|
|
Stranica: 82/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
laganini
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:43 |
|
|
Skeletor je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Pa i da je samo priznao Lugansk i Donjeck, Ukrajina ne bi mogla ući u NATO. Za ovo nije bilo potrebe. Ne bi mogla ući u NATO ali već se gradila američka baza u Očakovu. Ne bi bio NATO nego samo američke baze, nije govno nego se pas posrao. ...da ameri ludi da tamo izgrade bazu i sravne miroljubivu i demokratsku rusiju s zemljom.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:43 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 17:22 Postovi: 5666 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Naša Kvačica je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Ti očigledno ne shvaćaš da je ova vlast u Ukrajini došla nedemokratski 2014 i ova vlast bi Ukrajino odvela u NATO .
Ako Ukrajina uđe u NATO Ruski opstanak je u pitanju u budućnosti jer sve do moskve je ravnica ... Pa i da je samo priznao Lugansk i Donjeck, Ukrajina ne bi mogla ući u NATO. Za ovo nije bilo potrebe. onda bi na granici vječno morao držat 100 000 vojnika jer se milicije Donbasa ne mogu same obranit od Ukrajinske vojske . A taj rat bi se trebao jednom dovršit ... a držat 100 000 vojnika na granici zahtjeva puno resursa i iscrpljujuće je . Amerika i Britanija je po meni krivac NO 1 Rusi također su krivi ali dosta manje Ukrajinska vlast djeli krivnju s ovi prvima . Narod Ukrajine ispašta i toga mi je baš žao .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:44 |
|
|
HHerceg je napisao/la: NATO će donirat Ukrajini PZO. Idem po Jod braćo. Ovo je tek počelo. Kako će završit zna samo onaj gore. Treba biti spreman na sve. Tim "ljudima" (to nisu ljudi nego nakaze u ljudskom obliku) koji stoje u pozadini obični ljudski životi ništa ne znače. Mada opet ne znam šta imaju od toga da sprže cijeli planet.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:44 |
|
|
laganini je napisao/la: Skeletor je napisao/la: Ne bi mogla ući u NATO ali već se gradila američka baza u Očakovu. Ne bi bio NATO nego samo američke baze, nije govno nego se pas posrao.
...da ameri ludi da tamo izgrade bazu i sravne miroljubivu i demokratsku rusiju s zemljom..  Američka vojska je samo u Sjevernoj Americi u njihovim granicama zadnjih 100 godina ili ?
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:45 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Nije ovdje u pitanju samo zapad. Zapad se izmakao i ne trpi gubitke, zapada manje više nije briga, osim na riječima "podrške". Oni koji stvarno trpe su Ukrajinci, a nama Ukrajinci zaista nisu ništa loše uradili, naprotiv.
Putin nije imao pravo izvršiti invaziju Ukrajine, i nema pravo osvajati cijelu suverenu državu. Ok, za Krim je imao izgovor bio je donedavno ruski, pa i za ove pokrajine na istoku tu žive Rusi, ok to i nekako.
Ali napasti cijelu državu sa svih strana gdje ga realno ne žele, i ljude koji se NE osjećaju Rusima, to je ratni zločin. Nema veze jesi Hrvat, normalan čovjek ne može podržavati ovo iživljavanje supersile nad slabijim susjedom, a koje je došlo bez stvarne potrebe. Čista obijest.
Zamisli ovako: Hrvatska = Rusija BiH = Ukrajina NATO = Turska Ukrajinci = Bošnjaci Rusi u Ukrajini = Hrvati u BiH Turska prijeti Hrvatskoj, Muslimani žele BiH u savezu sa Turskom. Hrvatska napada BiH da spasi sebe i svoj narod u BiH. Šta bi onda rekao? Pa evo rekao sam već, već samo priznanje Luganska i Donjecka bi spriječilo članstvo u NATO savezu. U NATO ne ulaze države koje ne kontroliraju vlastite granice. Riješen problem. Jedna je stvar oslobađati Ruse. Sasvim druga stvar osvajati Ukrajince. To su različite stvari. Edit: evo čitam Skeletor kaže da su Amerikanci htjeli praviti vojnu bazu. To je naravno neprihvatljivo i mijenja situaciju. Ako je istina, onda zaista Rusi dobivaju jedan argument za rat. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1455 of 2558 - 56.88%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:46 |
|
|
|
Inače mora se priznat da Ruski vojnici ovo rade vrlo profesionalno .
