|
|
Stranica: 80/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:12 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 17:22 Postovi: 5666 Lokacija: Herceg-Bosna
|
|
1 . Rusija je za Hrvatske interese u Bosni i naoružavala nas je 90-tih . 2 . Zapad nije i on podržava Ukrajinu .
Hrvat treba bit na Ruskoj strani .
Ali također treba rat bit zaustavljen jer je to kršćansko razmišljanje i jedino ispravno .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Broc
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:12 |
|
|
|
A kako vi znate šta Boysi razumiju ili ne razumiju
_________________ Spusti jedan bili cvitak tamo iznad Kijeva
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:14 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 15:42 Postovi: 2783 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
|
Boysi nisu udruga hrvatskih intelektualaca, svrstavanje ovdje nema nikavog smisla, gledat svoja posla.
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:14 |
|
|
Broc je napisao/la: A kako vi znate šta Boysi razumiju ili ne razumiju sigurno niko od njih ne razumije da su Ukrajinci topovsko meso bolesnog zapada . Žao mi ukrajinskog naroda .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:15 |
|
|
|
E da ovo pokojni Givi vidi ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24918 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
Ja znam da su nas (BH Hrvate) Amerikanci ovdje politicki gazili i zgazili. I da su kontra nasih politickih interesa u BiH.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Groot
|
|
|
|
Bez obzira na geopolitičke razloge, ameriku, nato, lgbt kurce palce, svaki Hrvat koji se svrsta na rusku stranu u situaciji kada ukrajinski narod doživljava identičnu stvar koju su Hrvati doživjeli od velikosrba, u najmanju ruku treba preispitati svoje hrvatstvo. Ili rata nije ni osjetio pa ga boli kurac.
_________________ Broj spominjanja Sorosa od strane pojedinih forumaša je obrnuto proporcionalan seksualnoj aktivnosti istih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:16 |
|
|
| Privitak/ci: |

190353_tmb_56752148_eLQ46CiUIUQ.jpg [ 65.15 KiB | Pogledano 1184 put/a. ]
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:18 |
|
|
Groot je napisao/la: Bez obzira na geopolitičke razloge, ameriku, nato, lgbt kurce palce, svaki Hrvat koji se svrsta na rusku stranu u situaciji kada ukrajinski narod doživljava identičnu stvar koju su Hrvati doživjeli od velikosrba, u najmanju ruku treba preispitati svoje hrvatstvo. Ili rata nije ni osjetio pa ga boli kurac. Mi to gledamo ovako . Ako je zapad protiv hrvata u bih a Rusi za , zašto se nebi mi svrstali na stranu onih koji nas podržavaju ? zapad nas je razorijo i zgazio i pogazio l
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:19 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28395 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Th1950 je napisao/la: laganini je napisao/la: ...velika je razlika sdss su podanici...  a vi sluge četničke...i ruske a to ti ga dodje na isto povjest je još jednom potvrđena...  mi u bosni smo sluge četničke i ruske ? ajde napokon si se izjasnio  Htio bi @laganini da smo sluge nejgovih Islamista.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24918 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Groot je napisao/la: Bez obzira na geopolitičke razloge, ameriku, nato, lgbt kurce palce, svaki Hrvat koji se svrsta na rusku stranu u situaciji kada ukrajinski narod doživljava identičnu stvar koju su Hrvati doživjeli od velikosrba, u najmanju ruku treba preispitati svoje hrvatstvo. Ili rata nije ni osjetio pa ga boli kurac. Mislim da i svaki Hrvat koji se svrsta na trenutnu ukrajinsku stranu (americkih pudlica) se treba preispitati. Pogotovo BH Hrvat, jer su nas Amerikanci ovdje politicki unakazili. Ovdje Hrvati ne trebaju zauzimati stranu nego zalagati se za mir i da ovaj bratoubilacki rat prestane.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:20 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Groot je napisao/la: Bez obzira na geopolitičke razloge, ameriku, nato, lgbt kurce palce, svaki Hrvat koji se svrsta na rusku stranu u situaciji kada ukrajinski narod doživljava identičnu stvar koju su Hrvati doživjeli od velikosrba, u najmanju ruku treba preispitati svoje hrvatstvo. Ili rata nije ni osjetio pa ga boli kurac. Mi to gledamo ovako . Ako je zapad protiv hrvata u bih a Rusi za , zašto se nebi mi svrstali na stranu onih koji nas podržavaju ? zapad nas je razorijo i zgazio i pogazio l ...koji kreten majko mila... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:21 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 15:42 Postovi: 2783 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Th1950 je napisao/la: Groot je napisao/la: Bez obzira na geopolitičke razloge, ameriku, nato, lgbt kurce palce, svaki Hrvat koji se svrsta na rusku stranu u situaciji kada ukrajinski narod doživljava identičnu stvar koju su Hrvati doživjeli od velikosrba, u najmanju ruku treba preispitati svoje hrvatstvo. Ili rata nije ni osjetio pa ga boli kurac. Mi to gledamo ovako . Ako je zapad protiv hrvata u bih a Rusi za , zašto se nebi mi svrstali na stranu onih koji nas podržavaju ? zapad nas je razorijo i zgazio i pogazio l Zato što ovi idioti preslikavaju jugoslavenski scenarij na ukrajinski. Mozes tako preslikati i Oluju samo naravno sa ruske strane. Rusi su nam jako pomogli 90ih i ne vidim uopće razloga zašto se "plekat đe nam nije mjesto"
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ObjektivnaPublika
|
|
Pridružen/a: 10 svi 2021, 23:26 Postovi: 2480 Lokacija: Sarajevo
|
|
Ovaj rat se moze zaustaviti tako da rusi odjebu iz Ukrajine
Uz to podrzavas agresiju na Ukrajinu zato sto se bojis lgbt idiota Komedija
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
|
|
Bobovac je napisao/la: Th1950 je napisao/la: mi u bosni smo sluge četničke i ruske ? ajde napokon si se izjasnio  Htio bi @laganini da smo sluge nejgovih Islamista. ...znači tebi je normalno da budeš sluga...plus je da biraš... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ivica
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:22 |
|
|
Groot je napisao/la: Bez obzira na geopolitičke razloge, ameriku, nato, lgbt kurce palce, svaki Hrvat koji se svrsta na rusku stranu u situaciji kada ukrajinski narod doživljava identičnu stvar koju su Hrvati doživjeli od velikosrba, u najmanju ruku treba preispitati svoje hrvatstvo. Ili rata nije ni osjetio pa ga boli kurac. Svaki Hrvat koji se uopće da svrstati je slučaj za promatranje, pogotovo u ovim globalnim kretanjima, pogubi se na lokalnoj razini, a di neće na ovoj globalnoj.
