|
|
Stranica: 757/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 lip 2022, 21:11 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 17:22 Postovi: 5666 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Fikret Halimic je napisao/la: Sergej Lavrov dao ekskluzivni intervju za RTRS. Emitovanje u subotu u 20 sati. Ljudi su jednostavno prekucali igricu. Danijel Simić na licu mjesta u finišu bitke za Mariupolj Intervju Marije Zaharove Sada intervju Lavrova. Kasablijski medijski lažovi na aparatima - Al Lažira, N1, FTV, Face TV itd... Rusi poštuju svoje saveznike i ne izrabljuju ih kao robove kako Hamerikanci . Nadam se da ćemo dočekat slične intervju-e i na RTV Herceg-Bosne .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 lip 2022, 21:12 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 17:22 Postovi: 5666 Lokacija: Herceg-Bosna
|
|
Niko od vas nema ni 2 % pojma koliko Ruska vojska ima vatrenu udarnu moć .
Doslovno oni sa 10 % svoje snage melju 2 najjaču kopnenu vojnu silu u Europi koja se 8 godina ukopavala i obučavala .
Zadivljujuće ...
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Harezm
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 lip 2022, 21:22 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Kvalitet foruma ne ovisi nužno o količini ljudi koji na njemu piše. 95% upisa ovdje je dijabolično smeće. Neuk, priprost svijet bez osnovnih sazananja. 80% četničkih spodoba. Pa kome to treba plus još 15% priprostih "Turaka" i hrvatskih posrbica. I plus ti. Kaže se kvaliteta ili kakvoća. Kvalitet je još jedan "notorni srbizam". 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 03 lip 2022, 21:37 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Nije nego su podcjenili ukrjainsku želju za slobodom i vlastitom državom. Nema tog zapada koji će natjertai ljude da se bore a oni to ne žele.
Ti si puko rođo Kakva sloboda jadan ne bio, bore se da budu dio zapadnog dolar peder mason sotonist migrant sistema
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 lip 2022, 21:41 |
|
|
Harezm je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: Kvalitet foruma ne ovisi nužno o količini ljudi koji na njemu piše. 95% upisa ovdje je dijabolično smeće. Neuk, priprost svijet bez osnovnih sazananja. 80% četničkih spodoba. Pa kome to treba plus još 15% priprostih "Turaka" i hrvatskih posrbica. I plus ti. Kaže se kvaliteta ili kakvoća. Kvalitet je još jedan "notorni srbizam".  Provaljen Srboljub iz Srbobrana. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 lip 2022, 22:31 |
|
|
|
Pa to ste već radili u devedesetim.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 lip 2022, 08:44 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 lip 2022, 11:09 |
|
|
|
Stugna, penicilin za oklop, šteta da HV ne zbavi koji...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 lip 2022, 11:23 |
|
|
|
Spoj kmetstva i mentalne retardacije upakovan u neki folklor i kreveljenje, to su ti kakti hrvatski nacionalisti, hrvatska desnica.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 04 lip 2022, 11:25 |
|
|
|
Lazanski dobio dostojnog nasljednika
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 04 lip 2022, 11:33 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44095 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Do jučer tvrdili da su Rusi na rubu Sjeverodonjecka danas se guverner hvali kako Rusi drže samo pola grada.
Naslova u yutarnjem: Događa li se na istoku Ukrajine veliki preokret? ‘Trpe velike gubitke, strašno pate, povlače se!‘
Rusi su držali većinu grada, ali sada se povlače. Strašno pate, imaju ogromne gubitke.
Sam guverner priznao da su Rusi držali, vjerojatno još uvijek i drže 70% Sjeverodonjecka.