Doći iz Moskve , Saint Petersburga , Novosibirska i imat moral ratovat i zauzet a 1:1 su brojčano s prof Ukrajinskom vojskom ...
svaka čast .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:47 |
|
|
laganini je napisao/la: Skeletor je napisao/la: Ne bi mogla ući u NATO ali već se gradila američka baza u Očakovu. Ne bi bio NATO nego samo američke baze, nije govno nego se pas posrao.
...da ameri ludi da tamo izgrade bazu i sravne miroljubivu i demokratsku rusiju s zemljom..  Nisu ni Amerikanci dozvolili ruske rakete na Kubi. Jbg to se ne radi.
1455 of 2558 - 56.88%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:47 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Zamisli ovako:
Hrvatska = Rusija BiH = Ukrajina NATO = Turska Ukrajinci = Bošnjaci Rusi u Ukrajini = Hrvati u BiH
Turska prijeti Hrvatskoj, Muslimani žele BiH u savezu sa Turskom. Hrvatska napada BiH da spasi sebe i svoj narod u BiH. Šta bi onda rekao?
Pa evo rekao sam već, već samo priznanje Luganska i Donjecka bi spriječilo članstvo u NATO savezu. U NATO ne ulaze države koje ne kontroliraju vlastite granice. Riješen problem. Jedna je stvar oslobađati Ruse. Sasvim druga stvar osvajati Ukrajince. To su različite stvari. Edit: evo čitam Skeletor kaže da su Amerikanci htjeli praviti vojnu bazu. To je naravno neprihvatljivo i mijenja situaciju. Ako je istina, onda zaista Rusi dobivaju jedan argument za rat.  Bolje da se Ruska kršćanska vojska šeta po Ukrajini nego li američka lgbtq++++ u svakom slučaju .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:48 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: laganini je napisao/la: ...da ameri ludi da tamo izgrade bazu i sravne miroljubivu i demokratsku rusiju s zemljom..  Nisu ni Amerikanci dozvolili ruske rakete na Kubi. Jbg to se ne radi. Eeeee ali Ameri su civilizacija i demokracija a Rusi mongoloidni zlikovci kužiš? Ne možemo imati iste standarde za njih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Broc
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:49 |
|
|
_________________ Spusti jedan bili cvitak tamo iznad Kijeva
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24918 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Sta bi bilo, kad bi CIA-ni obavjestajni podaci godinama govorili da meksicka vlada namjerava pristupiti hipotetskom rusko-kineskom vojnom savezu i da te dvije zemlje imaju ogromnog utjecaja na sredisnju vlast Meksika? Plus, da su pregovori i vec poodmakle pripreme da se napravi zajednica rusko-kineska vojna baza na tlu Meksika. USA ne bi umarsirala u Meksiko? A-ha. 
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
|
|
Th1950 je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Pa evo rekao sam već, već samo priznanje Luganska i Donjecka bi spriječilo članstvo u NATO savezu. U NATO ne ulaze države koje ne kontroliraju vlastite granice. Riješen problem. Jedna je stvar oslobađati Ruse. Sasvim druga stvar osvajati Ukrajince. To su različite stvari. Edit: evo čitam Skeletor kaže da su Amerikanci htjeli praviti vojnu bazu. To je naravno neprihvatljivo i mijenja situaciju. Ako je istina, onda zaista Rusi dobivaju jedan argument za rat.  Bolje da se Ruska kršćanska vojska šeta po Ukrajini nego li američka lgbtq++++ u svakom slučaju . Je kršćanska vojska, kako da ne, i taj si mi pričao. 