_________________ https://youtu.be/sJnJi5tcqxQ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:23 |
|
|
laganini je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Mi to gledamo ovako .
Ako je zapad protiv hrvata u bih a Rusi za , zašto se nebi mi svrstali na stranu onih koji nas podržavaju ?
zapad nas je razorijo i zgazio i pogazio l ...koji kreten majko mila...  zašto ? objasni ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:23 |
|
|
ivica je napisao/la: Groot je napisao/la: Bez obzira na geopolitičke razloge, ameriku, nato, lgbt kurce palce, svaki Hrvat koji se svrsta na rusku stranu u situaciji kada ukrajinski narod doživljava identičnu stvar koju su Hrvati doživjeli od velikosrba, u najmanju ruku treba preispitati svoje hrvatstvo. Ili rata nije ni osjetio pa ga boli kurac. Svaki Hrvat koji se uopće da svrstati je slučaj za promatranje, pogotovo u ovim globalnim kretanjima, pogubi se na lokalnoj razini, a di neće na ovoj globalnoj. ...to nije opravdanje za ove naše idiote da ih ne nabrajam brzo će oni meni odgovorit... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:24 |
|
|
|
Inače moderaijo ne shvatljivo mi je baniranje onoga srbina koji voli kinu kako se već zvao a laganinia ne ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:25 |
|
|
Groot je napisao/la: Bez obzira na geopolitičke razloge, ameriku, nato, lgbt kurce palce, svaki Hrvat koji se svrsta na rusku stranu u situaciji kada ukrajinski narod doživljava identičnu stvar koju su Hrvati doživjeli od velikosrba, u najmanju ruku treba preispitati svoje hrvatstvo. Ili rata nije ni osjetio pa ga boli kurac. Ti si budala. Treba li ti ponoviti?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:25 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
Laganini pošalji sina u Azov. I dalje primaju dobrovoljce.  Tko šta ti je matori nekad jurišao na Staljingrad nek tvoj sin juriša na Donbas.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:26 |
|
Pridružen/a: 10 svi 2021, 23:26 Postovi: 2480 Lokacija: Sarajevo
|
Th1950 je napisao/la: :gunsmilie
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:26 |
|
|
Th1950 je napisao/la: laganini je napisao/la: ...koji kreten majko mila...  zašto ? objasni ? ...pa dobro tuflačino što ne ideš živit i rasdit u srbiju...rusiju ...kinu..venecuelu kad su ti tako simpa...mrš iz hrvatske odjebi u troskoku a da ne govorim da šibate ti i takvi u irsku njemačku i te liberalno kapitalističke zemlje fino u rusiju tamo sve cveta... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:27 |
|
|
ObjektivnaPublika je napisao/la: Ovaj rat se moze zaustaviti tako da rusi odjebu iz Ukrajine
Moguće, tako će se i stanje u BiH smiriti kad vi odjebete u Anadoliju. Može i u Njemačku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 19:27 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Groot je napisao/la: Bez obzira na geopolitičke razloge, ameriku, nato, lgbt kurce palce, svaki Hrvat koji se svrsta na rusku stranu u situaciji kada ukrajinski narod doživljava identičnu stvar koju su Hrvati doživjeli od velikosrba, u najmanju ruku treba preispitati svoje hrvatstvo. Ili rata nije ni osjetio pa ga boli kurac. Mi to gledamo ovako . Ako je zapad protiv hrvata u bih a Rusi za , zašto se nebi mi svrstali na stranu onih koji nas podržavaju ? zapad nas je razorijo i zgazio i pogazio l Nije ovdje u pitanju samo zapad. Zapad se izmakao i ne trpi gubitke, zapada manje više nije briga, osim na riječima "podrške". Oni koji stvarno trpe su Ukrajinci, a nama Ukrajinci zaista nisu ništa loše uradili, naprotiv. Putin nije imao pravo izvršiti invaziju Ukrajine, i nema pravo osvajati cijelu suverenu državu. Ok, za Krim je imao izgovor bio je donedavno ruski, pa i za ove pokrajine na istoku tu žive Rusi, ok to i nekako. Ali napasti cijelu državu sa svih strana gdje ga realno ne žele, i ljude koji se NE osjećaju Rusima, to je ratni zločin. Nema veze jesi Hrvat, normalan čovjek ne može podržavati ovo iživljavanje supersile nad slabijim susjedom, a koje je došlo bez stvarne potrebe. Čista obijest.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1455 of 2558 - 56.88%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 21 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|