|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 43 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lebowski
|
Naslov: Re: KISELJAK Veliki uspjeh osvježavajućeg pića "Sensation" Postano: 14 kol 2013, 15:12 |
|
|
Kiselo mlijeko treba biti službeno piće na sastancima šestorke.
|
|
Vrh |
|
 |
bura
|
Naslov: Re: KISELJAK Veliki uspjeh osvježavajućeg pića "Sensation" Postano: 14 kol 2013, 15:14 |
|
|
Ma onako, nista posebno taj Kiseljak sensation...
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: KISELJAK Veliki uspjeh osvježavajućeg pića "Sensation" Postano: 14 kol 2013, 15:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
ManInBlack je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Jebiga, nećemo tako nikada do Herceg-Bosne.  Bobo i ja smo odrasli na domaćem kiselom mlijeku, prvi i jedini narkotik koji smo probali bila je domaća rakija :) Želudac se navikao na prirodno :) Cedevita, Čokolino, Kraš Express i Cockta - svi su sadržali između 40% i 60% šećera, a nismo ih smatrali slatkišima. Pravo je čudo da nas 50% nema diabetes i da već nismo krezubi. U usporedbi sa njima, Sensation je voda sa izvora.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: KISELJAK Veliki uspjeh osvježavajućeg pića "Sensation" Postano: 14 kol 2013, 15:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61601 Lokacija: DAZP HQ
|
meni je ok, u zadnje vrijeme pijem taj Sensation ili Schweppes Ginger.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
bura
|
Naslov: Re: KISELJAK Veliki uspjeh osvježavajućeg pića "Sensation" Postano: 14 kol 2013, 15:22 |
|
|
Ja cokolino i cocktu ne mogu smislit :fuj: Schweppes bitter lemon & cedevita 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: KISELJAK Veliki uspjeh osvježavajućeg pića "Sensation" Postano: 14 kol 2013, 15:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61601 Lokacija: DAZP HQ
|
tko ne voli čokolino, taj je nikakav ljubavnik, dokazano empirijski.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
bura
|
Naslov: Re: KISELJAK Veliki uspjeh osvježavajućeg pića "Sensation" Postano: 14 kol 2013, 15:25 |
|
|
dudu je napisao/la: tko ne voli čokolino, taj je nikakav ljubavnik, dokazano empirijski. Jeste jeste 
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: KISELJAK Veliki uspjeh osvježavajućeg pića "Sensation" Postano: 14 kol 2013, 15:28 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26884 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
ManInBlack je napisao/la: Bobo i ja smo odrasli na domaćem kiselom mlijeku, prvi i jedini narkotik koji smo probali bila je domaća rakija :)
Prve cipele smo obuli sa 15 godina, prvi zgradu višu od 3 kata smo vidjeli kad smo išli na služenje JNA u Požarevac, prvi auto sa 17 godina kad su neke Švabe zalutali na našu planinu... Glede Sensation ponekad to uzmem, uglavnom kada ne znam što bih drugo ili uz kavu... ipak uz kavu mi više godi obična mineralna, ili čak obična voda, i to ona iz pipe. Mada me @Ministar može sada uhvatiti u laži jer me vidio neki dan kako naručujem baš to piće uz kavu i to 2x zaredom! 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: KISELJAK Veliki uspjeh osvježavajućeg pića "Sensation" Postano: 14 kol 2013, 15:30 |
|
|
Kakva vam je juicyvita u odnosu na cedevitu?? Također kiseljački proizvod 
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: KISELJAK Veliki uspjeh osvježavajućeg pića "Sensation" Postano: 14 kol 2013, 15:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Bobovac je napisao/la: ManInBlack je napisao/la: Bobo i ja smo odrasli na domaćem kiselom mlijeku, prvi i jedini narkotik koji smo probali bila je domaća rakija :)
