|
|
Stranica: 79/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Broc
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 18:44 |
|
|
lider30 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la:  Je l tacno sta odje? Po ovome bih ja pretposatvio da se ide na to ako Rusi ne budu mogli slomiti ukrajinski otpor, da ce uzeti zapadno od Dnjepra i jug/crnomorsko primorje. 
_________________ Spusti jedan bili cvitak tamo iznad Kijeva
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Velebit
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 18:45 |
|
|
Stanje invazije u 18h 25.2.22.CIG telegram post image to facebook apiNovosti -190,000 o kojima je Amerika govorila je samo prvi val -u rezervi imaju dva do tri puta vise -stalno se mobiliziraju nove jedinice, pogotovo na Kavkazu -oko 2 divizije Cecena je mobilizirano
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 18:45 |
|
|
Citat: Zaharova: NATO htio da uništi Јugoslaviju, Rusija neće UkrajinuMi znamo kako Zapad voli da lažira i iskrivljuje činjenice. Drugo, ministar Lavrov je ranije danas podsjetio na konferenciji da je NATO bombardovao Јugoslaviju. Tražili ste razlike? Dakle, NATO je tada ciljao vojnu, civilnu infrastrukturu, bilo je to ''tepih'' bombardovanje. Bombardovali su kinesku ambasadu, rekli su da je greška. Koliko je civila poginulo jer su bili na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme zbog NATO bombi - zapitala je Zaharova. - Koji je bio cilj NATO bombardovanja? Ne da se svrgne tadašnja vlada, već da se uništi vaša zemlja. Bila je to akcija protiv civilnog društva. Neću ulaziti u temu uranijumske municije. Naša vojna operacija ima defanzivni cilj i nije prvi put da se ovo dešava - poručila je ona. https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=464809  To je to. Doziran napad i sa mjerom.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Harezm
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 18:48 |
|
|
Velebit je napisao/la: Stanje invazije u 18h 25.2.22.CIG telegram post image to facebook apiNovosti -190,000 o kojima je Amerika govorila je samo prvi val -u rezervi imaju dva do tri puta vise -stalno se mobiliziraju nove jedinice, pogotovo na Kavkazu -oko 2 divizije Cecena je mobilizirano Ta karta je jutros bila na Wikipediji, ako se ne varam.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 18:50 |
|
|
Th1950 je napisao/la: laganini je napisao/la: ...velika je razlika sdss su podanici...  a vi sluge četničke...i ruske a to ti ga dodje na isto povjest je još jednom potvrđena...  mi u bosni smo sluge četničke i ruske ? ajde napokon si se izjasnio  ..potpisujem al takvi ko ti...naravno da vi niste prezenteri hrvata u bih vi ste kukolj...il smeće kako ti draže.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 18:50 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 17:22 Postovi: 5666 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Velebit je napisao/la: Stanje invazije u 18h 25.2.22.CIG telegram post image to facebook apiNovosti -190,000 o kojima je Amerika govorila je samo prvi val -u rezervi imaju dva do tri puta vise -stalno se mobiliziraju nove jedinice, pogotovo na Kavkazu -oko 2 divizije Cecena je mobilizirano 190 000 + oko 50 000 u Donbasu mobiliziranih i redovnih . = oko 240 000 Trenutno . vjerovatno će doći još toliko . Kad skroz neutraliziraju PZO i Avijaciju Ukrajine onda će vjerovatno počet bombardirat sa bombarderima ogromnim po ciljevima . Ukrajina će prema mojoj procjeni past u roku 2 tjedna .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 18:52 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
Planina je napisao/la: HDZovci prizivaju nuklearni rat radi fejk nacije u rangu Bošnjaka1993, a na gaženje vlastitog naroda u Bejha su manji od makovog zrna. Ja neću stat iza ovog fejk nacije jer nisam upoznat ali evo već pola Kifle je stručno za Rusiju i Ukrajinu a ne znaju šta je Dom naroda. Pričaju o međunarodnom pravu a nemaju pojma šta su Bonske ovlasti. Govore o Putinu i njegovom negiranju Ukrajinaca dok o Hrvatima u BiH pričaju kao o Bosancima. Smetaju im tenkovi a tenkovi u Hercegovačkoj banci pa ni ne znaju šta je to. Da ne govorim da najviše huškaju na Ruse ovi koji su huškali i na Hrvate u BiH.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 18:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88463 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
bobanovski je napisao/la: Neka slika braće iz Azova, njih 20 protiv 20 000 Čečena  Čečena je 1 milijun, Ukrajinaca 44 milijuna.  I jedni i drugi su ratovali protiv Rusa, Čečeni su mjesecima izdržali. Kad smo kod Sparte.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 18:53 |
|
|
laganini je napisao/la: Th1950 je napisao/la: mi u bosni smo sluge četničke i ruske ? ajde napokon si se izjasnio  ..potpisujem al takvi ko ti...naravno da vi niste prezenteri hrvata u bih vi ste kukolj...il smeće kako ti draže..  a ko je tebi prezenter Hrvata u bih ? željko komšić Čović je proruski i proRS . Za njega glasa većina Hrvata 
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 18:55 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Neka slika braće iz Azova, njih 20 protiv 20 000 Čečena  Čečena je 1 milijun, Ukrajinaca 44 milijuna.  I jedni i drugi su ratovali protiv Rusa, Čečeni su mjesecima izdržali. Kad smo kod Sparte. Čečena je u čečeniji 1,2 milijuna ukupno u Ukrajini 1,4 milijuna . Čečenija je Federacija a Rusija je RS i brčko . Slične brojke 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Harezm
