čitao u globusu ja sjedio s Gotovinom. Nećemo više o ovom.

Vrh

PostPostano: 03 ožu 2026, 16:22 

tetejac je napisao/la:
novosve je napisao/la:

ajde da ti ovako kažem, ti linkovi su ovjde već stavljani, rezultirali su baniranjem postavitelja i opet bi.

i to ti DOVOLJNO govori ako si intelektualno pošten, a ne živiš u nekoj svojoj igrici u kojoj Izrael vodi križarski rat protiv islama.

druga stvar, ne radi se samo o Gazi, nego o čitavom bliskom istoku. I ne trebam ti ja govoriti, googlaj što ti govori katoički patrijarh Jeruzalema i općenito kršćani tog prostora, od Iraka do Gaze, o psotupcima židovske države prema njima, i to ne od jučer, nego od početaka cionizma.

Meni je recimo poseban apsurd što ovdje na ovom forumu čitam Hrvate iz BIH kako govore o Izraelcima na isti način kako su moji susjedi ovdje u Hrvatskoj govorili o muslimanima iz BIH i to usred muslimansko-hrvatskog rata. Na apsolutni isti način su mnogi u Hrvatskoj, većina, doživljalali muslimane kao "saveznika" protiv Srba i ignorirali patnje Hrvata srednje Bosne od tih istih muslimana. Sada ovdje gledam kako Hrvati iz BIH doživljavaju Izraelce kao "saveznike" i ignoriraju što kršćani iz te regije govore o odnosu Izraela prema njima.
Sreća je utoliko što ovaj forum nije reprezentativan.

Ma šta ti pričaš čovječe? Zašto ja nebi podržavao Izraelce protiv Irana?! Evo ovaj goran, spomeno je bespilotne letjelice u Oluji, kao imali smo svoje a ne zna da smo u Oluji koristili one što su nam Židovi dali. I sad ja s vama trebam pričat i objašnjavat vam što sam za Izrael a protiv Irana. Niste vi dobri.

Konstruktor naših dronova, Hrvat, ne spominje ništa što su nam "Izraelci dali" (https://glas-slavonije.hr/novosti/hrvat ... ke-711174/). Ne znam ni ja. Čak i priča kako su bili američki - nije istina. OK, nisu nam ih dali ni Iranci. Prije rata imali smo razvijenu "Narodnu tehniku", sa brojnim aviomodelarima, pa mislim kako je to bila osnova za izgradnju hrvatskih bespilotnih letjelica.
No Vi znate bolje, pa ako bi mogli sa više detalja?

Vrh

PostPostano: 03 ožu 2026, 16:23 

Samo psihopati i šizofreničari mogu podržavat Iran. Podržava ih Možemo u Saboru. Pametnome dosta.

2025/2026 - 14,366

Vrh

PostPostano: 03 ožu 2026, 16:23 

Onih 88 "eksperata" nema više gdje zasjedati kako bi izabrali novog vođu.

Vjerojatno i SDA misli na takve "ekspertne" vlade. :sega

Citat:
Air strikes on Monday night targeted the old building of the Iranian parliament which is now used by the Assembly of Experts, the body responsible for choosing Iran's next Supreme Leader, the IRGC-affiliated Fars News and state TV reported.

https://www.iranintl.com/en/202603023114

Vrh

PostPostano: 03 ožu 2026, 16:24 

goran2hr je napisao/la:
tetejac je napisao/la:

Ma šta ti pričaš čovječe? Zašto ja nebi podržavao Izraelce protiv Irana?! Evo ovaj goran, spomeno je bespilotne letjelice u Oluji, kao imali smo svoje a ne zna da smo u Oluji koristili one što su nam Židovi dali. I sad ja s vama trebam pričat i objašnjavat vam što sam za Izrael a protiv Irana. Niste vi dobri.