Prve cipele smo obuli sa 15 godina, prvi zgradu višu od 3 kata smo vidjeli kad smo išli na služenje JNA u Požarevac, prvi auto sa 17 godina kad su neke Švabe zalutali na našu planinu... Glede Sensation ponekad to uzmem, uglavnom kada ne znam što bih drugo ili uz kavu... ipak uz kavu mi više godi obična mineralna, ili čak obična voda, i to ona iz pipe. Mada me @Ministar može sada uhvatiti u laži jer me vidio neki dan kako naručujem baš to piće uz kavu i to 2x zaredom!  U potpunosti opravdano. Zvizdan od 40+, nekako je nezgodno naručiti vodu, a piva bi prisjela na onoj vrućini! 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: KISELJAK Veliki uspjeh osvježavajućeg pića "Sensation" Postano: 14 kol 2013, 15:31 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26884 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
dudu je napisao/la: tko ne voli čokolino, taj je nikakav ljubavnik, dokazano empirijski. Ja volim Grgu Čokolina, ne znam je li se to računa...?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
bura
|
Naslov: Re: KISELJAK Veliki uspjeh osvježavajućeg pića "Sensation" Postano: 14 kol 2013, 15:53 |
|
|
volvoks je napisao/la: Kakva vam je juicyvita u odnosu na cedevitu?? Također kiseljački proizvod  Uzas, okus nula bodova.. Bolja je nova vita u zamjenu za cedevitu, mada ni ona nije bogznasto
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: KISELJAK Veliki uspjeh osvježavajućeg pića "Sensation" Postano: 14 kol 2013, 19:29 |
|
|
dudu je napisao/la: tko ne voli čokolino, taj je nikakav ljubavnik, dokazano empirijski. Sudeći po ovoj tezi, ja bih trebao biti super-ljubavnik. 
|
|
Vrh |
|
 |
Sayuri
|
Naslov: Re: KISELJAK Veliki uspjeh osvježavajućeg pića "Sensation" Postano: 26 kol 2013, 22:53 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
joe enter je napisao/la: Loše su izgleda propagande i reklamne agenicije, jer ovaj proizvod da bi se prodavao prvenstveno u ova tri naroda mora imati jedini mogući idejno-reklamni ideal , a to je vera, nacija i politika.
Za Hrvate bi slogani išli ovako :"Osveži se za Treći" , ili u Međugorju za strane konzumente veliki billboard gde piše jednostavno samo "Sensation".
Za Srbe bio billboard "RSensation" , ili "Okrepi dušu i grlo posle pušenja popu".
Za Bošnje ide :"Allah ,bismilllamh,jahllaahelpahalladžusmaallah,aghallahabamadžallah sherbet Sensation" , iliti u prevodu na bosanski "Pijte Sensation za celovitu BiH". Meni su tako dosadili s ovim pićem da ga uinat nikad nisam ni kupila ni naručila. Stvarno pretjeruju. Nije loš, ali nije vala ni senzacija. Ne znam zašto je postao toliko popularan. Valjda niska cijena + manje kalorija od običnih sokova. Sad je aktuelna priča da ga povlače iz prodaje a guraju Jamnica Sensation.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: KISELJAK Veliki uspjeh osvježavajućeg pića "Sensation" Postano: 27 kol 2013, 15:40 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7711 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Nikad više Sensation u moju kući,ni ništa drugo od Kiseljaka ni iz Kiseljaka,mineralna ni Sky ni ništa drugo. Dabogda je nikad nisam ni kušao. 
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
bumbar92
|
Naslov: Re: KISELJAK Veliki uspjeh osvježavajućeg pića "Sensation" Postano: 27 kol 2013, 15:47 |
|
|
Kiseljak zakon,...ove gay-vodice ne konzumiram ako ne moram.
|
|
Vrh |
|
 |
Mitteleuropa
|
Naslov: Re: KISELJAK Veliki uspjeh osvježavajućeg pića "Sensation" Postano: 13 ruj 2013, 20:00 |
|
|
Otkako sam prestao konzumirati alkohol (15.8.2013), ovo mi je postalo glavno piće prilikom večernjeg izlaska, a i uz ručak odlično dođe. Fenomenalan proizvod.
|
|
Vrh |
|
 |
pagan
|
Naslov: Re: KISELJAK Veliki uspjeh osvježavajućeg pića "Sensation" Postano: 17 ruj 2013, 02:56 |
|
|
Josip321 je napisao/la: Kako Mostarac naručuje SenzejŠn?? -Konobar, daj mi onu dramu!  A sada jedna istinita iz lokalne biritije. Došao neki čiča i govori gazdi birtije koji je radio: "Ponesi mi onu Situaciju". nije dramu nego zezanciju
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 18 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|