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 18:55 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Planina je napisao/la: HDZovci prizivaju nuklearni rat radi fejk nacije u rangu Bošnjaka1993, a na gaženje vlastitog naroda u Bejha su manji od makovog zrna. Ja neću stat iza ovog fejk nacije jer nisam upoznat ali evo već pola Kifle je stručno za Rusiju i Ukrajinu a ne znaju šta je Dom naroda. Pričaju o međunarodnom pravu a nemaju pojma šta su Bonske ovlasti. Govore o Putinu i njegovom negiranju Ukrajinaca dok o Hrvatima u BiH pričaju kao o Bosancima. Smetaju im tenkovi a tenkovi u Hercegovačkoj banci pa ni ne znaju šta je to. Nije čak ni stvar u tome što se zanimaju za stanje u Ukrajini. Bitan je razlog. A razlog je da se kiflati, kao i ostali NATO psi, dodvore svome vlasniku. Da ih se potapše po ramenu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 18:56 |
|
|
Th1950 je napisao/la: laganini je napisao/la: ..potpisujem al takvi ko ti...naravno da vi niste prezenteri hrvata u bih vi ste kukolj...il smeće kako ti draže..  a ko je tebi prezenter Hrvata u bih ? željko komšić Čović je proruski i proRS . Za njega glasa većina Hrvata  Nije Čović proruski. Čović gleda svoja posla, kako i treba. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1455 of 2558 - 56.88%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 18:56 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
|
NATO će donirat Ukrajini PZO. Idem po Jod braćo.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 18:58 |
|
|
|
Ova Objektivna publika je najveci troll u istoriji krize na ovom forumu ubedljivo, sve spinuje, sve laze, i za sve druge optuzuje.
Na kamionu OCIGLEDNO nema oznaka "Z", znamo ciji je debilu glupi ajde prestani da unistavas temu, nema stavke koju nisi slagao, idi popi lekove.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 18:59 |
|
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:00 |
|
Pridružen/a: 10 svi 2021, 23:26 Postovi: 2480 Lokacija: Sarajevo
|
Tankosic je napisao/la: Ova Objektivna publika je najveci troll u istoriji krize na ovom forumu ubedljivo, sve spinuje, sve laze, i za sve druge optuzuje.
Na kamionu OCIGLEDNO nema oznaka "Z", znamo ciji je debilu glupi ajde prestani da unistavas temu, nema stavke koju nisi slagao, idi popi lekove. Ruje su pokusale da upadnu u vozilu koje je plijen
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:04 |
|
|
Nova Mapa . One mape koje postavljate su od Jučer . Sigurno Rusi nisu zaustavljeni , da jesu to bi odzvanjalo u svim medijima . Rusi su došli u Kijev a ne da neće do granice zauzet sela 
| Privitak/ci: |

479444_tmb_274301886_FMdXEqGWUAs95vg.jpg [ 6.17 KiB | Pogledano 1357 put/a. ]
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88463 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
ObjektivnaPublika je napisao/la: Zar nije već bila suspendirana. Ili je to Bjelorusija …. Suspenzija nije čak ni izbacivanje, to je kad ti blokiraju privremeno telefon radi neplaćenog računa, ali te i dalje ne žele izgubit kao klijenta. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Groot
|
|
|
Na jednoj strani četniks, keti pejović i hherceg. Na drugoj:
Da ništa ne znam drugo, dovoljno mi je ovo.
_________________ Broj spominjanja Sorosa od strane pojedinih forumaša je obrnuto proporcionalan seksualnoj aktivnosti istih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:06 |
|
Pridružen/a: 10 svi 2021, 23:26 Postovi: 2480 Lokacija: Sarajevo
|
ObjektivnaPublika je napisao/la: Tankosic je napisao/la: Ova Objektivna publika je najveci troll u istoriji krize na ovom forumu ubedljivo, sve spinuje, sve laze, i za sve druge optuzuje.
Na kamionu OCIGLEDNO nema oznaka "Z", znamo ciji je debilu glupi ajde prestani da unistavas temu, nema stavke koju nisi slagao, idi popi lekove. Ruje su pokusale da upadnu u vozilu koje je plijen http://www.twitter.com/UAWeapons/status ... 3106189313
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Harezm
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:06 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Nova Mapa . One mape koje postavljate su od Jučer . Sigurno Rusi nisu zaustavljeni , da jesu to bi odzvanjalo u svim medijima . Rusi su došli u Kijev a ne da neće do granice zauzet sela  Ma naravno. Forumske NATO pudlice su došle do one denial razine prihvaćanja poraza.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:07 |
|
|
Groot je napisao/la: Na jednoj strani četniks, keti pejović i hherceg. Na drugoj:
Da ništa ne znam drugo, dovoljno mi je ovo. ti momci ne razumiju ko stoji iza Ukrajinskog vrha . Bolesne lgbt++++ politike .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Harezm
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:07 |
|
|
Groot je napisao/la: Na jednoj strani četniks, keti pejović i hherceg. Na drugoj:
Da ništa ne znam drugo, dovoljno mi je ovo. Na drugoj HDZ, pederi i bosanski muslimani.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:08 |
|
|
|
Ode HTZ u Harkovu, proizvođač T-64, T-80 i T-84, ogromne eksplozije, izgleda da ništa od njega neće ostati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:09 |
|
|
Da ništa ne znam drugo, dovoljno mi je ovo. Na drugoj strani svi oni koji su razvlastili Hrvate u BiH. Meni dosta.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 17 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|