Konstruktor naših dronova, Hrvat, ne spominje ništa što su nam "Izraelci dali" (https://glas-slavonije.hr/novosti/hrvat ... ke-711174/). Ne znam ni ja. Čak i priča kako su bili američki - nije istina. OK, nisu nam ih dali ni Iranci. Prije rata imali smo razvijenu "Narodnu tehniku", sa brojnim aviomodelarima, pa mislim kako je to bila osnova za izgradnju hrvatskih bespilotnih letjelica.
No Vi znate bolje, pa ako bi mogli sa više detalja?

Nisu bili američki već izraelski.

Vrh

PostPostano: 03 ožu 2026, 16:25 

I gorane da ne kvarimo temu. Otvori drugu o Oluji pa možemo tamo.

Vrh

Rika sv Vida je napisao/la:
Samo psihopati i šizofreničari mogu podržavat Iran. Podržava ih Možemo u Saboru. Pametnome dosta.

A narandžastog pedofila, umobolnog šizofreničara?

Ne radi se o podršci Iranu.
Radi se o protivljenju napadati nekog iz čistog mira, nebitno ko to bio.

Vrh

Machak je napisao/la:

Mladi Muslimani su imali problem sa komunistima ilitiga Srbima.
Nešto ne znam da su se kavžili sa Hrvatima?

Jedino ako si bio pripadnik KP, onda ima smisla.

Mladi Muslimani su imali problem sa svima koji nisu muslimani. I imaju ga.

Vrh

PostPostano: 03 ožu 2026, 16:27 

Machak je napisao/la:
tetejac je napisao/la:

Pa ne znam, uzmi to kako hoćeš ali ja sam kod ciganskih livada zarobio jednog Iranca.

Plaćenik.

Taj je ratovao ko zna gdje.
Njega sigurno nije Iran poslao.

Zasto moderacija dopusta ovako krupne lazi na forumu ???

Da se posjetimo jos jednom kakvi su vojnici bili.

Jedino sto su znat je klat zarobljenike. U tome su bili bas bas dobri.

Vrh

PostPostano: 03 ožu 2026, 16:27 

Naša Kvačica je napisao/la:

Bilo bi dovoljno kad bi bilo istina. U suprotnom je opet samo predstavljanje tvojih izjava kao činjenica. Daj nešto službeno, podatak.

sve što je ovdje o tomu i na tu temu postalvjano je BRISANO i rezultiralo baniranjem.

da si intelektualno pošten, sve bi ti bilo jasno

Naša Kvačica je napisao/la:

Ajde daj link o javno deklariranim ateistima u Gazi, da vidimo. Ako te itko banira, ja sam sebe dragovoljno baniram odavde. Je li pošteno. :biceovodobro

kakvi sad ateisti te spopali, ja sam govori oo kršćanima, ne o ateistima

evo ti katolički nadiskup i patrijarh Jeruzalema: https://www.theguardian.com/world/2025/ ... -criticism

Vrh

PostPostano: 03 ožu 2026, 16:28 

Machak je napisao/la:
Rika sv Vida je napisao/la:

A narandžastog pedofila, umobolnog šizofreničara?

Ne radi se o podršci Iranu.

Ja bi prvi branio slabijeg da ga neko napadne iz čista mira. Iz čista mira je možda tebi. Meni nije.

Vrh

PostPostano: 03 ožu 2026, 16:29 

Machak je napisao/la:

Čist mir

slika

Vrh

PostPostano: 03 ožu 2026, 16:31 

tetejac je napisao/la:
goran2hr je napisao/la:

Ti čitao u globusu ja sjedio s Gotovinom. Nećemo više o ovom.

Zašto ne? Vrelo ste nepoznatih informacija, o kojima se ništa nije čulo. Prošlo je 30 godina od rata, valjda to više nisu tajne? I što Vam je general Gotovina rekao o Amerikancima i Irancima? Njemu su Amerikanci zapovijedali?
1991. sjedio (razgovarao) sam ja sa svojim zapovjednikom satnije. 1992. sa zapovjednikom bojne. A 1995. prije "Oluje" sa zapovjednikom brigade. Nikad ni slova o Amerikancima.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 8326 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169 ... 334  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 15 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: