|
|
Stranica: 756/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
jednoumlje
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 02 lip 2022, 21:27 |
|
|
Predlazem svakom nato-hitlerasu da ovo pogleda i da cuje sta ovaj covjek ima za reci. https://www.youtube.com/watch?v=Ov567pDEMEMArgumentativno, logicno, istinito.
_________________ Der Staat bin ich!
za vise savjeta zapratiteme
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 02 lip 2022, 21:38 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 10:50 Postovi: 10308 Lokacija: Banja Luka
|
Bošnjak_007 je napisao/la: Svarog je napisao/la: Gledam ovo i pravo mi krivo što se po gradovima istinskih krivaca za ovo zlo, još uvjek ne dešavaju ''eksplozije klima uređaja''. Ipak, optimizam je moje srednje ime  PS   Njam ! Pa nije to Moskva da je zapali svaka armija koja krene prema njoj. Ovdje kad bi pala i jedna ona strana koja bi poslala tu raketu ne bi dočekala da na snimcima pogleda kako to izgleda. Padale su itekako..    Da ne bi ''Moskve'' , na tom ostrvcetu bi danas šprehali njemački . Sasrali su se bili .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 02 lip 2022, 21:54 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 02 lip 2022, 22:26 |
|
|
|
Zarobljeni Azovci u Jelenovki, Donjecka oblast
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 02 lip 2022, 22:39 |
|
|
|
PTPC ( RTRS )
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 02 lip 2022, 23:18 |
|
|
MEDVEDEV PORUČIO KIJEVU: "Odluke donosite trezveno, a ne pod uticajem kokaina"02. 06. 2022. u 22:53 UKRAJINSKE vlasti moraju da shvate da im odbijanje pregovora sa Rusijom može doneti gubitak nacionalnog suvereniteta, i da o tome moraju da razmišljaju trezveno, a ne pod dejstvom droga, rekao je zamenik predsednika Saveta bezbednosti RF Dmitrij Medvedev. - Na kraju krajeva, to preti Ukrajini – odbijanje pregovora u suštini vodi do gubitka nacionalnog suvereniteta. I to je apsolutno očigledno. Vlasti u Kijevu to treba da shvate. I treba da donesu ove odluke o tome da li da nastave pregovore ili da odustanu od njih, ali ne pod uticajem kokaina ili drugih stimulansa koji se tamo koriste, već hladne glave - rekao je Medvedev u intervjuu za Al DŽaziru.
On je dodao da je trenutna pozicija Kijeva povezana i sa "žrtvama i razaranjima", a da na kraju Ukrajina može "izgubiti i druge teritorije".https://www.novosti.rs/planeta/svet/112 ... -ukrajinom
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 02 lip 2022, 23:24 |
|
|
Svarog je napisao/la:
PTPC ( RTRS )
RTRS je pokazao da je najprofesionalnija televizija sa ex-yu prostora, jedini ima izveštače sa fronta, intervjue sa zanimljivim ljudima, nisu čitači CIA vesti kao ostali. Šteta što moram da plaćam 300 dinara mesečno RTS-u, manje bi mi smetalo da ih plaćam RTRS-u.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 02 lip 2022, 23:26 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 02 lip 2022, 23:31 |
|
|
Zvuči kao naslov romana Agate Kristi. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 02 lip 2022, 23:34 |
|
|
teranova je napisao/la: Zvuči kao naslov romana Agate Kristi.  Hari Portir. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 02 lip 2022, 23:36 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 02 lip 2022, 23:54 |
|
|
Svarog je napisao/la:
PTPC ( RTRS )
Uuuuu pa ovo je sjajno, ekskluziva Dobar je Jure RTRS ozbiljna televizija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Velebit
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 lip 2022, 08:49 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Velebit je napisao/la: Na ovom forumu ima dosta diskutabilnih tema oko kojih se lome misljenja al stav prema inkvizitoru je ridak primjer jedinstva.
Ne podnose ga liberalni Hrvati iz ocitih razloga
Ne podnose ga Srbi jer ih mrzi
Ne podnose ga Bosnje jer bi ih pohrvatio
Ne podnose ga etnocentricni Hrvati jer je zapea u '91 i nije se kadar maknit te predstavlja rashodovanu verziju 'desnicara' koja ne nudi nista u vezi novih drustvenih problema nastalih zadnjih 10ak godina. Pola od toga su gluposti tipa da bi ja Muslimane pohrvatio pa me eto ne podnose. A ti. Ne smiješ pisati o svakom postu o Židovima kao kod mene pa sam te morao banirati i prekinuti tu fiksaciju na Židove Vidiš kako si ovdje "fino svezan u kućicu i laješ samo o onome o čemu ti se dopusti". Jak karakter. E e sve nebi Koje tjesenje hahahah ti mene bana? Redikule nikad nisan slovo napisa na tvon blogu tj 'forumu'. Jos o Zidovima xD 1. Nitko te ne podnosi 2. Kompleksas si i to izbija iz tebe 3. Na ovoj mojoj temi je u 3 miseca pisalo vise ljudi nego na tvon 'forumu'. Zato si i brizan dosa vamo  Sad mos odleprsat nazad tamo pisat sam sebi.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 lip 2022, 09:16 |
|
|
Svarog je napisao/la:
PTPC ( RTRS )
Ruski poltron i propagandista. Tobože je njegova "verzija istine" jedina prava. Svako trubi svoju priču i misli da je objektivan. Jedino što veseli je činjenica da se RTRS sve otvorenije svrstava na jednu stranu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 lip 2022, 11:33 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 lip 2022, 14:08 |
|
|
Velebit je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la:
Pola od toga su gluposti tipa da bi ja Muslimane pohrvatio pa me eto ne podnose.
A ti. Ne smiješ pisati o svakom postu o Židovima kao kod mene pa sam te morao banirati i prekinuti tu fiksaciju na Židove
Vidiš kako si ovdje "fino svezan u kućicu i laješ samo o onome o čemu ti se dopusti".
Jak karakter.
E e sve nebi Koje tjesenje hahahah ti mene bana? Redikule nikad nisan slovo napisa na tvon blogu tj 'forumu'. Jos o Zidovima xD 1. Nitko te ne podnosi 2. Kompleksas si i to izbija iz tebe 3. Na ovoj mojoj temi je u 3 miseca pisalo vise ljudi nego na tvon 'forumu'. Zato si i brizan dosa vamo  Sad mos odleprsat nazad tamo pisat sam sebi. Može bit može bit. Naime kad sam ja banira lika koji je u svakom postu drvi o Židovima ovdje si se pojavio ti s istom spikom. I stil vam je isti. I dobio si upozorenje ovdje da prestaneš sa Židovima u svakom postu ili ćeš letjet s foruma. I ti si prestao o Židovima. Možda sam pogriješio, možda ti stvarno nisi onaj s foruma ali za karakter nisam. Zašto si prestao o Židovima a najrađe bi. Jelda da bi. Kojoj tvojoj temi. Zar ti imaš temu. To što me "nitko ne podnosi" za to me baš briga. Ovdje ako me ne podnose, nema mi većeg komplimenta. Mislim ne bi te ni spominja jer si nezanimljiv totlano onako napuhan i držiš se iznad svega a koliki si ni za kurac nisi, da nisi počeo prosipati gluposti o meni kako me eto ni Muslimani ne podnose jer ih želim pohrvatit a ja davno napisao da je nacionalno emancipiranje Muslimana davno završena stvar. Eto koliko si blesav. I ako kod mene nikoga nema i nitko ne piša, svi čitate. Zanimljiv fenomen. Kvalitet foruma ne ovisi nužno o količini ljudi koji na njemu piše. 95% upisa ovdje je dijabolično smeće. Neuk, priprost svijet bez osnovnih sazananja. 80% četničkih spodoba. Pa kome to treba plus još 15% priprostih "Turaka" i hrvatskih posrbica. I plus ti.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 lip 2022, 14:15 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la:
Može bit može bit. Naime kad sam ja banira lika koji je u svakom postu drvi o Židovima ovdje si se pojavio ti s istom spikom. I stil vam je isti. I dobio si upozorenje ovdje da prestaneš sa Židovima u svakom postu ili ćeš letjet s foruma.
I ti si prestao o Židovima.
Možda sam pogriješio, možda ti stvarno nisi onaj s foruma
a možda si u stvari čitao samog sebe, ali je umjesto "Židovi" pisalo "Srbi" u svakom postu?
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
belky
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 lip 2022, 15:05 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 lip 2022, 15:22 |
|
|
Ukrainska artiljerija rabota...jašta da rabota, mamicu ti agresorsku
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 lip 2022, 16:54 |
|
|
|
Dobro, zajebava sam se. Šta si ti tu nadrobio, manje vrimena bi tribalo Poljacima da dešifiraju "Enigmu".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Velebit
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 lip 2022, 17:02 |
|
|
Nisi se zajebava nego si uvacen u lazi a posto si bezskrupluozni oportunist iz kojeg ASPD izbija ides linijon manjeg otpora. Aj lipo na svoj forum tamo nema puno teksta 
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 lip 2022, 17:14 |
|
|
|
Mislim da još imaš vrimena za editirat post jer bi se dešifiranjem istog pomučio i onaj šta je hijeroglife dešifira.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Fikret Halimic
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 lip 2022, 18:37 |
|
|
Sergej Lavrov dao ekskluzivni intervju za RTRS. Emitovanje u subotu u 20 sati. Ljudi su jednostavno prekucali igricu. Danijel Simić na licu mjesta u finišu bitke za Mariupolj Intervju Marije Zaharove Sada intervju Lavrova. Kasablijski medijski lažovi na aparatima - Al Lažira, N1, FTV, Face TV itd...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 lip 2022, 20:37 |
|
|
Fikret Halimic je napisao/la: Sergej Lavrov dao ekskluzivni intervju za RTRS. Emitovanje u subotu u 20 sati. Ljudi su jednostavno prekucali igricu. Danijel Simić na licu mjesta u finišu bitke za Mariupolj Intervju Marije Zaharove Sada intervju Lavrova. Kasablijski medijski lažovi na aparatima - Al Lažira, N1, FTV, Face TV itd... RTRS za naše prilike ima ekskluzivu ali Lavrov nije baš škrt sa tim intervjuima za strane televizije od početka rata. Ima ih 20 ili tako nešto.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 lip 2022, 20:58 |
|
|
Dao je intervju kineskoj tv , indijskoj , izraelskoj , Radio Televiziji Republike Srpske , brazilskoj...i još par 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|