|
|
Stranica: 759/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 lip 2022, 15:50 |
|
|
|
Život se polako vraća u Mariupolj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Velebit
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 lip 2022, 16:01 |
|
|
daramo je napisao/la: Velebit je napisao/la: Dakle sad mices gol. Nemos izjednacit ZDS i Slava Ukrajini u tome da su oboje stari pozdravi koji su sasvim sigurno dokumentirani da su koristeni prije konteksta ww2. Sad mices na opcehumanitarnu patetiku.
Nejde to tako. Dzenosajdi su svuda, ha ja. I svastika je korištena prije konteksta iz WW2, kakve to ima veze? Današnji vojni pozdrav ukrajinske vojske Slava Ukraini, heroyam slava! potječe iz tridesetih i pozdrav je ukrajinskih fašista iz UNO Doslovno koristis 'lukave' cuckservative taktike u realnom vrimenu i ne kuzis sta radis. Dakle, prvo si isa napravljenim za gubljenje argumentom 'to je stari hrvatski pozdrav'. Sad pitas 'kakve to ima veze?'. Ne znam, ti reci meni zasto si isa tin i zasto si 'lukavo' okrenia pricu naopako sad?  Nemoj ni zaboravit da si mi pocea davat neke protuargumente kad san ja i jos par njih likovali inkvizitoru sta ce mu sve to zabranit. Sad ti meni ponavljas sta san ja vec reka, ispada da govoris da san u pravu. Okej onda. Slava Rusiji. Slava Hrvatskoj. 
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 lip 2022, 17:00 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44090 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Eno sad Rusi više ne granatiraju škole i vrtiće nego i svoje crkve.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
M@rin
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 lip 2022, 19:42 |
|
|
video izvještaj o stranoj legiji dobrovoljaca koji se bore za Ukrope u Sjeverodonjecku. Jedan Gruzijac je toliko zaglibio u djelatnost ispiranja mozga da se hvali kako je "na pravoj strani povijesti" 
_________________ Suprotiv okultnoj oligarhiji
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 lip 2022, 20:08 |
|
|
M@rin je napisao/la: video izvještaj o stranoj legiji dobrovoljaca koji se bore za Ukrope u Sjeverodonjecku. Jedan Gruzijac je toliko zaglibio u djelatnost ispiranja mozga da se hvali kako je "na pravoj strani povijesti"  Veli vratit ćemo se svi kući svojim porodicama a nitko od Rusa neće. E moj Gruzko da znaš šta te čeka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 lip 2022, 20:14 |
|
|
daramo je napisao/la: Zapad sve jasnije otkriva svoje prave ciljeve. Ovo je možda jedini način za uništavanje ruskog imperijalizma: ‘To smo trebali napraviti 90-ih‘ Dekolonizacija Rusije Raspad današnje Rusije, sličan raspadu Sovjetskog Saveza, smatra se mogućim, a za neke čak i najpoželjnijim ishodom neuspjele invazije na Ukrajinu. https://www.zabranjeni.url/vijesti/svijet/ ... h-15206283Koja bagra Baci Vlado atomsku na Zg slobodno, neću se ljutit 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 lip 2022, 20:18 |
|
|
|
Priča se da je danas na gay prideu u Zagrebu bila prisutna i ukrajinska zastava To Inkvi ili?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 lip 2022, 20:24 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 27845 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Planina je napisao/la: M@rin je napisao/la: video izvještaj o stranoj legiji dobrovoljaca koji se bore za Ukrope u Sjeverodonjecku. Jedan Gruzijac je toliko zaglibio u djelatnost ispiranja mozga da se hvali kako je "na pravoj strani povijesti"  Veli vratit ćemo se svi kući svojim porodicama a nitko od Rusa neće. E moj Gruzko da znaš šta te čeka. Ovi dečki su jako pametni. Od svih mjesta u Ukrajini oni došli u Sjeverodonjeck. To je negdje na razini odlaska u Mariupolj par dana prije opkoljavanja tog grada.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 lip 2022, 20:48 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Usput je da nije moj posao, ali da ne bi bilo, znao si a nisi nam rekao, upozorio, moram ove nasljednike Lazanskog i slične upozoriti da se nalaze na gay friendly forumu i da paze što pričaju Pederi su bolesnici. Što sad? Ako je ikako moguće, drži se teme.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1401 of 2558 - 54.77%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 lip 2022, 20:58 |
|
|
Velebit je napisao/la: daramo je napisao/la: I svastika je korištena prije konteksta iz WW2, kakve to ima veze?
Današnji vojni pozdrav ukrajinske vojske Slava Ukraini, heroyam slava! potječe iz tridesetih i pozdrav je ukrajinskih fašista iz UNO
Doslovno koristis 'lukave' cuckservative taktike u realnom vrimenu i ne kuzis sta radis. Dakle, prvo si isa napravljenim za gubljenje argumentom 'to je stari hrvatski pozdrav'. Sad pitas 'kakve to ima veze?'. Ne znam, ti reci meni zasto si isa tin i zasto si 'lukavo' okrenia pricu naopako sad?  Nemoj ni zaboravit da si mi pocea davat neke protuargumente kad san ja i jos par njih likovali inkvizitoru sta ce mu sve to zabranit. Sad ti meni ponavljas sta san ja vec reka, ispada da govoris da san u pravu. Okej onda. Slava Rusiji. Slava Hrvatskoj.  Za dom spremni. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1401 of 2558 - 54.77%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 lip 2022, 21:48 |
|
|
|
Javljaju Ukrajinci da su pogođena skladišta minicije preciznim pogocima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 lip 2022, 21:54 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 17:22 Postovi: 5666 Lokacija: Herceg-Bosna
|
sev je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Odavno govorim da trebamo odjebat Zagrebi i Rijeku iz države .
Ako bi nekako mogli Spojit Liku , Dalmaciju i kroz Srednju Bosnu Slavoniju to bi bila normalna Hrvatska država .
Negdje oko 2 milijuna Hrvata ali onih donekle normalnih .
Veći gradovi : Split , Osijek , Mostar , Zadar . To bi onda doslovno bila Srbija sa morem u ekonomskom smislu. Zagreb i Istra vas vuku napred i dižu prosek, sviđalo vam se ili ne. Dalmatinski turizam , Hercegovačka ekonomija i žitnica Slavonija je daleko ispred Srbije ...
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 lip 2022, 21:57 |
|
|
|
Pa nije Srbija Moldavija jbt
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sev
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 lip 2022, 22:02 |
|
|
Th1950 je napisao/la: sev je napisao/la: To bi onda doslovno bila Srbija sa morem u ekonomskom smislu. Zagreb i Istra vas vuku napred i dižu prosek, sviđalo vam se ili ne.
Dalmatinski turizam , Hercegovačka ekonomija i žitnica Slavonija je daleko ispred Srbije ... Koja je prosečna plata u Hercegovini i Slavoniji?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 04 lip 2022, 22:09 |
|
|
|
Šteta što ne gledate Happy tv, večeras odlična emisija, ulazi u četvrti sat već.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 lip 2022, 22:23 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Pederi ništa ne nameću, već moćnici iz Vašingtona i Londona. Oni šire svoje “vrijednosti”.
Danas Amerikanci tkz gej paradom pokazuju svoju dominaciju na nekom terenu. (Možda je preciznije globo-homo elita, Demokrate, ali ih i Republikanci prate, umjesto da se opiru)
Moglo bi se reći da zloupotrebljavaju gej populaciju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sev
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 lip 2022, 22:25 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Jean Luc Picard je napisao/la: Stvarno su postali nepodnošljivi sa svojim nametanjem ljudima, nije ničija stvar što rade između svoja četiri zida, ali zašto bi se to svima trebalo svidjeti ?  Pederi ništa ne nameću, već moćnici iz Vašingtona i Londona. Oni šire svoje “vrijednosti”. Danas Amerikanci tkz gej paradom pokazuju svoju dominaciju na nekom terenu. (Možda je preciznije globo-homo elita, Demokrate, ali ih i Republikanci prate, umjesto da se opiru) Što stavljanje ukrajinske zastave i potvrđuje. Ali neka, samo neka nastave s tim i sankcijama, to dugoročno slabi Zapad. Manje beba, manje jeftinih energenata.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 04 lip 2022, 22:34 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: Šteta što ne gledate Happy tv, večeras odlična emisija, ulazi u četvrti sat već. Normalan svijet ne gleda te "emisije" gdje se predstavlja samo jedna strana i gdje je istina jedina prava kako je Srbi i Rusi pričaju. Te bolesne emisije, goste i verzije istine prihvatate jedino vi bolesnici genocidni agresorski.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sev
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 04 lip 2022, 22:36 |
|
|
Bošnjak_007 je napisao/la: Teranova 2 je napisao/la: Šteta što ne gledate Happy tv, večeras odlična emisija, ulazi u četvrti sat već. Normalan svijet ne gleda te "emisije" gdje se predstavlja samo jedna strana i gdje je istina jedina prava kako je Srbi i Rusi pričaju. Te bolesne emisije, goste i verzije istine prihvatate jedino vi bolesnici genocidni agresorski. Lično ne gledam Hepi i ne čitam Informer i sl., ali me zanima koje to objektivne i nepristrasne medije čita normalan, negenocidni i neagresorski svet?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 04 lip 2022, 22:37 |
|
|
Bošnjak_007 je napisao/la: Normalan svijet ne gleda te "emisije" gdje se predstavlja samo jedna strana i gdje je istina jedina prava kako je Srbi i Rusi pričaju. Te bolesne emisije, goste i verzije istine prihvatate jedino vi bolesnici genocidni agresorski. MUPM, idiote retardirani. Ovo je normalna debata prožeta dokumentarnim snimcima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 lip 2022, 22:46 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12305 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
|
Forum se čita i prati u kampu blizu Kijeva preko starlinka tijekom odmora izmedju jutarnjih i poslijepodnevnih commando i specijalistickih obuka. Sepurine 92, uskrsle u Ukrajini.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 05 lip 2022, 01:05 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 05 lip 2022, 02:39 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 17:22 Postovi: 5666 Lokacija: Herceg-Bosna
|
DrMag je napisao/la: Forum se čita i prati u kampu blizu Kijeva preko starlinka tijekom odmora izmedju jutarnjih i poslijepodnevnih commando i specijalistickih obuka. Sepurine 92, uskrsle u Ukrajini. dobro da si rekao , ti se evakuiraj na vrijeme ujutro stiže jedan kalibr .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Modriča
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 05 lip 2022, 06:18 |
|
|
Th1950 je napisao/la: DrMag je napisao/la: Forum se čita i prati u kampu blizu Kijeva preko starlinka tijekom odmora izmedju jutarnjih i poslijepodnevnih commando i specijalistickih obuka. Sepurine 92, uskrsle u Ukrajini. dobro da si rekao , ti se evakuiraj na vrijeme ujutro stiže jedan kalibr . 
_________________ DrMag: -nova koalicijska vlada u Njemackoj daje podrsku RH i interesima Hrvata u BiH, iako Bosnjaci ocekuju suprotno. - Njemacki interes u BiH seze do kvalificirane radne snage
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 05 lip 2022, 09:59 |
|
|
sev je napisao/la: To bi onda doslovno bila Srbija sa morem u ekonomskom smislu. Zagreb i Istra vas vuku napred i dižu prosek, sviđalo vam se ili ne. imaju i Švedska i Njemačka i Francuska ekonomiju pa je sve to zaqrac kad se pretvaraš u Eurabiju. Degenerluk je daleko veći problem od ekonomije.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: novosve i 28 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|