1455 of 2558 - 56.88%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Th1950
|
|
|
Broc je napisao/la: šta piše ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:51 |
|
|
Planina je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Nisu ni Amerikanci dozvolili ruske rakete na Kubi. Jbg to se ne radi.
Eeeee ali Ameri su civilizacija i demokracija a Rusi mongoloidni zlikovci kužiš? Ne možemo imati iste standarde za njih. Pravna država kaže da su svi jednaki pred zakonom. 
1455 of 2558 - 56.88%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:52 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Bolje da se Ruska kršćanska vojska šeta po Ukrajini nego li američka lgbtq++++ u svakom slučaju . Je kršćanska vojska, kako da ne, i taj si mi pričao.  Čečena ima 1,2 milijuna a Rusija i bjelorusija imaju zajedno 155 milijuna stanovnika U svakom slučaju bolje nego lgbzt++++ uništavač hrvate u bih Zapad .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Groot
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:53 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Bolje da se Ruska kršćanska vojska šeta po Ukrajini nego li američka lgbtq++++ u svakom slučaju . Postotak kršćana kod Rusa je sličan postotku ljevičara kod gradžanskih stranka u Sarajevu.
_________________ Broj spominjanja Sorosa od strane pojedinih forumaša je obrnuto proporcionalan seksualnoj aktivnosti istih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:54 |
|
|
|
Inače Bjelorusi se ne mješaju još .
Ako zagusti tu su i oni sa 62 000 profesionalnih vojnika 500 tenkova 1000 borbenih vozila ... vrlo blizu .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12305 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Th1950 je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Je kršćanska vojska, kako da ne, i taj si mi pričao.  Čečena ima 1,2 milijuna a Rusija i bjelorusija imaju zajedno 155 milijuna stanovnika U svakom slučaju bolje nego lgbzt++++ uništavač hrvate u bih Zapad . Bi li volio te cecene u svom selu?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Broc
|
|
|
Th1950 je napisao/la: Broc je napisao/la: šta piše ? Nemam pojma pajdo ali skonto sam da su to dijelovi Kijeva gdje se vode borbe, grad još nije pao
_________________ Spusti jedan bili cvitak tamo iznad Kijeva
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:56 |
|
|
Groot je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Bolje da se Ruska kršćanska vojska šeta po Ukrajini nego li američka lgbtq++++ u svakom slučaju . Postotak kršćana kod Rusa je sličan postotku ljevičara kod gradžanskih stranka u Sarajevu. https://en.wikipedia.org/wiki/Religion_in_Russia71 % posto Pravoslavnih kršćana 3 % ostalih Kršćana 74 % kršćana bez ozakonjenog širenja lgbtq++++ bolesti i podržavaju Hrvate u BIH meni dovoljno 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:56 |
|
|
DrMag je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Čečena ima 1,2 milijuna a Rusija i bjelorusija imaju zajedno 155 milijuna stanovnika U svakom slučaju bolje nego lgbzt++++ uništavač hrvate u bih Zapad . Bi li volio te cecene u svom selu? imao sam ih 93 .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:57 |
|
|
Broc je napisao/la: Th1950 je napisao/la: šta piše ? Nemam pojma pajdo ali skonto sam da su to dijelovi Kijeva gdje se vode borbe, grad još nije pao biće da su ovo crveno zauzeti dijelovi ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:58 |
|
Pridružen/a: 10 svi 2021, 23:26 Postovi: 2480 Lokacija: Sarajevo
|
|
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:59 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Broc je napisao/la: šta piše ? Crveni krug su bombardovanja i artiljerijski udari Crveni kvadrat oružane borbe Svetlije obojeno delovi grada gde se čuju eksplozije Tamnije obojeno delovi grada gde se čuje pucnjava iz malokalibarskog oružja
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:59 |
|
Pridružen/a: 10 svi 2021, 23:26 Postovi: 2480 Lokacija: Sarajevo
|
|
Najebali neki ceceni izgleda
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 20 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|