Ali ovo je vrh, savjetnik ukrajinskog predsjednika Podoljak je ruske gubitke do sada procijenio na ukupno 80.000 ljudi. Bit će da su Rusi izgubili polovicu vojske a još napreduju. Još izvali da su Rusi u prvoj fazi rata imali po 1000 mrtvih dnevno.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 lip 2022, 11:42 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: Slažem se s divizijom kako je to dijagnosticiro Zabranjen im vlastiti nacionalizam pa se zalipili za jedini dopusteni, ukrajinski Zabranjen ZDS pa urlaju Slava Ukr kad ovaj rat završi, kako god završio, sasvim je sigurno da će biti zabranjen i ukrajinski nacionalizam. Zbranit će ga bilo Rusi, nilo Zapad, kao potrošeni kondom. što će onda Inkvizitori i Šreseri Bog dragi ne zna....možda pređu na islam ko onaj Francusković, Islam će još dugo pederosotoniti tolerirati
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 lip 2022, 11:50 |
|
|
Fascinantni su ovi hrvatski dobrovoljci , jer oni idu boriti se za Ukrajinu jer to shvataju kao rat protiv Srba , i to je donekle i razumljivo. Srpska fašisoidna ološ koja je išla ranije da se bori u Donbas je išla ne zato što Ukrajince smatraju nekom vrstom Hrvata, već iz ideala te neke velike pravoslavne imperije na čelu sa Putinom , dok ovi hrvatski desničari nemaju nikakvu veliku silu iza sebe koja je u skladu sa njihovim idealima. Jutarnji je stvarno dno dna po licemerju,plaćeništvu i na kraju krajeva volonterskom pušenju kurca američkom ambasadoru i Soroševom vozaču , jer treba biti govno pa posle toliko godina prozivana sve i svakoga fašistom da intervjuišu očitog desničara koji je pripadnik očite fašističke regimente. 
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 lip 2022, 11:52 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44095 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
divizija je napisao/la: Jefferson Davis je napisao/la: Slažem se s divizijom kako je to dijagnosticiro Zabranjen im vlastiti nacionalizam pa se zalipili za jedini dopusteni, ukrajinski Zabranjen ZDS pa urlaju Slava Ukr kad ovaj rat završi, kako god završio, sasvim je sigurno da će biti zabranjen i ukrajinski nacionalizam. Zbranit će ga bilo Rusi, nilo Zapad, kao potrošeni kondom. što će onda Inkvizitori i Šreseri Bog dragi ne zna....možda pređu na islam ko onaj Francusković, Islam će još dugo pederosotoniti tolerirati Kad rat završi i spomenik Banderi će se brebrisati kao spomenik na Bleiburgu, a umjesto Trizba dobit će dugine boje na ulicama Lavova.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Modriča
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 lip 2022, 11:55 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Stugna, penicilin za oklop, šteta da HV ne zbavi koji...
Šta će kmetovima ovako nešto kad oni mogu za gospodara zubin potrgat ovako nešto?
_________________ DrMag: -nova koalicijska vlada u Njemackoj daje podrsku RH i interesima Hrvata u BiH, iako Bosnjaci ocekuju suprotno. - Njemacki interes u BiH seze do kvalificirane radne snage
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 lip 2022, 11:57 |
|
|
joe enter je napisao/la: Fascinantni su ovi hrvatski dobrovoljci , jer oni idu boriti se za Ukrajinu jer to shvataju kao rat protiv Srba , i to je donekle i razumljivo. Srpska fašisoidna ološ koja je išla ranije da se bori u Donbas je išla ne zato što Ukrajince smatraju nekom vrstom Hrvata, već iz ideala te neke velike pravoslavne imperije na čelu sa Putinom , dok ovi hrvatski desničari nemaju nikakvu veliku silu iza sebe koja je u skladu sa njihovim idealima. Jutarnji je stvarno dno dna po licemerju,plaćeništvu i na kraju krajeva volonterskom pušenju kurca američkom ambasadoru i Soroševom vozaču , jer treba biti govno pa posle toliko godina prozivana sve i svakoga fašistom da intervjuišu očitog desničara koji je pripadnik očite fašističke regimente.  I šta veliš Đo. Hrvati u Rusima gledaju Srbe. A Srbi u Ukrajincima ne gledaju Hrvate nego veliku Pravoslavnu imperiju. Mm ne znam. Nasljednik Lazanskog mi je nekako bolji, sažetiji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 lip 2022, 11:59 |
|
|
divizija je napisao/la: Jefferson Davis je napisao/la: Slažem se s divizijom kako je to dijagnosticiro Zabranjen im vlastiti nacionalizam pa se zalipili za jedini dopusteni, ukrajinski Zabranjen ZDS pa urlaju Slava Ukr kad ovaj rat završi, kako god završio, sasvim je sigurno da će biti zabranjen i ukrajinski nacionalizam. Zbranit će ga bilo Rusi, nilo Zapad, kao potrošeni kondom. što će onda Inkvizitori i Šreseri Bog dragi ne zna....možda pređu na islam ko onaj Francusković, Islam će još dugo pederosotoniti tolerirati Ja sam stavio ovaj avatar znak jer znam da vas nervira. A ti ne brini za hrvatstvo. O takvima ko ti ono nikad nije ovisilo. Posrbi se, otvori se. Slava Hrvatskoj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 lip 2022, 12:04 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: I šta veliš Đo. Hevati u Rusima gledaju Srbe.
A Srbi u Ukrajincima ne gledaju Hrvate nego veliku Pravoslavnz imperiju.
Mm ne znam. Novi Lazanski mi je nekako bolji, sažetiji.
Inkvi , ako to nije razlog onda daj mi reci koji jeste?! , tj.koja je to velika svetska ideja iliti možda neka "katolička liga" koja pokreće te hrvatske desničare da idu boriti se za Ukrajince?! Srpski dobrovoljci su uvek imali na umu ono pravoslavnu imperiju i ujedinjenje slovenskog sveta , a hrvatski dobrovoljci su imali na umu , šta?? Možda ona gej zastava u Vatikanu , ili čisto buđenje osnovne humanosti u dušama hrvatskih desničara. 
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 lip 2022, 12:16 |
|
|
joe enter je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: I šta veliš Đo. Hevati u Rusima gledaju Srbe.
A Srbi u Ukrajincima ne gledaju Hrvate nego veliku Pravoslavnz imperiju.
Mm ne znam. Novi Lazanski mi je nekako bolji, sažetiji.
Inkvi , ako to nije razlog onda daj mi reci koji jeste?! , tj.koja je to velika svetska ideja iliti možda neka "katolička liga" koja pokreće te hrvatske desničare da idu boriti se za Ukrajince?! Srpski dobrovoljci su uvek imali na umu ono pravoslavnu imperiju i ujedinjenje slovenskog sveta , a hrvatski dobrovoljci su imali na umu , šta?? Možda ona gej zastava u Vatikanu , ili čisto buđenje osnovne humanosti u dušama hrvatskih desničara.  Već stiže do Vatikana u drugom postu. Memoj samo pitati koliko papa ima divizija. Mislim ne ovih "divizija" s foruma. To su beskorisne divizije. Ajde pusti Vatikan bolje se pobrini za Pahomija i Kačavendu. Što se tiče motiva. Možda plemenitost. Solidarnost sa slabijim. Sjećanje kako je nama bilo kad je isto tako Srbija nagrnula na nas sa istim priglupim isprikama kao Rusi na Ukrajinu, sličnom brutalnošću. I kako su i nama tu i tamo dolazili strani dragovoljci u pomoć. I isto su ih nazivali psima rata, plaćenicima. Srbi. Kao što sad pojedini "Hrvati" takio nazivaju strane dragovoljce u Ukrajini. Sve je isto čovječe. Toliko je sve isto da je postalo brutalno zastrašujuće kako je sve isto. Nije ti ti palo napamet. A trebalo je. I to prvo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 lip 2022, 12:21 |
|
|
|
Usput je da nije moj posao, ali da ne bi bilo, znao si a nisi nam rekao, upozorio, moram ove nasljednike Lazanskog i slične upozoriti da se nalaze na gay friendly forumu i da paze što pričaju
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Velebit
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 lip 2022, 12:24 |
|
|
Planina je napisao/la: Spoj kmetstva i mentalne retardacije upakovan u neki folklor i kreveljenje, to su ti kakti hrvatski nacionalisti, hrvatska desnica. Niti je to folklor, niti nacionalisti niti su desno. To su liberali, arogantni liberali koji misle da je mavanje zastavom i macho stav dovoljan da nosi naciju a sve ostalo su preglupi da cijene il nude ista. Ne razume duhovnost, musko zenske odnose, odgoj, demografiju, ekonomiju, geopolitiku. Kretencici ka Sinn Feinn u Irskoj. Ne nude bas nista osin mrznje protiv Engleza jer su citali neke povijesne knjige i pamte neke egzekucije i ponizenja. Isto tako nasi HDZ/HSP i svi isprdci njihovi.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 lip 2022, 12:25 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Usput je da nije moj posao, ali da ne bi bilo, znao si a nisi nam rekao, upozorio, moram ove nasljednike Lazanskog i slične upozoriti da se nalaze na gay friendly forumu i da paze što pričaju Gej frendaši ti stoje iza braće Ukra. U velikoj i divnoj Rusiji ta bolešćina je zabranjena. Ispravite me ako sam u krivu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Velebit
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 lip 2022, 12:29 |
|
|
Planina je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: Usput je da nije moj posao, ali da ne bi bilo, znao si a nisi nam rekao, upozorio, moram ove nasljednike Lazanskog i slične upozoriti da se nalaze na gay friendly forumu i da paze što pričaju Gej frendaši ti stoje iza braće Ukra. U velikoj i divnoj Rusiji ta bolešćina je zabranjena. Ispravite me ako sam u krivu. Zabranjena je gej propaganda, manifestacije i LGBT lobi ne smi djelovat nikako. Oni lezbijski bendovi itd su napustili drzavu. Sama homoseksualnost nije zabranjena i toleriraju se par gej barova u vecin gradovima.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 lip 2022, 12:35 |
|
|
Planina je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: Usput je da nije moj posao, ali da ne bi bilo, znao si a nisi nam rekao, upozorio, moram ove nasljednike Lazanskog i slične upozoriti da se nalaze na gay friendly forumu i da paze što pričaju Gej frendaši ti stoje iza braće Ukra. U velikoj i divnoj Rusiji ta bolešćina je zabranjena. Ispravite me ako sam u krivu. Ja nisam govorio o Rusiji. U arapskim zemljama je isto gay kultura zabranjena ali je pederluk raspostranjen ( i to najviše pedofilija sa mladim momčićima više nego igdje na zapadu). A Afganistanu npr žene služe samo za reprodukciju dok su muški za merak. Nije drugačije ni u svim drugim arpaskim i općenito islamskim zemljama. Ja sam čovječe ako imaš moć čitanja i shvaćanja tebe i slične upozorio da se nalazite na gay friendly forumu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 lip 2022, 12:37 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Planina je napisao/la: Gej frendaši ti stoje iza braće Ukra. U velikoj i divnoj Rusiji ta bolešćina je zabranjena. Ispravite me ako sam u krivu.
Ja nisam govorio o Rusiji. U arapskim zemljama je isto gay kultura zabranjena ali je pederluk raspostranjen ( i to najviše pedofilija sa mladim momčićima više nego igdje na zapadu). A Afganistanu npr žene služe samo za reprodukciju dok su muški za merak. Nije drugačije ni u svim drugim arpaskim i općenito islamskim zemljama. Ja sam čovječe ako imaš moć čitanja i shvaćanja tebe i slične upozorio da se nalazite na gay friendly forumu. Pa evo bunim se, brišu me stalno, ali jebiga obrni okreni slobodnijeg foruma nema, tvoj forum je blog na kojem brišeš sve koji ne skaču kako sviraš a forum.hr je smiješno iti komentirati.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 23 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|